Keresés

Minden, ami sport...

2011. február 4., péntek 23:09
0
2011. január 24., hétfő 10:05
Kissé álmosan, de boldogan dolgozom ma, mivel a Steelers bejutott a SuperBowl-ba! :)
0
2011. január 17., hétfő 2:58
20:30, Vasárnap Január 23., Sport2
NFL
Conference championship, NFC Chicago-Green Bay

0:30, Vasárnap Január 23., Sport2
NFL
Conference championship, AFC Pittsburgh-New York Jets

(NE-NYJ...Csalódott vagyok, mert nem számítottam erre.Nem az eredmény érdekel[végül szorosabb lett persze, de nem éreztem azt, hogy bármi esélye lenne a Patriots-nak.Semmi nem jött össze nekik].Egyik csapatnak sem drukkolok.A játékot szeretem.Jó látni, ha valaki ért valamihez és ki is hozza magából.A legjobban azt élvezem, amikor mindenki tudja, hogy mi fog következni, de mégis megcsinálják a játékot.Ezt hiányoltam most.Kommentátorok is mondták, hogy alig passzoltak a TE-knek.)
0
2011. január 16., vasárnap 6:42
Kifejezetten örülök az eddigi eredményeknek.
Csak így tovább fiúk!Ekkora tét mellett, ilyen élvezetes adok-kapok alakul ki.
Főleg az első meccsen nem számítottam erre, a második már kicsit egyértelműbb volt.
0
2011. január 14., péntek 13:05
Néhány országban idén már HD-ben lesz látható az F1

Na mi erre várhatunk egy darabig...legalább szélesvásznúba adná a retek, már az is jó lenne.
0
2011. január 14., péntek 13:02
a rally egyik változatát sem szeretem. legyen az terep-rally, wrc, vagy kutyafüle. voltam magyar bajnoki rally-n szakszon, prológon, meg amatőr rally-n, de számomra unalmas és érdektelen az egész. itt nem egymással versenyeznek a versenyzők hanem az idővel. nincs test-test elleni küzdelem, csak kiküldik őket a pályára oszt vagy jó időt mennek vagy nem. a dakar sem érdekelt soha, amikor még versenyeztek magyarok, akkor annyit megtettem, hogy a Metropol-ban elolvastam a róluk szóló cikket, de ez volt a maximum. mióta meg dakar-nak hívják és dél-amerikába mennek azóta meg totál gáz az egész szerintem. nevezzék dél-amerikai rallynak de ne dakarnak. én tutira perelném a bandát, Dakar város helyében...
0
2011. január 12., szerda 1:55
[Az véletlen, hogy a Dakar rallyról egyre kevesebbet hallani?Jó, halálesetnél a Blikk 2-3. oldalán garantált egy rövid kis írás.(A majdnem ő lett a szakácsom és.... pénisz nőtt a leguán hátára című érdekfeszítő olvasmányok közé)
Dobálják egymás közt a tv adók a közvetítési jogokat.Embertelen időpontban van az összefoglaló.A csatornán belül, ha van sporttal foglalkozó műsorvezető, akkor egyfajta büntetésként éli meg a munkáját(legalábbis ez ül ki az arcára).Vagy olyan ember csinálja a riportot, akit kirekesztettek a hibái miatt a főbb műsorokból.Nem akarják kirúgni, de finoman próbálják leépíteni a lelkesedését.Az egész csak azoknak érdekes, akik benne vannak.
A városi hirdetőtáblás autók versenyének egy extrém változata ez.Biztos én keveredtem rossz társaságba, de a melóhelyemen az autók iránt érdeklődő férfiak egyáltalán nem beszélnek erről a eseményről.A mezőnyben biztos vannak magyarok, de valahol elfelejtődött ez az egész hacacáré.]
0
2011. január 10., hétfő 11:15
Egyébként sem vagyok egy nagy tippelő semmilyen sportban, most is egyedül a Green Bay győzelmét találtam el, de a Packers ellen soha nem is tippelnék :) Remélem bemasíronak a SuperBowl-ba.
0
2011. január 10., hétfő 8:00
Én csak a Ravens továbbjutását tudtam megtippelni. A Seahawks nagy meglepetés, a Jets annyira nem, mert a Colts-nak az alapszakaszban is volt egy hullámvölgye. A Phili-ben bíztam, hogy le tudja győzni a GB-t. Tévedtem. :)
0
2011. január 10., hétfő 3:17
Az előző tippjeim is nagyon bejöttek, ezért megint kiemelnék néhány csapatot.:)

22:15, Szombat január 15., Sport1
NFL
Divisional playoff, 1 Baltimore-Pittsburgh

1:45, Vasárnap január 16., Sport1
NFL
Divisional playoff, 2 Green Bay-Atlanta

19:00, Vasárnap január 16., Sport2
NFL
Divisional playoff, 3 Seattle-Chicago

22:15, Vasárnap január 16., Sport2
NFL
Divisional playoff, 4 NY Jets-New England
0
2011. január 10., hétfő 0:48
Egy tippem végre bejött.A Baltimore legyalázta Kan sast.
A negyedik meccsnél egyelőre nem állok túl jól, de bárki is megy tovább örülni fogok neki.Ezt a mérkőzést vártam a legjobban.
0
2011. január 9., vasárnap 6:06
Legközelebb fűzővel befelé....:-(
0
2011. január 8., szombat 20:15
Go Packers! :)
0
2011. január 8., szombat 19:39
Go Colts!!!
0
2011. január 8., szombat 19:31
22:15, Szombat január 8., Sport1
NFL
Wild Card Weekend, 1, Seattle-New Orleans

1:45, Vasárnap január 9., Sport1
NFL
Wild Card Weekend, 2, Indianapolis-NY Jets

18:45, Vasárnap január 9., Sport2
NFL
Wild Card Weekend, 3, Kansas City-Baltimore

22:15, Vasárnap január 9., Sport2
NFL
Wild Card Weekend, 4, Philadelphia-Green Bay
0
2011. január 5., szerda 22:30
ez egyenlőre csak egy photoshop-os kép a tavalyi autórol, de befeketül a McLaren, mert végleg kiszáll mögülük a Mercedes, ők meg ugye szürkére festik a masinát és úgy döntött a wokingi vezetés, hogy váltanak. mondjuk nekem mindegy, hogy milyen színnel fognak a piros autók mögött kullogni! :)

de pár évvel ezelőtti narancssárga undormányt még a fekete sem veri!

0
2011. január 5., szerda 22:24
Dehogynem van! Illetve lesz! A Mercedes Mihály alatt! Meglássátok! ;-)

Off: andrew, mizu az ördögűzéssel? >8-)
0
2011. január 5., szerda 21:25
Rondább, mint az ezüst! Az volt a legszebb autó! De most a Lotus lesz a legszebb, az tuti!
0
2011. január 5., szerda 21:23
Csak nem átszerződik a spanyol puffancs? :)
most posts by TM
0
2011. január 5., szerda 20:43
Nincs többé ezüst nyíl! Sötét pilótának sötét autó dukál! :)

0
2010. december 17., péntek 6:40
Végig sima meccs, már-már unalmasan egyoldalú volt.
0
2010. december 17., péntek 4:56
Hiába a 17-0-ás állás, most nem hagyom, hogy megint megvicceljenek a csapatok.Legutóbb is ekkora különbség mutatkozott eredményben, ráadásul az irányítók közül most tényleg klasszisokkal jobb Rivers.Mégsem merem az mondani, mint legutóbb.:)
0
2010. december 15., szerda 11:09
A Formula-1 radikális szabályváltoztatásokon megy át a következő két évben - komolyabb változások lesznek az autón a jövő évben és az új motorszabály 2013-tól lép életbe.

A Motorsport Világtanács pénteki, Monacóban tartott megbeszélése után az irányítótestület bejelentette, a Formula-1 Bizottság indítványait kivétel nélkül elfogadták. - írja a formula.hu. Így 2011-től bevezetésre kerülnek a mozgatható hátsó szárnyak, amely az előzésnél nyújt majd segítséget - így a csapatok most már a rendszer megoldására koncentrálhatnak. Az FIA tovább szigorított a karosszéria szabályain azért, hogy ne ismétlődhessenek meg az idei évben felmerült problémák a Red Bull Racing és a Ferrari elhajló első szárnyaival kapcsolatban. A szabálytervezet szerint a mérőeszköz sokkal pontosabb lesz, valamint az autó első részét jobb elhajlási tesztnek vetik alá.
"Kisebb" motorok

Hosszabb távon, az FIA elfogadta a jelenlegi, 2.4 literes, V8-as motorok lecserélését, az új formula 2013-tól lép életbe. Az új erőforrások négy hengeresek, 1.6 literes turbófeltöltésű motorok lesznek. Habár a maximális fordulatszám 12.000 fordulat/perc lesz és remélhetőleg 35 százalékkal visszaesik az üzemanyag-fogyasztás, az energia-visszanyerő rendszer használatával a jelenlegi motorerő érhető el. 2013-tól a pilóták egy szezonban csak öt erőforrást használhatnak - de 2014-től ez a szám négyre csökken.

Az autó és a motor megváltoztatásával együtt az FIA bejelentette, felülvizsgálják a pilóták közúti magatartását és a pályán tanúsított viselkedését, csökkentik a boxutca  gyors sávjának  szélességét, valamint a versenyigazgató biztonsági okból a futam alatt lezárhatja a boxutcát. A pilótákat pedig utasítani fogják, mikor előzhetik meg a biztonsági autót. A sebességváltókat a jelenlegi négy versenyhétvége helyett öt alkalommal kell használni a pilótáknak, míg az intermediate abroncsok újra engedélyezve lesznek 2011-től.

Az FIA a szabályváltoztatásokat a következő napokban hivatalosan is közzéteszi.
0
2010. december 14., kedd 6:59
HAHAAA!
A hulla védelem csak behúzta a végére....
0
2010. december 14., kedd 6:49
Hosszabbítás következik.:)
Nem hiszem el, amit látok!
0