Ennek annyi.Ma semmi nem jön össze szegényeknek.Egyre idegesebbek a játékosok, mindent elejtenek, pedig az irányítók képességeiben nincs akkora különbség.Tudtam, hogy a Ravens jobb napjain szét tud szedni bármilyen támadó egységet, de erre nem számítottam.Túl könnyedén tartják a két TD-nyi távolságot.A Houstoniak végig ugyanazzal próbálkoznak és eddig csak egyszer sikerült végigjátszaniuk.
0
2010. december 14., kedd 5:08
7721
Na, végre valami összejött neki.Már nagyon drukkoltam, hogy végig klappoljon egy drive.A harmadik negyedre talán már tartogat valami izgalmasabbat ez a mérkőzés.
0
2010. december 14., kedd 4:58
7721
(Mostanában mindig ilyen egyoldalúan induló meccset fogok ki.Az egyik irányító bizonytalansága elég korán eldönti a fő kérdéseket... Múltkor is 3 sorozatban elrontott mérkőzés után pont akkor szedte össze fejben magát ez a Manning fickó, amikor éppen ellene drukkoltam.Azelőtt Sanchez, most meg Schaub használhatatlan egyelőre.)
2:15 NFL - Tennessee-Indianapolis Teljesen hülye vagyok, hogy már megint nem alszom egy percet sem. Meg kell néznem, már csak az ellenszenves Manning-ek miatt is. Mondjuk Eli játéka és habitusa idegesít jobban.Mindig különös figyelemmel követem a csapataik eredményeit.Jó az aktuális ellenfeleiknek drukkolni. Nagyra nőtt óvodások sok-sok rekorddal.:D
0
2010. december 6., hétfő 20:19
7721
Muszáj ébren maradnom! 2:30 Sport 2 NFL - New England-New York Jets Nagy meccs lesz.
0
2010. november 21., vasárnap 19:12
7721
21:45, Vasárnap november 21., Sport2 NFL 11. hét, New England-Indianapolis Már nagyon várom a kezdést...:)
0
2010. november 20., szombat 14:56
7271
Ha meg is volt, biztosan bugyogó takarta a suncit! :-)))
0
2010. november 20., szombat 14:38
8977
Vajon megvolt a lábcserélés is? :D :D :D
0
2010. november 20., szombat 12:15
5023
Alpesi sí: a csinos Lindsey Vonn az Elemi ösztönre emlékeztetve pózol - videó
Rövid időre a hollywoodi filmsztár, Sharon Stone bőrébe bújt Lindsey Vonn, az amerikaiak olimpiai bajnok alpesi síelője: a 26 éves versenyző a legfrissebb ESPN magazin címlapján pózol, az olvasókat az Elemi ösztön című filmre emlékeztetve.
Ahogy a háromszoros összetett világkupagyőztes elmondta: egy korábbi fotózás alkalmával hívták fel a figyelmét arra, hogy nagyon hasonlít az amerikai színésznőre. A mostani kép ötlete innen jött, de ahogy elárulta: még ő is meglepődött azon, mennyire jó lett a végeredmény.
"Akár Sharon Stone dublőre is lehetnék" – mondta a lesiklásban ötkarikás és világbajnok Vonn.
0
2010. november 14., vasárnap 22:31
5023
egy Schumacher drukker sohasem gondolna arra, hogy az "isten" csak úgy levágassa a fejét egy első légterelővel, csak azért, hogy egykori ellenfele egy Ferrari volánja mögött világbajnok legyen.
0
2010. november 14., vasárnap 21:41
6403
Azért az mekkora, hogy ha Sumi nem bénázik, akkor nagy valószínűséggel megint egy ferraris világbajnokunk van, de hát a HA. Útálhatja egy ferrari drukker ezért Sumit? És véletlenül pont a "pártfogoltja" győzött.:)
0
2010. november 14., vasárnap 17:34
5023
Nem mondom, hogy nem örülök Vettel győzelmének és VB elsőségének, de Alonsoé-nak jobban örültem volna. Ahogy TM is mondta "HA"-val kezdődő mondatokból Tiszát lehetne rekeszteni, így nem is nyafogok, elfogult Ferrari rajongóként kívánok mind a két versenyzőnek, Alonso-nak és Massá-nak is sokkal diadalmasabb 2011-es szezont.
Viszont abba is reménykedek, hogy Michael Schumacher a jövő évben valami nagyobbat alkot mint e ebben az esztendőben, ha nem is olyat mint anno a vörös pacis autónál, de legalább futamgyőzelemig eljusson. Lehet, hogy életemben egyszer egy Mercedes motorú autónak is fogok drukkolni!? :O
0
2010. november 14., vasárnap 17:22
7271
Hogy miért ment kétszer? Passz...
0
2010. november 14., vasárnap 17:20
7271
Sebastian Vettel 2010 F1-es világbajnoka! Szívből gratulálok Neki! :-)
0
5023
na ott én is fogtam a fejem! azért szurkoltam neki a visszavonulása előtt, nehogy meghalljon már valami hülyeség miatt a pályán, erre fel meg visszatér és az évad utolsó futamán majdnem lefejezték! megállt bennem az ütő egy pillanatra.
0
7271
Sebastian Vettel 2010 F1-es világbajnoka! Szívből gratulálok Neki! :-)
0
2010. november 14., vasárnap 17:14
148
Ennek én is örülök..eleve Vettel-nek szurkoltam..nagyon jól versenyzett..rajt-cél győzelem ahogy az a nagykönyvben meg van írva, és hiába egyszer sem vezette a pontversenyt ennek ellenére nyert és ez a lényeg. :)
0
2010. november 14., vasárnap 17:03
52685
Na, ez jól sült el! Örülök, hogy Vettel győzött, olyannyira, hogy ezúttal drukkoltam még azért is, hogy Hamilton ne kerüljön olyan pozícióba, amivel elé tudna kerülni, mert akkor Alonsóé lett volna a cím, amit viszont nagyon nem akartam volna látni. A spanyolt továbbra sem szeretem, viszont a fiatal német sofőr szimpatikus, ahogyan Schumacher drukkolása is honfitársának. Jó ez most így! Hamilton pedig három versenyen is balszerencsés volt, ha csak egyiken jobban alakulnak a dolgok, ott lehetett volna a célszalag közelében ő is. "Ha" szavakból azonban Dunát lehetne rekeszteni, mindössze csak azt akartam nyomatékosítani, hogy kedvencemnek túlságosan ezért a szezonért sem kell pironkodnia, remélem, jövőre jobban végez. Na meg a következő idényre egy jobb Mercit is kívánok Schuminak, mert végre őt is dobogón szeretném látni, lehetőleg minél többször! :)
most posts by TM
0
2010. november 14., vasárnap 15:08
52685
Aztamindenit! Schumachernek pár centin múlott az élete. Durva!
most posts by TM
0
2010. november 14., vasárnap 14:38
5023
mióta megjelent az F1 2010 nevű szimulátor PC-re azóta minden futam előtt kipróbálom milyen is a pálya. na mondanom se kell, hogy biztos, hogy nem adja vissza még részben sem az egésznek a hangulatát, viszont jól el lehet vele szórakozni. az egyik legrosszabb pontja a játéknak az a motorhangok. gyakorlatilag egy kaptafa az egész.
viszont a lényeg nem ez. hanem az, hogy tavaly nagyon nem tetszett nekem az Abu Dzabi vagy Dhabi pálya, mert túl monumentálisnak tartottam minden téren. kezdve a pálya nagyságától és szélességétől a körítésig. a tegnapi nap folyamán se tetszett nagyon, de most hogy kipróbáltam azt mondom, hogy ez egy nagyon fasza pálya. vannak benne gyors kanyarok és hosszú egyenesek meg egy két érdekes sikán, kész élvezet rajta körözgetni, még így gép előtt is. észre se vettem de 3 órát úgy elbasztam ezzel a körözgetéssel teljesen bekockultam.
alig várom a futamot. már csak 22 perc....
0
2010. november 13., szombat 22:49
8260
Mint pl ez?? :-)))
(több nem lesz, ígérem)
0
2010. november 13., szombat 22:24
5023
Ebben valóban nem tudnám, de van az a fajta hullámvasút amikor az emberek csak lógnak a levegőbe. Ott esélyes lenne! :)
Tengernél még csak a magyar tengernél jártam, abban ugyan nem, de mellette láttam már "Cápa show-t" amiben volt két alkarnagyságú "cápa", úgyhogy attól már nem félek, de abba a hullámvasutas filmbe valahogy nagyon beleéltem magam és totál paráztam a film végéig.