Fönt nem igazán tudsz se fosni, se mást... :-) Max.utána. :-) Én simán kipróbálnám. Két keréken mentem már 240-el, de hullámvasúton még nem.
Amúgy meg tengerbe sem mész, mióta láttad a Cápát? :-))
0
2010. november 13., szombat 21:24
5023
félúton a nyakamba f*snék az tuti! :) vannak dúrva hullámvasutas videók youtube-on, de mióta láttam egy filmet, amiben a főgonosz hullámvasutakon robbant azóta még a riglispilt is kerülöm.
0
2010. november 13., szombat 20:49
52685
Reméljük, hogy a holnapi események után is születnek ilyen című írások. :)
most posts by TM
0
2010. november 13., szombat 18:56
8260
CHAR(13) + CHAR(10)szólj hozzá: Alonso és Massa hullámvasúton
0
2010. október 10., vasárnap 2:54
52685
Hajnali háromkor lesz az F1 időmérője? Asszem elég leg a reggel nyolcas futamrajt. :) Persze, ha nem lesz eső.
most posts by TM
0
2010. október 10., vasárnap 0:58
4078
Persze nem ez a módja, ahogy csinálta, de szerintem sok igazság volt benne.
0
2010. október 10., vasárnap 0:42
52685
Cakhogy a levelet a saját szubjektív tálalásában fogalmazta meg, ami már magában nem felelt meg a valóságnak.
most posts by TM
0
2010. október 9., szombat 13:47
4078
Nem nagyon érdekel mi van Husztival, mert annyira ő sem kiemelkedő focista, de speciel ebben teljesen igaza volt.
0
2010. október 9., szombat 12:39
52685
Gera nagyszerű játékos. A csapatkapitányi poszt pedig nem egy osztályzatokon, gólokon múló mindenkori lista teteje, mint mondjuk a teniszben az ATP-éllovasság. Számít a tekintély, hogy ki mennyire közösségi ember, mennyire tudja összefogni a gárdát, mennyire tudja a játékosok és a kapitány közötti dolgokat közvetíteni, stb. stb. Ez nem csak egy szalag, amit felhúzok, mint a Tour-on a sárga trikót. Huszti pedig egy hisztis pöcs, nagyon helyes, hogy nem akarnak vele dolgozni, primadonnákra semmi szükség.
most posts by TM
0
2010. október 9., szombat 12:33
52685
Jó, hát a salvadori 10:1 után is jött egy argentin 1:4. Még mindig előttem van, ahogy Maradona a lecselezett Sallai után megállítja a labdát, s visszafordulva, mutatóujjával hívja a védőt, hogy "gyere, vedd el a labdát". Ennél megalázóbb mozdulatot azóta se nagyon láttam meccsen. Na de a 10:1 azóta is legendás, ahogy az 1954-es vébén a 9:0 is Dél-Korea ellen. Speciel később ott sem örülhettünk... Reméljük ennek a 8:0-nak az önmagábanbeli gyönyörűségén kívül lesz későbbi "értelme" is! :)
most posts by TM
0
2010. október 9., szombat 12:30
4078
Szalai emelős gólja volt a legjobb. Viszont az ismét látszott, hogy Gera mennyire nem érdemli meg a csapatkapitányi karszalagot (szerintem a válogatottságot se). Mikor volt ennek az embernek utoljára jó válogatott meccse? Ő adta el a legtöbb labdát, passzai rendre rossz helyre mennek stb. A 11-es is azért lőhette, hogy legyen valami sikerélménye. Teljes mértékben igaza volt Husztinak a kettős mércében. Mikor ő otthagyta a válogatottat féléves eltiltást kapott, Gerát meg egyből csapatkapitányi karszalaggal jutalmazták és szerintem a csapat egyik leggyengébbje. Klubcsapatában vannak jó meccsei, de válogatottban évek óta gyenge.
0
2010. október 9., szombat 12:26
644
Na igen, ezért választottam ezt a meccset :D :-P
0
2010. október 9., szombat 12:14
8977
Ha kimész a hollandok ellen, lehet hogy ott is látsz annyit! :) Csak azt lehet, hogy kapni fogjuk! :D :D :D
0
2010. október 9., szombat 12:09
644
Örültem is, hogy az első válogatott meccsen ahol élőben ott lehettem 8 gólt láthattam :-)
0
2010. október 9., szombat 12:08
8977
Szerintem is szép volt, de ennek a győzelemnek igazából akkor van értéke, ha kedden megverjük a finneket! (Ugyanis ezt a San Marino-t mindenki oda-vissza meg fogja verni a csoportból!)
0
2010. október 9., szombat 12:01
52685
Válogatottunk 8:0-ra győzőtt hivatalos tétmeccsen. Ekkora győzelmet utoljára 1982-ben láttam, amikor a spanyol vb-n Salvadort 10:1-es rekorderedménnyel ütöttük ki. Szép volt fiúk!
most posts by TM
0
2010. október 6., szerda 19:00
7721
Teljesen lemaradtam az NBA idei európai népszerűsítő körútjáról. A holnapit biztosan megnézem.
19:45, Szerda október 6., Sport1 NBA Europe Live NY Knicks - Minnesota Timberwolves
20:30, Csütörtök október 7., Sport2 NBA Europe Live LA Lakers - Regal Barcelona
(csak zárójelben annyit, hogy ezer éve forgatott itt a Fókusz, biztos sejtették, hogy meglesz a 3. Grand Slam is, úgyhogy kivártak és csak most adták le a riportot)
0
2010. szeptember 14., kedd 22:26
4792
amúgy ezt a fajta 3D-s, sőt mit 3D, 4D-s élményt még Cameronnak sem sikerült elérni amit te a biciklizés-mátrix kombóval elértél :) le kellene védetned az ötletet.. :)
0
2010. szeptember 14., kedd 22:25
4792
jöl körül jártad ezt a problémakört :) lehet nem attenborough lesz belőle nálam sem hanem valami lazább... kellene valami jó tv sorozat... mondjuk dallas :D egy ideig akkor tudok mire futni :D
0
2010. szeptember 14., kedd 21:32
5023
ilyenkor olyan filmet kell nézni amit már láttál milliószor. mondjuk bud spencer terence hill filmeket, vagy már régen látott, de szeretett filmet, vígjátékokat, amiket ismersz és nem nagy baj ha két "B*ssza meg, de szúr az OLDALAM!" között kihagysz egy mondatot a filmből.
Én szobabicikliztem régebben. Akkor vettem meg a DVD lejátszómat és az első DVD-met a Mátrix újratöltvét. Fogtam a bájszikölt és betettem a tv elé, benyomtam a filmet és az akciórészekhez mindig oda tekertem. Ez jó volt mert kevés volt benne a szöveg, egyben érdekesek és látványosak az akciójelenetek. És ha elindult pl. a burly brawl, akkor elkezdtem gyorsabban tekerni addig amíg Neo a végén el nem repült. Kicsit fárasztó volt, de amikor Smith-t, Neo nekiüti az egyik padhoz, majd feláll és azt mondja, hogy "Tovább!" akkor az azért elég motiváló volt, hogy ne vegyek vissza még a tempóból! :) Mivel nem volt sokáig más DVD-m ezért én ezt a filmet (legalábbis bizonyos jeleneteit) kb 3-400 szor biztos láttam. Minden nap este egy kb egy óra tekerés 1,5 éven keresztül. :) Persze pár hónap után volt már más DVD-m is, de azok a filmek nem tetszettek ennyire. Megpróbáltam más fimet is egyszer egyszer, de amit russian (vagy most melyik identitása is van jelen) kolléga említett azoknál nem lehetett nagyon figyelni és egy-egy film élvezhetetlen lett. Aztán megpróbáltam betenni a PC elé is de szar volt MSN-ezni tekerés közben, össze-vissza írtam a karaktereket. A netem meg akkor olyan lassú volt, hogy mire bejött egy honlap addig majdnem eltekertem a szomszéd faluba! :)
0
2010. szeptember 14., kedd 21:13
4792
nem rossz gondolat, de általában eddig csak a kikapcsolt tvt néztem, mivel nem tudtam semmi olyat ami lekötne futás alatt... :) filmet szeretek odafigyelve nézni, szal az nem jó ötlet, viszont mivel itt pihen egy Élet gyűjtemény attenborough doboz meg pár másik filmje még, így arra gondoltam hogy egy futás alkalmával egy-egy részt megnéznék...
0
2010. szeptember 14., kedd 21:06
52685
Na, a futópad jó dolog! Eléállítasz valamit ami filmet vetít, s így nézel végig valami jó hosszú filmet, hogy ne legyen monoton a mozgás. Ezt annak idején a később mindig a Dunában telelő Schirilla György úgy csinálta (merthogy futni is szeretett) hogy egy kertmozi (vagy autósmozi?)mellett elterülő sportpályán futott, közben ment a film, s a vászonnak háttal eső szakaszt mindig lesprintelte, a többit meg kocogta, hogy minél többet lásson a vetítésből. :) Teljesen véletlenül nálunk is a sporttelep szélére épült az autósmozi, s egyszer-kétszer kipróbáltam a módszert, ment is jó sok kör, de teljes filmet sosem tudtam végigfutni. :)
most posts by TM
0
2010. szeptember 14., kedd 20:39
4792
eheh, úgy látom vigyáznom kell mit írok mert a Nagy Testvér mindent lát és megjegyez... :)
a dzsákudzzzzit nem sokszor, de a futópadról most másztam le... nyár elején futottam utoljára... jó lesz visszaszokni :S