Keresés

Minden, ami sport...

2010. szeptember 14., kedd 20:32
Például azt, hogy ki hány vendéggel és hányszor szaladta körbe a dzsakuccit, míg a vásznon peregtek azok a jó kis koncertszámok. :))
most posts by TM
0
2010. szeptember 14., kedd 20:29
jééé van ilyen topic is! wooow :)  ide mit kell írni? :P tvben ki mit lát, vagy ki mit csinál saját maga?
0
2010. szeptember 14., kedd 20:04
Spanyolország Nadal lábai előtt hever
most posts by TM
0
2010. szeptember 14., kedd 18:31
Federernek megvan az új utóda.Nadal.A szerva már megvan,majd jön a röpte is.
Nadal utóda Djokovic.Az első három játszmában a hosszabb labdamenetek többségét ő nyerte,és a régi Nadalhoz hasonló mentéseket mutatott be.

Sokatmondó,hogy ezen a tornán a döntőig Nadal két alkalommal veszítette el az adogatását,a döntőben az első két játszma után már háromszor.
0
2010. szeptember 13., hétfő 23:29
Az eredményeik alapján.
0
2010. szeptember 13., hétfő 22:46
Mindenben igazad van.De szerintem csak két számottevő teniszező van jelenleg,  ez Nadal aki bombaformában,  van és Federer aki kicsit szétesett.Én azt mondom hogy ők ketten a szuper klasszisok.A többiek pedig egyelőre csak klasszisok.
0
2010. szeptember 13., hétfő 18:20
Nem írtam le,de mikor 3 számottevő teniszezőből csak a harmadik,ez kevés tőle.

Voltaképpen szerencséje van,hogy nem egy régebbi időben játszik,mikor még egyszerre volt Sampras,Agassi,Chang,Courier,Becker,Stisch,Edberg,Ivanisevic stb.

Játszani nem felejtett el,de képtelen folyamatosan koncentrálni.A mérkőzése látszólag nüanszokon múlt,de Djokovic győzelme megérdemelt,mivel ő a vesztes játszmákban sem teljesített rosszul.
0
2010. szeptember 12., vasárnap 20:45
Úgy legyen.
0
2010. szeptember 12., vasárnap 19:57
:-) meg még fog kettőt... pirosban.
0
2010. szeptember 12., vasárnap 18:38
Korai lenne őt még leírni.Valentino Rossit is leírták, és csak nyert még két vb.
0
2010. szeptember 12., vasárnap 18:07
Igen,Svájc helyett(Federer amúgy is az utolsókat rúgja:),Spanyolország.:)
0
2010. szeptember 12., vasárnap 18:01
Kihagytad Spanyolországot, ahonnan most négyen is szerepelnek a férfi topligában.
most posts by TM
0
2010. szeptember 12., vasárnap 17:55
Egyre inkább az a véleményem,a négy nagy tenisztorna jobb helyen lenne Svájcban,Belgiumban,Oroszországban és Szerbiában.:)

Ha a Williams testvérek is abbahagyják,az USA női vonalon is érdemleges játékos nélkül marad.
Ausztrália már régóta sehol nincsen,Anglia szintén és a Franciaországot sem egy Leconte,hanem egy teniszbohóc képviseli.:)

0
2010. szeptember 6., hétfő 14:30
Brutál...
most posts by TM
0
2010. szeptember 6., hétfő 14:29
végre-végre!

és nagyon úgy néz ki, hogy lesz magyar játékos is a new england-ban
0
2010. szeptember 6., hétfő 13:32
Végre kezdődik a 2010/2011-es szezon!

2:00, Csütörtök szeptember 9., Sport1
NFL
1. hét, New Orleans-Minnesota - élő

(11:30, Péntek szeptember 10., Sport1
NFL
1. hét, New Orleans-Minnesota - ismétlés)
0
2010. szeptember 5., vasárnap 22:56
:-((((  Szörnyű élmény volt még nézni is...

R.I.P. Shoya Tomizawa
0
2010. július 26., hétfő 14:27
Szerintem lesz még folytatás. Akárhogyan is, Massa elvett dicsőségét így sem kárpótolja senki és semmi. Engem csak ő érdekel, a Ferrarit lesz....m. Neki kellett volna nyerni, nem az idegbeteg spanyolnak.
most posts by TM
0
2010. július 26., hétfő 10:58
zsebből kifizetik. tény hogy megoldhatták volna finomabban is, de legalább örömteli a ferrarik megtáltosodása. az elmúlt hetek FIA "ferrari ellenes" döntései miatt nem hiszem hogy jobban megbüntetik a csapatot. horner meg szerintem befoghatná a szájacskáját, mert ő sem különb egy fikarcnyival sem.
0
2010. július 26., hétfő 2:34
Drága mulatságnak bizonyult a paripásoknak, amiért Massával kib...va az agreszív kismalacot tolták a hétvégi dobogó tetejére. Egyben gusztustalan is.
most posts by TM
0
2010. július 19., hétfő 11:26
Nagy örömmel tölt el Szávay remek formája, az, hogy megvédte budapesti tornagyőzelmét, majd egy héttel később megfejelte egy prágai elsőséggel, s csak nüanszokon múlott, hogy ugyanott párosban is trófeát kaphasson.
Ági ezzel beállította Temesvári Andrea egykori eredményeit, pályafutása során immár ő is 5 WTA-tornát nyert, s zsinórban tíz egyéni győzelmet szerzett.
BRAVÓ!
most posts by TM
0
2010. július 12., hétfő 20:25
Ma már a férfiak belső,a nők külső tulajdonságok alapján választanak...:)
0
2010. július 12., hétfő 20:18
Akkor gondolom régebben a német csapat nem volt túl népszerű:).
Nekem egyébként a spanyolok amúgy is szimpatikusak voltak mindig, mármint fociügyileg:). De tény, hogy Casillas mind férfinak, mind kapusnak nagyon jó.
0
2010. július 12., hétfő 20:01
:)
Feleségem mindig úgy szurkol, hogy a himnuszok vagy csapatfotózások alatt megnézi, melyik gárdában jobb képű a kapus, és aztán azoknak drukkol.
Most emiatt nyilván a spanyoloknak.

Azt hittem, ez egyedi. :)
most posts by TM
0
2010. július 12., hétfő 19:51
Igaz, de mellette nem felejtettek el focizni sem. Mondjuk a sok kihagyott jó helyzetük miatt fájt a fejem rendesen, de csak összehozták. Bizony jó lenne 4 év múlva élőben szurkolni nekik:), de ha más nem, akkor marad az EB, hamarabb is, közelebb is lesz:). Hiába, nőből vagyok, így nem csak a játék, de a játékos is érdekel, ez esetben pedig a kapus:).
0