Keresés

Minden, ami sport...

2010. július 11., vasárnap 1:44
van egy olyan érzésem hogy a bronz meccs ma jobb volt mint amilyen holnap a döntő lesz. de ne legyen igazam. a polipnak megint igaza lett!
0
2010. július 11., vasárnap 0:28
Sajnálom Uruguayt, jó kis csapat, csak egy jó kapusra lenne szüksége...
0
2010. július 10., szombat 21:39
Bár Paul megmondta, attól még hajrá Uruguay!
0
2010. július 10., szombat 18:48
Szávay Ági bejutott a Római Teniszakadémián rendezett GP holnapi döntőjébe. Bravó, Ági!
most posts by TM
0
2010. július 10., szombat 18:03
Olvasom,visszavonul Rosetti.
Ő az,aki akkor sem vonta vissza az argentinok méteres lesgólját Mexikó ellen,mikor még a kijelzőn is láthatta.
Ha megteszi,alighanem eltiltják,viszont karakán emberként élhetne,így viszont az ostoba fafejűség példaképe marad a FIFA vezetőivel együtt.
0
2010. július 10., szombat 18:00
Kár,hogy ez a szemet gyönyörködtető támadófoci a mérkőzéseiken az utóbbi időben 0.5 gólt eredményez.
Hányat rúgnának,ha még nem is támadnának?
Szerintem inkább az ellenfél játékát ölik,bár ebből ők is ízelítőt kaptak Paraguaytól,milyen is ez.Ott egy idő után a sok passz a tizenhatosig játék helyett a félpályáról vaktában rugdalták előre a labdát.
0
2010. július 10., szombat 2:12
Nem túl jó hír a németek házatájáról, hogy Lahm megbetegedett, Löw kapitánnyal együtt influenzásak, mi több, Klose és Podolski sem edzett pénteken.
Állítólag Platini is influenzás, szó szerint leterítette a vírus, összeesett egy étteremben, kórházban van.
most posts by TM
0
2010. július 10., szombat 1:26
Johan Cruyff, a holland válogatott egykori legendás, vb-ezüstérmes játékosa egy angol lapnak elmondta, örülne, ha szemet gyönyörködtető támadófocit játszó spanyolok nyernék meg a labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjét.
Az egykori holland válogatott, majd edző Cruyff szerint a spanyoloké a legjobban működő csapat Dél-Afrikában.

most posts by TM
0
2010. július 9., péntek 23:43
Ha visszanézed a kommenteket, a játékosokról azért írtam külön, mert a médiában olyan vélemények születtek, hogy xy sztár így nem jó, meg úgy nem jó, s mindezt a vb-n látottakra alapozták. Már Messit is kikezdték, pedig a jelenleg még regnáló Aranylabda-győztesről van szó, a szaksajtó által elfeledett szakajtónyi egyéb díjáról nem is beszélve.
most posts by TM
0
2010. július 9., péntek 22:24
Ebben egyetértünk! :D (Az utolsó mondatoddal leginkább!)
Igaz, hogy ez a holland válogatott most nem olyan szimpatikus, mint a 2 évvel ezelőtti (főleg ez a Bommel gyerek idegesít, már rég elzavartam volna, de hát ugye az edző lányát kurogatja, nem lehet! :)), de Európában a hollandok a kedveceim már a 88-as EB óta, szóval, hajrá ORANJE!
0
2010. július 9., péntek 22:22
Kétségem sincs afelől, hogy Messi augusztustól villogni fog megint a Barca-ban.
Igaz, ott nem is ebben a szerepkörben játszik... tkp. DunDiego azt akarta vele játszatni, amit a Barca-ban Xavi meg Iniesta játszik...
A Pastore gyereket kellett volna többet játszatni, iszonyatosan érzi a labdát, biztos adott volna pár forintos passzt Leonak!
0
2010. július 9., péntek 22:18
Szerintem nem játékosokat kéne nézni, hanem csapatot. Ez olyan, mint az izomkontrakció. Rögzítés nélkül nincs erőáttevődés, így nincs munka. Ha a játékosokat nézem, jó játékosok vannak, ha a csapatot nézem, olyan "izmot" látok, ami nem igazán tud összedolgozni. Én legalábbis így értem. A játékosokkal semmi gondom, mindkét csapatban világklasszisok játszanak. Egyébként meg... hajrá Hollandia :D
0
2010. július 9., péntek 22:12
TM, hát nem válaszolsz az e-mail-ekre?!? :-O
0
2010. július 9., péntek 21:45
Pontosabban a BL és a bajnokság együtt.
most posts by TM
0
2010. július 9., péntek 21:37
Az egyikben egész évben látható egy játékos, a másikban meg csak egy-két meccs erejéig. A "másikban" ráadásul idő sincs mindig taktikai elemek maradéktalan begyakorlására, így fordulhatott elő pl. az is, hogy Messi csak kínlódott a frissen kitalált szerepkörében. A BL valósabb képet ad az egyén tudásáról, a válogatott meg akkor jó, ha a 11 különböző helyről összeterelt ember közel egyforma erősségű közegből való, s ha képesek együtt végrehajtani a mindenkori kapitány által kifundált tervet. De ha ez valami miatt esetenként nem megy, akkor még nem biztos, hogy az egyes személyek képességei rosszak. Összetett dolgok ezek, én erről beszéltem. A VB ettől még természetesen érdekes, senki nem is állította az ellenkezőjét.
most posts by TM
0
2010. július 9., péntek 21:03
A BL-ben összeszokott klubcsapatok játszanak, a VB-n pedig nemzetek mérik össze az erejüket. Csupán ez a különbség és ezért is érdekesebb ez a torna, mint egy BL, ezért követik többen, mert minden nemzetnek megvan a maga kegyeltje.
0
2010. július 9., péntek 20:13
Na, ez az aranylabda-szavazás is el van cseszve. Nem a döntő után szavaznak, hanem előtte, mer az teljesen logikus.
Szerintük.
Így aztán például hiába lett gólkirály 2002-ben Ronaldo, s lőtt két gólt a döntőben az ott szarul védő Kahn kapujába, mégis a német hálóőr nyerte a címet, mert a döntőIG meg is érdemelte. Csakhogy ezzel a díjjal az EGÉSZ tornát kéne jutalmazni, nem kihagyva a legfőbb összecsapást.
most posts by TM
0
2010. július 9., péntek 20:04
Szerintem Sneijder kapja az aranylabdát. Robben túl önző játékos, ahhoz, hogy megkapja.
0
2010. július 9., péntek 19:57
Már említettem én is, hogy a világesemények előtti bajnokságokat hamarabb kéne lezavarni, vagy pedig május végén mindenkit elzavarni pihenni, regenerálődni, utána pedig jöhetne a felkészítés, egy-két edzőmeccs, és rendezzék az EB-ket, VB-ket augusztusban, a bajnoki rajt előtt. A topligákban szétszakadókkal szemben mindenképp igazságosabb lenne. Persze lehet jönni Robben (igaz, ő is sérültn érkezett) és még pár ember nevével, akik az átlagosnál jobban bírják a gyűrődést, és még most is állják a sarat, de a sztárok többsége szinte csak vánszorgott a pályán. Ez meg azért szomorú, mert egyrészt nem tudnak bizonyítani, másrészt a nézők sem látnak olyan nívót, mint amilyet régen, vagy év közben máskor. Minden csak a pénz, a pénz, a pénz körül forog.
most posts by TM
0
2010. július 9., péntek 18:32
Túl sokan játszottak éppen most gyöngén.Ez már korábban is sokszor így volt.(EB,VB).

Túl sok és egy idő után már unalmas is ez a rengeteg évközi mérkőzés,majd jön a "nagy" torna,négyévente és kiderül,mindenki ki van facsarva.Ezen változtatni kellene!

Itt még a legjelentéktelenebbnek tűnő találkozókat is megnézem,a BL-nél a csoportmérkőzéseket a nemzetközi csapatokkal már évek óta kihagyom.
Ugyanazok az emberek hol itt,hol ott felbukkanva...
0
2010. július 9., péntek 18:31
Túl sokan játszottak éppen most gyöngén.Ez már korábban is sokszor így volt.(EB,VB).

Túl sok és egy idő után már unalmas is ez a rengeteg évközi mérkőzés,majd jön a "nagy" torna,négyévente és kiderül,mindenki ki van facsarva.Ezen változtatni kellene!

Itt még a legjelentéktelenebbnek tűnő találkozókat is megnézem,a BL-nél a csoportmérkőzéseket a nemzetközi csapatokkal már évek óta kihagyom.
Ugyanazok az emberek hol itt,hol ott felbukkanva...
0
2010. július 9., péntek 18:17
Botlábúak a gólvonalról is fölébombáznak, vagy lyukat rúgnak. Félpályáról meg csak Maradona kígyózott végig, igaz, ő többször is, azért emlékezünk máig a nevére. Széket nem kell alájuk tolni, de passzolni nem árt. Na meg az sem mindegy, ki mennyire van kifacsarva, ki milyen sérüléssel bajlódik, meg ilyenek. Azért aki egész évben képes gyöngybetűkkel írni, azt nem kell 3 gyengébb meccs alapján keresztre feszíteni. A BL alaposabb képet ad bárkiről, mint egy pár hetes torna.
most posts by TM
0
2010. július 9., péntek 18:12
Kihagytad,a két német döntetlen a finnek ellen(3-3 és 1-1) jött össze,akiket az NS szerint lazán elintézünk majd...
0
2010. július 9., péntek 18:10
Régen azért a jó játékosok valahogy a VB-n is jól fociztak.Vagy legalább közepesen.
Csak mostanában lett divat a "betli".
Akadtak a világversenyt (kb.5 mérkőzés)helyzet nélkül letudó csatárok is.

Én mondjuk egy csatár teljesítményét igenis egy komoly válogatott torna alapján ítélem meg,és nem a BL alapján,ahol egy összevásárolt társaságban alájuk tolják a széket.
0
2010. július 9., péntek 17:11
Tök jó, közben itt kint az irodaház folyosóján megtanultam vuvuzelát fújni! :)
Ez az a fődíj, ami nem lesz az enyém, így kihasználtam azt a kis időt, amíg el nem viszi a nyertes. Zeng az egész épület tőle. :)
most posts by TM
0