:-) Reméljük, hogy a továbbiakban ennél könnyeb találataik lesznek!
most posts by TM
0
2010. július 6., kedd 12:35
52685
Kár, hogy e semmilyen zene helyett nincs meg az eredeti kommentár, úgy még jobb lenne az időutazás. Na meg ami még nagyobb kár, az az, hogy a csapat ezt a világraszóló nyitányt nem tudta masszív lelkierővé, magabiztossággá átgyúrni és Mészöly kishitűen beállította az egész csapatot bekkelni egy Argentína ellen, aminek 1:4 lett a vége...
most posts by TM
0
2010. július 6., kedd 1:05
7271
Emlékszem, kiskoromban a rádióban hallottam a hírt, alig hittem a fülemnek, de a gólokat most látom először. Dárvá! :-)
0
2010. július 5., hétfő 23:47
8260
Lehet, hülyén fog itt most kinézni, de végül is valahol VB téma ez is. Igaz, 28 évvel ezelőtti, de szívet melengető....
( ha még valaki nem látta volna... :-) )
0
2010. július 5., hétfő 18:10
6925
78-ban a hollandok voltak a legjobbak,de sem a szerencse,sem a játékvezető nem állt melléjük.Az argentínok mellé annál inkább,és nem csak a döntőben...
0
2010. július 5., hétfő 18:07
6925
Igen ezt leginkább a latin foci nagy "eseményén" az 1994-es,120 perc után is 0-0-t hozó Brazilia-Olaszország döntőn kellett volna. Ha valaki nem emlékszik,nem a kapusok remekeltek,a csapatok tudták le a döntőt támadójáték nélkül.
0
2010. július 5., hétfő 15:49
893
nem lehetne h a meccs előtt végezzék el a 11-es rúgásokat? nem lenne olyan bunkerfoci :)
0
2010. július 5., hétfő 15:08
1729
a foci nem arról szól hogy megérdemlik vagy sem a vb/eb címet aki 1-el többet rúg az nyer és tökmindegy melyik érdemli meg én azon a meccsen az oroszoknak szurkoltam, amit azon az eb-n műveltek az nagyon odacsapott - főleg úgy hogy a hollandok gyakorlatilag tönkreverték a halálcsoportot
0
2010. július 5., hétfő 9:37
16970
Tudtam, hogy nem fogod kibírni, én meg azért szurkoltam hogy a szurkolásod miatt ne essenek ki a spanyol legényeim. De azért az a hármas kapufa... biztos gondolkodott a labda, hogy most befelé vagy kifelé... nehezen hozott döntést :D
0
2010. július 5., hétfő 2:59
8977
Az lenne, és remélem, a hollandok nyernének! Nagyon megérdemelnék végre! Remek kis csapatuk van, és a 88-as EB győzelmen kívül nem nagyon tudtak semmit elérni. A 2 évvel ezelőtti EB-n majdnem sírtam, amikor kiestek a ruszkik ellen. Nagyon nem azt érdemelték.... sajnos Van der Sar aznap tényleg S(z)ar volt! :D:D
0
2010. július 4., vasárnap 22:40
1729
nem szoktam fogadni, de ittszerintem nyernék német-holland döntő fasza lenne
0
2010. július 4., vasárnap 20:34
8977
Azért minden vagyonodat ne tedd el a németekre szerintem... bár ha szeretsz veszíteni! :D
0
2010. július 4., vasárnap 20:20
1729
a spanyolok miért érdemelnék meg? sosem volt világverő csapatuk az eb győzelmeket leszámítva, mindig csak szoptak pedig nagy játékosaik voltak ez a mostani meg jóval gyengébb a 2008-as csapatnál, németek megeszik őket torres is mit keres a kezdőben azt nem tudom, szerintem nem a vb egyenes kieséses szakaszában kellene formába hozni (vagyis próbálni) villa nélkül már égtek volna, és tuti hogy nem fognak döntőt játszani
0
2010. július 4., vasárnap 18:39
9489
A meccset most adja majd felvételről SPORT 2.
0
2010. július 4., vasárnap 18:33
9489
Wimbledon - Lány páros győztes - BABOS TÍMEA és SLOANE STEPHENS.:D Wimbledon - Fiú egyéni győztes - FUCSOVICS MÁRTON.
Timinek ez az idei második páros Grand Slam győzelme!!!!
0
2010. július 4., vasárnap 18:11
6925
A hollandok tényleg megérdemelnék.
0
2010. július 4., vasárnap 18:10
6925
Általában nekem sem.Divat cikizni őket.Összesen 6 VB és EB döntőt veszítettek el.Látszik,hogy nyomják őket. És ott van az 1966-os angol-német VB döntő is azzal az érdekes góllal.
Sokkal kínosabb,mondjuk Franciaország,akik 2002-ben nem rúgtak gólt,a 2008-as EB sem és most is csak egyet.2006-ban pedig az utolsó 3 mérkőzésüket akciógól nélkül tudták le. Vagy Paraguay a mostani tornán.Több mint 300 percen át voltak gólképtelenek a latinos focijukkal. Nálam a latin foci,tili-toli,semmi gól.Köszönöm nem kérem.
0
2010. július 4., vasárnap 17:29
275
Ahogy én azt nem értem, hogy lehet argentínoknak vagy braziloknak:) Én ezt a két csapatot nem szerettem soha. Nem tudom miért. Németekkel semmi bajom.
0
2010. július 4., vasárnap 15:32
4078
Én is egy holland-spanyol döntőben reménykedek. Nem tudok két olyan országot, akik ennyire megérdemelnének már egy vb aranyat és még sose jött össze. Szegény hollandok főleg, mindig csúcs válogatottjaik voltak.
0
2010. július 4., vasárnap 15:24
8977
Maximálisan egyetértek! Ezért remélem, hogy a spanyolok elkapják őket és láthatunk egy nagyon attraktív holland-spanyol döntőt! Bár sajnos ahogy látom, az uruk semmiféle tisztátalan eszköztől nem riadnak vissza, szóval azon sem csodálkoznék, ha Robben törött lábal "jönne" mondjuk a pályáról! Nagyon undorító csapat ez az Uruguay... (is)!
0
2010. július 4., vasárnap 13:44
4078
Én se értem. Elvonatkoztatva a mostani német válogatottól, mert jól játszanak (bár a Lampard gólját nem hiszem el, hogy nem látták...), de én azért nem szeretem őket, mert nincs olyan sportesemény, ahol a németeket ne nyomnák a bírók meg mindenki. És az időben bármeddig vissza lehet menni. 54-ben Puskás szabályos gólját nem adták meg, ezen felül olyan kapustámadásokat csináltak, amiért ma piroslap járna (vagyis ahányszor Grosics felugrott egy német játékosnak mindig az volt a feladata, hogy ellökje, így kaptuk a gólokat). 90-ben egy ajándék 11-esnek köszönhetően győztek, de más apróságokban is a bíró őket támogatta (az argentinok nem kapak meg egy 11-est stb.). A Bayern a legutóbbi Bl-ben úgy jutott el a döntőig, hogy méteres lesgóljaik voltak, meg a bíró az ő reklamálásuk miatt adott piroslapot, amit eredetileg nem szándékozott elővenni. És még ezer és ezer példa van. Én ezért nem szurkolok sose a németeknek. Megkapják őt bírói támogatást minden sportágban. Egyszer érném csak meg, hogy a bírók a magyarokkal kivéleznének ennyire vagy tévednének a javunkra...
0
2010. július 4., vasárnap 13:31
16458
Simán? Miért ne lehetne? Nekem innentől már mindegy, Spanyolország, Hollandia, vagy Németország. Én őket szeretném a dobogón látni.
0
2010. július 4., vasárnap 13:30
8977
marat = maradt, csak billentyűzetet kellene cserélnem! :D
0
2010. július 4., vasárnap 13:29
8977
Valaki mesélje már el, hogy lehet a németeknek szurkolni?? Most marat a kedvenc európai csapatom egyedül, pedig tegnap még bíztam egy holland-argentin döntőben.
Akkor innentől hajrá Oranje!
0
2010. július 4., vasárnap 2:43
52685
VHS-ről megnéztem a délután játszott wimbledoni női teniszdöntőt. Kedvencem, Serena Williams ellenállhatatlan volt! Laza egy óra alatt lelőtte a pályáról Zvonarjovát, megszerezve ezzel negyedik wimbledoni elsőségét. BRAVÓ!