Keresés

Minden, ami sport...

2010. július 4., vasárnap 0:30
Na hallod, csak visszaültem a kanapéra, de úgy ültem, mint egy katatóniás (nem mint egy katalóniás) hogy senki és semmi ne lássa, hogy drukkolok. Aztán csak lett gól, de azért az sem ment simán, kellett három kapufa. Na mindegy, ezt a technikát kipróbálom jövő szerdán, hátha beválik akkor is. :)
most posts by TM
0
2010. július 4., vasárnap 0:21
De most 1:0-ra vezetnek a spanyolok... :) Csak lécci ne ejtsd ki őket :] THX!
Spanyolország nyert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
2010. július 3., szombat 23:57
A vébén eddig drukkoltam a franciáknak, angoloknak, kameruniaknak, elefántcsontpartiaknak, ghánaiaknak, japánoknak, braziloknak, argentínoknak vagyis a mezőny negyedének. Na ezek már mind kiestek.
Most gondoltam, drukkolok a spanyoloknak, nem nagyon szimpi csapat, de talán a németek ellen jók lennének. Mire eddig eljutottam magamban, Casillas fogta a büntetőt, na mondom, oké, akkor hajrá szpén. Baszki erre jön a köcsög bíró, visszafújja a belőtt tizenegyest, naná, hogy a második nem megy be, s hogy még "szebb" legyen, a kipattanót kapufára lövik, még véletlenül sem a hálóba.
Úgy látszik, hogy fociban bárkinek kezdek el szurkolni, az tuti kikap. Ott is hagytam a tévét, ne az én lelkemen száradjon egy esetleges spanyol vereség.
most posts by TM
0
2010. július 3., szombat 23:39
Szintén zenész, maximális egyetértés :D
0
2010. július 3., szombat 23:30
A spanyoloknak most nem nagyon megy a játék :( Sokat bénáznak... :(

De azért Viva!

0
2010. július 3., szombat 23:23
Most már csak a spanyolokban bízhatunk... De felőlem akár a hollandok is lehetnek bajnokok, csak ne a németek. Kiráz tőlük a hideg, és sajnos nem jó értelemben véve. Ricsi szerint a ők játszák a legszebb focit, hát... nem egyformán fejlett a szépérzékünk. Nekem a latinos stílus jelenti a szép focit, vagy amit Kamerun játszott Dánia ellen (igaz, csak a kapuig, mert ott semmi nem jött össze). Na mindegy, számomra a vébé rajongásos része véget ért, már csak ellendrukkerkedés maradt, de hálistennek csak egy-két meccs van vissza.

Viszont holnap Nadal döntőzik Wimbledonban, számomra ez így most sokkal többet jelent, mint a foci.

VAMOS!!! :)
most posts by TM
0
2010. július 3., szombat 23:02
vagy inkább maradnak :)
0
2010. július 3., szombat 22:25
És én? :D
Szegény én :-((
Remélem a Spanyolok majd letörlik a mosolyt a németek arcáról....
0
2010. július 3., szombat 20:28
Örülök, hogy Németország győzött! Kicsit azért aggódtam, azt hittem, Argentína valamivel keményebb ellenfél lesz.
0
2010. július 3., szombat 19:54
Viszlát Argentína, viszlát pici Diego...

Csak Neked:

- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. július 3., szombat 19:47
Szegény TM... :-((
Meg szegény én... :-((

Azért ekkora különbségű német győzelemre nem számítottam. De szerintem senki sem. Ja, és sajnos teljesen megérdemelten..
0
2010. július 3., szombat 18:52
Szabályosan kellene játszani például.
0
2010. július 3., szombat 18:52
Érdekes, hogy itt is szelektív a bíró látása. Argentin játékos kezezhet, a német meg sárgát kap. Beszarás. Csak tudnám miért nyalnak Maradonának...
0
2010. július 3., szombat 18:20
Bíztam benne,ezen a világversenyen nem látunk ocsmány szabálytalanságot.

Mint Törőcsik az argentínok általi "szétrúgását" 78-ban,mint Schumacher "megmozdulását",82-ben,amely után egy ember kómába esett,vagy mint Maradona bekezezett gólját 86-ban.Folytathatnám.
Sajnos egy brazil közbelépett. Remélem hosszú időre eltiltják.
0
2010. július 3., szombat 18:13
Itt semmi baj a szabályokkal.Mit kellene még csinálni,levágni  karját?Akkor már Maradonának sem lenne!
A Curling nekem is a kedvencem.Ott nem lehet csalni.
0
2010. július 3., szombat 12:06
Mennyire egyetértünk! Nagyon durván játszottak a brazilok, elvesztették a fejüket, Felipe Melo volt az, akit a portugál meccsen is le kellett cserélni, igaz? Nehogy ott is kiállítassa magát. Túl európaivá akarnak válni, miközben ők a szambázó brazilok, ők mindig a különleges játékukért voltak szeretve.

Amúgy, Sneijder azt nyilatkozta meccs végén, hogy tudta hogy középre kell ívelnie, mert ismeri Césart, hiszen Interben csapattársak, tudta, hogy ez a gyengéje, nem képes jól hárítani ott. Most lesz 4 évük, hogy építsenek új csapatot, immáron Pato-ra is lehetne számítani, és 4 év múlva a saját VB-jükön megmutathatják. Délután... hm, németek és argentínok, valamint a spanyolok is szimpatikusak, de még Paragauy ellen sem tudok hirtelen rosszat mondani, így főképp semlegesként a jó meccseknek drukkolok és annak, hogy a jobb csapatok jussanak tovább. Bár, azért egy Maradona kellene, hogy maradjon még, ő fokozza a VB hangulatot :D
0
2010. július 3., szombat 11:39
Imádlak! Hozzál még egy embert! :)))
most posts by TM
0
2010. július 3., szombat 11:38
Természetesen a brazilokra értettem. Az egyenlítőgólt ők hozták össze, a tulipánosoknak köze se volt hozzá. Ezen aztán jól felhergelték magukat, s ezzel végképp annyi volt nekik. Messze nem játszottak olyan szép focit, mint a 3 "R" (Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho) idején bajnok alakulat, de még így is lett volna esélyük, ha nem hülyülnek meg. Érdekes, hogy állítólag (a nekem amúgy unszimpatikus) Dunga három éve gyúrja össze ezt a csapatot, és mégse volt képes a pálya széléről hatni az egyre habzóbb szájú embereire. Főleg Robinho volt nevetséges, mint egy rossz Chris Rock utánzat, úgy forgatta a szemeit. Úgy gondoom, ezt egy argentin nem csinálta volna meg. Maradona egy szúrós pillantással éreztette volna, hogy ebből elég. Ez is mutatja, hogy a két kapitány közül melyiknek van nagyobb tekintélye. Nagyon bízom benne, hogy ez a délutáni meccsen ugyan nem lesz tesztelés tárgya, mert feszültségmentesebben és szebben alakul a derbi, naná, hogy argentin sikerrel. :)
most posts by TM
0
2010. július 3., szombat 10:45
A foci szabályai merevek és szimplán szarok.

Ha az a boxoló majom nincs a kapuban, akkor az bizony gól. OK, hogy a majom piros banánt kapott, és lement a pályáról, de szabálytalanul megakadályozta azt, hogy az ellenfél csapata továbbjusson SZABÁLYOSAN.

OK, a csapat megkapta a 11-es lehetőséget, de ez azért nem ugyanaz. Mivel az egyik gól lett volna, a másik meg egy lehetőség arra, hogy gól legyen. És hogy röhögött az a kis köcsög. Ilyen sportszerűtlen játékost rég láttam.

Nem tetszenek a foci szabályai. Megyek inkább curlingozni :)

0
2010. július 3., szombat 10:31
németek utaznak haza a ma esti géppel :)
0
2010. július 3., szombat 2:38
Majd én kiszurkolom... :-) Ezt is sikerült - bár egyedül voltam a családban.

Azt hiszem, egyébként ezt hívják egyenlő erők küzdelmének.
0
2010. július 3., szombat 2:32
Ezt hogy érted, ki intézte? :) Mert csakis a brazilok intézhették, hogy az oranje győzött, mert teljesen megérdemelten verték a brazilokat. Mindig nagy dicsőség egy csapatnak, ha a brazilokat múlják felül, pláne ha azt minél inkább a VB végefelé, egyenes kiesésben követik el, egész tornán mutatott teljesítményükkel is teljesen megérdemelték Robben-ék.

Viszont Ghánát én is sajnálom :( És Suarezt 3 meccsre eltiltani ha lehet. Holnap pedig kialakul a következő elődöntős páros, Németország-Spanyolország :))

Amúgy, a másik favoritjaim, a portugálok vereségét nem kommentáltam, nem meghúztam magam, betegségem volt, ami ágyhoz kötött :S Szóval, a mutatott "játékukkal" ezt megérdemelték a portugálok, rájuk se ismertem, Cé Ronaldo pocsék volt. Úgy látszik a nagy csapatokra is jellemző egy meccses bénázás náluk pont most jött ki. No, ilyen remélem a hollandokkal nem lesz ezen a VB-n :)) Hollandia-Spanyolország döntőt várok :)
0
2010. július 3., szombat 2:12
Ez a pacák el is intézné a komplett csapatot:

http://news.bbc.co.uk/nol/shared/spl/hi/pop_ups/03/africa_enl_1063967571/img/1.jpg

Vajon a fotózást a gyerek is akarta?
0
2010. július 3., szombat 2:11
Ma... vagyis tegnap azon agyaltam, hogy az Uruguay szó mennyire hasonlít az uruk-hai-ra. Tudom, keressek magamnak kihívással felérő elfoglaltságot. ;-)
0
2010. július 3., szombat 1:41
Mondjuk a hollandok kiverését kiszurkolhatnád még nekik! .)
most posts by TM
0