Keresés

Minden, ami sport...

2010. július 1., csütörtök 20:19
Murray ellen nehéz lesz, de hát egy wimbledoni döntőt ne is adjanak ingyen. Federernek most nem kéne játszani. Kis tornákat nem vállal, a nagyokon meg bukik. Így van, menjen papás-mamást játszani, abban több örömét lelheti.
Serena azért a nőknél hozza a papírformát, remélem, szombaton behúzza negyedik itteni elsőségét!
most posts by TM
0
2010. július 1., csütörtök 18:03

Azért örülök,te nem hajóhadnak írod a spanyol válogatottat.:)
Nadalban igazad lett,de nem mehet biztosra.

Federer jól láthatóan fizikailag és fejben is fáradt,és hiányzik az ambíció és a motiváció belőle.Ez nem is csoda,hiszen már mindent megnyert.
Viszont érdemes lenne elgondolkoznia,rombolja-e tovább a renoméját,vagy rátesz egy lapáttal,vagy akár időlegesen felhagy a játékkal és a családjának él.
0
2010. július 1., csütörtök 17:58
Minden hangszer zajt kelt...:)))
0
2010. június 30., szerda 23:34
Milyen régóta mondom én azt, hogy idehaza is ezt kéne!!  :-))

( a stadionokat pedig gladiátorharcokra lehetne használni. Van is ötletem, kiket kellene összeengedni - egymással illetve oroszlánokkal..)

A nigériai elnök felszámolja a futtballt
0
2010. június 30., szerda 22:22
Mellesleg a tegnapi spanyol találat is lesgól volt...
most posts by TM
0
2010. június 30., szerda 21:44
Zseniális :) Igazából a vuvuzela micsoda? Hangszer? Zajkeltő? :D
0
2010. június 30., szerda 21:29
Na ugye, mondtam én! :)
most posts by TM
0
2010. június 30., szerda 18:58
Nadal gyengébbek ellen is játszott már ötszettest, úgyhogy még nem temetem őt. Federer eléggé enervált volt, egyetértek.
most posts by TM
0
2010. június 30., szerda 18:51
Federer kiesett,csoda,hogy egyáltalán idáig jutott.Nadal sem áll éppen valami jól...
0
2010. június 30., szerda 18:22
Ez a bolgár lány ügyesen és okosan játszik.Nem a "csapkodós" teniszt műveli és főképpen nem nyökögi végig a meccset.
Ha nem jön semmi közbe,Wimbledon elődöntőse nálunk is szerepel rövidesen.
0
2010. június 30., szerda 18:13
Zseniális!
Teljesen olyan egy- két részlet, mintha Kenny énekelni próbálna.
0
2010. június 30., szerda 18:02
Filmzene vuvuzelával... mit mondjak? Helyenként borzalmas...  :-)

CHAR(13) + CHAR(10)szólj hozzá: filmzenék vuvuzelán
0
2010. június 29., kedd 22:54
Ezek szerint az enyéim máshonnan rendelték.
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 22:14
ja ez lemaradt: vuvuzela
0
2010. június 29., kedd 22:12
rózsaszín nincs! :( nekem zöldben vagy kékben kellett volna. de ilyen szlovák/szerb színben nem kell.
0
2010. június 29., kedd 19:51
Valahonnan Pestről rendelik, nem tudom, nem érdekelt, nem folytam bele. Kb. 3ezer az ára, asszem.
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 19:50
Francia klubfocit sosem követem, de a válogatottjukkal szimpatizálok, ezért sajnáltam őket. Megérdemeltek volna egy karizmatikusabb kapitányt, aki gatyába rázza őket. Na meg a négy VB-t megjárt Henry is méltóbb búcsút érdemelt volna.
Az angolokat úgyszintén bírom, már akkor is szerettem őket, mikor még a Premier League-ből inkább eligazoltak más bajnokságokba, nem az volt a sztárok gyűjtőhelye. Keeganéket is ismertem, már nekik is drukkoltam. A "gazdag sztárok" jelzőt kizárólag rájuk alkalmazni eléggé részrehajló dolog, amikor egy C. Ronaldo, egy Kaka - és még hadd ne mondjam - is a tornán van. Nem jött ki a formaidőzítés, van ilyen, mi magyarok ezt már átéltük 24 évvel ezelőtt. Az olaszokat speciel se klubszinten, se válogatottilag nem csípem, ezzel együtt őket is rossz volt nézni, semlegesként is fájt a vergődésük. A németek sosem voltak a pikszisemben, az északi focit pedig nem nekem találták ki, így maradok a labdazsonglőrebb alakulatoknál, a temperamentumos focinál, s az olyan élő bálványnál, mint amilyen az isteni Diego! :)
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 19:18
nálunk lehet venni vuvuzelát? hol? tacskóban?

amugy már én is kezdem megszokni ezt a hangzavart! :) pedig az elején nagyon idegesített.
0
2010. június 29., kedd 19:16
"Vajon Lewis alteregójaként kik fognak jelentkezni? :))"

dehülyevagy!!! :DDDDDD
0
2010. június 29., kedd 18:50
Igen valahogy nem estek hasra rajta, illetve a nyerő állásban levő ellenfeleik megijedtek.:)
0
2010. június 29., kedd 18:48
És Dudi Sela? Néztem azt a tornát, amit Wimbledon előtt játszottak, Angliában, Nadal is ott volt többek között (előtte meg a Nadal-Federer Roland Garros döntőt láttam, azóta követem szívesen figyelemmel a teniszt is). Sera szimpatikusan játszott, azt hiszem Roddick-ot verte meg, de azóta se kaptam el egy Sela meccset se.
0
2010. június 29., kedd 18:40
Csak nem az angol-olasz-francia trió volt a kedvenced?

Szerintem a török-orosz-svéd trió nagyon hiányzik a VB-ről.
0
2010. június 29., kedd 18:33
Férfi vonalon azért állnak még az esélyesek: Nadal, Federer, Murray, Djokovics legtöbbször ott vannak a küszöbön.
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 18:30
Ez nem az a sport, ahol lokálpatrotizmus dönt. Szimpatikusak a dél-amerikaiak, míg az európai kedveltjeim már kiestek, a maradék meg (holland-német-spanyol) unszimpi, vagy csak szimplán uncsi. De Japánnak is drukkolok, tehát akár Ázsiát is írhattál volna. :)
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 18:16
Gyengus játék mind férfi,mind női vonalon.Sehol egy megbízható,jól is játszó teniszező...
Gyakorlatilag bármi lehet,és ez nem a gyöngék jó játéka,hanem a régi jobbak visszaesése miatt.Túl sok a torna,túl sok a sérült,kiégett játékos.
0