Keresés

Minden, ami sport...

2010. június 29., kedd 18:11
Látom közben elköltöztél Dél-Amerikába...:)
Én inkább maradok a földrészem csapatainál...
0
2010. június 29., kedd 18:07
Közben Wimbledonban hullanak az esélyesek, Clijsters három játszmában kapott ki Zvonarjovától 6:3 4:6 2:6, még nagyobb meglepetés Venus Williams betlije, ő a 22 éves Cvetana Pironkovától kapott ki 6:2 6:3-ra. Így aztán Serenának kell megmenteni a család idei renoméját, illetve a két Williams lány esélyes párosgyőzelemre is, bár ehhez még lehet, hogy Szávayékat is meg kell verniük. :)
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 17:46
A portugálok mellett a japánok továbbjutásának örülnék.
Hamarosan meglátjuk.
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 15:42
:D Hatalmas, hogy már a youtube-on is van egy külön vuvuzela gomb :D Remélem a FIFA 2011-ben is benne lesz :D Amennyire idegesítő volt eleinte, most annál jobban megkedveltem, meg poén az egész :))
0
2010. június 29., kedd 14:45
Haveri körben ma én is rájuk tettem a fogadásomat, ha jól emlékszem 3:0, vagy 3:1 arányban. A fődíjunk egy rózsaszín vuvuzela, így annyira nem fogom bánni, ha nem jönnek be a tippjeim. :)
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 14:42
Hát ez az 5 másodperc is egy vicc... Ha megkapják a "szokásos" 20 mp-es tételt, akkor Alonso máris negyedik és valószínű vidámabban viszonyulna a világhoz.
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 14:40
Remek :)) Remélhetőleg vért azért nem kell kiizzadniuk és ma legyőzik a spanyol armadát :))
0
2010. június 29., kedd 13:46
Negyeddöntők

57. Hollandia-Brazília (07.02 péntek 16.00)
58. Uruguay-Ghána (07.02 péntek 20.30)
59. Argentína-Németország (07.03 szombat 16.00)
60. Paraguay-Japán győztese-Spanyolország-Portugália győztese (07.03 szombat 20.30)

Elődöntők

58. mérkőzés győztese-57. mérkőzés győztese (07.06 kedd 20.30)
59. mérkőzés győztese-60. mérkőzés győztese (07.07 szerda 20.30)

Bronzmeccs

Az elődöntők vesztesei (07.10 szombat 20.30)

Döntő

Az elődöntők győztesei (07.11 vasárnap 20.30)

Tehát a kérdésedre válaszolva, igen, papíron lehetséges a holland-portugál döntő is, bár ehhez a portugáloknak vért kellenne izzadniuk. :)
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 13:39
FIFA is tök következetes... Azok után, hogy hivatalos honlapjunk egy árva karakter nem árulkodik a vasárnapi bakikról, cenzúrázták a hozzászólásokat, leállították a videóbíró rendszer fejlesztését és azt mondták, szó sem lehet róla, "a hibáktól is szép a foci", ma egy ilyet mondott Blatter:

Blatter: Őszintén elnézést kérek a hibákért
0
2010. június 29., kedd 13:34
Na igen, nekem is Schumacher a főkedvencem, s biztos vagyok benne, hogy lesz előkelőbb helyen is. Az sem volt fair vele szemben, hogy csak a mezőny után engedték ki boxból, lassan minden kocsiba kell egy több ezer oldalas szabálykönyv, hogy menetközben nézzék a pilóták, mit tehetnek s mit nem.

"Kaptak" büntetést, kereken 5 másodpercet, ekkora időbüntetésről életembe nem hallottam még, az egész versenybíróság ezen a futamon enyhén szólva infantilis volt. Lehet, hogy a két vasárnapi focibíró rokonai is ott voltak? :D

VB döntő, én egy holland-portugál döntőt szívesen megnéznék, az összejöhet párosításban? :)
0
2010. június 29., kedd 13:25
Ja, és amin tegnap nagyon jót röhögtünk, a telefonos szponzor a Hungaroring-futam kapcsán keresi a magyarországi Button- és Hamilton-hasonmásokat.
Vajon Lewis alteregójaként kik fognak jelentkezni? :))
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 13:22
Nekem már két évvel ezelőtt is Hamilton és Massa volt a kedvenc, sajna tavaly egyiküknek sem volt sansza, Massának meg még most sem, így marad a "meklárenes": Na persze, ha Schumacher feltámadna a hamvaiból és móresre tanítaná a mezőnyt, annak tudnék örülni. :) De már egy dobogóért is nagyon szorítok neki, remélem, jövőre ütőképes lesz a kocsi.
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 13:18
Csak mert arról volt szó, hogy a standard bünti 20 másodperc levonás. Ez meg cirkapersacc kábé annyi időkiesés, míg amíg valaki 80-nal áthajt a boxutcán.
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 13:12
Egyébként a többi vizsgált versenyző kapott valamilyen büntetést?
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 13:09
juj... :S
0
2010. június 29., kedd 13:06
Azért az csak fura, hogy Monaco-ban pillanatok alatt meg tudták büntetni Schumachert, itt kellett 20 kör, sőt, a nagyra becsült bírák észre se vették az esetet, Alonso jelezte azt, nem szól be rádión, még ennyi büntit se kap, de így se kapott szinte, mert 20 kör alatt simán ki tudta autózni a különbséget. És, ott volt az az eset, talán Malajziában, amikor Petrov gyorsabb volt nála, támadta, ő meg becikázott előtte, az sem volt sportszerű, de persze megúszta. Nem szeretem az ilyen sportszerűtlen döntéseket, részlehajlásokat, annál inkább, mert Hamiltont teszik számomra unszimpatikusabbá, pedig sokáig szimpatikus volt. De ebben az évben nagyon drukkolok a Red Bull-oknak, főleg Vettel-nek, neki kell nyerne a VB-t.
0
2010. június 29., kedd 12:09
riszájkling :)

CHAR(13) + CHAR(10)szólj hozzá: Gusztustalan Löw
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 11:20
Argentin-brazil döntőt várok, ami azt jelenti, hogy a hollandokat is kipenderítik, és ha így lesz, a spanyol-portugál duóból is tökmindegy, ki jut ma tovább.
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 11:15
Remélem, nem így lesz.
0
2010. június 29., kedd 11:14
Így van. Az angolokat ismerve simán visszaáltak volna bekkelni 2:2-nél, így német kontra nem futhatott volna. De egyébként szar formában voltak, elismerem, épp ezért kellett volna egy normálisabb játékvezetés, mert így a kettőt együtt már nem voltak képesek túlélni. Mivel így alakult ki a végeredmény, így számomra ez egy értékelhetetlen meccs volt. De a németek sem örülhetnek sokáig, Maradonáék elintézik őket hamarosan.
most posts by TM
0
2010. június 29., kedd 11:10
Tavaly azért kapott Hamilton is büntetést nem egyszer. Az meg, hogy most így döntöttek, nem az ő hibája. Alonso meg egyébként is egy pukkancs, ha valaki egy ezredmásodperccel később húzódik félre előtte, már két kézzel pantomimezik a fedélzeti kamerájába.
most posts by TM
0
2010. június 28., hétfő 23:07
hát ezen a vb-n bármi elképzelhető
a 2002-es vb-n az olaszokat és spanyolokat nagyon csúnyán kiütötték a bírók dél-korea javára
0
2010. június 28., hétfő 18:31
A mostani "tévedések" is érdekes módon inkább a kiscsapatokat sújtják.
El tudod képzelni,hogy mondjuk Brazilia ellen egy olyan 11-est ítéljenek,mint amit Új Zéland ellen fújtak?
0
2010. június 28., hétfő 18:28
Nem biztos,hogy megint benéznek nekik egy lesgólt,és már Maradona sem játszik,hogy kézzel a kapuba üsse a labdát...
Ez utóbbi nem is bírói baki volt inkább,hanem a foci történetének egyik legsportszerűtlenebb "gólja".
Vagyis inkább a németek.Ott legalább nem egy kokainista ugrál a pálya mellett...
0
2010. június 28., hétfő 17:57
a 2002-es vb-n nem tévedés volt, hanem csalás a házigazda továbbnyomására
0