Keresés

Minden, ami sport...

2010. június 28., hétfő 17:46
Nem lesz videóbíró, mert minek. A FIFA hozzáállása érdekes, már-már gyanús.

FIFA: A visszajátszás volt a hiba

Cenzúra a FIFA honlapján

FIFA: Nem lesz videóbíró
0
2010. június 28., hétfő 17:46
Ja, még egy dolog: bár a hollandokat régebben nem komáltam annyira, de úgy kábé negyed óra múlva annak fogok szorítani, hogy a mélyen tisztelt felső szomszédainkat páros lábbal jól rúgják farba!
0
2010. június 28., hétfő 17:42
Jó kis írás. Személy szerint a 2002-es, a házigazdák javára elszenvedett olasz, illetve spanyol bukta óta nem tudom megérteni, mi a rossebért halogatják a videobíró bevezetését. A digók 82 óta a szívem csücskei a fociban, a játékukat lehet kritizálni (én nem teszem az elfogultságom miatt :-D), pláne ezen a vb-n, de ami akkor történt, a mai napig felháborít. Na, tegnap óta már az angol és mexikói szimpatizánsok is értik a csíziót.
0
2010. június 28., hétfő 12:34
Én már régóta a videobíró mellett vagyok. Az se indok, hogy lassítaná a meccseket, mert nem minden esetben lenne használva viszont ordas, meccseket befolyásoló hibákat ki lehetne javítani azonnal.
0
2010. június 28., hétfő 10:11
Szemüveget a FIFA-nak!
0
2010. június 28., hétfő 2:57
Mi van a FIFA-val meg FIA-val? A két szervezet netán ugyanaz, és sakk versenyzői múlttal rendelkezők vezetik őket? Csak mert, ami ma itt lement 100 perc F1-ben és 180 perc fociban... Ha sokkal fiatalabb lennék és sportágat kéne választanom, focit tuti nem választanám, hogy látom ezeket a dilletáns bakikat, nyílván F1-es pilóta soha nem lehettem volna, de biztps attól is elment volna a kedvem, ahogyan el is ment, mostantól megelégszek ha a futamok után neten elolvasom a végeredményt. Foci... azért csak nézni fogom, Hollandia és Portugália nem igényli a "szabályos" lesgólokat, szépet fociznak. Nem vitatom, németek is bedarálták ma az oroszlánokat, megérdemelten, de még sem lennék túl büszke erre az eredményre, ilyen körülmények között. És az esti meccs, az eddig szimpatikusan, nagy habitussal és semmi nagyképűséggel játszó Mexikót szépen elintézte, a játékvezetői négyes.

De, most már, ha más csapatok nagy kárára is, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne vezessék be a videóbírót. Forma-1-ben pedig a Mercik és Ferrarisok jól teszik, ha ugyanúgy, kényük-kedvük szerint ők is csalnak most már, bár, úgyis ők komoly büntit kapnának egyből. Érdekes, eddig is benne volt a szabályzatban, hogy időmérő vége után bizonyos sebességgel be kell érni kocsival a boxba, Hamilton ez ment Kanadában? Nem. Kapott büntetést? Egy kis pénzbüntit, most meg addig tanakodtak a büntetésén, hogy meg legyen az előnye a kijövetellel is. Schumachert Monaco-ban 5 percen belül meg tudták büntetni egy szabályos, harcos előzésért, utána meg átírtak a szabálykönyvet a két esetről, utána.

Áh, nem mérgelem magam, frontérzékeny vagyok, ez szó szerint hiszti-tüneteket is okoz :D

Ga Oranje, Tudo em Português, Gehen Vettel, Forza Ferrari! :D :D
0
2010. június 28., hétfő 1:32
Ale Argentina! :D
Ez az! Most már csak a német "háromtüdejűeknek" kell visszavágni 2006-ért!
Talán végre Leo is megtalálja a formáját!
Csak a gaucho-k!!!
0
2010. június 28., hétfő 1:31
Ezen jót röhögtem:

A legrosszarcúbb focisták a vb-n

:-)))
0
2010. június 28., hétfő 0:38
Mindkét meccs jó vót, ráadásul Valenciában is az nyert, akiért szorítottam (ha már Nagycipészért illetve Kimiért - igaz, különböző okok miatt - nem lehessen). :-)
0
2010. június 27., vasárnap 23:58
ha az angolok normálisan játszottak volna a meg nem adott gól után akkor nem lett volna könnyű
0
2010. június 27., vasárnap 23:57
ez a lényeg, az angolok feladták 2-1 után - pedig 1 gólt bármikor lehet találni
a németek mindenben felülmúlták az ellenfelet, úgyhogy nincs miről beszélni
0
2010. június 27., vasárnap 23:46
2-1-nél, amikor még hátra van egy félidő nem hiszem, hogy a játékosok közel járnának a megtöréshez. Simán fordítható meccs lett volna, de az angolok nem voltak hajlandók játszani. Látványosan jobban játszott a német csapat, pedig nem vagyok német drukker.
0
2010. június 27., vasárnap 23:46
2-1-nél, amikor még hátra van egy félidő nem hiszem, hogy a játékosok közel járnának a megtöréshez. Simán fordítható meccs lett volna, de az angolok nem voltak hajlandók játszani. Látványosan jobban játszott a német csapat, pedig nem vagyok német drukker.
0
2010. június 27., vasárnap 23:43
ez így még mindig 3-2 a németek javára :)

egyébként meg történelemben és sportban nincs olyan, hogy mi lett volna, ha... nem adták meg, kész... sajna. alkalmazhatnák ezt a videobíró technikát, tényleg nem ártana. akkor kakat sem állították volna ki piros lappal. és még sok minden nem történt volna meg. ennyit erről, mindenkinek megvan a maga keresztje :D
0
2010. június 27., vasárnap 23:33
A németek egyébként is jobbak voltak, tehát a továbbjutás teljesen megérdemelt, a meg nem adott gól viszont nagyon kínos eset, nem vagyok benne biztos hogy a németek ilyen simán továbbjutottak volna ha megadják- vagy hogy egyáltalán továbbjutottak volna.

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vb-2010-a-william-hill-kifizeti-azokat-akik-lampard-golra-fogadtak-2034606
Ez pedig egy igazságos és nagyon szép gesztus.
0
2010. június 27., vasárnap 23:24
Röhej ez az egész. Az olaszoknak sem adtak meg egy gólszagú gólt, amikor egy szlovák játékos bent volt a golyóval együtt a kapuban - persze normális szögben nem volt elhelyezve kamera, hogy ez egyértelműen látszódjon is (nem is értem miért nem lehet több kamerát elhelyezni a kapu körül).

Az angoloknak nem adták meg az egyértelmű gólt, ha lett volna videóbíró, akkor felülbírálták volna a téves bírói döntést. Innentől kezdve lelkiekben is megtörnek a játékosok, kizökkennek (elég csak arra gondolni, amikor az ember zh-t ír, és meglátja a kérdéssort, és nem az, amire számított :D).

A mostani argentin gól is ezt támasztja alá. Lehetetlen mindent pontosan és jól látni, tévedni emberi dolog, és ez benne van a pakliban. De itt van tétje, tehát kellene ez a videóbírós dolog.
0
2010. június 27., vasárnap 23:23
2-2 után kötve hiszem, hogy kétszer lekontrázzák az angolokat... (azaz az angolok nem mennek fel például 9en fejelni egy szabadrúgásnál.)
0
2010. június 27., vasárnap 23:00
Nem feltétlen, de ebbe már ne menjünk bele.... Máshogy jöttek volna ki a pályára a második félidőben ha 2:2 az eredmény.

Egyszer orosz bajnokságban volt olyan, hogy a 11 körül kis vita volt, a labda a ponton, egy szurkoló berohant, berúgta, és megadták... Oroszoknál ez semmiség, de már vannak ekkora bakik a FIFA-nál is. Szerintem, amúgy, kinéz Kassainak egy VB döntő :D
0
2010. június 27., vasárnap 22:58
Úristen.... ilyen bírókat basszus.... Argentínok helyébe, Maradona helyében leléptem volna a fűről ha végül nem adják meg, mert les volt, igen, de megadták, ez van. Ha nem adták meg az angolok gólját. Mi a jó francért nem lehet VIDEÓBÍRÓ? Már majd minden sportágban így vagy úgy te támaszkodnak a technikára, csak itt nem, nevetségessé teszi magát a FIFA.
0
2010. június 27., vasárnap 22:56
igen, úgy 4-2 lett volna az eredmény, tehát ugyanúgy elporolták volna őket :D
0
2010. június 27., vasárnap 22:52
meg nem adott góllal, könnyű volt.
0
2010. június 27., vasárnap 22:51
nembaj, azért kíváncsi lennék arra az olasz-francia mérkőzésre a johannesburg-i reptéren :)

örülök hogy kiestek az olaszok, franciák, angolok... legalább nem ölik tovább a focit :)
0
2010. június 27., vasárnap 22:47
nem
az olaszok vb címvédőként érkeztek, az angolok meg úgy hogy most majd megmutatják (mint mindig)
és mint mindig megint megmutatták hogy mennyit érnek a vb-n
0
2010. június 27., vasárnap 21:09
Te, azok nem az olaszok? :D:D:D
0
2010. június 27., vasárnap 20:18
Ez volt az első meccs, amit teljesen végignéztem az idei vb-n.
Eddig csak az esti összefoglalókat láttam.

Sokkal jobban számít egy ember formája, mint azt korábban gondoltam volna...
Már előre megmondták, hogy játszhat az Angol válogatottban, aki csak akar, ha Shrek-nek nem megy, akkor csomagolhatnak.Nem lehetett megbízni benne, így elég nehéz előre játszani....
Oda kell passzolnod valakinek, aki folyton elbassza.Az egész csapatot kinyírták ezzel.
Nem számított volna az a potyagól sem, ha az egy hónappal ezelőtti lakókocsis életet elkerülő Rooney van a pályán.

Az egyenes kieséses szakaszra fel kellett volna magam pörgetni focis szempontból, de ez a kedvetlen játék engem is padlóra küldött.Na mindegy most már tartom magam az előzetes tervhez és megnézem valahogyan a focivb hátralévő részét.
0