Mai Forma-1-es futam...
Hozott néhány hajmeresztő fordulatott a futam, Webber balesete brutális volt, csoda, hogy sértetlenül kiszállt abból az autóból. Először arra gondoltam, a szokásos újonc csapat bénaság okán történt a baleset, de most már kezdem úgy látni, hogy a lotusos Kovalainen nem akart rosszat, Webber figyelmetlensége volt, gondolom eldurrant az agya az ausztrálnak a rajt után történtek miatt. Viszont ami dühít is, az a Hamilton-eset. Idén már nem először történik az meg, hogy Hamilton hibát ejt, és a lehető legenyhébb büntivel megússza (arról nem is beszélve, hogy eddig büntetni se igen merték), Alonso-nak igaza volt rádióban, ekkora előnyszerzés szabálytalanságból, minimum Stop&Go, szerintem még egy kanyarlevágást is súlyosabban szoktak büntetni, de Hamiltont, áh nem, őt nem szabad bántani... Schumacher... no comment, a lehető legjobban cseszte el az egykor zseniális stratéga, Ross Brown a kerékcserélést. És még ugye a végleges befutó sem biztos, mert vagy 5 pontot szerző pilótát fognak valószínűleg 20 másodpercre bűntetni.
És itt jegyezném meg megint, ők gyorsan mentek a Safety Car mögött,de alatta nem előztek, Hamilton meg konkrétan "lerajtolta" azt... Ennél több szót nem is érdemel az eset.