Keresés

Minden, ami sport...

2010. június 27., vasárnap 20:14
na végre, helyrerakták a világ legtúlértékeltebb válogatottját:)
de nagy meccs volt
0
2010. június 27., vasárnap 19:52
Ez szerintem házibarkács
0
2010. június 27., vasárnap 19:49
Ez szerintetek mi?? Lehetett ilyen kiadvány Angliában, vagy valaki csak ügyesen összeválogatott/csinált valamit, amit privátban árul?

Bár... tulajdonképpen tökmindegy. Enyni pénzért megéri.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230490635634&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
0
2010. június 27., vasárnap 19:10
:DDD

a nappaliban kábelen jön az adás faternak meg bent a szobában műholdról. van 15 mp-es késés a kettő között a kábel javára. én már rég kiszörnyűlködtem magam mire fater bent eszmél a történtekre! :D
0
2010. június 27., vasárnap 19:07
a lényeg az hogy én értem! :D

nekem valahogy az jött le, hogy nagyon sajnálják az amerikai válogatottat, hogy hmmm szegényeknél mennyire el van nyomva a foci a többi tradícionális sportjukhoz képest. ez engem annyira de nem tud meghatni. nem azt mondtam hogy nem érdemelték meg a 16 közé jutást, hanem azt hogy szerintem tegnap nem érdemelték meg hogy továbbjussanak a legjobb 8 közé. ellenben 2002 ben a legjobb 4 között ott lett volna a helyük bár nem nekik drukkoltam. mindegy nem ragozom tovább a tegnapi meccs már a múlt, kit érdekel! :D

angol-német: ekkora vak geci bírót még nem láttam! igaza van gtg-nek hogy nemhogy éppen bent van a labda hanem nagyon bent volt az a labda. kezdem pártolni a videóbíró eljövetelét!!!

f1: ja a lajos elleni kivételeket kezdem én is furcsálni. elég csak a cikázására gondolni az év elején! vettel megérdemelten nyert a többit meg majd meglássuk. az öreg schuminak úgy látom ez tanuló év lesz, de nem baj még lesz 2 éve arra hogy 8-szoros világbajnok legyen, és bízom benne hogy az év végére azért egy dobogós helyet megcsíp majd.
pont a felvezető körben beszéltem faterral hogy engem mennyire irritál a pályán lévő híd. mert ha valaki hirtelen belassul (beakad a váltó és blokkol minden) és valaki hátulról felnyársalja és beleesik a vízbe akkor mi van. hál istennek nem ez történt de még víz nélkül is drámai volt az eset, főleg, hogy nem felvételről hanem egyből élőképről láttuk az esetet. így még durvább volt.
0
2010. június 27., vasárnap 18:49
Mai Forma-1-es futam...

Hozott néhány hajmeresztő fordulatott a futam, Webber balesete brutális volt, csoda, hogy sértetlenül kiszállt abból az autóból. Először arra gondoltam, a szokásos újonc csapat bénaság okán történt a baleset, de most már kezdem úgy látni, hogy a lotusos Kovalainen nem akart rosszat, Webber figyelmetlensége volt, gondolom eldurrant az agya az ausztrálnak a rajt után történtek miatt. Viszont ami dühít is, az a Hamilton-eset. Idén már nem először történik az meg, hogy Hamilton hibát ejt, és a lehető legenyhébb büntivel megússza (arról nem is beszélve, hogy eddig büntetni se igen merték), Alonso-nak igaza volt rádióban, ekkora előnyszerzés szabálytalanságból, minimum Stop&Go, szerintem még egy kanyarlevágást is súlyosabban szoktak büntetni, de Hamiltont, áh nem, őt nem szabad bántani... Schumacher... no comment, a lehető legjobban cseszte el az egykor zseniális stratéga, Ross Brown a kerékcserélést. És még ugye a végleges befutó sem biztos, mert vagy 5 pontot szerző pilótát fognak valószínűleg 20 másodpercre bűntetni.

És itt jegyezném meg megint, ők gyorsan mentek a Safety Car mögött,de alatta nem előztek, Hamilton meg konkrétan "lerajtolta" azt... Ennél több szót nem is érdemel az eset.
0
2010. június 27., vasárnap 18:42
Lol :D Eddig jó a meccs, már 2-1 :D

Am, én se egészen értem, mit is akartál mondani hamsy, teljesen megérdemelten voltak a legjobb 16-ban az amerikaiak, és most sem sok hiányzott a továbbjutáshoz. Az 1994-es VB rendezésük óta fejlesztik a labdarúgást, ott voltak a tavalyi Konföderációs Kupán, döntőztek a brazílokkal és 2-3-ra maradtak alul. Jól játszanak, nagyon tudnak küzdeni az utolsó utáni pillanatig, én ezek után is mindig szívesen fogom látni s szurkolni fogok a válogatottjuknak világversenyeken.
0
2010. június 27., vasárnap 18:35
Tök jó.

Előbb beszéltem Dömivel, elspoilereztem neki, hogy gól, kb. 5 másodperccel le vannak maradva:).
Beszéltem szüleimmel, ők meg 5 másodperccel korábban tartanak :D Már rég mondták, hogy gól, mire én is láttam, hogy gól :)
Az ember azt hiszi, hogy élő adást néz, holott nem is :)
0
2010. június 27., vasárnap 17:44
Nem értem...:)
0
2010. június 27., vasárnap 1:48
csak azt nem értem miért kellett dicsérni ennyire a jenkiket. jó volt két meg nem adott góljuk, viszont az előző két meccsen rengeteg helyzetet hagytak ki. a második félidő az övék volt, de a hosszabbításban már mintha ott sem lettek volna. a 2002-es jenki válogatott na az odavert szerintem. ha nincs olikan akkor a németek nem sokra viszik a vb-n, de ahogy 10 emberrel rohamozták a kahn kapuját a jenkik...akkor megérdemelték volna hogy továbbmenjenek (bár szorítottam, hogy ne így legyen). nekik ott van a fútbaljuk, kergessék csak azt a szart 4 órán keresztül és nézzék a sok reklámot közben, ameddig csak tudják, a szákkert meg hagyják meg másoknak!
0
2010. június 27., vasárnap 1:24
Na, ez kherály: az uruk-hai-ok és ghánaiak is tovább mentek. Leszámítva a digók kihullását (ami legalább annyira fájt - és pont a szlovákoktól, pfff -, mintha kést döftek volna a szívembe, ráadásul 2006 után ilyen teljesítményt nyújtani... :-( ), eddig majdnem minden a kedvem szerint alakul. Na, majd holnap leszek gondban: idén mind a 4 csapat szimpi, még a 90 óta rühellt argentinok is. :-O
0
2010. június 25., péntek 19:31
Most olvasom,az eddigi rekord 28:26 volt egy páros mérkőzésen.:)

Federernek vagy Nadalnak nagy szerencséje,hogy elkerülte ezt a két sportembert.Bár nélkülük is rendre a kiesés szélén táncolnak...
0
2010. június 25., péntek 18:03
Miért,lehet,hogy csupa HÍD-ra szavazó szlovák lépett pályára.
0
2010. június 25., péntek 0:58
Basszus, ennyi idő alatt a 3 bővített Gyűrűk Urát is lenyomtam volna! :D:D:D
0
2010. június 25., péntek 0:18
:D :D :D
0
2010. június 24., csütörtök 23:56
Ezt a meccset szívesen megnéztem volna...
0
2010. június 24., csütörtök 23:19
hát ja, 2006 után már el kellett volna kezdeni a fiatalítást, akik mostanra szépen beépültek volna és meg lett volna a továbbjutás és a tisztes helytállás
lippi is nem a saját posztjukon játszatott néhány játékost (marchisio aki balszélen játszott pedig középső kp-ként nagyon is jó volt az idei gyenge juventusban - és még sokan basztatták emiatt hogy szarul játszik), a másik meg hogy szerintem inkább szimpátia alapján választott játékosokat: pirlo, gattuso, cannavaro - mindhárman nagy hősök voltak 4 éve de már évek óta nagyon legyengült a teljesítményük - én már nem vittem volna ki őket
az olasz foci legnagyobb baja hogy nem "termelték ki" az új del pierokat, tottikat, pirlokat, cannavarokat - klubszinten inkább a külföldiek dominálnak (pl inter)  - egyedül a juventusban van chiellini mint igazi klasszis védő - bár ő sem volt túl jó formában, meg ugye nesta de ő lemondta sajnos a válogatottságot
buffont sajnálom a legjobban - tiszta ideg volt, nagyon akarta a továbbjutást

de mostmár van 4 évük egy jó csapat építésére: a mostani tehetségeket kell fel és beépíteni néhány tapasztalt játékos mellé
0
2010. június 24., csütörtök 21:27
LOL:)))
0
2010. június 24., csütörtök 21:23
Egyes rossznyelvek szerint a szlovákok vérszemet kaptak a piros-fehér-zöld színektől, s ez lett szegény olaszok veszte. :)
most posts by TM
0
2010. június 24., csütörtök 20:47
EZ az olasz csapat teljesen rászolgált arra, ami kijutott neki.. Én sem örülök a szlovákoknak (mindig csak Fico/Slota) ugrik be róluk, de a mai teljesítményük 80 percen át jobb volt,mint az olaszoké. Az olaszok nem most buktak el, csak most lett egyértelmű. És azért  82-ben volt egy Paolo Rossijuk, aki vb-t nyert nekik..

Amúgy érdemes egy kicsit előretekinteni: könnyen lehet, hogy a négy közé négy dél-amerikai csapat jut. Uruguay ága egészen simának tűnik... Ha alapban Argentínát meg Brazíliát odavárjuk, már csak a Chile/Paraguay duóból kell valaki.... :-)

Az szép lenne.

0
2010. június 24., csütörtök 20:35
Pedig az nagy fordulat lett volna :) Két síró csapat a pályán.
0
2010. június 24., csütörtök 20:27
Az antifoci elnyerte méltó büntetését:) kellett ez a pofon az olasz futballnak, bár szerintem nagy részben Marcello Lippi ennél rosszabb keretet nem is vihetett volna ki...
0
2010. június 24., csütörtök 20:22
Hja, nincs igazság! :))
most posts by TM
0
2010. június 24., csütörtök 20:19
Olyan meg főleg nem volt még, hogy egy első fordulós mérkőzés végén díjátadót rendezzenek a két résztvevőnek, akik közül az egyik elvileg csak annyit ért el, hogy továbbjutott a legjobb 64 közé. Persze itt messze többé nőtte ki magát a dolog.
Szép gesztus a szervezőktől, még ha a játékosok arcáról le is olvasható, mennének pihenni, hagyják őket békén. :)
most posts by TM
0
2010. június 24., csütörtök 20:11
...és véget ért a maratoni teniszmérkőzés a wimbledoni 18-as pályán!
Az amerikai John Isner győzött a francia Nicolas Mahut ellen.

6:4 3:6 6:7(7:9) 7:6(7:3) és az ötödik szett: 70:68!

A szettek perc-hossza 32 29 49 64 és 491!

Tisztán 11 óra 5 percet voltak pályán kedd délutántól csütörtök délutánig.
Ez kb. 4 és fél órával több, mint az eddigi leghosszabb meccs.
Szenzációs! Le a kalappal a két hullafáradt sportember előtt, akik ketten együtt 215 ászt is bevertek.
Nem nagy merészség kijelenteni, hogy egyhamar nem fog megismétlődni ilyen gigászi egymásnak feszülés. Elképesztő! :)
most posts by TM
0