Keresés

Minden, ami sport...

2016. június 22., szerda 16:57
Csak az a baj, hogy 44 éve voltunk kint ezelőtt. Szóval erre a 44 évre nem lennék büszke, mert semmit se nyújtottunk ezalatt.
Sőt 44 éve 4 közé jutottunk ki 32 indulóból. Igaz a négy között, és a 3. helyért is zakóztunk.
Nagyon szép, hogy 30 év után végre kint vagyunk valahol.
De manapság azért vagyunk kint, mert 53-ból jut ki 24. Könnyebb a helyzet, mint bármikor.
Viszont, ha így küzdenek, akkor még sok sikert érhetnek el a fiúk.
0
2016. június 22., szerda 16:18
A beten 10-12-es a magyar győzelem. :)

Talán megint nyerek...
0
2016. június 22., szerda 16:08
hú én bódog vagyok nagyon, hisz a magyar csapata egyedülálló,  44 éve veretlen az eb-n
0
2016. június 22., szerda 15:52
Ronaldo rossz sportágat választott. Még nem késő Rióra kvalifikálni :):):)
https://www.youtube.com/watch?v=JnkIjzDUq6Q

Hogy húzza a lábát... fog ez egyáltalán ma játszani(?)

magyar győzelem (6,30)
döntetlen (4,20)
0
2016. június 18., szombat 0:23
Legalább a te boldogsággenerátorodat is megrezegteti valami.
most posts by TM
0
2016. június 18., szombat 0:22
Az a demagógia, hogy egy örömhírt azzal degradálnak le, hogy emellett még mennyi minden rossz. Többek között ez is...
most posts by TM
0
2016. június 17., péntek 22:36
Na most már a károgok is elhallgathatnak.

A mai eredmények tükrében lényegében biztossá vált a magyar csapat továbbjutása!!!

Ria!
Ria!!
Astoria!!!
0
2016. június 17., péntek 21:18
"a te boldogsággenerátorod működik túl "

ez mindent visz.:)
0
2016. június 17., péntek 20:46
Az átlagember torz értékítéletével kénytelen együtt élni mindenki, aki véges keretből gazdálkodik. Az csak átcsoportosítani tud meg fontossági sorrendeket felállítani. Ez nyilván nem azt kell jelentse, hogy bizonyos dolgokra egyáltalán nem szabad költeni, amíg más dolgok nincsenek maximálisan "rendben" (mert mondjuk pár millióan a magyar filmekre elköltött milliárdoknak is biztos tudnának "jobb" helyet, még ezen a fórumon is), csak józanságot az arányokban. A magyar foci finanszírozását és a pénzek jelenlegi módon elköltését aligha lehet józannak nevezni, többek között azért, amit a grundokról meg a tömegsportról írtál. Akkor is, ha közvetlenül ennek a magyar válogatotthoz, az általuk végzett munkához, az elért sikerükhöz van talán a legkevesebb köze.
A legnagyobb demagógia itt az, hogy ezzel a győzelemmel, hogy a csapatunk "odavert" a labancoknak, most minden, a focira elköltött forint igazolást nyert. Mert nem.
0
2016. június 17., péntek 13:10
Igen az. :)
Igen azt láthatod.
Nem tudom, gondolom a Sport1 leadja majd, vagy valamelyik külföldi adó.
SuperHeRo
0
2016. június 17., péntek 12:10
NBA? Köszi az infót, jól elfelejtettem a meccset, de így legalább látom a finálé fináléját hétfő hajnalban. Melyik csatornán közvetítik? :)
most posts by TM
0
2016. június 17., péntek 11:57
Király.
Lesz 7. meccs a playoff-ban. :)
Jó lenne ha a Cavs nyerné meg a döntőt.
SuperHeRo
0
2016. június 17., péntek 4:54
Bocs az elgépelésekért, már túl sok a csipa.:)
most posts by TM
0
2016. június 17., péntek 4:53
Úgy alakult, hogy az olimpiák alatt mindig külföldön voltunk, így ott szurkoltunk. Bár a második aranyunknál sokszor nem is mertem nézni a tévét, annyira izgultam. A foci azonban annyiban más, hogy ez foci. Tetszik, nem tetszik, a legnépszerűbb sport. Nem 8 ország válogatottja között dől el évente egy vagy két nemzetközi verseny, hanem kétévente egy. A nemzeti csapatunknak meg 30 éve volt utoljára sansza ilyen tornamérkőzést játszani, vagyis azóta kormányzott vagy 8 párt (újabb érdekes adat) mégis semmi eredmény. Ettől még különlegesebb az, ami most van, aki sportszerető, ezt e hosszú magyarázat olvasata nélkül is tudja. Amúgy én az a fajta drukker vagyok, aki a tévé előtt is felállva hallgatom a himnuszt és megkönnyezem a bajnoki aranyakat. Ilyenkor ugyanis még jobb magyarnak lenni. Most kedden is hasonlót éreztem, de nem csak én, hanem több millió ember. Hajdú B. Is5ván sírva közvetítette a gólokat. Csak miattad cseszem el e dicső hangulattal átitatott sorokat azzal, hogy mindeközben voltak olyanok, direkt a válogatottunk kudarcáért drukkolt, aazon zseniális agymenésen haladva, hogy a focigyőzelmünk az "Orbánnak jó és az nem jó". Vannak ilyen magyarok is, nevüket se érdemlik meg ideírni. Számomra a sport, a drukkolás, a győzelmek ünneplése abszolút politikától különálló dolog. Azért az gáz, hogy fent nem elített emberek egy része alkotjaxa 2018-ban választható alternatívát, de ez már valóban politikaibtéma, amibe nem kívánok belemenni, főleg úgy, hogy fél 6-kor kelek. :)
most posts by TM
0
2016. június 17., péntek 4:52
Úgy alakult, hogy az olimpiák alatt mindig külföldön voltunk, így ott szurkoltunk. Bár a második aranyunknál sokszor nem is mertem nézni a tévét, annyira izgultam. A foci azonban annyiban más, hogy ez foci. Tetszik, nem tetszik, a legnépszerűbb sport. Nem 8 ország válogatottja között dől el évente egy vagy két nemzetközi verseny, hanem kétévente egy. A nemzeti csapatunknak meg 30 éve volt utoljára sansza ilyen tornamérkőzést játszani, vagyis azóta kormányzott vagy 8 párt (újabb érdekes adat) mégis semmi eredmény. Ettől még különlegesebb az, ami most van, aki sportszerető, ezt e hosszú magyarázat olvasata nélkül is tudja. Amúgy én az a fajta drukker vagyok, aki a tévé előtt is felállva hallgatom a himnuszt és megkönnyezem a bajnoki aranyakat. Ilyenkor ugyanis még jobb magyarnak lenni. Most kedden is hasonlót éreztem, de nem csak én, hanem több millió ember. Hajdú B. Is5ván sírva közvetítette a gólokat. Csak miattad cseszem el e dicső hangulattal átitatott sorokat azzal, hogy mindeközben voltak olyanok, direkt a válogatottunk kudarcáért drukkolt, aazon zseniális agymenésen haladva, hogy a focigyőzelmünk az "Orbánnak jó és az nem jó". Vannak ilyen magyarok is, nevüket se érdemlik meg ideírni. Számomra a sport, a drukkolás, a győzelmek ünneplése abszolút politikától különálló dolog. Azért az gáz, hogy fent nem elített emberek egy része alkotjaxa 2018-ban választható alternatívát, de ez már valóban politikaibtéma, amibe nem kívánok belemenni, főleg úgy, hogy fél 6-kor kelek. :)
most posts by TM
0
2016. június 17., péntek 2:50
Huszonév alatt pl. a férfi vizilabda válogatott három olimpiai bajnoki címet, két világbajnoki címet és két európa bajnoki címet szerzett (nem beszélve az ezüst és bronzérmekről). Ezen idő alatt hol volt a nemzeti zászlód? :)
0
2016. június 17., péntek 2:44
Szép kis önigazló monológot vezettél le. Büszke lehetsz magadra!
„vesedialízises nemtomkinek” Gratulálok! :) Ez igazán szép volt! Ha egy olyan sz@r ember lennék, mint te, akkor most azt írnám, remélem te, vagy a közeli rokonod között lesz valaki, aki ilyen vagy hasonló beteg lesz és kíváncsi lennék rá, hogy akkor mit fogsz gondolni erről az egészről. De nem írom. Remélem te is és minden közeli és távoli hozzádtartozód sokáig fog élni, elégedettségben. De vigyázz, mert ezt csak én kívánom, hogy így alakuljon, nem biztos, hogy így is fog és akkor majd fel fogod tenni ugyanezeket a kérdéseket te is!
0
2016. június 17., péntek 2:22
Wales góljáról lemaradtam, most találtam meg. Bale 32 méterről, óriási!
most posts by TM
0
2016. június 17., péntek 1:31
Ez csak poén volt. :)

Szombatra megkeresem a huszonéve elő nem vett nemzeti zászlót és a meccs alatt fogom lengetni! :)
most posts by TM
0
2016. június 17., péntek 1:23
Nem kellett behozni, itt volt az magától.
0
2016. június 17., péntek 1:22
"Ráadásul a keddi meccsen csak meggazdagodni lehetett."

Bizony! 6-szor oddsal nyertem 18-ezret. :)
0
2016. június 17., péntek 1:08
Bocsi, én maximálisan így látom.
Te mivel nem értesz egyet?

Ráadásul a keddi meccsen csak meggazdagodni lehetett.

Mint ahogy az izlandi meccs is sima DV (1,45), így hogy orosz bírót kaptunk meg tuti.

pontos eredmény:
0:0 (2,25)
1:1 (8,00)

félidő x/ vége x: 4,00
0
2016. június 17., péntek 0:58
Amúgy Te vagy a hibás, mert belehoztad a beszélgetésbe a trollokat. :)
most posts by TM
0
2016. június 17., péntek 0:53
Gyakorold még! Azért értékelem az igyekezetet, bár a lényeget nem sikerült megértened.
most posts by TM
0
2016. június 17., péntek 0:39
Biztos még élénken él benned a 2010 előtti időszak, de a mostani kormányra egyáltalán nem jellemző a közpénzek elherdálása, ellopása vagy akárcsak az elégtelen felhasználása. SŐT!! Európa-szerte egyedülálló módon dolgozik a keményen dolgozó kisember mindennapjainak szebbé tételében.
Az egészségügybe valamint az oktatásba ölt pénz példa nélküli. 6 éve mindkét terület végre igazi pozitív impulzusban részesül, hála pártunk és kormányunk hithű, önfeláldozó munkájának köszönhetően.

Ahogy mások is utaltak rá a hasonló sporttörténelmi győzelmek nemcsak lelki tartást adnak milliónyi embernek, de mentális és fizikai feltöltődéssel is járnak. Az ilyen heroikus külső behatás bármely rák- és vesebetegségre kiváló gyógyír, nemcsak rövid, hanem hosszútávon is.

Tehát kormányunk, az MLSZ és a magyar focisták nemhogy egy forintnyi közpénzt is elvennének, sokkal inkább tálcán kínálták azt:

az osztrákok meccs előtt ezek voltak az oddsok

döntetlen/vendég: 2,10
vendég: 5,00
hendis vendég: 13,05
Szalai gól: 7-8
magyar továbbjut: 6 (most már sokkal kevesebb)
magyar csapat csoportgyőztes: 15 (szintén jóval kevesebb)

a kellő nemzeti identitással rendelkező tanár, nővér, utcaseprő stb... rakta ezeket, akkor idénre sok gondja már nincs is...

0