Keresés

Minden, ami sport...

2010. június 17., csütörtök 17:50
Svájc évek óta masszív csapat.
A VB erdeményei jobbak a spanyolokénál.Ők 80 év alatt egy 4. helyet tudnak felmutatni az elég csonka(mi sem mentünk el) 50-es VB-n
0
2010. június 17., csütörtök 17:43
Nekem egy időre elment akkor a kedvem a focitól...

Inkább hagyják el a mérkőzés előtti"látszat" kézfogást,viszont a pályán viselkedjenek sportemberhez méltóan!
0
2010. június 17., csütörtök 16:26
na, alakul ez a vb, jók voltak a tegnapi meccsek is, meg ez a mostani argentin is jó
0
2010. június 17., csütörtök 10:49
arra gondoltam, hogy az EB-n "csak" europa legjobbjai játszanak míg a VB-n a "világ" legjobbjai. lásd Svájc, az EB-n leszerepelt mint házigazda erre a VB-n legyőzi az EB győztest. jó, szar poén volt! :)
0
2010. június 17., csütörtök 9:58
És?
most posts by TM
0
2010. június 17., csütörtök 2:53
Itt is van:

Brutál...
0
2010. június 17., csütörtök 2:29
nekem hál istennek nem az a materazzi-s jelenet ugrik be ha zidane utolsó VB-jére gondolok, hanem az amit művelt a brazilok ellen.
0
2010. június 17., csütörtök 2:21
de a spanyolok csak EB győztesek! :) ez meg a VB! :)))
0
2010. június 17., csütörtök 2:18
szaud arábiában az vallásilag "elfogadott". dél afrikába pedig ideológiai alapon ment az elnyomás. a kettő nem ugyan az de közel van egymáshoz.

szaud arábia 2002-ben kint volt a VB-n. a németektől mindjárt kaptak 8 gólt. csak ennyi volt a kommentárban, hogy Klose gól, Ballack gól.
0
2010. június 16., szerda 22:11
köszi a linket, nagyon jó:)
0
2010. június 16., szerda 21:10
Zidane nem viselte jól a provokálást az tény, de minimálisan az lett volna a pártatlan ítélet, hogy mindkettőt leparancsolják a pályáról. A "mi lett volna ha"-kategória sosem bizonyítható dolog, de én is ki merem jelenteni, hogy más lett volna a torna végkimenetele, ha nincs ez a botrányos közjáték. Sok olasz-drukker barátom egyetértett abban, hogy nem így kellett volna befejeződnie a csatának, ugyanakkor tény az is, hogy bármilyen nemtelen is volt az eszköz, a célnak épp megfelelt. Amikor az "ártatlan" gennygóc ugrált a kupával, akkor kapcsoltam ki a tévét.
most posts by TM
0
2010. június 16., szerda 20:59
Szerintem is. Nem véletlen becézik killerazzinak a mocskot.
Amúgy ez az igazi féreg, aki képes ennyire aljasul viselkedni. Egy karrier végét tette tönkre. És lemerem fogadni, ha nem állítják ki Zidanet, ők nyernek. Mentálisan eléggé nyomaszt egy csapatot egy ilyen pláne, ha pont a búcsúzó ikont állítják ki.
Ez nem is sportpályára való. Eleve büntetném azt, aki ennyire mocskos módon provokál. Nem sportpályára való. Ahány vb-t láttam ez volt a leggusztustalanabb döntő az biztos és nem a franciák miatt...
0
2010. június 16., szerda 20:52
Materazzi volt olyan aljas, hogy kizárólag Zizounak intézte a mocsokságait, elintézve a világ egyik legjobbjának szép búcsúját, illetve ilyen szemét módon fosztva meg a gallokat a VB-aranytól. A Serie A-ban is közellenség, kártékonyabb mint kosárban volt Rodman. Már rég el kellett volna őt zavarni örökre a pályák közeléből is. A játék szégyene.
most posts by TM
0
2010. június 16., szerda 20:52
Más:
Azért mindig meglep, mennyire undorítóm primitív, kegyetlen, fanatikus, gusztustalan lények vannak a  Földön.
Szomáliában két embert lőttek le iszlám fundamentalisták, tízet megsebesítettek. Mert, hogy náluk tilos a vb-t nézni, mert a keresztény kultúrkörből származik és sátáni stb... Beteg állatok mind, akik ilyet képviselnek.
0
2010. június 16., szerda 20:45
"Mindig értetlenkedve állok,hogy Szaúd Arábia és még néhány hasonló hogyan indulhat(miért engedik indulni) olimpián és egyéb világversenyeken?
Miközben Dél Afrikát a feketék elnyomása miatt évtizedekre diszkvalifikálták."

Általában csak akkor van elnyomás meg rasszizmus miatti büntetés, ha a feketéket érik. Legjobb példa erre, hogy ha egy stadionban niggereznek a szurkolók, vagy egy játékos teszi azonnal büntetnek. A legutóbbi döntőben Materazzi le"rohadt terroristázta" az algériai származású Zidane családját. Ez nem rasszizmus? Mégse hallottam róla, hogy ezt a tapló állatot eltiltották vagy bűntették volna...
0
2010. június 16., szerda 20:17
Fanyalogtunk a korábbi világbajnokok (olaszok, angolok, franciák, uruk) döntetlenjei miatt, erre az EB-győztest meg lerépázzák dokszáék. :) Helyes!
Jó kis torna lesz ez még.
most posts by TM
0
2010. június 16., szerda 20:13
Főleg nem ilyen bánfijanik, aki még a gyenge magyar válogatottnak is igazi szégyenfoltja bírt lenni.
most posts by TM
0
2010. június 16., szerda 20:02
ezaz!!!!!!! kikaptak a spanyolok!!!!!! végre egy nagyon jó, izgalmas meccs
mégegy szimpatikus kiscsapat - nagyot harcolt svájc
0
2010. június 16., szerda 19:58
Szomorú vagyok. Az utolsó másodpercig reménykedtem. Majd legközelebb, muszáj lesz. Hajrá Spanyolország!
0
2010. június 16., szerda 19:15
Kedvelem a spanyolokat, de a svájciak.... Egy kis meglepi :D A mai meccs végre jó meccs.

Alessandro:
Vuvuzela csengőhang
0
2010. június 16., szerda 18:57
na, david villa is elmehetne színésznek, de szerencsére nem egy pacino:)
0
2010. június 16., szerda 18:25
Végre észrevette valaki.Egy lecsúszott beadás volt!:)
0
2010. június 16., szerda 18:24
A görögöknek végig nagy szerencséjük is volt.Legalább 10 csapat jobban megérdemelte volna a győzelmet azon az EB-n.
0
2010. június 16., szerda 18:23
Két szpíker sem kell,de studiómegmondónagyonokosemberek sem!:)

A félidőben elég egy összefoglaló.
0
2010. június 16., szerda 18:19
Nekem is szimpatikus volt Észak-Korea.Nagyon sportszerűen játszottak.

A riporter viszont a politizálásával alaposan leszerepelt.Ez az ország alig "cikibb",mint mi voltunk az 54-es VB-n.
Kíváncsi vagyok,ha Szaúd Arábia jut ki,akkor az ott élő nők sanyarú sorsáról értekezett volna?
Mindig értetlenkedve állok,hogy Szaúd Arábia és még néhány hasonló hogyan indulhat(miért engedik indulni) olimpián és egyéb világversenyeken?
Miközben Dél Afrikát a feketék elnyomása miatt évtizedekre diszkvalifikálták.

A nők "betiltása" nem baj?

Mindenesetre Észak-Koreában sok mindent nem lehet,de a nők sportolhatnak és sporteseményre is járhatnak,és egy foci VB-n ez a lényegesebb.
0