Keresés

Minden, ami sport...

2010. június 16., szerda 17:38
van ehhez valami linketek? én is beraknám csengőhangnak:)
0
2010. június 16., szerda 16:49
Nekem már ez a csengőhangom :)
0
2010. június 16., szerda 16:11
Jujj, tényleg :D A tengerimalacok... :D Este megfigyelem, mennyi szúnyogot vonz/taszít a vuvu :D Amúgy mindjárt rátöltöm telefonra, idegesíteni a család nem focinéző tagjait :D
0
2010. június 16., szerda 15:40
most eszembe juttattad a periu pánsíposokat:) lehet a vuvuzela is véd valamitől?:)
0
2010. június 16., szerda 15:29
Részvétem. Elmúlt években nem nagyon szerettek, de idén rákaptak az ízemre, szúnyogháló meg tropa, mert a macska úgy gondolta, hogy nálam jobb helye lesz, horkolt is a párnámon, én meg frászt kaptam mikor jövök be sötétben a szobámba, hogy a betörő biztos lepihent :D Szerintem a szúnyogok a sátán teremtményei, kicsinálsz egyet, jön helyette 10. Bár... meccs alatt még nem igen éreztem őket, lehet ez a vuvuzela távol tartja őket? :D
0
2010. június 16., szerda 15:11
hétfőn este az olasz meccs alatt nem tudtam, hogy most a tv-ben lévő zsongás idegesít jobban vagy a fülem mellett vinnyogó kis szúnyogok. mikor tettem egy "két betűs kitérőt" bejött utánam vagy 20 db. mire lecsaptam az összeset teljesen leizzadtam. hogy elment az árvíz az itt maradt "pocsolyákból" annyi jön ki hogy az nem igaz. a szúnyogháló semmit sem ér.
0
2010. június 16., szerda 14:54
Hála az égnek akkor, hogy sikerrel jártak :)) Kemotox is több marad :D
0
2010. június 16., szerda 14:06
Olvastam valami olyat, hogy kedden tesztelik a vuvuzela-szűrőt az m1-nél... :) Szóval valószínű... :)
0
2010. június 16., szerda 14:05
Csendesebb volt. Az mtv felrakott egy szűrűt, ami teljesen nemszűri ki, de lényegesen tompít az idegesítő vuvuzelán.
0
2010. június 16., szerda 13:56
Úgy látom nem csak én találtam szimpatikusnak az észak-koreaiakat :) Minden EB-n/VB-n van egy két, korábban nem igen ismert válogatott, akiknek titkon szurkolok, idén ők :) Megjegyzem, Dél-Korea is nagyon szimpatikusan játszott a görögök ellen, két jócsapatnyira való játékosa van tehát Koreának, máris irigykedhetünk. A meccs tetszetős volt, és Kassai spori is meggyőző teljesítményt nyújtott, amit sok játékvezetőről nem lehet elmondani, remélem őt is látjuk még meccset vezetni ezek után.

A tegnapi meccsen szurkoltam a kiwiknek, és az a 93. percben esett gól heves üdvrivalgást váltott ki belőlem :)) Szép volt. Ami nem mondható el a azt követő mérkőzésről. Abban bízhatunk, hogy tényleg már csak jobb meccsek jöhetnek, mert most már minden csoportban lesz 2-3 csapat, akiknek győzelmi kényszerben kell pályára lépniük. Most nem bogarászok statisztikát, de szerintem sok világbajnokság első fordulója volt ilyen gyermeteg, jobb lesz ez, amint ráéreznek az ízére, bár az elefántcsontpartiak aggódhatnak, szegények alig bírták ezt a 90 percet. És csak én szoktam hozzá, vagy tényleg csendesebb volt a vuvuzela a tegnapi mérkőzések során? :)
0
2010. június 16., szerda 13:47
Nekem Észak-Korea felkerült a szurkolandó csapatok listájára:) Főleg ha belegondoltok, hogy szerintem az egész csapat (leszámítva a Japánban focizó játékost) összesen annyit keres, mint más csapatok masszőrje. Hit, akarat, szervezettség.
És egyelőre a legsportszerűbb csapatnak tűnnek (ami eszméletlen teljesítmény ilyen erős védekezés mellett). Az összes szabálytalanságuk is inkább csak "bénázásból" fakadt, nem pedig szándékosságból. Ha kicsit rutinosabbak és technikásabbak lennének és lennének jó csatárjaik sokra vihetnék. Erőnlét, állóképesség, szervezettség és akarat már megvan.
0
2010. június 16., szerda 13:18
Én megnéznék egy Észak-Korea - Dél-Korea döntőt. Lehet, hogy évtizedes problémák oldódnának meg :)
0
2010. június 16., szerda 12:55
Egyetértek! Nem gondoltam volna, hogy az egyetlen kommunista csapatért fogok leginkább lelkesedni. :))
most posts by TM
0
2010. június 16., szerda 12:49
amennyit láttam tegnap a brasil észak korea meccsből addig nagyon szimpatikus volt a koreai csapat. nem féltek a brasiloktól hidegvérrel vették el a labdákat amikor lehetett, és a széleken rohadt gyorsak voltak. szlovákia új zéland mérkőzést elvből kihagytam, az elefántcsontpart portugália is nagy csalódás volt, bár az idei VB-n nem is megy csoda számba. ilyen formán mi is játszhatnánk a portugálok helyett. k*rva nagy gáz hogy a csoportunkból továbbjutott dánia és portugália is egy kalap kaki.

a németek mellett szurkolni fogok az észak koreaiaknak, pedig elveim szerint csak europaiaknak szoktam szorítani.
0
2010. június 16., szerda 11:20
Na Észak-Korea odatette magát:) Drukkoltam is nekik.
Nem értek egyet a riporterekkel, szerintem az első gól amit kaptak nem a kapus hibája volt. Ő beadásra számított, szerintem eszébe se jutott, hogy ilyen kifli lesz a labda ívében.
0
2010. június 16., szerda 1:20
Ezért vagyunk mi jók :D
1-6 a hollandok ellen! :D
Sok gól, kombinatív játék (mert annyira szar a védelmünk, hogy bármit megtehet az ellenfél!) :D
Magyarországot a VB-re és lesz sok góóóól! :D:D:D
0
2010. június 16., szerda 0:57
4:3? Miért nem inkább 16:9? :D

Ezek a meccsek már szélesben élvezhetők. Nagyobb képernyő, több gól... :)))
0
2010. június 15., kedd 19:52
Na megint elgépeltem: Franciaország, Chealse,
(bár az interesek gondolom élvezték)
0
2010. június 15., kedd 19:51
Az előző vb-t így nyerték meg az olaszok. Megfejelve azzal, hogy a legkönnyebb ágon jutottak el a döntőig (Ausztrália, Ukrajna aztán csak az elődöntőben erősebb csapatként Németország).
Ha azt nézzük, hogy Franciaorzságnak a döntőig a spanyolokat, brazilokat és portugálokat kellett legyőzni összehasonlíthatatlan.

Amúgy Murinho, aki egy mesteri edző, mert mindent kihasznál szintén azt a taktikát képviseli, ami az ellenfél játékának megöléséről szól. Ezt csinálta a Cehalsevel és ezt csinálta az Interrel is. Csak sajnos, mint írtam ez egy eredményes taktika. Az Inter teljesen megölte a Barca játékát az idei Bl elődöntőben, így két baromi élvezhetetlen meccset láttunk (bár az interes gondolom élveztél:) ), de ők jutottak tovább.

Arról ne is beszéljünk, hogy a mi drága Erwin Koeman edzőnk is ezt próbálná játszani. Egy csatárral játszatja a válogatottunk, amikor semmi más esélyünk sincs a nyerésre, csak ha támadunk.(csak mi megölni se tudjuk az ellenfél játékát) Elég nevetséges edzői taktika a magyar válogatott élén. Így nem lehet gólt lőni, hogy a mi Sanyink áll egymaga 4 védővel. Ez egy klasszisnak is nehéz lenne nemhogy neki. Azt, ha nagy ritkán eljut hozzá a labda még lepasszolni se tudja. Legalább 3 csatárral kellene játszanunk főleg, amikor esélyünk nincs a továbbjutásra csak, ha gólt lövünk.
0
2010. június 15., kedd 19:27
Erre legékesebb (éktelenebb?) példa a görögök EB győzelme. Azt a tornát a portugáloknak kellett volna nyerni, ők játszották a szebb focit, de hát a sportban nem mindig van igazság. Örülök, hogy az a taktika azóta sem termett sokat a helléneknek, épp elég szégyen, hogy egy kontinensversenyt elvittek ezzel.
most posts by TM
0
2010. június 15., kedd 19:23
Egri Viktort nem igazán szeretem. Hajdú B. nagyon jó, de legutóbb a köcsög TV2 kinyírta őt azzal, hogy a nyakára ültetett egy koloncot. Nem értem, miért gondolják úgy egyesek, hogy a fociközvetítéshez két szpíker kell, de nagy marhaság az biztos.
most posts by TM
0
2010. június 15., kedd 18:59
A foci szépségét teljesen tönkretették taktikázásokkal az utóbbi időben.
Régen az vezérelte a csapatokat, hogy rúgjunk több gólt, mint az ellenfél, most az, hogy mi kapjuk a kevesebbet.
Megfogalmazásban ez elég hasonló, valóságban ez nagy különbség. Csak védekezés, bunkerfoci, pályán kívüli nyomásgyakorlás az ellenfélre, bírókra. Az ellenfél játékának megölése a cél. 90 perc alatt csak begyörtünk egyet valahogy a többi meg mindegy, ha nem kapunk. Eredményes taktika sajnos, de ezzel a játék szépsége veszik el.
Ezért utálom, ha olyan csapatok, válogatottak nyernek bajnokságot akik ezt a mentalitást képviselik...
Inkább nézek egy meccset, ami 4:3, mint olyat aminek vége 1:0. Ha ilyen meccset látok bánok minden percet, amit a meccs nézésére fordítottam.
0
2010. június 15., kedd 18:51
A meccsekre ez sajna nem mondható el...
0
2010. június 15., kedd 17:58
Pont ők kellenének a bulvárstílusukkal és az örökös statisztikázásukkal.
A riporterek jobbak a vártnál.
0
2010. június 15., kedd 13:28
Németek valóban az eddigi legjobbak, ha tartani tudják a formájukat a döntőig is eljuthatnak.
A holland-dán meccsen engem inkább a dánok szervezettsége, pontos védekezése lepett meg...egészen a gólig. Eredménytől függetlenül nem volt sokkal jobb szerintem a holland válogatott, Dánia meg nem egy Brazília, kérdés tehát hogy a továbbiakban mire lesz képes az Oranje.
Elefántcsontpart-Portugália meccset én is várom, nem mernék nagy összegbe fogadni a Portugálokra, lehetséges hogy csak szenvedni fognak.
0