Keresés

Minden, ami sport...

2010. június 14., hétfő 19:26
Eddig a németek játéka hasonlított leginkább az általam kedvelt focihoz.
0
2010. június 14., hétfő 19:24
Csak az vígasztal,a helyszínen milyen rémes lehet.A tévén ehhez képest semmi az egész,és még a hangot is levehetem.:)
Persze a dobok püfölését vagy a mérkőzésnek háttal állva "drukkolást",vagy a zászlótól semmit sem látni eseményt sem tartom többre.
0
2010. június 14., hétfő 19:21
Állítólag a parázson járást is meg lehet szokni...:)
0
2010. június 14., hétfő 13:25
meglepődtem saját magamon, hogy már nem zavar a vuvuzela - persze nem lenne gond ha betiltanák:)
0
2010. június 14., hétfő 12:37
Kár, hogy lemaradtam róla, már irányú elfoglaltság lévén...

Na, majd ma este az olaszok. :D

Talán megoldódni látszik a vuvuzela-borzalom, mert a FIFA-nak sem tetszik hogy élvezhetetlenné teszi a meccseket. Tegnap már brutál módon idegesített a késő délutáni meccs alatt, hiába igyekeztek lekeverni a zajt...
0
2010. június 14., hétfő 11:55
mondjuk tegnap elég szépen és jól játszottak
végre volt egy szórakoztató meccs
0
2010. június 13., vasárnap 20:42
Igen, valószínűleg véletlenül játszottak VB döntőt a brazilokkal :D
Nem vagyok német drukker, nem a kedvenceim, de jól és olykor szépen játszanak. Egy csapat sem tud mindig szépen játszani.
0
2010. június 13., vasárnap 20:31
A Németeknek mindenük van csak szép játékuk nincsen!
0
2010. június 13., vasárnap 20:12
Az amerikaiak mindaddig szimpatikusak voltak, amíg el nem kezdték húzni úgy rendesen az időt az utolsó negyed órában. Amikor már a bíró tolta le az egyik játékost a cserénél vagy a kapusra rászólt, hogy ideje lesz kilőni a labdát vagy amikor szólt a játékosnak, hogy lehetne rúgni a szögletet, az nem igazán volt szimpatikus dolog tőlük.
Az angolok szépen játszottak (a VB során eddig a legjobb meccs volt), de azt a potyagólt csúnyán elnézték.
Az esti meccsen a németek pedig megmutatják majd, hogyan kell focizni :) Remélem. Szép játékot várok tőlük - még ha nem is nyernek.
0
2010. június 13., vasárnap 20:09
Az amerikaiak nagyon szimpatikusak voltak. Emlékeim szerint egyszer sem reklamáltak, nem színészkedtek stb. Látszik, hogy odahaza nincsenek agyonsztárolva és megvan bennük a kellő alázat.
0
2010. június 13., vasárnap 20:06
X lesz az is szerintem xD
De nem is baj, én szeretem az olyan relatív középcsapatokat mint az amerikaiak vagy ausztrálok.
0
2010. június 13., vasárnap 20:01
de legalább a szerbia-ghána meccs 2. félideje jó volt
este remélem a németek megmutatják hogy kell focizni
0
2010. június 13., vasárnap 19:14
ráadásul az a szar darázs zümmögés is idegesítő
0
2010. június 13., vasárnap 19:13
szerintem is. :-) nincsenek nyílt sisakos mérkőzések.
0
2010. június 13., vasárnap 18:53
ez a vb eddig egy rakás szar:(
0
2010. június 13., vasárnap 14:49
crespo a genoaban van már 1 éve ha jól tudom
veron mellet zanetti lehetne még a  98-as vb-ről de maradona nem vitte ki (ezen nem tudom túltenni magam, pedig interes), meg talán martin palermo is kinnt volt 98-ban
ezeket a túlsztárolt játékosokat én sem szeretem, főleg cé az ellenszenves, rooney meg angol

úgyhogy hajrá olaszok és hollandok
0
2010. június 13., vasárnap 14:29
Az utolsó szimpatikus argentin válogatott nálam a Batistuta-Crespo-Ortega fémjelezte együttes volt (tényleg, Crespoval mivan mostanában? Verón már akkor is válogatott volt, ő az egyetlen aki megmaradt nem?), a jelenkori válogatott számomra nem igazán szimpatikus, talán még 2006-ban jobban az volt.
Mondjuk ehhez hozzájárul hogy valahogy nem bírok rajongani az olyan túlsztárolt játékosokért mint C. Ronaldo, Messi vagy Rooney. Baromi tehetségesek az biztos (főleg Messi), de nekem kicsit már sok belőlük, pedig még semmit sem mutattak igazán.
0
2010. június 13., vasárnap 14:06
igazi harcos, csiszolatlan gyémánt...
melyik nagy játékosunkra emlékeztet?:)
a maga szintjén biztos jól megy neki ez a játék(telik nutellára), csak eltűnt.
akkor tudom meg, hogy ő még aktív focista, amikor megérkezik Ferihegy 1-es terminálhoz.
Azt el kell ismernem, hogy nem is nagyon nézek utána a légiósainknak...
A Magyar válogatott persze továbbra is érdekel, de valamiért mindig ideges leszek tőlük.
0
2010. június 13., vasárnap 13:56
igen rá:)
0
2010. június 13., vasárnap 12:56
Milyen sanyi?
Csak nem németmásodosztálybanjátszoméstöbbszörállítanakki,mintahányszorjátszom
sándorra gondolsz?:)
0
2010. június 13., vasárnap 12:54
Jonas Gutierrez jobb oldali támadó középpályás és nagyon simán visszajutott a Newcastle-el az első osztályba.
Hiába estek ki, rajta már az első meccsén látszódott, hogy nagyon kilóg a csapatból.
Sokkal többre vihetné egy jobb csapatban.
Az általad említett többi játékos kihagyása vagy éppen csapatba kerülése szerintem sincs rendben.
0
2010. június 13., vasárnap 12:52
2002-ben amikor sanyi kettőt vágott a németeknek, akkor külföldön már a kárpátok maradonájának hívták:)
0
2010. június 13., vasárnap 12:44
Magyarként teljesen megértem, hogy valaki az elmúlt idők nagy játékosai után kesereg és várja egy új reménység feltűnését.
Nálunk is megvan az esély ilyesmire:), de nem írnám le az Argentinok újra és újra előkerülő álmait/vágyait, már csak a merítési lehetőségek miatt sem.
Engem nem idegesít, ha minden évben újra felfedezik egy fickóban valamelyik nagy nemzeti kincsüket.
Bárcsak mi is ugyanezt tehetnénk.
0
2010. június 13., vasárnap 12:26
maradona a legnagyobb hibája az argentin válogatottnak: hülyeségeket csinál, ezt a guttierez nevű játékost hívta a be az angol másodosztályból és balhátvéd létére jobboldalon játszatja, ahol ugye javier zanettinek kellene szerepelnie akit mégcsak ki sem vitt a vb-re, di maria is hogy lehet kezdő nem értem - nem mutatott ő még annyit hogy kezdő legyen

anglia sem fog vb-t nyerni szerencsére, nem tudom mikor volt utoljára jó kapusuk - james sem nagy szám, seamen is nagy lepkekirály volt meg ez a tegnapi gól is... vicces volt

0
2010. június 13., vasárnap 12:17
hát ez az angol usa meccs sem volt valami jó, de legalább ez foci volt. beckham labdái nagyon hiányoztak. viszont a meccs alatt enyhén érezhető volt, hogy az angol drukkereknek nem jött be a "köcsög" duda. eddig az összes meccs olyan volt mint ha egy méhkaptárban lenne az ember, de a tegnap esti, max egy döglődő méhecske zúgásához hasonlított.

ha ez az argentin válogatott VB-t nyer, akkor mi meg kijutunk a következő VB-re!!! nem értem miért tartják állandóan esélyesnek az argentin válogatottat, mert hiába van egy két világklasszis játékosuk, sokra nem szoktak vele menni. azt meg külön utálom, hogy minden világesemény előtt azzal jönnek, hogy itt van az új maradona, meg most két új maradona van a csapatban, meg még a kapuban is áll egy új maradona. ja, igen. oszt a  nyolcaddöntőkben meg jön a fekete leves és az összes maradona nem ér kalap kakit sem. most tényleg van egy maradona a csapatban, viszont ő csak pálya széléig mehet és nagyokat kiabálhat. messi meg egy zseniális játékos ezt aláírom, de nem olyan mint maradona. ő nem fog kézzel gólt lőni és a visszajátszások után azt mondani, hogy szabályos volt. nem olyan a mentalitása.
0