Keresés

Minden, ami sport...

2010. június 12., szombat 21:39
de legalább a vuvuzelán lehet idegeskedni:)

már aki még nem szokta meg
0
2010. június 12., szombat 20:05
Argentínának és Spanyolországnak szurkolok.

Eddig ez a vb valami botrányosan unalmas...
0
2010. június 12., szombat 18:52
:-) Ez a vuvuzela-izé így a 4. meccs környékén már engem sem zavar annyira, de azért egy méhkasban még nem érezném "otthol" magam. :-)
0
2010. június 12., szombat 18:21
Tényleg kissé idegesítő, de megy a ventilátor is, úgyhogy annyira nem zavar most :) Amúgy pedig, csatlakozok Dragonslayer, Forza Azzurri!!! :))) És Ga Orange! :))
0
2010. június 12., szombat 18:11
Kezded megszokni?Akkor egy méhkasban is jól éreznéd magad.:)
Én levettem a hangot,a riporter úgysem érdekel...
Remélem minimum 20 évig nem lesz Afrikában VB.
0
2010. június 12., szombat 16:32
Napláne! :-)

Ilyen előzmények után Te mit jósolsz a mai Alsóbögyörősvalagpuszta-Kiskunbüdösfütykös, illetve a Jászkarafaszajenő-Salakszentmotoros meccsekre? A kor(e)ai délutáni Karakószörcsög-Tápióbivalyhónalja épp most zajlik, eddig 1-0, megyek is nézni a 2. félidőt! ;-)
0
2010. június 12., szombat 11:58
VB: Hát ez az első két meccs egy kalap szarral sem ért fel! Főleg a Francia Uruguay! Pedig az Uruguay-iakban bíztam, mert már majdnem Uruk-haj-ok azok meg kemények! A vuvuzelát kezdem megszokni.

F1: Halljon éhen a retek klub, hogy nem bírja az időmérőt élőben adni!!! Ha meg holnap a futam vége előtt megint elkapcsolnak a g*ci híradóra mint 2 vagy 3 éve beszarok. De még a leányvállalat Sportcsatornájuk sem adja. Csak tudnám akkor minek van...
0
2010. június 12., szombat 1:31
A Tápiólefetyei Toklász SC ismét odavert a Kisoroszi MGTSZ SE-nek, ugyanis a Katica Presszó (savanyú borszag, bádogpult, bicikli tároló, rex asztal) nem tudta fogadni azt a sok vendéget, amit a bajnokásgra vártak, így az Imre Bá val bővülő kétballábas biszex csapat megdorgálta fasszal a nagyérdemű, hetero klánt. Miután a partvisbajuszukba lett bütykítve, beindult a bulivursli, a hóesés-szerű korpafelhőből galacsinozott golyócskával nekiálltak csocsózni, és döntetlent játszottak magukkal, majd belebújt a korongecsetbe a csokisnugát, és hazamentek a faszomba...
0
2010. június 12., szombat 1:15
Hát kérlek alássan, ha a holnap délutáni Nyakkendőpuszta-Alsószarfalva, illetve Apc-Bivalybasznád mérkőzések is ilyen renyhék lesznek, mint ez a ma esti volt, bánatunkban ugyanezt adjuk majd elő Göböccel, Schpreisingerrel és a Koczkáékkal a Csiga presszóban, feltéve, hogy az ellendrukker Kőrthe-klán nem xarik majd bele a ventillátorba, és nem seper ki bennünket onnan, mint a taknyot! ;-)
0
2010. június 12., szombat 1:06
Áááá bazz, én is izgultam a Tunyogmatolcs-Biharkeresztes meccsen, de végül Orsós góljával tiszta víz ömlött a pohárba. Este aztán folytatódott az öröm a Bim-bam borozóban:)
0
2010. június 12., szombat 0:33
Bah! A délutáni Botswana-Guatemala mérkőzés egész jó kis nyitómeccs volt, de ez az esti Bolívia-Luxemburg egy merő unalom... X-O
0
2010. június 12., szombat 0:26
csak googlebe írd be: foci vb.
ellát minden infóval :)
0
2010. június 12., szombat 0:24
Sziasztok!

Mikor lesznek a következő meccsek a VB-n, és kik játszanak?

Köszi!

Üdv
0
2010. június 12., szombat 0:03
pedig nem ma kezdték :)
http://www.youtube.com/watch?v=T8YL8Q3h_Zs

jó. mondjuk a franciákat meg a góljaikért szeressük.
0
2010. június 12., szombat 0:01
nekem meg a világ legjobb kapusa, a világ egyik legjobb belsővédője (nem kannás)
+ a milános emberkék akiknek már semmi keresnivalújuk a válogatottban - pirlo, gattuso

a színházról meg céronáldó jut elsőként az eszembe, mellette mindenki elbújhat
0
2010. június 11., péntek 23:55
nálam ha olasz válogatott akkor fair play, meg a színház szó jut eszembe.
nah meg  Totti "emberi" megnyilvánulásai :)
0
2010. június 11., péntek 23:32
Egyetértek :-)
0
2010. június 11., péntek 21:59
Akkor most legyen ez az ok, ahogyan 4 éve is, Buffon! :-) Ja, és 2006-ban a döntő után én 3-as mezre (Grosso, az Isten) vágytam, ismerősöm hozott is volna Olaszországból, ráadásul már a négy csillaggal a címerben, de rohadt sokba került volna az akkori (pláne a mostani) keresetemhez képest, így ez kimaradt.
0
2010. június 11., péntek 21:40
Ja meg a Baddzsók.
0
2010. június 11., péntek 21:39
A kettes-hármas helyezettek hibátlanok, így még furcsább a favoritod. Bár az is igaz, hogy egy ideig szintén megmagyarázhatatlan okból én is azt hittem, hogy szimpatizálok az olaszokkal, de az valószínűleg Zenga miatt lehetett.
0
2010. június 11., péntek 21:27
Bocs a szóismiért! :-)
0
2010. június 11., péntek 21:27
Valahogy túlélem. ;-) Amúgy a digókat, mint népet annyira nem kedvelem, viszont a fociválogatottjukat 1982 óta kedvelem, de nem tudom a miértjét. Annak idején még csak nyolcéves voltam, tehát a meccsekből semmire sem emlékszem, csak az tudatosult bennem, hogy ők lettek a világbajnokok. 84 kimaradt, 86-ból meg a 6-0-án, Maradona kezes gólján és az argentinutálaton kívül semmire sem emlékszem, igazi mély nyomot a 88-as EB-n és a 90-es VB-n hagytak bennem. Az olaszországi elődöntőn bánatomban sírtam, a döntőn meg örömömben: ti. az olaszok után a németek, majd az angolok jönnek a saját szimpatikussági sorrendemben. Ez van. :-)
0
2010. június 11., péntek 21:19
Atyaég! Mit lehet szeretni a digókban? :D
0
2010. június 11., péntek 21:17
Első nagy csalódásom veled kapcsolatban..
:)
0
2010. június 11., péntek 21:08
Elkezdődött a 2010-es focivébé! Forza Azzurri! :-)
0