Keresés

Minden, ami sport...

2010. június 6., vasárnap 19:57
Én azért töretlenül hiszek az új generációban. És drukkolok is nekik, főleg egyvalakinek.
0
2010. június 6., vasárnap 17:52
Verebessel 7-1 -re kaptunk ki egyszer.
Vagyis el lehet mondani,fejlődünk...:)

Nagy szerencse,hogy "véletlenül"(ebben a gyönge csoportban,ahol voltunk) még elő is fordulhatott volna,nem jutottunk ki a VB-re.
0
2010. június 6., vasárnap 17:48
Majd az unokáink talán megérik...:)
A jelenlegi teniszezőink közül vagy a tehetség,vagy a koncentrálóképesség vagy az"alázat" hiányzik.
Eredményeink csak a Garroson voltak eddig is.Ott van még Taróczy Balázs és Temesvári Andrea "félsikere".
0
2010. június 6., vasárnap 12:37
nem láttam a meccset (szerencsére) de ez 6-1-es vereség még a magyar válogatottól is durva
0
2010. június 6., vasárnap 12:09
Őszintén remélem, hogy nincs az már olyan messze, amikor ismét lesz felnőtt egyéni győztesünk valamelyik nagy tornán!:)
0
2010. június 5., szombat 18:13
Akkor már emlékezzünk meg Körmöczy Zsuzsáról,az egyetlen Garros felnőtt egyéni győztesünkről is...:)
Gulyás István is nyerhetett volna,hiszen bejutott a döntőbe és az ellenfele megsérült,de megvárta a felépülését,majd kikapott.Mindez ma már hihetetlennek tűnik.
0
2010. június 5., szombat 15:45
Hírem van, kérem szépen!

Babos Tímea párosban MEGNYERTE A ROLAND GARROS JUNIOR DÖNTŐJÉT, és ezzel megszerezte élete elős Grand Slam győzelmét!

Őszintén remélem, hogy Timi még sok sok Grand Slam döntőn lesz majd a legjobb, hamarosan már a felnőttek között is.
0
2010. május 31., hétfő 13:01
Alapszakaszban 24-2-es mutatóval zártak, a rájátszásban pedig 9-1-el végeztek.
Azt hiszem, ez alapján nyugodtan mondható, hogy megérdemelt a bajnoki cím! (Nem mellesleg a kupagyőzelmet is begyűjtötték!)
0
2010. május 31., hétfő 12:52
Én se nagyon követem figyelemmel a kosárlabdát, bár bátyámék nagy Olaj szurkolók, így azért van hozzá közöm mégis :) Ugye döntőig minden meccset megnyert a ZTE? Nagy gratula nekik, az olvasottak, hallottak alapján teljesen megérdemelték a győzelmet :)
0
2010. május 31., hétfő 12:45
Bezony, a hang nem ugyanolyan :) Kettő, de lehet hogy már 3 éve is annak, hogy a kecskeméti repülőnapon Palik egy Red Bull volánja mögött versenyzett a Red Bull helikopterével és a Bochkor által is vezetett Mig-29-es vadászgéppel. Pár kört megtett vele Lacikánk, jó kis hangja volt, míg el nem nyomta a sugárhajtómű :D A repülőnapokon mindig élvezem a jó kis kerozinszagot, megadja a hangulatot. Remélem idén is kijön a RB, de a futam lenne az igazi :)

Hm, azt hiszem nekem tavaly kimaradt akkor Szingapúr, de tény, nem egy izgalmas pálya. Látványnak jó, villanyfényes, tyűha, de igazad van, mégsem egy Monaco, Hungaroring vagy Montreal. Azért, egy római futamot elnézegetnék, de igazán mehetnének már USA-ba is, vagy Indianapolis-ba, vagy máshová.
0
2010. május 31., hétfő 12:39
csak addig szerettem a kosárlabdát míg gyerek voltam és kétnaponta megnéztem a Space Jam-et! :) de örülök, hogy örülsz.
0
2010. május 31., hétfő 12:36
a tiltások és fejlesztésbefagyasztások meg teszttilalmakat azért is tartom szánalmasnak, mert folyamatosan a költségkímélés szöveggel jönnek, erre fel meg szingapúrban villanyfényes versenyt rendeznek aminek akkora az áramfelvétele, hogy egy kisebb város évi energiaellátását felemészti. ja hogy a csapatoknak költséget kell kímélni de a szervezőknek nem?! jah bocsánat! a szingapúri futam amúgy is szar, mivel első évben ha massa nem rántja el a tankolócsövet és piké nem veri magát a falhoz semmi nem történik. úgy mint tavaly. hosszú és lassú a pálya ahol még előzni sem lehet. gyakorlatilag két órán keresztül semmi nem történik. és nem olyan mint monaco.

én is tervezgetem évek óta Hungaroringre való ellátogatást. csak mikor schumi visszavonult elment a kedvem az egésztől, hogy a kedvencemet sosem láthatom élőben vezetni. most itt az alakalom, és az éven újra kicsit későbbre a magyar futam úgyhogy már időm is lenne elmenni. majd elválik. ismerőseim hülyének tartanak, hogy pénzt adnék arra hogy élőben lássam a futamot, mert azt mondják úgysem látok semmit. szerintem ez hülyeség mert tele van a pálya kivetítővel ahol ugyanazt látom mint itthon a nappaliban. ilyet meg biztos csak az mond aki még nem látta élőben. nem hiszem egy F1-es autó hangja élőben ugyanolyan mint otthon. ráadásul egy futam erejéig megszabadulok czollner gyulától.
0
2010. május 31., hétfő 11:11
Beszéljünk arról, hogy 18 év után bajnok lett a ZTE kosárlabda-csapata!
Nagyon sokat vártunk erre az eredményre, most végre újra ünnepelhettünk!
Az egész hétvége erről szólt! :D:D:D
0
2010. május 31., hétfő 2:27
Én is jókat szoktam aludni, de most nem igen sikerült, mert vártam a hazai vihart is, dörgött rendesen, de nem mertem kikapcsolni a tévét :D Ha már két hete lemaradtam a monacóiról, akkor ezt tisztességesen végig kellett nézni, jó is volt.

Button még csak-csak, bár neki is jócskán nőtt az egója a tavalyi év után, de azt hiszem hogy ez kötelező is F1-eseknél, kell egy nagy adag egó és önbizalom ehhez a melóhoz. Kivétel persze Raikönnen :D Nagyon bírom a srácot, remélem jövőre visszajön, megnézném Vettel vagy Alonso mellett, szegény mire megtanulja rallyban, hogy fékezni, meg farolni kell, megint ülhet vissza F1-esbe, aztán árkon-bokron megy :D De szeretem Kimi-ben azt, hogy őt egyetlen dolog érdekli: vezetni. Minden más kötelezettségről magasról tesz. Alonso mindig unszimpatikus marad, de tény, azért kezd rokonszenvesebbé válni, ahogyan Hamilton is. De aki nálam végérvényesen le van írva, az Rubens. Sírt a Ferrarinál mert No. 2 (ha annyira jobbra tartotta magát Schuminál, miért nem mutatta meg mit tud?), másodhegedűs volt a Brown-nál is, most pedig... Éppenséggel mindennel baja önmagán kívül, és kritizál, meg zrikál, úgy tűnik ez vár a kiöregedő pilótákra, egy csomó régi, nagy versenyző beszél mostanság hülyeségeket. Persze van, aki még ért hozzá, Mensell teljesen jogosan és jól mondta, hogy most már 6-7 éves kortól menedzselik, képzik ki a pilótákat a Forma 1-re, nem az autó van értük, ők vannak az autóért.

Ami a folyamatos szabályváltoztatásokat, fejlesztési befagyasztásokat illetti, hát igen, a Forma 1 volt mindig az autósport csúcsa, a sok fejlesztés, lassan az lesz mint Moto GP2-be, egy gyártó, egy motor. Ez már nem az a sport, amit megszerettem, de nem tudok elszakadni tőle, nem is akarok. Sőt, jó volna életembe először, idén kilátogatni a Hungaroring-re, mert most még biztosan láthatnám a Cipészt :)
0
2010. május 30., vasárnap 23:58
én olyan jót aludtam a mai futamon...

webberrel nekem mindig is szimpatikus volt már a jaguáros korszakban is megvillantotta magát. hiába egy colos ember ha jó verda van a feneke alatt látszik mire képes. ezt nem gondoltam volna róla, mint ahogy tavaly év elején sem hittem volna button világbajnok lesz. én maradok továbbra is Ferrari rajongó! alonso-t annak idején ki nem állhattam, de a mclarennel történt afférja miatt és a pocsék renaultban eltöltött két éve alatt figyeltem és megszerettem a palit. örültem hogy a jégembert leváltotta, akit sosem szerettem igazán de elfogadtam ha már a veres autóba ült. massa most egy nagy kakukktojás és nem csak az én számomra. remélem az évad vége fele magára talál majd a brasil és újra széthajtja az autót. schumacher visszatérését már tavaly is nagyon vártam de nem lett belőle végül semmi. de az éven itt van és versenyről versenyre bizonyítja, hogy nem a két szép szeméért nyert 7 vb címet is! ha már maradandót talán nem is fog alkotni (bár én bízok benne), de mindenképpen egy üde színfoltja ennek az esztendőnek. vettelt kedvelem de a tavaly év végére egy kicsit nagy lett szerintem az arca. most folyamatosan kikap webbertől akinek ugye bizonyítania is kell, mert a jégember az ő helyére pályázik. nem baj kapja a pofonokat azért az inas így lesz belőle kiváló pilóta, megtanulja a határokat. kubicát is bírom, mert nem szarozik teszi a dolgát és ennek eredménye is van hiába ül egy "1200"-ben. ami elszomorít az a williams egyre lejjebb csúszása. az öreg néha néha összerakja a csapatot és csinál egy ütőképes verdát, de akkor meg sosem olyan a pilótája. remélem a cosworthel előbb utóbb meglelik magukat. hamilton kb az F1-es pályafutása első két futamáig volt szimpatikus azóta utálom mint a szart! pokolian nagy az arca (talán ez már lecsökkent egy hangyányit, de nem sokat), de pozitívum hogy apuci végre nem menedzseli a gyereket és helyette sherzinger kisasszonyt mutogatják futam közben aki, szerintem minden szempontból is jobban mutat a képernyőn. aláírom tud a gyerek de ettől még nem kell szeretnem. a bőrszínétől függetlenül nem szeretem, de nem hagyom ki az alkalmat hogy ezt a diszkriminációra ne használjam fel. a mclarent ettől függetlenül már a hakkinen-es korszakban sem szerettem és nem is fogok még csak szimpatizálni velük. a mercikkel nincs bajom, mert az nem mclaren.

ami az új csapatokat illeti nekem tetszik, hogy többen vannak csak az nem hogy egy rakás hulladék az egész. és nem a versenyzők hanem a kocsik. tavaly év vége felé már az első 12-13 autó 1-1,2 mp belül volt az első 10 pedig 0,8-1mp belül. most felhígult a mezőny ugye a kocsik mérete súlyelosztása változott a nagy tank miatt, kisebbek lettek az első kerekek, ez mindenkinek új, de ha már új csapatokat hozunk be akkor azt izlésesebben kellett volna. én jobban örültem volna ha marad a toyota és a bmw. már volt F1-es tapasztalatuk és őket kellett volna ecclestonenak valahogy bent tartania nem pedig egy rakás kvázi "GP2"-es autót behoznia. jó hogy az öreg sauber visszavette a csapatát de az már nem olyan mintha egy gyár állna mögötte. sem technikailag sem pénzügyileg.
az FIA-t sem értem hogy miért kell minden szart betiltaniuk. tavaly tetszett a KERS de az éven nem használják. jó lehetett volna de a csapatok megegyeztek hogy nem használják. sokáig variáltak a diffúzorokon is most meg az F csatorna bassza a csőrüket. az F1 mindig is a technikai újdonságok gyűjtőhelye volt, nem tudom miért kell mindent betiltaniuk, lassan már egy furikban fognak ülni a versenyzők amit a csapattársuk fog tolni. jó legyenek korlátok meg a lehetőségekhez mérten biztonságos az F1, de akkor kössék ki hogy ne kézzel meg lábbal takargassák a cuccost hanem valami ésszerű megoldást találjanak adott időn belül. azért kapják a mérnökök a fizetésüket.

mindent összevetve az első futamot leszámítva nekem tetszik az idei év, nem unalmas, és mivel a Ferrari megint csetlik botlik, ezen az éven szintén nem érdekel ki lesz a világbajnok csak ne mclarenes legyen! bár webbernek örülnék...
0
2010. május 30., vasárnap 23:47
Igen, félig Renault, félig Lada xD De tényleg jók, Petrov rászolgált, hogy felkerüljön a Forma 1-be, ugyanez nem mondható el egy-két GP2-esről. Ferrarinál ez az év nem akar összejönni, kb. mint mikor Alonso az első VB-jét nyerte, akkor is nehezen kapták össze magukat. De bízok a Scuderia-ban, és hogy fog még ferraris a dobogó legtetején állni, de a VB elúszott minden tekintetben. Webber ugyan a rutinosabb a Red Bull-nál, de Vettel-ben látom az idei VB győztest, de még a McLaren beleszólhat a dolgokba. No meg persze az osztrákoknál kell rendet rakni csapaton belül, mentálisan. Jön az egyik kedvencem, a Kanadai Nagydíj, az mindig érdekes szokott lenni, kiváncsi leszek, mi jön ott.

Amúgy, az idei szabályok hátulütői már tisztán látszanak, nem lehet sokáig üldözni valakit, mert elfogy a gumi, vagy a végén kell spórolni, ki ne ürüljön a tank. Ez azért eléggé megöli a verseny kedvet szerintem a pilótákban, Button is nyúzta volna szerintem tovább Hamiltont, ha nem kell spórolnia neki is.
0
2010. május 30., vasárnap 22:23
igen, a mercedesben van potenciál, a ferrarinál viszont sajnos azt látom, hogy szép lassan vissza fognak szürkülni oda, ahol korábban majdnem két évtizedig voltak, az erős középmezőnybe. hiába, alonso nem egy schumacher, nem tud maga köré gyűjteni annyi erős embert, ráadásul rutinja ellenére sok hibát követ el idén. domenicali talán rosszul fogja össze a csapatot... ezzel szemben a mercedes gp stabil lábakon áll. övék a forma 1 egyik legzseniálisabb vezetője és schumi is szemmel láthatóan kezdi elkapni a fonalat (bár én ebben soha nem is kételkedtem). és ami még örömteli ebben az évben, hogy a renault (félig-meddig renault ugyan) újra versenyképes. a kissé arrogáns, de stabil kubica és petrov meglepően erős párost alkothatnak a jövőben.
0
2010. május 30., vasárnap 22:12
Rövidesen itt a VB, úgyhogy addig is előrehozom a topikot, már csak azért is, hogy szót ejtsek a Forma-1-ről (a tegnapi válogatott meccsről nincs mit mondanom, Várhidi Péter volt az egyetlen normális szövetségi kapitányunk ebben az évtizedben).

Igen izgalmasan alakul az idei év, pedig mennyire féltem, hogy a tankolás betiltása miatt unalmas körverseny alakul ki, mondjuk ezt az első futam igazolta is, de azóta van esemény dögivel, sajnos főképp Vettel kárára. A kis németnek tavaly óta drukkolok (a srác két hónappal fiatalabb nálam), a jövő nagy-nagy reménysége, a Red Bull-al együtt fejlődik, de az idei éve nagyon peches. A ma történtek után pedig parázs hangulat lesz urrá csapaton belül. Egyértelműen Webber nézte el azt az esetet, meg kellett volna adnia azt a tiszteletet fiatalabb vetélytársának, csapattársának, amit megadott egymásnak a két angol a McLaren-nél... Hamilton sosem volt kedvenc, de nem is voltam ellene, de ő is egyre szimpatikusabbá válik, az ő és Vettel csapattársáról ugyanez nem mondható el. A Ferrari pedig... Schumacher-rel együtt "ültem" át hozzájuk, de Alonso érkeztével távoztam, de azért elszomorít, mennyire nem megy a piros autó :( Massa óvatoskodó lett, Alonso pedig nem tud többet kihozni ebből a, sajnálatosan, középszerű autóból.  Schumacher pedig... az Örök Kedvenc, és jó látni, hogy kezdi megtalálni a ritmust, és most már a "harmadik erő" vezetője lesz lassan, remélem :) Ha most elkezdik fejleszteni a jövő évi autót, mint két éve a Honda a tavalyi évre a Brown-t, akkor jövőre elsők között lesz. Mert azt nagyon remélem, hogy tényleg kitölti a 3 éves szerződését. A Renault sem tartozott soha a kedvencek, Felipe miatt, és a tavalyi botrány miatt, de örvendezek Kubica sikereinek, és ez a Petrov is szimpatikus benyomást tett. Az új csapatok... pff, jobb nem szót ejteni róluk. Bár, a Lotus-sal Barrichello-t jól megizzasztotta Trulli, a Virgin pedig azért gyakran célba is ér, de a Hispania... Bruno Senna se fogja így sokra vinni, pedig tisztára mintha Ayrton lenne a sisak alatt. Jobb lett volna a tavaly sokat fejlesztő Stefan GP-t beengedni, mint azt a HRT, akik egy hónappal a rajt előtt kocsit se építettek. De szerencsére eddig azért nagyon nagy baj nem történt a GP2-esek miatt.

Ennyit szerettem volna kiírni magamból :)) Go Schumacher, Go Vettel! :)))
0
2010. március 21., vasárnap 21:31
Nemrég értem haza Planica-ról, a sírepülő VB-ről!
Iszonyatosan nagy élmény volt, maga a verseny is, és az egész össznépi fieszta!
Lenne mit tanulni sok sportesemény szurkolótáborának! Itt együtt szurkolt, ivott norvég, osztrák, szlovén, cseh, svájci és folytathatnám a sort! Mindenki cimbizett mindenkivel, komolyan mondom, jó volt ezt látni!
Aki szereti ezt a sportot, mindenképp nézze meg egyszer élőben is, mert hihetetlen a hangulat és teljesen más élmény, mint a TV-n keresztül nézve. Kb. úgy tudnám hasonltani, hogy megnézem az Avatart IMAX 3D-ben vagy a monitoron egy CAM verziót! :D:D
0
2010. február 8., hétfő 18:44
Nem tudom mennyire köztudott,de utoljára 1972-ben jártunk EB-n.
Akkor megnyertük!!! a csoportunkat,majd egy másik csoportgyőztest kiverve már ott is voltunk a 4 csapatos tornán...
EB-re már a Nyilasi-Törőcsik generáció sem tudott kijutni.
0
2010. február 8., hétfő 17:24
Az U20, vagy U21 majd 22 pontot szerez, meglátjátok! :)))
most posts by TM
0
2010. február 8., hétfő 17:11
A nagy esélyt komolyan gondoljátok?
Csak az első megy tovább automatikusan és a legjobb csoport második.
A második hely csak pótselejtezőt ér!.
Nem mintha lenne sanszunk rá.Lehet példálódzni a balszerencsés hazai vereséggel a svédek ellen(valójában ajándék büntetővel egyenlítettünk és több góllal is kikaphattunk volna),de pár éve nekünk volt nagy mákunk a finnek ellen.
Nem hiszem,hogy ismét két öngólt rúgnának maguknak ellenünk.
Egyébként a német-orosz csoportban csak két vereségük volt...
Vagyis reálisan ismét a negyedik helyre van kilátásunk,bár én még emlékszem a Moldova -Magyarország 3-0 mérkőzésre is.
0
2010. február 7., vasárnap 23:49
23:30 Sport1- 44. SUPERBOWL
INDIANAPOLIS COLTS- NEW ORLEANS SAINTS

Go Saints!
0
2010. február 7., vasárnap 19:34
Tényleg nem Téged bántva, de pont erről beszélek. Papíron mindíg jók vagyunk. Finnek öregek, svédeknek egy szerencséjük volt, portugálokat is meg lehetett volna... Ez mind oké, de mit tudunk mi felmutatni? Nagyjából semmit. Azt felejtjük el mindig, hogy nekünk sokkal jobban örülnek az aktuális ellenfeleink, mint mi bárkinek is, és igazuk is van.
0
2010. február 7., vasárnap 19:02
a svédeknek egy szerencséjük volt eddig és azt úgy hívják, hogy Zlatan Ibrahimovics. ha nincs az a gyetva akkor simán megverjük a svédeket. és ha minden igaz nem lesz már válogatott a vb után. a finnek már öregek, még mindig jobb, hogy őket kaptuk mint a dánokat vagy norvégokat. a hollandoktól úgy is kikapunk nem számít de a többi verhető. a portugálokat is meg lehetett volna verni pedig tőlük voltunk a legjobban beszarva oszt csak küszköve kerültek ki a vb-re. én látok esélyt a kijutásra és ebből a csoportból nagyobb az esélyünk mint a vb csoportból lett volna. én bizakodok és hápítotok! :)
0