Én is jókat szoktam aludni, de most nem igen sikerült, mert vártam a hazai vihart is, dörgött rendesen, de nem mertem kikapcsolni a tévét :D Ha már két hete lemaradtam a monacóiról, akkor ezt tisztességesen végig kellett nézni, jó is volt.
Button még csak-csak, bár neki is jócskán nőtt az egója a tavalyi év után, de azt hiszem hogy ez kötelező is F1-eseknél, kell egy nagy adag egó és önbizalom ehhez a melóhoz. Kivétel persze Raikönnen :D Nagyon bírom a srácot, remélem jövőre visszajön, megnézném Vettel vagy Alonso mellett, szegény mire megtanulja rallyban, hogy fékezni, meg farolni kell, megint ülhet vissza F1-esbe, aztán árkon-bokron megy :D De szeretem Kimi-ben azt, hogy őt egyetlen dolog érdekli: vezetni. Minden más kötelezettségről magasról tesz. Alonso mindig unszimpatikus marad, de tény, azért kezd rokonszenvesebbé válni, ahogyan Hamilton is. De aki nálam végérvényesen le van írva, az Rubens. Sírt a Ferrarinál mert No. 2 (ha annyira jobbra tartotta magát Schuminál, miért nem mutatta meg mit tud?), másodhegedűs volt a Brown-nál is, most pedig... Éppenséggel mindennel baja önmagán kívül, és kritizál, meg zrikál, úgy tűnik ez vár a kiöregedő pilótákra, egy csomó régi, nagy versenyző beszél mostanság hülyeségeket. Persze van, aki még ért hozzá, Mensell teljesen jogosan és jól mondta, hogy most már 6-7 éves kortól menedzselik, képzik ki a pilótákat a Forma 1-re, nem az autó van értük, ők vannak az autóért.
Ami a folyamatos szabályváltoztatásokat, fejlesztési befagyasztásokat illetti, hát igen, a Forma 1 volt mindig az autósport csúcsa, a sok fejlesztés, lassan az lesz mint Moto GP2-be, egy gyártó, egy motor. Ez már nem az a sport, amit megszerettem, de nem tudok elszakadni tőle, nem is akarok. Sőt, jó volna életembe először, idén kilátogatni a Hungaroring-re, mert most még biztosan láthatnám a Cipészt :)