Keresés

Minden, ami sport...

2010. február 7., vasárnap 18:45
Hát, azt hiszem, hurráhangulatra semmiképp sincs okunk. Papíron mindíg jól kiszámoljuk, hogy miként jutunk tovább, aztán, amikor focizni is kellene, akkor jön a "keserű ébredés". Hollandia ellen két zakó, svédek ellen max egy pont, finnek ellen maximum 4, moldávok ellen egy meglepetés-botlás, 4 pont, san marinoiakat talán oda vissza verjük, ez összesen 15 pont, ha jól számolom, ez a harmadik helyre lesz elég, de most optimista voltam. Mert a finnek ellen két zakó is lehet belőle, hát még a svédek ellen...
0
2010. február 7., vasárnap 18:29
Megtörtént a 2012-es EB selejtező csoportok sorsolása. Na ebből a csoportból azért elég nagy az esély a továbbjutásra!

0
2010. január 9., szombat 10:55
na ilyen gólt se látni minden nap!

0
2009. december 23., szerda 19:09
Biztos nem bírta, hogy ez év végig Lance visszatéréséről szólt. Remélem nem nyeri hülyére magát, bár mivel Kimi nem lesz, így számomra érdektelen szezon elé nézek.
0
2009. december 23., szerda 18:52
Igen kellemes hír, reméltem, hogy tényleg visszatér :)) Mióta ő nincs a Forma 1-ben, már annyira nagy rajongással nem is néztem a futamokat. És akkor nyugodt szívvel elpártolhatok a Ferrari mellől is, mert Alonso megvételének (és Kimi kitúrásának) nagyon nem örültem. Go Schumi :) Mikor lesz már március? :D
0
2009. december 23., szerda 14:55
Hivatalos: Schumacher a Mercedes pilótája

A Mercedes istálló hivatalosan is bejelentette, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher lesz 2010-ben Nico Rosberg csapattársa.

A német istálló a szerda délelőtti sajtótájékoztatón hivatalosan is megerősítette, hogy a 40 éves kiválóság egyéves, hétmillió eurós szerződést köt a 2009-es szezonban Brawn GP néven világbajnoki címet szerző istállóból alakult Mercedesszel.

A német pilóta 1991-ben, a Jordan istállóban kezdte el Formula–1-es pályafutását, majd 1995-ig a Benetton színeiben versenyzett, és szerzett két világbajnoki címet.

Ezt követően írt alá a Ferrarihoz, ahol 2000 és 2004 között sorozatban öt alkalommal végzett az élen, majd 2006 végén, a Brazil Nagydíj után visszavonult.

Ezzel a szerződéssel igen ütőképes páros állt ismét össze: a Mercedes csapatfőnöke, Ross Brawn ugyanis a német pilóta mind a hét világbajnoki címénél (két benettonos és öt ferraris) közreműködött.

A Mercedes korábban már megállapodott a szintén német Nico Rosberggel, aki Schumacher társa lesz a következő szezonban.

Az előző szezonban, Felipe Massa sajnálatos sérülése után úgy tűnt, hogy a német klasszis a Ferrari versenyzőjeként tér vissza, nyaksérülése azonban megakadályozta ebben. A nyolcadik vb-címére készülő versenyző a március 14-i bahreini futamon térhet vissza a Formula–1-be.

Nem tévedett tehát a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo, amikor annak a sejtésének adott hangot, hogy korábbi versenyzőjük visszatér, méghozzá a rivális Mercedesben. Montezemolo megemlítette, hogy nem szabad árulóként tekinteni a német versenyzőre, akinek a visszatérése szerinte jót tesz majd a sorozatnak.

forrás: www.nemzetisport.hu
0
2009. december 23., szerda 14:54
Hivatalos: Schumacher a Mercedes pilótája

A Mercedes istálló hivatalosan is bejelentette, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher lesz 2010-ben Nico Rosberg csapattársa.

A német istálló a szerda délelőtti sajtótájékoztatón hivatalosan is megerősítette, hogy a 40 éves kiválóság egyéves, hétmillió eurós szerződést köt a 2009-es szezonban Brawn GP néven világbajnoki címet szerző istállóból alakult Mercedesszel.

A német pilóta 1991-ben, a Jordan istállóban kezdte el Formula–1-es pályafutását, majd 1995-ig a Benetton színeiben versenyzett, és szerzett két világbajnoki címet.

Ezt követően írt alá a Ferrarihoz, ahol 2000 és 2004 között sorozatban öt alkalommal végzett az élen, majd 2006 végén, a Brazil Nagydíj után visszavonult.

Ezzel a szerződéssel igen ütőképes páros állt ismét össze: a Mercedes csapatfőnöke, Ross Brawn ugyanis a német pilóta mind a hét világbajnoki címénél (két benettonos és öt ferraris) közreműködött.

A Mercedes korábban már megállapodott a szintén német Nico Rosberggel, aki Schumacher társa lesz a következő szezonban.

Az előző szezonban, Felipe Massa sajnálatos sérülése után úgy tűnt, hogy a német klasszis a Ferrari versenyzőjeként tér vissza, nyaksérülése azonban megakadályozta ebben. A nyolcadik vb-címére készülő versenyző a március 14-i bahreini futamon térhet vissza a Formula–1-be.

Nem tévedett tehát a Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo, amikor annak a sejtésének adott hangot, hogy korábbi versenyzőjük visszatér, méghozzá a rivális Mercedesben. Montezemolo megemlítette, hogy nem szabad árulóként tekinteni a német versenyzőre, akinek a visszatérése szerinte jót tesz majd a sorozatnak.

forrás: www.nemzetisport.hu
0
2009. december 11., péntek 19:51
hát ez nagyon hasonlít bernie eccleston "érmes" rendszerére! mert azért az első helyezett dúrván sok pontot kap 4-5-6-7-8-9-10 hez képest. szerintem is így jó lesz! csak azért imádkozzanak az emberek, hogy Schumi tényleg nehogy visszatérjen mert így akkor már monacoban világbajnok lesz! :)
0
2009. december 11., péntek 19:43
Szerintem ez így nagyon jó lesz, pl. Button sem lett volna idén világbajnok ebben a pontozási rendszerben, elment volna neki a hajó a középső részben, amikor képtelen volt sokszor a 9-10.helynél előbbre végezni!
0
2009. december 11., péntek 19:40
Hivatalos: 2010-től változik a pontrendszer a Forma-1-ben

A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsa (WMSC) elfogadta a Forma-1-es csapatok javaslatát, így a 2010-es idénytől a versenyek első tíz helyezettje kap pontot, a győztes az eddigi 10 helyett 25 ponttal gazdagodik.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a Forma-1-es csapatok a létszámnövekedés miatt (az idén még tízcsapatos mezőny a tervek szerint három istállóval, vagyis hat autóval bővül) javaslatot tettek a pontrendszer átalakítására.

A WMSC pénteki ülésén el is fogadta az új pontozási szisztémát, így a jövő évi bajnokságban már 25-20-15-10-8-6-5-3-2-1-es leosztásban részesül a futamok első tíz helyezettje.

Legutóbb 2003-ban változott a pontrendszer a Forma-1-ben, akkor az addigi hat helyett a legjobb nyolc kapott pontot. 10-nél nagyobb pontszám eddig még sosem ütötte a győztesek markát a sorozatban.

forrás: f1hirek.hu
0
2009. december 4., péntek 11:16
hm, hm. kimi megy a rallyba. a renault meg talán csak motorszállítóként folytatja. és ez azt jelentheti, hogy jön a prodrive?
0
2009. november 30., hétfő 17:31
Ezért etetik Katalóniában! :D:D
0
2009. november 30., hétfő 16:30
Sok mindenben egyetértek veled.
Az unalom alatt én csupán azt értettem,hogy szinte mindig ugyanazok játszották a döntőt.Ez persze nem az ő hibájuk volt,hanem a jó játékosok visszavonulása ill. más tehetségek hiánya.

Egyébként a férfi vonalnál sokkal nagyobb bánatom a női...A színvonalról és a túlterhelésrősok mindent elmond,hogy a visszatérő belga lány azonnal nagy tornát nyert...
Az érthetetlen okokból októberben! rendezett WTA világbajnokságon még a tartalék tartaléka is feladta a meccset és még az elődöntőt sem sikerült befejezni.
Mindez sajnos ellenpropagandája volt a tenisznek.
Az okokat leírtad...
Gyakorlatilag háromféle játékos van:éppen sérült,sérülten játszó,sérülésből úgy-ahogy felépült.Ez tényleg nagyon nincsen rendben!
0
2009. november 29., vasárnap 22:17
a mostani real-ról? a régi milyen volt? mert már egy pár éve elég hulladék pedig nagy szeretem őket! hiába az a két bajnoki cím, de akkor a még rosszabb volt.
ibra meg rohadjon meg. f*szom ezért sztár, ezért zseni, mert egy villanás elég neki. lásd a magyar svédet. végig szarul játszott, egyszer kapott egy értelmes labdát és belőtte. itt is beállt és gólt lőtt, utána meg semmi.
0
2009. november 29., vasárnap 22:04
Puyol annyira szép gyerekek... :D:D:D
0
2009. november 29., vasárnap 21:59
Miután felemlítetted, csak odaevett a fene a tévé elé. Nem is volt rossz, amiket hallottam a mostani Realról, ahhoz képest elég ügyes dolgokat csináltak. Ibrahimovics találatán lehetne vitázni, ami biztos, az az hogy szép volt. Puyolról mindig eszembe jut Dee Snider a Twisted Sisterből. :)

most posts by TM
0
2009. november 29., vasárnap 21:19
Kinyomták a Bousquets-et!
0
2009. november 29., vasárnap 21:18
Ja, nagyképű, de ettől függetlenül nagy játékos.... a magyarokat is mindig ő veri meg :D:D
0
2009. november 29., vasárnap 21:14
hát már megint ez a svéd paraszt!!! sose szerettem de mostanában ki nem állhatom. jó játékos de attól még útálom!!!!!
0
2009. november 29., vasárnap 21:12
Ibra beállt, és 1-0 :D
0
2009. november 29., vasárnap 21:07
Köszi!
most posts by TM
0
2009. november 29., vasárnap 21:06
0-0
0
2009. november 29., vasárnap 20:52
Mi az eredmény?
most posts by TM
0
2009. november 29., vasárnap 20:51
Ez az El Classico nem az igazi. Nem tetszik, jobb meccs is lehetne, a Real közelebb áll a győzelemhez! (Sajnos...)
0
2009. november 29., vasárnap 20:48
Nyertek brazilok is, olyan könnyed játékkal, hogy az emberek tapsoltak otthon a tévé előtt, emlékezzünk csak a Japán & Dél-Korea rendezésű 2002-es VB-re, ahol Brazília 18 gólt lőtt 4 ellenében, emlékezzünk Ronaldo VB-gólkirályságot, Aranycipőt érő 8 találatára, a tornán ötször eredményes Rivaldóra, a későbbi Aranylabdás Ronaldinho csodaszép cseleire, álompasszaira, az angolok ellen Seaman kapus feje fölött átívelt szabadrúgásgóljára, Roberto Carlos elnyűhetetlenségére, de az egész csapatot felsorolhatnám, élen a kártyákat mesterien kavaró Scolarival. Már 1998-ban is megérdemelték volna a sikert, négy évvel később azonban lesöpörtek mindenkit, százszázalékos teljesítménnyel nyerték a rekordot jelentő ötödik világbajnoki címet, így ezen aztán nincs mit megmagyarázni, a tények magukért beszélnek. Méghogy Argentína... :) Maradonát szeretem, s miatta drukkoltam, hogy ne égjenek le a mostani selejtezősorozatban, mert hát eléggé halovány ez a mostani argentín csapat. Ettől függetlenül jó játékosok alkotják a gárdát, s egyáltalán nem lehetetlen a VB-tornán való sikeres szereplésük.
most posts by TM
0