Az ostobaságod és a gyűlöleted már nem lep meg. "Természetesen" neked van igazad, a pontversenyben matematikailag is esélytelen Hamilton csakis azért nyomta a pedált, mert ebben a két kanyarban akart nyolcszoros világbajnok lenni, (egyébként ezt a vesszőparipát sem értem, mivel amíg nem vonul vissza, és nem bizonyosodik be, hogy nem lett nyolcszoros bajnok, addig az esély - ha csak elviekben is - megvan erre is) nem pedig azért, mert mindig a győzniakarás, a maximum kihozása motiválja őt. Ha olyan nyúlbéla lenne, mint amilyennek te fested le az utolsó körben lévő versenyzőket, akkor tavaly nem lett volna világbajnok, hiszen akkor nem jön fel a futam végeredménytábláján egy helyet, amivel azt a plusz egy pontot szerezte, s amivel Massa nyakából a sajátjába tette át az érmet, vagy kezéből a serleget, mittom én mit osztanak év végén. :) Sőt, Schumachernek se kellett volna kerülgetnie élete utolsó futamán a többi előtte lévőt, elvégre bajnok már nem lehetett, amúgy is visszavonulni készült, mi a túrónak kellett nyomni a pedált, nem igaz? Szóval Lewis is ment, ahogy tudott, ahogy addig is, ám egy rossz mozdulat épp elég volt, hogy kárba menjen az egész hétvégi munkája. Ez elég nagy büntetés neki, de inkább ilyen legyen, mint egy szürke tölteléksofőr. Te meg az ellenszenvedet máskor logikusabb ellenérvekbe csomagoljad, mert így csak az utálat jön át, az ész nem.