Keresés

Minden, ami sport...

2009. szeptember 13., vasárnap 18:42
persze ki mást! az összes versenyző tudja, hogy az utolsó körön vigyáznia kell mert ilyenkor más állapotba kerülnek (jobban izgulnak), de nem.....neki nem jó a 3. hely, ő bebizonyítja, hogy lesz 8-szoros világbajnok és most a 2. hellyel tuti kemény lesz! nem neki izomkodni kell az utolsó körben és ennek ez lett a végeredménye! biztos megdicsérték a csapattársak a boxban!
0
2009. szeptember 13., vasárnap 18:12
Nem hát, inkább téged.
most posts by TM
0
2009. szeptember 13., vasárnap 18:07
nem a kerékvetőt kell hibáztatni!!!!
0
2009. szeptember 13., vasárnap 17:46
Fránya kerékvető... Most duplán sajnálom Hamilton kiesését, egyrészt mert kedvelem őt, másrészt meg Barrichello világbajnokságának örülnék, így ha Lewis még sertepertélt volna a maradék időben (a riporterek jól sejtették, tényleg volt a láthatáron lekörözendő autó), akkor Button kettővel kevesebb pontot zsebel be, s már csak 12 pont előnye maradt volna a brazillal szemben. S ha már mindenképpen ennek a nem szimpi Brown-autónak kell idén nyerni, naná, hogy Rubensnek szorítok - egyébként is nagyon megérdemelné már a sok másodhegedűsi év után.
most posts by TM
0
2009. augusztus 28., péntek 19:12
1. forduló, szeptember 16., szerda: Liverpool–DVSC
2. forduló, szeptember 29., kedd: DVSC–Lyon
3. forduló, október 20., kedd: DVSC–Fiorentina
4. forduló, november 4., szerda: Fiorentina–DVSC
5. forduló, november 24., kedd: DVSC–Liverpool
6. forduló, december 9., szerda: Lyon–DVSC

A keddi meccsek a tv2-n, a szerdai meccsek pedig a digisporton lesznek láthatók.
0
2009. augusztus 28., péntek 18:38
Érdekes,hogy a csoportban a Debrecen az egyetlen bajnok...
Egy másik csoportban mind a négy az.:)))
0
2009. augusztus 27., csütörtök 21:25
Hajrá Debrecen :)
0
2009. augusztus 27., csütörtök 20:59
Bajnokok Ligája E csoport

Liverpool
Lyon
Fiorentina
Debrecen
0
2009. augusztus 26., szerda 11:09

Meccs nem volt olyan nagy szám, de az a két bombagól megérte a belépőt. Persze nem is lehetett mást várni, mint hogy biztosítsák az eredményt, úgyhogy nincs harag :)
Gratulálok a Lokinak.

MLSZ meg mikor fog végre tanulni a hibáiból és megoldani a beléptetést. Egyszerűen nevetséges, hogy fél óra kellett, míg bejutottunk és a tömegnyomorban egyesek rosszul is lettek. Végén már a jegyünket le sem tépték, egyszerűen csak beengedtek mindenkit, akár bazookát is bevihettem volna.

0
2009. augusztus 26., szerda 10:58

Arab adón élőben ... legalább olyan lelkes volt a kommentátor, mint Hajdú B. István.:) /meg én a tv előtt...:)/
0
2009. augusztus 26., szerda 2:38
Gratula a Lokinak. Ha jut jegy egy BL meccsre jó lenne beférni :D
0
2009. augusztus 26., szerda 0:49
Lóóki, Lóki halleluja, ez a Levszki már nulla!!! :-)))
most posts by TM
0
2009. augusztus 26., szerda 0:38
ÉS BEJUTOTTAK!!!!! :DDDDDD PESTRE MEGYÜNK BL MECCSRE!!!! :DDD Jupppppííííííí!!!!
0
2009. augusztus 21., péntek 22:28
a fradi fővárosi klub, a debrecen meg vidéki. már a felfogás is alapból más, vidéken mint, városon. a debrecen eddigi munkája előtt meg szerintem le a kalappal, függetlenül attól, hogy jövőhéten bejutnak e a főtáblára vagy nem.
0
2009. augusztus 21., péntek 17:50
Régen örültem,de mostanra a magyar foci már nem érdekel.
Sőt,az a tapasztalatom,egy ritka apró sikert egy mindig nagy visszaesés követ nálunk ebben a sportágban!
Lásd a Fradi BL szereplése ill. hova lett a pénz,vagy egy osztályozós hely az EB selejtezők után,majd(1-12).
0
2009. augusztus 20., csütörtök 20:59
A második gólja olyan volt, amilyet pl. Ronaldinhótól láthattunk. Tartson ki még kábé 3 hétig ez a formája! :)
most posts by TM
0
2009. augusztus 20., csütörtök 14:51
DEHOGYNEM ÖRÜLÜNK!!! :) bár én még mindig Dzsudzsák Balázs vasárnapi parádéjával vagyok eltelve, hogy hazánk fia azért nem poénból került külföldre és büszke vagyok magamra, hogy láthattam is élőben még itthon focizni! na vágott is olyan szabadrúgásgólt a diósgyőrnek, hogy öröm volt nézni! :) csak affelájt vagy, hogy hívjákot zavarnák már el a francba. még egy olyan önző tróger gyereket nem hordott a hátán a focipálya!

aki azt a meccset nem látta volna itt az összefoglaló:

0
2009. augusztus 20., csütörtök 14:06
Nahát, a Debrecen szófiai sikerének nem örül senki?
Kicsit nem figyelünk oda, s mindjárt bent vagyunk a BL-főtáblán. :)

Hajrá Loki!
most posts by TM
0
2009. augusztus 11., kedd 12:57
Fájdalom: Schumacher nem térhet vissza!

Mégsem tér vissza a hétszeres Formula-1-es világbajnok Michael Schumacher Valenciában az Európai Nagydíjon, mert egy korábbi, motorversenyzésben elszenvedett nyaksérülése megakadályozza ebben.

Schumacher a hivatalos honlapján jelentette be, hogy tegnap este tájékoztatta Luca di Montezemolót, a Ferrari elnökét és Stefano Domenicali csapatvezetőt: nem áll készen a beugró szerepre.

„Mindent megpróbáltam, hogy lehetővé tegyem az ideiglenes visszatérést, ám – legnagyobb sajnálatomra – mindez nem történhet meg. Sajnos a kezelések ellenére sem sikerült csillapítani a nyakamban a fájdalmat, amely a mugellói F1-es napon jelentkezett nálam.”

A németek legendája még februárban, a spanyolországi Cartagenában rendezett szuperbike-versenyen szenvedett nyaksérülést, ami akkor a viadal feladására kényszerítette.

Schumacher, amikor igent mondott a Ferrari vezetőinek Felipe Massa helyettesítésére, úgy gondolta, hogy az akkori baleset emár nem befolyásolja a Formula–1-es visszatérését.

„Nagyon szomorú vagyok, hogy a probléma azt jelenti, Michael nem tud rajthoz állni a futamon, ugyanakkor értékelem a nagy erőfeszítéseket, amit tett az ügy érdekében , és azt a különleges motivációt, ami átragadt a csapatra és a szurkolókra is az elmúlt napokban. Nem kétséges, hogy a visszatérése jót tett volna a Formula–1-nek, és biztos vagyok benne, hogy legjobbak között harcolt volna" – reagált a sajtónak Luca di Montezemolo, a Scuderia elnöke Schumacher bejelentéséről.

BADOER A BEUGRÓ
A Ferrari már azt is bejelentette, hogy Schumacher helyett az istálló 38 éves olasz teszpilótája, Luca Badoer ül Massa autójába Valenciában. Badoer utoljára 1999-ben Minardi-pilótaként indult F1-es futamon.

forrás: nemzetisport.hu

hüp-hüp-hüp :(((((((((((( pedig szép lett volna!!!!
0
2009. július 30., csütörtök 14:09
Emlékszem, akkor volt qrva hideg a víz, s mocskos anyagi megfontolásokból zavarták be a résztvevőket a 19 fokos tóba. Az utolsó km-en kiborultam, jót hisztiztem magamban, s tiltakozásul "bedinnyehéjaztam" Boglárra, ami azt jelenti, hogy a másik kettő eredményhez képest kábé 30 perccel gyengébbet produkáltam. De nem kértem, hogy ezt titkolják el a világ elől, lehet, hogy befagyott a rendszer. :)
most posts by TM
0
2009. július 30., csütörtök 14:03
Hajrá!

A 6. és 8. alkalmadkor szinte azonos időt úsztál (7.-ről nincs adat) ez direkt volt? :)
0
2009. július 30., csütörtök 13:53
fv=vf
most posts by TM
0
2009. július 30., csütörtök 13:53
Szabadság!

Még nem tudom, mert aznap délelőtt egy ferihegyi fuvarom lesz, s kérdéses, vajon leérek-e a nevezési idő lejárta előtt Réfvülöpre. Ami azt illeti, a tűző koradélutáni napon nincs nagy ingerenciám úszni, jobb szeretem reggel letudni a kínzó kikapcsolódást. Ráadásul már majdnem 4e az úszás díja, híztam is tavaly óta, na meg ebben az évben nem úsztam még egy km-t sem. Minden logika azt mutatja, hogy passzoljam a témát, úgyhogy szerintem elindulok. :))
A fejleményekről hétfőn beszámolok én, vagy szombat este a híradó. :)
most posts by TM
0
2009. július 30., csütörtök 13:45
2009 Balaton-átúszás augusztus elsején.

TM úszol idén is?
Reméljük most nem 2 hónapig tart.:)
0
2009. július 30., csütörtök 13:42
Kíváncsi vagyok, hogy véglegesítik-e azt a döntést, miszerint a Renault nem vehet részt a spanyol nagydíjon, amiért Alonso nem állt le azonnal a rosszul rögzített jobb elsővel. Ez nem csak a hazai nézőknek lenne szívás, Schumi valószínű(?) visszatérése esetén egy nívós "csatával" lennének szegényebbek a semleges nézők is.
most posts by TM
0