Szerintem Hamilton mostani kocsija nemhogy "gyengébb", hanem egyenesen katasztrofális. S hogy ez így van, ez annak köszönhető, hogy ebben az évben megint tekertek a szabályokon, nem engedték úgy folyni a dolgot tovább, ahogy az tavaly muzsikált. Gyakorlatilag mindig ez van, mindig felülről nyúltak bele a játékba. Akkor is, amikor Schumacher tönkreverte a mezőnyt. Abban az időben Ferrari-szivató változtatásokat kreáltak, az más tészta, hogy csak ideig-óráig értek vele valamit. :)
most posts by TM
0
2009. június 22., hétfő 2:39
3945
sosem szerettem villeneuve-öt, de szerintem nem kellene ennyire lesajnálni. ennyi erővel ő csak két évben kapott "normálisabb autót". egyébként tényleg hasonlít a pályafutásuk, látszik, hogy hamilton sem tud villantani egy gyengébb autóval. erre csak nagyon kevesen képesek.
0
2009. június 22., hétfő 0:44
52685
Ez a gumizás is baromság. Menjen mindenki olyannal, amilyennel akar, és cseréljen annyiszor, amennyiszer jólesik. Ugyanez a tankolás is: ha valaki huszonötször akar öt litert tankolni, hát tegye, ha meg két telitankkal kíván körözgetni, azt sem kéne tiltani. Ezek mind ilyen felesleges, versenyt hátráltató baromságok. Mintha a focistáknál megkötnék, hogy mondjuk egy félidőt csizmában kéne focizniuk, egyet meg stoplisban, de teszem azt tizenegyest már csak mezítláb szabad lőni. Mosleyt már rég el kellett volna távolítani az autósport közeléből, de ha eddig nem sikerült, hát most már rövidtávon rúgja valaki seggbe, mielőtt tovább mételyezi az F1-et!
most posts by TM
0
2009. június 22., hétfő 0:39
52685
Mondjuk az sosem árt, ha egy családban több optimista is van. :)
most posts by TM
0
2009. június 20., szombat 10:09
6403
"amikor nem lehetett gumit cserélni! szép is volt amikor raikonennek 2 körrel a futam vége előtt a célegyenesben 290-nél volt egy defektje emiatt!!!"
akkor már régen volt gumicsere, csak idő nem volt rá, azaz rájkőnennek.
szvsz. az a f.szság, hogy kétfajta gumi kell egy futam alatt, az egyik szinte balesett veszélyes. Minek!? Az egy tank is full balesetveszély, 3 x több éghető anyag a kocsiban, ráadásul teljesen más a gép viselkedése a futam elején tele tankkal és megint más a végén üresen. plusz szinte sosem látunk előzést.
0
2009. június 19., péntek 21:27
6697
Mi a fene folyik itt? Az FIA bíróság elé citálja a FOTA-sokat, minden követ megmozgat, hogy ne lépjenek ki... elképesztő ez a Mózli nevű alak. Nem veszi észre magát, hogy több száz millió ember szórakozását, több tízezer ember megélhetését teszi tönkre? Bernie-nek lenne most egy kis sütnivalója, villámgyorsan a FOTA mellé állna, így onnan csurran-cseppenne neki valami, Mózli pedig elbukhat, magával rántva a Forma-1 nevet. A csapatok helyében ki sem állnék a rajtrácsra vasárnap délután (már csak azért sem, mert akkor keveredek kb. haza és akkor aludhatnék :D), úgy mint a 2005-ös Amerikai Nagydíjon (akkor kellett volna leléptetni Mózlit, aki képes lett volna szó szerint a pilóták életével játszani).
0
2009. június 19., péntek 20:42
5023
JA. és nem tudom mi van akkor amikor azt akarták még egy héttel a versenysorozat kezdete előtt, hogy érmes rendszer legyen. ugye aki többször nyer az a világbajnok! bazi izgalmas lenne az év hátralevő része :DDDD
0
2009. június 19., péntek 20:40
5023
hamiapu azt mondta, hogy lesz a fia 8szoros világbajnok! na én erre befizetek!
0
2009. június 19., péntek 20:38
5023
vannak ilyenek most is hogy tök egyforma autóban ülnek, de azokra meg szinte senki sem kíváncsi!!!
0
2009. június 19., péntek 20:37
5023
ez egy faszság!!! az is egy hülyeség volt amikor nem lehetett gumit cserélni! szép is volt amikor raikonennek 2 körrel a futam vége előtt a célegyenesben 290-nél volt egy defektje emiatt!!! legközelebb kitalálják hogy autót sem tesznek a seggük alá mert az már "húúúúúú, de nagyon tecknika" inkább fussák le azt a 300km-ert!!!
0
2009. június 19., péntek 14:11
1453
Nálunk fog edzősködni Matthaus!!! remélem kihajtja a szuflát a kiscsákókból, és megint lehet meccsre járni... de jó is lenne focit látni megint :D
0
2009. június 19., péntek 12:23
52685
Nekem a tesztelések betiltása nem tetszik. Nem értem, hogy az alapvetően technikára épülő sportágban miért épp a technikát akarják visszafogni? Meg hogy minden csapat egyforma pénzből dolgozzon és egyéb kommunista felvetések. Hoszútávon a nagycsapatok mindig nagycsapatok lesznek (lásd pl. Ferrari) a kicsiken meg a hókuszpókusok is csak rövidtávú csodákat tudnak produkálni. Az F1 mindig is a csapatok különbözőségétől volt olyan amilyen, ha valakiknek ez fáj, tegyék 20 tök egyforma kocsiba a pilótákat aztán hajrá, ott majd kiderül, kiben mennyi vezetési finesz lakozik. Az biztos, hogy sokkal igazságosabb eredmények születnének... csakhogy az már nem a Forma1 lenne.
most posts by TM
0
2009. június 19., péntek 12:14
6697
Remélem az új versenysorozatban jó szabályokat hoznak. Jövőre például azt hiszem a tankolást tiltja be futam közben az FIA, de ez a gumi szabály is egy baromság volt, Safety Car esetén pedig még az FIA sem tudta, mi a szabályzat. Ha a Hungaroring nem fogadhatja őket, vajon a Balatonring igen? :D A környezet minden bizonnyal sokkal szebb lesz ott.
0
2009. június 19., péntek 12:09
52685
Az a hami gyerek lesz még első, hogyha a csapat képes lesz normálisabb autót alátolni. Zsakvilnő hozzá képest rossz vicc. Ahogy az idei szabályok is, melyek torzítják a valós értékrendet. De már nem sokáig, remélem.
most posts by TM
0
2009. június 19., péntek 12:03
6697
Igen, bár azért Schumi csak egy Ferrari-ban és nem egy noname autóban versenyzett :)) Ő azért még mindig hiányzik a Forma-1-ből, hátha ebbe az új szériába visszatér (szép álmok :D).
Nem hiszem, hogy Hamiltonban csak ennyi volna, az első két szezonját azért elég jól megcsinálta, talán visszavesz a flegmaságából és jövőre már nyugodtabb lesz, és akkor még talán újra meg is kedvelem (de örültem neki, mikor Alonso-t alázta :D).
0
2009. június 19., péntek 11:35
6403
ztár közvetítőink szerint milyen rendkívül izgalmas az idei szezon, szerintük milyen jó, hogy mindig Button nyer, míg Suminál ezt dögunalmasnak tartották és örültek a szálymódosításoknak. faterom szerint is tök jő ez, mert így csak 1 himnuszt játszanak a dobogónál.:)) Bár én csíptem az olaszt nagyon, főleg Sumi vezényleténél.
Tavaly megjósoltam ez a hami gyerek nem különb mind a zsakvilnő, tökre kopírozza a pályafutását.
0
2009. június 19., péntek 11:19
6697
A FOTA nyilatkozatát ők írták alá: BMW-Sauber, BrownGP, Scuderia Ferrari, McLaren-Mercedes, Red Bull Racing, Renault, Scuderia Toro Rosso, Toyota. Nyolc csapat és tizenhat pilóta tehát már van, aligha marad a "Forma-1-ben" a Williams-es Nico Rosberg, és biztos be vesznek a buliba még egy-két csapatot :) Izgalmasnak igérkezik majd, bár a két öreg biztos, hogy ott tesz keresztbe, ahol csak tud.
0
2009. június 19., péntek 11:14
6697
Valamilyen szinten stílszerű, hogy ott ér véget a Forma-1, ahol elkezdődött, Silverstone-ban. A FOTA bejelentette, nem vesznek részt a jövő évi FIA Forma-1-es Világbajnoságban. Titkon ebben bíztam. Két, pénzéhes, sohasem versenyző egyén, Bernie Ecclestone, de legfőképp Max Mosley, akit már évekkel ezelőtt el kellett volna hajtani, sírba tették a Forma 1-et. Hivatalosan holnap teszi közzé az FIA a 2010-es nevezési listát, amin valószínűleg a Williams-en és a Force India-n kívül rajta lesz még a Ferrari és a Red Bull, de biztos, hogy ők is búcsút intenek.
Remélem zökkenőmentesen és gyorsan meg tudják alapítani a saját sorozatukat a FOTA-sok, kiváncsi vagyok, vihetik-e a saját bajnokságukat még aktív pályákra, így a Hungaroring-re, bár szerintem pályák is fel fognak mondani az FIA-nak. Persze ha csodával határos módon (úgy sem), Mosley végre lemondana ma, akkor még lehet szó arról, hogy mégis a Forma-1-ben folytatják a nagy csapatok, de én jövőre biztos, hogy őket fogom nézni.
Hivatalos: Szakad a Forma-1!
0
2009. június 17., szerda 17:55
5023
A vuvuzelának „hála”, rémálommá válhat a jövő évi világbajnokság
„Egy futballmeccset sem tudunk elképzelni vuvuzela nélkül” – mondta Bongani Ndlela, az Orlando Pirates szurkolója.
DUGJA FEL A VUVUZELÁJÁT A SEGGÉBE!!!!!!!!!!!
0
2009. június 15., hétfő 1:59
4201
Azért arról is emlékezzünk meg, hogy Talma sikeresen teljesítette első futamát a 800 ccm "király" kategóriában.
0
2009. június 15., hétfő 0:47
8260
Barcelona. 11.00-11.45 125 ccm. Az agyoniskolázott pedig Julian Simon volt, aki Talma ex-csapatának spanyol versenyzője. Egy kicsit valóban túlizgulta szegényem... :-) Amúgy legrosszabb esetben második lett volna - de még így is lehet világbajnok.
0
2009. június 14., vasárnap 23:58
52685
Nem tudom, mikor volt az a futam, amit ma láttam a királyin. Az agyoniskolázott kétkerekű versenyző átgördült a célvonalon és mutogatva ünnepelte magát, s fel sem tűnt neki, hogy sehol egy faszi kockás zászlót lengetve, plusz két alak szekrény méretű táblát tart oldalt, amin öles 1-es szám mutatta, hogy még van egy zárókör. :)) A flúgos versenyzőt aztán négyen is megelőzték, míg ő ünnepelte a "leggyorsabb versenyző egy körrel a befejezés előtt" kétes értékű címét. :)
most posts by TM
0
2009. június 14., vasárnap 23:08
5023
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ha a vb-n is ilyen "dongás" meg "zümmögés" lesz a meccsek alatt, akkor a jövő évi vb-t nem nézem max lenémítva. ezeknél ez a szurkolás??? már fáj a fejem!!!