Nekem mondod, hogy drukkolunk? Már alig várom, hogy elkezdődjön a meccs, a fene, hogy egyik adó sem közvetíti. Tegnap délután természetesen üzentem Timi apukájának és egyben edzőjének, aki szintén tanítványom volt, olyan megható smst írt vissza mindannyiunknak, akik drukkolunk, hogy megkönnyeztem.
Ilyenkor, amikor az ember kicsit jobban átlátja a dologkat, közelebb van hozzájuk, akkor érti meg igazán, mit jelent egy Grand Slam döntő, 16 évesen.
13 éves volt a Timi, mikor elkezdett hozzám járni, akkor még nem indult nemzetközi versenyeken, csak idehaza, de már akkor is ment a drukk, mikor két angol között "elugrott" egyet nyerni vagy amikor azon szorítottunk, hogy beférjen két edzés közé egy angol, hogy mire nemzetközi szintre kerül, már ne legyen gond a kommunikáció. Így és ilyenkor minden győzelem másnak tűnik.
Nagyon szorítok érte, értük - hiszen az édesapja Timi nővére után most a kisebbik lánnyal küzd együtt rengeteg munka árán -, hogy meglegyen az áhított győzelem, de az tény, ide eljutni ennyi idősen nagyon reményre jogosító, éshát hamarosan jön Wimbledon.:)
Remélem, a hazai média is kicsit összekapja magát, mostmár hallani a hírekben a nevét, de még mindig csak a "Ki lesz a Nyíregyháza focicsapatának új edzője?" hír után... Bizakodom,hogy változik a tendencia.
Addigis 11.00.-tól itt: http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule19.html
követhető a meccs eredménye.