Keresés

Minden, ami sport...

2009. június 7., vasárnap 18:19
Én maradok az esélytelennél.:)
0
2009. június 6., szombat 19:33
Így van, örülni kell minden jó eredménynek! :)

Kuznyecova talán régebben nyert tornát, így most passzívként inkább neki adtam a rajongásomat.
Holnap Pedig ezerrel drukklok Rogernek, hogy gyűjtse már be a hiányzó trófeát, s egyúttal törje le ennek a Nadal-gúnyoló sportszerűtlen svédnek a szarvát.
most posts by TM
0
2009. június 6., szombat 19:29
Olyasvalakinek, aki nemérg került a "nagyok" közé, hatalmas eredmény.:)
A Safina-Kuznyecovát is megnéztem, hadd "szóljon" a Native HD adás, én Safinának drukkoltam, de nagyon gyorsan evidens lett, hogy teljesen kész van és nagyon ki fog kapni. Így is lett.
0
2009. június 6., szombat 19:22
Szép ez a második hely, főleg, hogy ennél szorosabb már nem is lehetett volna az eredmény.

Örülök, hogy nyert Kuznyecova, neki drukkoltam.
most posts by TM
0
2009. június 6., szombat 12:53
A fotón Timi meg valami ismeretlen teniszező srác.:))))))))))))))

http://www.heyholetsgo.hu/cikk/garros/150-babos-timea-dontot-jatszik-a-garroson
0
2009. június 6., szombat 11:21
Igen, azért írtam, hogy itt-ott már megemlítik a nevét. Én maradok a netnél, bár a meccse végefele nem leszek gépközelben, sajnos. De amint hazaérek, rárontok a netre és aztán megy Párizsba az sms.:))
0
2009. június 6., szombat 11:13
A Slágeren megemlítik a tenisz eredményeket, hogy továbbjutott, vagy búcsúzott-e az illető.

De most duplán szorítunk! Hajrá!
0
2009. június 6., szombat 11:05
Nekem mondod, hogy drukkolunk? Már alig várom, hogy elkezdődjön a meccs, a fene, hogy egyik adó sem közvetíti. Tegnap délután természetesen üzentem Timi apukájának és egyben edzőjének, aki szintén tanítványom volt, olyan megható smst írt vissza mindannyiunknak, akik drukkolunk, hogy megkönnyeztem.

Ilyenkor, amikor az ember kicsit jobban átlátja a dologkat, közelebb van hozzájuk, akkor érti meg igazán, mit jelent egy Grand Slam döntő, 16 évesen.
13 éves volt a Timi, mikor elkezdett hozzám járni, akkor még nem indult nemzetközi versenyeken, csak idehaza, de már akkor is ment a drukk, mikor két angol között "elugrott" egyet nyerni vagy amikor azon szorítottunk, hogy beférjen két edzés közé egy angol, hogy mire nemzetközi szintre kerül, már ne legyen gond a kommunikáció. Így és ilyenkor minden győzelem másnak tűnik.

Nagyon szorítok érte, értük - hiszen az édesapja Timi nővére után most a kisebbik lánnyal küzd együtt rengeteg munka árán -, hogy meglegyen az áhított győzelem, de az tény, ide eljutni ennyi idősen nagyon reményre jogosító, éshát hamarosan jön Wimbledon.:)

Remélem, a hazai média is kicsit összekapja magát, mostmár hallani a hírekben a nevét, de még mindig csak  a "Ki lesz a Nyíregyháza focicsapatának új edzője?" hír után... Bizakodom,hogy változik a tendencia.

Addigis 11.00.-tól  itt: http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/schedule19.html
követhető a meccs eredménye.
0
2009. június 6., szombat 1:04
Drukkolunk, naná!
Meg Federernek is, hogy ezt az unszimpatikus svédet legyűrve meglegyen végre a francia siker.
most posts by TM
0
2009. június 5., péntek 20:54
Magyar - soproni lány és a volt/jövőbeni tanítványom! - a Roland-Garros Junior páros döntőjében!

A döntő holnap délelőtt 11-kor kezdődik, és követhető a Roland-Garros hivatalos honlapján, igaz, csak az eremény jelenik meg azonnal, ahogy valaki pontot csinál, de ezen is őrületesen lehet izgulni! Nekem ma sikerült!
0
2009. május 31., vasárnap 14:56
2:6 4:6  Talán megártott a nagy médiafigyelem, s a sok dicséret, ami miatt a következő ellenfél már fejben nem számított nehéz akadálynak, s a nyegleség megbosszulta magát.
Mindenképp kár érte, nem sűrün jut Grand Slam tornán magyar teniszező a legjobb nyolcba. Többek között most sem...
most posts by TM
0
2009. május 31., vasárnap 14:10
Szávay sajnos ma nagyon lekvár... Pedig a túlsó térfélen ezúttal sokkal könnyebben verhető ellenfél áll. A magyar lány magát veri meg, ha így folytatja.
most posts by TM
0
2009. május 31., vasárnap 5:14
Figyelem!
Szávay Ági vasárnap 11-től játszik a Roland Garros Suzanne Lenglen pályáján a szlovák Dominika Cibulkovával a legjobb nyolc közé jutásért. A mérkőzés - remélhetőleg -  élőben nézhető a Eurosport csatornán.
most posts by TM
0
2009. május 29., péntek 17:58
Még azzzal is lehet operálni Ágiéknak, ha Venusra próbálják játszani a labdákat. Majd meglátjuk....
most posts by TM
0
2009. május 29., péntek 17:35
Ha Cilic így folytatja 16:30-kor már kezdenek is Ágiék.
0
2009. május 29., péntek 17:26
Hát Serena az egyetlen, aki ma nem játszott. Dulko pedig simán kikapott Cibulkovától...
0
2009. május 29., péntek 17:23
Úgy legyen!!! :-))
most posts by TM
0
2009. május 29., péntek 17:22
Még ma? Hú, köszi! :) Bár ott Serena keze is beleszól a végkimenetelbe, de azért ugyanúgy drukkolunk továbbra is!
most posts by TM
0
2009. május 29., péntek 17:20
Remek eredmény!!! Izgi volt figyelni, ahogy jönnek a pontok! :-) Szerintem párosban is ügyes lesz!!!
0
2009. május 29., péntek 17:20
Ma van a meccs a 2-es pályán.
0
2009. május 29., péntek 17:06
6:0 6:4 Nem rossz! Főleg, hogy beteg is volt a verseny előtt. Ha lett volna 3. szett, már nem biztos, hogy bírta volna szuflával. De jó volt a taktika, mert úgy találták ki, hogy csak két szett legyen. :)))
Egyébként már holnap revansot vehet Venus, méghozzá Serenával az oldalán, ugyanis párosban is összesorsolták őket. Most úgy néz ki, hogy a dühös nővérek nagyon elpáholják bosszúból a Szávay-Gulko magyar-argentin duót, de még ezt se borítékoljuk, hiszen egy lyukas garast sem adtak volna sokan a mai eredményért sem! :)
most posts by TM
0
2009. május 29., péntek 16:43
Szávay Ágnes kiverte Venus Williamset! Éljen! Csak így tovább!
0
2009. május 29., péntek 16:41
Nagyon szép volt! Ez igen!!!
0
2009. május 29., péntek 16:36
Na, összekapta magát. Talán meglesz! Gyerünk Ági!
0
2009. május 29., péntek 16:26
De ha a másik 2-t elbukja, tök mindegy, semmit nem ér. Sajna kezd össze-vissza játszani. :-(
Pedig semmi extra nem kellene most, elég gyenge ma a Venus.
0