Keresés

Minden, ami sport...

2009. május 16., szombat 21:08
olyan jót aludtam az első 70 percen :) csak a barca-t verjék meg a bl fináléban és akkor megbocsátom nekik ezt a bajnoki címet! :) egyébként le a kalappal a csapat előtt, nem semmi amit ez az alex eddig összehozott a junájtídnek! ha egyszer nyugdíjba megy nagy gebasz lesz a junájtídnél!!!
0
2009. május 16., szombat 18:37
Glóri Glóri Men Junájtid!!! :))))
most posts by TM
0
2009. május 9., szombat 12:55
Igen, pont a mai újságban láttam :) Azért kár, hogy ebből nem esik le, csak a magyaroknak, hogy ez magyar reklám, de sebaj, megkezdődött valami :)
0
2009. május 9., szombat 8:38
Pedig rajtuk van, pont ugyanott ahol ez a Terminator felirat!
0
2009. május 9., szombat 2:09
Találtam egy ütösebb képet :D

Ami a magyar támogatót illeti a Williams-nél, az eddigi két szabadedzés képein nem fedeztem fel, hogy rajtuk lenne már a reklám, de még szerintem szombaton vagy vasárnap felrakhatják rájuk.
0
2009. május 9., szombat 1:58
Igen, szerintem is :) Monaco-ban ők hirdették a Superman-t és a Star Wars-t is, a Toyota pedig vitte tavaly a TDK-t :)
0
2009. május 9., szombat 1:56
Azon gondolkozok most, lehet azért ilyen csupaszok a Brown kocsik, mert a jövőből jöttek? :DD
0
2009. május 9., szombat 1:56
teszek rá 10000-et hogy az a másik csapat a red bull lesz!!! :D
0
2009. május 9., szombat 1:54
Úgy látom akkor azt sem kell már akkora elánnal néznem :) De remélem ez a... nem is tudom, minek mondjam, mert a normális bírókkal szemben sértő, ha annak nevezem, de végül is állítólag az, szóval remélem ez a bíró is úgy dönt életében egyszer bölcsen, hogy visszavonul, mint Frisk tette a 2006-os Chelsea-Barca után.

Más: az elmúlt években megszokhattuk, hogy Superman, birodalmi rohamosztagosok Vader Nagyúrral az élen, és maga A sötét lovag is részt vesz egy-egy Forma 1-es futamon. Idén a "mentőautó", a Brown GP látszik a legalkalmasabbnak a reklámra :) Most, a Spanyol Nagydíj hétvégéjén Button-ék autóján a Terminator: Megváltás logójával köröznek, de két hét múlva Monaco-ban is felbukkanhat valamelyik csapat autóin egy másik filmes reklám: a Transformers 2-é.

Eredeti cikk: A megváltást hirdeti a Brown
0
2009. május 8., péntek 11:53
akkor tovább boldogítalak, mert ez a kedves spori bizony ott lesz a jövő évi vb-n is (legalábbis perpill így áll a dolog)
0
2009. május 7., csütörtök 22:47
Igen??? Emlékszem hogy tavaly szentségeltem pár bírót a VB-n, ezek szerint valószínűleg ezt a borgot is... Inkább vigyenek magyar NB III-as játékvezetőket, de ennyiszer tétmeccset a kezébe adni egy ilyen pancsernek...
0
2009. május 7., csütörtök 22:39
ez a "bíró" vezette a tavalyi eb-n az olasz-román meccset és akkor is elképesztő dolgokat művelt
0
2009. május 7., csütörtök 22:29
Abban egyetértek, hogy a Chelsea-nél volt az előny, ki kellett volna használni, én már a 70. perc környékén megjegyeztem itthon, hogyha nem rúg gyorsan egy gólt a Chelsea, itt nagy baj lesz. Lett is. De a Barcelona-t idén csak nekik sikerült megszorongatniuk, tehát ez a taktika bevált több mint 180 percig, és azért egy Messi-t ennyi ideig kikapcsolni, nem kis munka. A játékvezető pedig iszonyatos hibákat ejtett, remélem többet ki nem engedik Norvégiából. Nem tudom, egy kamerabíró mennyibe kerülne, de most már kell valami technikai megoldás, mert ez így nem tiszta, hogy rengeteg meccset egy olyan ember dönt el, aki nem csinál edzéseket, nem tréningezik évi 10-11 hónapot, csak időnként fut néhány Cooper tesztet. Ami pedig Ballack-ot és Drogba-t illeti... én lefejeltem volna azt a borgot. Nem csoda, hogy így felhúzták magukat, 180 percen át tökéletes munkát végeztek, de egész szezonban is, és ilyen játékvezetői hibák miatt mindezt elveszíteni... bennem is felmenne a pumpa.
0
2009. május 7., csütörtök 22:08
http://sportgeza.hu/sport/fizikalisedukacio/2009/05/07/chelsea_barcelona/

Minden szava igaz...
0
2009. május 7., csütörtök 10:51
Már azt hittem, csak én vagyok kiakadva a tegnapi meccs miatt. szinte minden ismerősöm a barca-nak drukkolt, így én vagyok a "szerencsétlen", hogy milyen csapatnak szorítottam, a barca meg "isten". hát amit műveltek a Real Madrid ellen, mestrei volt, de a Madrid csak 20 percig focizott. Se a tegnapi, se a múlt heti meccsen nem mutatott sokat a barca, de a tegnapi után nem érdemelték volna meg a döntőbe való részvételt. azért a barca-nak tízszer könnyebb volt bejutni a legjobb négy közé  mint a Manchesternek vagy a Chelsea-nek. a spanyol bajnokit nem lehet mérvadónak venni, mert az tökre más dimenzió. de nem baj ez már a múlt a jövő meg a barca-ManUntd döntő, ahol tuti hogy a Manchesternek fogok drukkolni bár sose volt a kedvenc csapatom, de elismerem a csapatot mert nagyon jó, akármilyen  sorozatot veszünk alapul és Fergussson munkája felér egy diadalmenettel, mert én személy szerint nem hittem abban, hogy a tavalyi év után még egyszer képesek lesznek bl-döntőt játszani és egy elmaradt bajnoki meccsel is vezetni a premier league-et.

HAJRÁ UNITED!!!
0
2009. május 7., csütörtök 1:17
Így legalább ismét tiszta szívemből ölthetem magamra a Manchester szurkolói sálamat :) Sosem szerettem a spanyol futballt, de a mai meccs után kötelességem a lehető legnagyobb szurkolást levágni az angolokért. Bár aligha én kellek nekik, mert remek labdarúgóik vannak, és igazán méltó ellenfelük idén a Chelsea kellett volna, hogy legyen a BL döntőben. Rettegve várom, milyen "bíró" lesz Rómában.
0
2009. május 7., csütörtök 1:08
Szívemből szóltok! A katalán körzetiek a köcsög bíróval voltak ma egy szinten, mással nem. Persze ez nem jelent semmit, mert az MU ellen mindig mindenki felszívja magát, hiszen a legjobbat megverni jelenti az igazi dicsőséget. Ám ez a csapat lehet, hogy otthon jó, lehet, hogy egy nyamvadt Bayernt kivégez, de a Manchester az más dimenzió. Őszintén sajnálom a Chelsea csapatát, most minden téren felülmúlták ellenfelüket, mégis vesztettek az égbekiáltó igazságtalanságok miatt.
most posts by TM
0
2009. május 7., csütörtök 0:58
Egy kalap szar volt ez a meccs. Az első gól még szép volt, aztán mellé-alá-fölébombázások, műesések egymás után. Mindkét csapat alulteljesített, de ha választanom kellene, a Chelsea-t juttatnám tovább.
0
2009. május 7., csütörtök 0:53
A foci megcsúfolása volt, amit a "játékvezetői" hármas ma elkövetett... Ezt a bírót remélem többet az életben nem engedik ki a norvég bajnokságból. Akkora kezezést nem észrevenni művészet (partjelző részéről is). Szegény Chelsea, de így megtriplázott erővel drukkolok a Manchester-nek hogy még a BL évkönyvből is kitörölje ezt a pocsék Barcelona-t.
0
2009. május 6., szerda 15:51
Fergie-nek idén sem jött be minden, például utólag lehet, hogy pár húzónévvel többet küldött volna hadba az Evertonnal vívott FA-elődöntőben. Kínos volt nézni, hogy az acélosnak nem igazán mondható ellenféllel szemben Tevezéknek igazi gólhelyzet nélküli kiesés jutott. Nekem is jobban tetszik a látványosabb, "robogós" foci, lehet, hogy a szezonvégi kifacsartság is oka ennek, nem tudom. A döntők meg általában egy sorozat legunalmasabb fellépései, senki nem kockáztat, bunkerfoci, majdcsakleszegykontra alapon kivárás meg ilyenek. Azért ha a MU a tegnapihoz hasonló látvánnyal nyer BL-t én biztos nem fogok panaszkodni. :)
most posts by TM
0
2009. május 6., szerda 14:03
Nem kell sportolói karrier hozzá, csupán ezzel azt próbáltam érzékeltetni, hogy bennem miért alakult ki egy másfajta álomgól-típus.

A Barcával azért hozakodtam elő, mert több potenciált látok bennük, mint a Chelsea-ben (akik egyébiránt a mai meccsen nem bekkelhetnek, mert hazai pályán azért mégse az a meghatározó attitűd). Azt aláírom, hogy a döntő egy teljesen más dimenzió lesz. Sajnos a MU a szezon végére mindig beáll a mostani játékképre. Alapjáraton nagyon szép, intenzív szél-közép-szél focit játszanak, ami ellen nagyon kevés védelem (és középpálya) állja meg a helyét, ráadásul a játékosok kvalitása is megkérdőjelezhetetlen. Számomra érthetetlen módon viszont Fergie a szezon végén már a túlzottan defenzív, olaszos játékot erőlteti, kombinálva a Liverpool Benitez-érájára jellemző kontrajátékkal, mintha nem bízna a klasszikus manchesteri fociban. A tavalyi BL-döntőből remélem tanul a skót, mert ott majdnem megbosszulta magát ez a taktika.
0
2009. május 6., szerda 13:58
:))
Asszem ez valami spanyol fociadó, s a latinos közvetítés velejárója, hogy amikor hálóna jut a laszti, akkor a riporter eljátssza azt, hogy épp satuba fogják a tökeit.
Amúgy az első videón egy kb. 30 méterről bebombázott  szabadrúgásgól volt, amit mondjuk úgy, nem lőnek minden bajnokin.
most posts by TM
0
2009. május 6., szerda 13:54
egyetértünk, zidane hatalmas játékos volt, kár hogy az az incidens volt a zárómomentum csodás pályafutásának
0
2009. május 6., szerda 13:53
Nem értem, miért jön mindenki a Barcával, amikor még be sem jutott. Amúgy a Barca múlt héten mutatott játéka édeskevés lenne a MU tegnapi focijához, de ezt itt fel is függeszthetjük, mert a tegnapi forma holnapra túrót sem ér, majd az akkori állapot határozza meg, hogy mennyire lesz az elég.
Ha sportolói karrier kell a véleményhez én válogatott(kerettag) kosaras voltam, persze az egy másik labdajáték, de talán kicsit így is érthetek a focihoz. Sajnálom az Arsenalt, hogy a franciával nem tud nemzetközi eredményt elérni, egyszer már megérdemelnék ők is, ugyanakkor az edzőjüket annyira nem szúrom. Viszont jó játékosaik vannak, és Gibbs valóban peches, ahogyan a jogtalanul kiállított Fletcher is az.
most posts by TM
0
2009. május 6., szerda 13:48
Ronaldo egyik gólját már törölték, a második nekem speciel nagyon tetszett. Ott fület szúrt, hogy ez a 3 perces góóól kurvára idegesítő, pláne, hogy a kommentátor elvtárs már-már protokollszerűen nyomja: mintha intett volna neki valaki, hogy na akkor egy nagy gólt legyen kedves produkálni. Aztán megnéztem Zidane gólját, ami szintén nagyon szép, ott viszont még idegesítőbb ez a fenenagy góóólozás :)

Halál a góóólozókra!
0