Tipikusan mint a filmes topikokban: megjelenik valami jó, erre ugrik tíz ember, hogy száz - szerintük - jobbat ajánljon a kiadó figyelmébe. Tulajdonképpen teszek rá, nekem most ezek a kedvenc találataim. De egyébként, hogy reagáljak az előzőre, annyit leszögezek, hogy Zidane örökös kedvencem, s még akkor is az volt, amikor a köcsög olasz kiprovokálta a kiállítását, s a fél világ Zizout anyázta, gúnyolta. Csodás játékos volt!
most posts by TM
0
2009. május 6., szerda 13:42
509
Nem épp a falusi rajongók sorát erősítem - Arsenal-drukker vagyok, bevallom, és hozzád hasonlóan nem casual módon. Sőt, 6 éves igazolt focista karrier áll a hátam mögött... A meccs sajnos akkor eldőlt, amikor szegény szerencsétlen 19 éves Gibbs (aki egyébként az előző meccsen elég jól levette a nagy CéRonit a pályáról) hibázott egyet, és elcsúszott.
Igazából elégedett vagyok az eredménnyel, ennek az Arsenalnak már az FA-kupa elődöntő, a BL-elődöntő és a bajnokság negyedik helye is nagyon szép eredmény, év elején abszolút nem vártam egyiket sem. Csupán az bosszant, hogy az első két gól (O Shea-é és Parké) két nagyon szerencsés találat volt, és ez egyértelművé tette a MU továbbjutását.
Viszont ez a bekkelős-kontrázós játék kevés lesz a Barca ellen.
0
2009. május 6., szerda 13:39
1729
cr7 első gólja elég nagy potya de azért szép a második egy szép akcióvezetés
az álomgólt nálam pedig az ilyen jelenti:
http://www.youtube.com/watch?v=b3m623uGCow
zidane kapásgólja 2002-es bl döntőből
0
2009. május 6., szerda 13:33
52685
Vártam már mikor jön valaki a falusi bajnokság rajongói közül. :) Tulajdonképpen minden gólhoz kell az ellenfél hibája, de a labdát tudni kell eltalálni is. Nem pont neked, hanem aki elfogulatlan és érdeklődik is, annak mondom, hogy a második videón látható (a mérkőzésen harmadik manchesteri gól) találat zsenialitását emeli, hogy a kifejelt labdát Parkhoz sarkazó C. Ronaldo a labda érintése után 8(!!) másodperccel ér újra a labdához, amikor is a csodás háromszögelés végén gólt szerez.
most posts by TM
0
2009. május 6., szerda 13:30
17243
mindkét megmozdulás zseniális - főleg a csodálatosan összehangolt kontra. legalábbis nekem, vasárnapi focifogyasztónak. :)
0
2009. május 6., szerda 13:24
509
Úgy látom, az álomgólra más definíciókat alkalmazunk (legalábbis a kapushiba és a szar kontragól nem tartozik az én álomgóljaim közé).
0
2009. május 6., szerda 13:14
52685
Tegnapról két álomgól
most posts by TM
0
2009. április 23., csütörtök 1:42
5023
jó kis dávid sándor cikk: Óh, ne add már uram az esőt!
Érdemes végigolvasni!
0
2009. április 22., szerda 13:38
5023
ott nincs diffúzor, nincs kers, mibe kötött volna bele? :D Vettelbe mert túl fiatal és ilyen fiatalon nem lehet nyerni? nekem különösebben nincs bajom vele! viszont a ferrari nyilatkozatai mostanában nem adnak sok bizakodásra okot! a mclarenesek leagálább elismerték hogy szar az autójuk de ezek valahogy kínáig nem igen akarták bevallani, most meg ilyen szöveggel jönnek hogy ha europába sem lesz a toppon a kocsi akkor szarnak erre az évre és már a jövő évi kocsit fogják tervezni! ilyen hamar lefutottnak tekinteni a dolgot!! szerintem az idén nem sokáig lesz red bull meg brawn egyeduralom. a bmw és a mclaren tuti előrébb fog lépni plusz ott van még a toyota is, úgyhogy a csapatok között nagy lesz a szórás aki világbajnok lesz nem rekordpontszámmal lesz az úgyhogy ezeknek sem kellene ilyen hamar feladni. hol van már a küzdőszellem ennél a csapatnál ami még a "régi" korszakban volt!
0
2009. április 22., szerda 11:56
1682
Ha csak annyi lenne a baja, akkor nem lenne ennyire szájtépő, szerintem. Eddig nyavajgott, hogy jogtalan előnyökkel nyer a Brawn(persze nem neki lett igaza), most a Red Bull-ba nem tud belekötni, ezért vagdalkozik :S.
0
2009. április 22., szerda 10:17
6403
A kábelbarátos videó miatt maximumon maradtak a hangfalak. Na most megyek veszek új dobhártyákat.:)
szerintem csak annyi a baja hogy nem tudja mit kezdjen ezzel a Piké gyerekkel. apu biztos annyi pénzt tol a csapatba, hogy pofátlanság lenne kirúgni, viszont egy kalap szart sem ér!
0
2009. április 18., szombat 23:25
7271
Én is csodálkozom, mi lehet ezzel a féleszűvel mostanában. Schumi meg Ferdy úgy hozzászoktatta a jóhoz, hogy ha éppen nem megy a szekér, akkor az agya sínyli meg?
0
2009. április 18., szombat 14:08
6697
Én csak azt nem értem, egy ilyen paprikajancsi, mint Briatore mit keres még a Forma 1-ben. Olyan mint Berlusconi, ott égeti magát, ahol csak tudja. Előbb azért esett a Brawn csapatnak, mert nem tudja elviselni, hogy egy majdnem visszavonult és egy eddig sikertelen pilóta (Barrichello és Button) az élen járnak idén, náluk meg ott van egy világbajnok, neki és a Ferrari-McLaren hármasnak lenne csak szabad nyerni, mert így unalmas xD Nem komplett a fickó :) Hát öreg Flavio, miért nem építetettek idén, tavaly és tavalyelőtt versenyképes "aatót"? :)) most meg azt akarja, hogy a BrownGP 3 évig ne kapjon a televíziós jogdíjakból. Miért nem szervezi meg, hogy a Reanul, Ferrari, McLaren kapjanak egy külön versenysorozatot? :D Már sajnálom Alonso-t, hogy egy ilyen debil a főnöke.
0
2009. április 18., szombat 14:00
7271
:-) Persze, hogy életben maradok! Ilyen időmérő után marhára kíváncsi vagyok a futamra. Sőt, meg kell valljam, nagyon tetszik ez a fene nagy változás: végre az eddigi "sereghajók" is megmutathatják, mi a fenét keresnek egy F1-es "aató" volánjánál, nem csak örökké ugyanazt a néhány embert látjuk küzdeni futamról futamra. Bár az eddigi versenyek-évadok meg a Schumi-egyeduralom után voltam üdítőek. Változik a világ...
0
2009. április 18., szombat 12:50
6697
Ohh, bocsit kérek én is! Csak most nem volt olyan korán, azt hittük aki szokta, megnézte :)) Én meg lehet, hogy holnap nem látom reggel, csak délután, szóval ott nagyobb trükközés kell majd, hogy ne fussak bele az eredménybe :D
0
2009. április 18., szombat 12:43
5023
na azért harakirit ne kövessél el, mert nekem is lehetett volna annyi eszem hogy mi a reteknek kattintok egy sporttal foglalkozó topikra az f1 időmérő után :) csak így tök érdektelen lesz már az időmérő (persze a többi helyezettet nem tudom)!
0
2009. április 18., szombat 12:41
5023
na azért harakirit ne kövessél el, mert nekem is lehetett volna annyi eszem hogy mi a reteknek kattintok egy sporttal foglalkozó topikra az f1 időmérő után :) csak így tök érdektelen lesz már az időmérő (persze a többi helyezettet nem tudom)!
0
2009. április 18., szombat 12:36
7271
Ne haragudj, hogy beleolvastál a topikba, és én meg elfelejtettem odaírni, hogy SPOILER! Nem hittem volna, hogy ekkora jelentősége van a dolognak, hisz még az idény elején járunk, nem a VB-cím a tét, még csak nem is a futamgyőztest árultam el, csupán egy nyamvadt pole-t "papjancsiztam" le, de még egyszer bocsánatot kérek Mindenkitől, kinek a lelkébe tiportam. Igazi állat vagyok!!! Megyek is, leforrázom magam, majd kukoricán térdepelve szétostorozom az égett hátam a sarokban, vezeklésem jeléül...
0
2009. április 18., szombat 12:29
5023
köszönöm ezt az információt azok nevében is akik nem látták reggel az időmérőt és hozzám hasonlóan a kocsiban még a rádiót sem kapcsolták be nehogy megtudja mi volt az eredmény! legalább az ismétlésig vártál volna vele! még fájlcserélő oldalakon is kiírják, hogy az eredményt ne írja már be senki!!!
0
2009. április 18., szombat 12:20
6697
Szép volt :) Pedig se diffúzor, se KERS nincs a Red Bull-okon :)) Én a BrawnGP-nek is szurkolok nagyon, hiába vagyok időtlen idők óta Ferrari rajongók, ez a csapat és maga Vettel nagyon szimpatikusak :))
0
2009. április 18., szombat 11:05
7271
Vettel nyerte az időmérőt Kínában! :-)
0
2009. március 18., szerda 0:31
7271
Akarom mondani:
"Bakker, ezzel a pontszámmal a tavalyi rendszer szerint vb. lehetnék..."
0
2009. március 18., szerda 0:30
7271
Ilyen viszonylatban kár, hogy nem korábban vezették be. :-) Az idei szezon végén meg mehet majd a matek a szorgos "méhek" kobakjában, hogy aszongya: "Bakker, tavaly ezzel a pontszámmal vb. lehettem volna..." Persze, ötletem nekem sincs, hogy lehetne izgibb az idény (nem is engem fizetnek ezért), de szerintem ez így biztos nem a legjobb megfejtés. Mindegy, játsszunk vakot!