Keresés

Minden, ami sport...

2009. március 17., kedd 21:57
jót fog tenni a versenynek. látod, hamilton győzelme is keserű, mert nem ő szerezte a legtöbb győzelmet.
0
2009. március 17., kedd 21:50
Ez mekkora baromság!

F1: idén nem feltétlenül a legtöbb pontot begyűjtő pilóta lesz a vb.!
0
2009. február 21., szombat 16:55
És amikor Balog Judit a BEAC-cal nyert egy (igazság szerint két) bajnokságot?
Majd a kupában egyenlő ellenfelei voltak egy spanyol sztárcsapatnak.Az volt az igazi.
Utána 91-ben még jött egy EB. bronz.
Azóta már az is nagy esemény,ha egyáltalán kijutunk...
0
2009. február 21., szombat 9:53
Amikor Balogh Judittal és Saiddal anno együtt sétáltattuk a kutyáinkat, akkortájt nyert Ronchetti Kupát az akkori GySEv-Ringa. Bizony, régen volt... Még előttem van a kép, ahogy Franciaországban a győztes meccs után Bubu leszedte a hálót a kosárról ... Az hatalmas eredmény volt, de a Final Four-ban benne lenni tán még nagyobb, főleg, mert kicsi a csapat költségvetése, fiatalok a játékosok és maga az edző is. Innen már minden jól lejátszott meccs öröm, ha pedig helyezés vagy nagyon jó helyezés is jutna a lányoknak, az külön extra csoda és öröm lenne.
A mai csapatból csak Horváth Zsuzsát ismerem, őt is éppenhogy, de ettől még ők a mi lányaink, nem is bírtam ülve a tv előtt tegnap, úgy szorítottam nekik.

Minden tiszteletem Rátgéber Lászlóé azért, amit elért a pécsi csapattal, és igen, emberileg is nagyra tartom én is. De amint betették a lábukat Sopronba, már ellenfelek voltak. :) Soha nem ellenségek, mindig ellenfelek. Jó és méltó ellenfelek, de be kell látni, most a zöld-sárga a nyerő szín! :))))
0
2009. február 20., péntek 21:18
Most hogy nincs topon a PVSK... :)
Amúgy gratula nekik!

Személy szerint nagy Rátgéber-fan vagyok, mint embert, mint edzőt, mint Kispál- Kiscsillag-frontembert nagyra tartom. :)

A soproni csajokat már GYSEV-Ringa korukban is tiszteltem, elsősorban a világklasszis Balogh Juditot, aki Németh Ágihoz és Kiss Lenkéhez fogható válogatott-legenda.
most posts by TM
0
2009. február 20., péntek 20:52
Na ismét!

Tessék egy jó nagyot mosolyogni : Az MKB EUROLEASING SOPRON női kosárlabda csapata története során előszőr bejutott a FINAL FOUR-ba!!!!!!!!!!!

Taps, Taps, Taps!! :)))))))))))))
0
2009. február 20., péntek 20:51
Tessék egy jó nagyot mosolyogni : Az MKB EUROLEASING SOPRON
0
2009. február 18., szerda 19:38
Szerintem is hihetetlenek, de valamelyik szvsz valóságos!
0
2009. február 18., szerda 19:29
Jól van, na! Én még egy naív, nagy gyerek vagyok! :D Amúgy szoktam filmeket is nézni! :D

Azért első ránézésre nagyon durvák, amiket tudnak!
0
2009. február 18., szerda 16:28
tudod hogy? nem nézel filmeket??? nagyon keményen vágnak itt is... pff.. az első dobású lasztiját a másodikkal utol"dobja"... meg átüti a gipszkartont mi?és elkapja pont...  de nagyon jók :D
0
2009. február 18., szerda 16:26
:D  ja ott a pont...
0
2009. február 18., szerda 15:47
Kicsit tudnak a bácsik! :D De hogy a fenébe ugrott át a kocsi ablakán Maroney! Az ember esze megáll, hogy mikre nem képesek ezek az emberek! Elképesztő!
0
2009. február 18., szerda 15:44
Nem tudom, hogy Bekszi hogy rúg tojással, football labdával viszont kevesen tudnak úgy, mint ő.
most posts by TM
0
2009. február 18., szerda 14:07
az egyik meg bűvész, mert a semmiből előránt egy lasztit... de nagyon frankón megcsinálták a trükköt :D
0
2009. február 18., szerda 14:04
ezek nagyon tudnak :D  jó reklám... főleg hogy a tojással is jobban rúg,mint Beckham :DDDD
0
2009. február 18., szerda 12:48
:)
0
2009. február 16., hétfő 22:07
mármint tőlem ... :)
0
2009. február 16., hétfő 22:07
ma már csak ennyire telik:  :D
0
2009. február 16., hétfő 19:26
Engem tesóm vitt bele ebbe az egész őrületbe! Kitalálta, hogy ő még látni akarja élőben játszani Kökény Beát. Erre kiment egy BL-meccsre. Következő bajnokira már én is mentem, ennek 3 hónap híjján 9 éve!
És ezerszer áldom tesómat, hogy rávett, hogy menjek ki én is! Szerintem az egyik legcsodásabb sportág a világon! Nekem nagyon sok élményt adott!
0
2009. február 16., hétfő 19:10
:D jaja .. valójában azért kezdtem el pár éve kézit nézni,mert a foci egy kalap sz....  
régen mindig fikáztam hugomat is(Cornexi-s) hogy nem nagy cucc kézzel elvinni a labdát a kapuig,főleg ragasztósan, meg fusson stopliban 100m-es sprintet sárban :DDDD
de hamar rájöttem, hogy kemény sport,nagyon sok meló +nagyon sok szép gól van,amit érdemes nézni....
0
2009. február 16., hétfő 16:10
Végülis a második legrangosabb európai kupasorozat. Azért a győriek keményen megszenvedtek a Podgorica ellen, nagyon nehéz meccs volt!
0
2009. február 16., hétfő 9:07
jaja hoppci... mikor elküldtem már láttam, csak futottam csajokat is nézni :(  bl-bl... nyilván :)  csak az ehf olyan jól cseng....
0
2009. február 16., hétfő 8:42
Bajnokok Ligája-meccset nyert a Veszprém! Az EHF-kupában a Pick Szeged és a Dunaferr van, éppen egymással küzdenek meg a továbbjutásért!

De természetesen én is nagyon örülök a Veszprém győzelmének! Hihetetlen, hogy milyen sportemberi nagyságról tettek tanúbizonyságot!
0
2009. február 15., vasárnap 17:59
EHF Kupa: nyert a Veszprém !!!! :)  így tovább...
0
2009. február 3., kedd 17:22
Federernek nem ártana egy kis magába fordulás.Rutinosabb,jobbak az alapütései,erősebbek a szervái,a borító kedvező neki,mégis kikapott...
Játszmát kettős hibával elbukni...És az utolsó szett...
Érzésem szerint,ha Nadal nem egy ilyen hosszú elődöntőt játszik,sima 3 játszma a mérkőzés.
0