Keresés

Minden, ami sport...

2016. június 15., szerda 10:09
Csak, hogy egy filmes idézettel éljek:
"Kóbor kutya s#ggét is éri néha napsugár." :)

De ettől függetlenül gratula a fiúknak.
SuperHeRo
0
2016. június 14., kedd 23:02
Magyarország-Ausztria 2:0

Végre valami, amit nem kell és nem is lehet magyarázni!
Ez az öröm ideje, hajrá Magyarok! :)
most posts by TM
0
2014. augusztus 20., szerda 19:22
ELADÓ! Szívós Márton által dedikált vízilabdás mez

A világbajnok magyar vízilabdázó által dedikált mezt kínálom eladásra. A póló M-mes méretű, soha nem volt hordva, még felpróbálva sem, igazi ritkaság egy gyűjtőnek vagy nagy ajándék egy rajongónak vagy akár az irodád dísze is lehet.

Ára 20 ezer Ft. E-mailben képet tudok küldeni.
bertram1 kukac citromail pont hu
0
2014. július 10., csütörtök 18:53
Hát nekem sem egy nagy élmény...

Túl sok olyan csapat esett ki,aki később mutathatott volna valamit.

A kiscsapatok a kieséses rendszerben pedig védekezésre rendezkedtek be.
Ha helyettük a spanyolok,olaszok,portugálok vannak ott,más mérkőzések lettek volna.

Argentína az elődöntőig kikkel is játszott?

Bosznia,Irán,Nigéria,Svájc,Belgium...Mindegyiket megverte egy góllal.
0
2014. július 10., csütörtök 14:52
A VB-ről egyébként csak rosszat tudok mondani. Soha ennyire kiábrándító tornát nem láttam még. Mint minden, ez a sportág is már annyira a pénzről szól, hogy a végtelenségig zsigerelt játékosok közül a szerencsésebbek, kevésbé sérülékenyek azok, akik a megterhelő szezon után tartott világtornán - stílszerűen - labdába rúghatnak. Nagy csapatok még sosem voltak ilyen haloványak, mint most, nagy sztárok még sosem véreztek el annyian, mint most. Ez szurkolástól, kedvenc válogatottól függetlenül nagyon kiábrándító, nagyon ledegradálja az egész rendezvényt. Ettől aztán akik igazán színt vittek a bajnokságba, azok a kis/kisebb (értsd: esélytelenebb) csapatok, akiknek ugyan a taktikai fegyelmezettségük, játékintelligenciájuk igazán kívánnivalót hagyott maga után, viszont számukra jelenthetett legtöbbet a nemzeti mez viselése, lelkesek voltak, futottak, mint a nyulak, és ha összejött valami, akkor örültek, mint a  gyerekek.
A kieséses szakaszban aztán még borzasztóbb meccseket lehetett végigszenvedni. A Góliát-csapatok betliztek a Dávid-csapatokkal szemben, s amikor az ember már úgy volt vele, hogy ha ilyen bénák, akkor inkább menjen tovább az esélytelenebb, akkor az utolsó percekben, vagy a büntetőrúgásoknál helyreállt az a papírforma, aminek már kezdés után kidomborodni kellett volna. Mint amikor egy jó, ámde lusta tanuló pótvizsgával menekül meg a szégyentől.
A magam részéről úgy indultam neki, hogy nem találtam egy olyan válogatottat se, akiért izgulnék. Igazán jó játékot, élvezetes, hullámzó, lüktető összecsapást csak elvétve lehetett látni. Inkább villanások voltak a szürkeségben. Olyan se volt korábban, s ezt az országban szanaszét szórt ismerőseim is osztották, hogy egyáltalán nem aggódtak azon, hogy lekésik egy meccs elejét, vagy elaludják a végét, mert annyira gyenge ez a VB, hogy mindez nem számít, nem életbevágó. Pedig személy szerint az első VB-meccsem, amire emlékszem, az az 1978-as magyar-argentin (ahol a tatabányai Csapó Károly olyan villámgyorsan bevágta a magyar találatot, hogy a torna legfürgébb gólszerzőjének járó SEIKO órát is elnyerte vele), vagyis kiszámítható, hogy az EB-ket is idevéve ez a 19. nagy futballtorna, amit követek. Aggódom, hogy ez később ne legyen még rosszabb.
Persze ilyen Katarnak adott VB-rendezés, meg egyéb korrupt szélhámosságok közepette még kevésbé lehet erre számítani.
most posts by TM
0
2014. július 10., csütörtök 13:46
Drótszamár :D ez tetszik. Régen hallottam a szót. Jól van, megyek másik fórumtémába kotnyeleskedni :)
0
2014. július 10., csütörtök 13:06
Nem általánosítás, mivel "mindenki" alatt azok értendőek, akiket a szövegkörnyezet említ, vagyis akik régebben megszólaltak sport témakörben. Ha te korábban sem,  mert akkor is drótszamaraztál, akkor ez nem rólad szól, szóval mit szólsz bele? ;-)
most posts by TM
0
2014. július 10., csütörtök 12:55
Ez így általánosítás. Magam részéről fb-n se  és tv előtt se pazarlok időt. Inkább kerékpározok egyet az erdőben mintsem nézzem hogyan kergetnek egy labdát.
0
2014. július 10., csütörtök 12:50
Mert mindenki inkább a f...bukon rohad, pedig az odaírtak gyorsabban illannak el, mint a kölesen érlelt hangtalan púzás.
most posts by TM
0
2014. július 9., szerda 22:03
Pedig Hulk brazil játékos. :)
0
2014. július 9., szerda 21:50
191 napja nincs hozzászólás, pedig VB van... Bezzeg hajdanán..

Mindegy is, de ez tetszik:

0
2013. december 30., hétfő 13:17
:) helyett természetesen :(
0
2013. december 30., hétfő 13:16
Már tegnap este éreztem, akartam is írni, de azóta volt sajtótájékoztató is... Szóval Obi-want idézve:

"I have a bad feeling about this..."  :)
0
2013. december 29., vasárnap 23:26
Most már vége lehetne ennek a napnak!
Reggel két hír: egy sokszoros válogatott orosz futballista 42 évesen infarktusban meghal. Utána egy 27 éves bírkoózó (3-szoros VB-győztes, a tavalyi olimpia ezüstérmese) meghal autóbalesetben. Akeem Adams agyvérzést kap... majd jön a legdurvább: Schumi életéért küzdenek egy francia klinikán!
Szóval sürgősen legyen vége ennek a napnak!
0
2013. december 15., vasárnap 1:11
Hogyan NE ess el (2013) ...

De ez durvább: hogyan NE ess el (all time):

0
2013. december 7., szombat 19:01
A bázisugrás veszélyes. A hullámvasút biztonságos. :)

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/bazisugro_baleset_video
0
2013. november 24., vasárnap 21:59
És hogy izzik a tárcsa. :)
0
2013. november 24., vasárnap 21:49
Kicsit csikorog a fékje ennek a Fordnak.
0
2013. november 24., vasárnap 19:45
Rossi négy keréken:

0
2013. november 20., szerda 18:36
Ibrahimovics nekem hiányozni fog a VB-ről.

Az egész pótselejtező sorsolás egy vicc volt.

Gyakorlatilag a négy legjobb megkapta egymást és a négy leggyengébb szintén.

A mélypont szerencsére nem jött el.Ez a Románia-Ízland párosítás lett volna...
0
2013. november 20., szerda 18:32
Ez igaz,de normális esetben a kettőnek nem szabad köze lennie egymáshoz.

Én az ukránoknak drukkoltam,nekik még a hazai pálya az EB-n sem jelentett bírói segítséget,sőt...

Azért érdekes,valahogy mindig a "nagycsapatok"javára tévednek...
0
2013. november 20., szerda 18:00
Franciák jobban megérdemelték! De én ennek is nagyon örülök, pláne ezzel az őrült szpíkerrel. Figyúzd! :)

most posts by TM
0
2013. november 20., szerda 17:03
Csak a korrektség kedvéért: a lesgól előtt szereztek egy szabályos gólt, amit les címén érvénytelenítettek nekik!
0
2013. november 20., szerda 17:01
Igen,és most nem kezezéssel csak egy lesgóllal és "mákkal".
0
2013. november 19., kedd 23:46
Sajnos nem az nyert, akinek szurkoltam. Legalább a franciák kijutottak!
0