Keresés

Minden, ami sport...

2008. november 3., hétfő 20:49
Mindkét pilóta abszolút sportszerű üzenete az ellenfélnek:

Massa

Hamilton

Ritkán olvasni ilyet riválisoktól az F-1-ben, főleg ilyen kegyetlen hajrá után. Le a kalappal mindkettejük előtt.
0
2008. november 3., hétfő 20:32
Szegény, legalább olyan peches, mint amilyen Il Leone volt annak idején.

A tegnapi brutális befutót megemésztve, és kissé lenyugodva (az utolsó körökben Vettel nevét üvöltve rekedtem be, majd Glock páros előzésétől azonnal meg is fagytam, s szinte együtt bőgtem Massával) kijelenthetem, hogy a nagymenők közül idén tényleg Lajos érdemelte meg a vb-címet leginkább, még ha nem is tartom szimpatikus pilótának. Érdekes, de az okát nem tudnám megmondani... Mindegy.
Kimi az abszolút pechember, Massa is jó sokat köszönhet a dilettáns csapatának (mi lett volna, ha nincs az az anakondás balhé?), hiába hozták el a konstruktőri címet, Kubica csak rövid ideig izzott, aztán ki is hunyt, Alonso (aki a Schumi-érában vált számomra unszimpivé [ugyan, miért? :-) >], év elején sehol sem volt, viszont a szezon végén zseniális futamokat ment) sajnos, későn támadt fel, de Lajos a két jogtalan bünti után (mindkétszer Kimit előzte szabályosan, de a pályabírók nem így gondolták) talpra tudott állni, és tegnapi futam eleji tötyörgése ellenére elképesztő befutót produkált.
Na, ezután még inkább nem fogom kedvelni .-)), de amit tegnap művelt, az minden dícséretet megérdemelt. Még egyszer grat, Laller!
0
2008. november 2., vasárnap 23:03
Aha. Megse tudom számolni hányszor állt le a kocsija az utóbbi 3 évben. Volt amikor egymás után krepált be a kocsi. De rengetegszer volt ilyen. Ne hogy azt mond, hogy nem így volt. Olyan szarul rakták Neki össze, hogy az nem igaz. De ezen nem vitatkozom, mert ez tény! Egy csomószor volt, hogy utolsó körben esett ki.
0
2008. november 2., vasárnap 22:49
:DDDDDDDDDDDD ezt nem most ugye mondod komolyan? szerinted raikonnen milyen autóban ül?! várj gondolkodom....ja csak nem egy olyan ferrariban mint massa aki majdnem világbajnok lett??!! raikonnent még ilyen pocsékul vezetni mint ebben az évben még nem láttam. a jégember nem felolvadt hanem elpárolgott mert nagyon motiválatlan volt az egész szezonban. nem volt egy értelmes előzése sem...ellenben massa kanadai előzése azért emlékezetes marad egy darabig az tuti.

http://www.youtube.com/watch?v=SKHyHdKdygY
0
2008. november 2., vasárnap 22:42
Azért Raikonnen-t ne felejtsétek el. Mert szegény már a 3. vb címét szerezhette volna meg, ha jó kocsit csináltak volna Neki, szóval ellentétben TM-mel, szerintem azért az istállókon is múlik!
0
2008. november 2., vasárnap 22:27
vettel a szememben egy született bajnok típus. 110%-ig biztos vagyok benne, hogy világbajnok lesz. lehet, hogy két év múlva, lehet, hogy csak tíz év múlva. messziről süt a zsenije. talán ő az (és massa), aki legjobban hasonlít schumacherre.
0
2008. november 2., vasárnap 22:24
Alonso se az a babazsúrból szabadult jóllakott napközis, de egy pilótánál nem is biztos, hogy ez a legfőbb dolog. Senna és Schumacher is tudott arrogáns lenni, még ha ezt már az idő múlása szépíti is.
Na, mindegy, én megyek tovább örülni, átadva a terepet további elemzésre.
Kösz a csevelyt!

Ja, és jövőre hajrá Massa! :)
most posts by TM
0
2008. november 2., vasárnap 22:22
Ja és azt elfelejtettem, hogy rohadtul beképzelt a Lewis, meg az apja is. Ha jól emlékszem olyasmit mondtak, hogy 8-szoros világbajnok lesz. Na Én most azt mondom a látottak alapján, hogy többet nem fog nyerni.  
Naná, hogy Vettel megnyomta, mnt állat, hisz senki nem nézi jól szemmel, hogy a legjobb csapatba nyomták be, míg a többi kezdő meg többik évig szenved, hogy bekerüljön egy elit csapatba.
0
2008. november 2., vasárnap 22:19
jó lenne, ha jövőre tényleg összehoznád massának. :)

amúgy tényleg fontos az ember tényező, de nálam a ferrari egy hús-vér eberekből álló Csapat.
0
2008. november 2., vasárnap 22:17
Az a szörnyű, hogy emiatt a kis nagyképű gyerek miatt rúgták ki Alonso-t.... Mit képzelt magáról már tavaly is? Ki ő, hogy szaros kis elsőévesként a falhoz állítsa a csapata vezetőjét, és ő diktáljon???? Ezért vagyok nagyon szomorú, hogy egy ilyen kis öntelt, arrogáns, nagyképű ember lett a világbajnok!
0
2008. november 2., vasárnap 22:16
biztos van, aki szereti. nekem eleinte szimpatikus volt, aztán nagyon gyorsan elszaladt vele a ló. nekem egyszerűen ellenszenves, nagyképű versenyző, aki a pályán gyakran nem igazán korrekt, és saját magát hasonlítja sennához (!!). amikor schumachert sennához hasonlították (mások, nem maga schumi) a hétszeres világbajnok mindig zavarba jött.
0
2008. november 2., vasárnap 22:11
Egyébként mint már sokszor mondtam, két kedvencem van, abból az egyik épp most nyerte el a címet a másik elől. Hamiltonnak egy hajszállal jobban drukkoltam, hogy a tavalyi fiaskó feledtetése és a gúnyolódó sokaság elhallgattatása egy idei címmel egy füst alatt sikerüljön neki. Közben a másik szemem sír a végtelenül szeretetre méltó Massa miatt, aki viszont hatalmas lelkierőről tett tanúbizonyságot, amikor két korábbi világbajnokkal körbevéve olyan intelligens, korrekt és szimpatikus beszédet mondott, hogy mindenkinek kötelező megsüvegelni őt! Jövőre azon "munkálkodom", hogy neki is legyen végre bajoki címe! Egyébként a Ferrari tökre nem hat meg, ahogy más csapat sem, sosem drukkolok csapatnak, a szememben az autóversenyzés is hús-vér emberekről és nem márkákról, emblémákról szól.
most posts by TM
0
2008. november 2., vasárnap 22:10
egyetérek. gyakorlatilag az utolsó versenyen alonso szerezte a legtöbb pontot. le a kalappal előtte is.
0
2008. november 2., vasárnap 22:08
Én nem tudom, de azon csodálkozok, hogy van egyáltalán ember aki kedveli Hamiltont? Annyira amatőr, amiket csinált idén meg tavaly is. És annyira nem rajta múlt ez a vb. Hát igen ez a technikai sport.
0
2008. november 2., vasárnap 22:07
Gratula Lajosnak, Massát meg iszonyúan sajnálom...
0
2008. november 2., vasárnap 22:03
Egyébként Alonso minden ellenszenves viselkedése ellenére remek versenyző, s megkockáztatom, ha tavaly nem szerepeltek volna Hamiltonnal egy csapatban, akkor most Lewis nem biztos, hogy bajnok. Rengeteget tanult Fernandótól, pl. a kocsi seggének becsúsztatását a kanyarokba. Szóval Alonso  is nagy versenyző, ezt idén is megmutatta párszor.
most posts by TM
0
2008. november 2., vasárnap 21:56
Gratula Hamilton-nak, majd jövőre újra Kimi vagy Felipe lesz az élen...

Azért remélem Alonsonak ehez lesz egy két szava:)
0
2008. november 2., vasárnap 21:56
Nem. A taktika az volt, hogy 5. helynél rosszabb ne legyen, vagyis, hogy legyen bajnok.
Jó taktika, bejött! :)
most posts by TM
0
2008. november 2., vasárnap 21:54
Ha nincs eső, akkor is Hamiltomé a cím. De ha Massa-nak ki kell mennie a wc-re fuam közben, akkor is a Lewis nyer. :-)
Az tuti, hogy a taktika nem az volt, hogy a 5. helyen legyen. Ebből is látszik mennyire a lécen táncolt Hamilton. A McLaren mióta ellopta a titkokat nagyon leromlott a szememben, de főleg taktikázás terén.
0
2008. november 2., vasárnap 21:53
Akkor ideje, hogy befejezd az önkínzást, te kis efegyfakír. :)
most posts by TM
0
2008. november 2., vasárnap 21:48
Nekem nincs mit emésztenem rajta, számomra 0 :)

Alapjába véve tök mindegy, hogy ki a világbajnok, attól Nekem nem lesz olcsóbb a kenyér. Csak mikor óriási baromságokat ír valaki, azt nem szeretem ;)
0
2008. november 2., vasárnap 21:46
gratulálok hamiltonnak, de én massának szurkoltam. izgalmas évad volt, de az élmenők viszonylag gyengék voltak. massa előtt pedig le a kalappal. idén nem semmi teljesítményt mutatott be. nálam ő az erkölcsi győztes.
0
2008. november 2., vasárnap 21:40
Ilyen "ha" kezdetű mondatokkal az utolsó 50 év bajnokságának kb. felét lehetne átírni, kezdve a tavalyi szezon utolsó két futamával, úgyhogy felesleges ez az ócsárolás. De ha ez kell ahhoz, hogy egy évig Hamilton bajnokságát emészd, én nem vagyok a terápia ellen, csak rajta! ;)
most posts by TM
0
2008. november 2., vasárnap 21:36
Mert szerinted ez volt a taktika, hogy végig autózzon az 5. helyen? Ne röhögtess már D:D:D Mákkal nyerte meg, köze nem volt a mai versenyhez Hamiltonnak, összeteheti a két kezét, ha 15 seccel később kezd el esni eső, nem ő a vb.
0
2008. november 2., vasárnap 21:31
kicsit spanyol-portugálos tény de jó az :D
0