Szegény, legalább olyan peches, mint amilyen Il Leone volt annak idején.
A tegnapi brutális befutót megemésztve, és kissé lenyugodva (az utolsó körökben Vettel nevét üvöltve rekedtem be, majd Glock páros előzésétől azonnal meg is fagytam, s szinte együtt bőgtem Massával) kijelenthetem, hogy a nagymenők közül idén tényleg Lajos érdemelte meg a vb-címet leginkább, még ha nem is tartom szimpatikus pilótának. Érdekes, de az okát nem tudnám megmondani... Mindegy.
Kimi az abszolút pechember, Massa is jó sokat köszönhet a dilettáns csapatának (mi lett volna, ha nincs az az anakondás balhé?), hiába hozták el a konstruktőri címet, Kubica csak rövid ideig izzott, aztán ki is hunyt, Alonso (aki a Schumi-érában vált számomra unszimpivé [ugyan, miért? :-) >], év elején sehol sem volt, viszont a szezon végén zseniális futamokat ment) sajnos, későn támadt fel, de Lajos a két jogtalan bünti után (mindkétszer Kimit előzte szabályosan, de a pályabírók nem így gondolták) talpra tudott állni, és tegnapi futam eleji tötyörgése ellenére elképesztő befutót produkált.
Na, ezután még inkább nem fogom kedvelni .-)), de amit tegnap művelt, az minden dícséretet megérdemelt. Még egyszer grat, Laller!