Keresés

Minden, ami sport...

2008. augusztus 1., péntek 19:17
Most indulok nyolcadszor, ha jól számolom.
most posts by TM
0
2008. augusztus 1., péntek 19:08
Egy dolog miatt nem vennék részt benne: mi van, ha a pöcsömet leharapja egy harcsa valahol félúton? :)
Egyszer egy tóban valamilyen hal ráharapott a térdemre :)
0
2008. augusztus 1., péntek 19:01
2008 augusztus 2.

27. Balaton-átúszás
Révfülöp-Balatonbogár 5,2 km
most posts by TM
0
2008. július 28., hétfő 14:18
Csakazértis tovább büszkélkedem:
http://www.kisalfold.hu/sport/babos_timea_europa_legjobbja/2065296/
0
2008. július 27., vasárnap 17:49
Talán az örömködős topikba kellene, de tán itt van igazából a helye. Vagy akár mehetne a Híradó topikba is, hiszen magyar hírműsor vagy hírportál aligha fogja megemlíteni. Pedig mától hazánknak eggyel több Európa bajnoka van.

Moszkvában, a Tenisz Európa Bajnokságon 16 év alatti korosztályban, egyéniben első Babos Tímea, Magyarország. (...és Sopron.)

Bízom benne, hogy sokat hallunk még róla, mindenesetre miközben kínzom angolul, hogy még szebb beszédeket tudjon mondani győztesként, azt hiszem, ideje lesz elkérnem az autogrammját is, mert egyszer még sokat fog érni.  

Jegyezzétek meg a nevét, sokkal inkább érdemes, mint az olyan "sport" hírekre fókuszálni, mint a focibalhé tegnap.
0
2008. július 24., csütörtök 18:20
A jelenlegi férfimezőnyben csak nagy "bravúrral" csúszhat le Federer a dobogóról a világranglistán...
Egyébként,ha rajtam múlik,nem muszáj a faluban lakni,de az olimpián résztvenni sem!
0
2008. július 24., csütörtök 12:03
Azért örülnék, ha az olimpiai döntőben is láthatnám őket, hasonló formában mint Wimbledonban.
0
2008. július 24., csütörtök 12:02
Sajnos nem fog neki segíteni, mert én Nadalnak fogok szurkolni. :)
0
2008. július 24., csütörtök 11:54
Wimbledoni veresége után tegnap először lépett pályára egyesben Roger Federer a torontói viadalon, mely a Mestersorozat hatodik állomása, s az eredmény alapján úgy tűnik, még van mit felejtenie, illetve fejlődnie. A francia Simon viszonylag simán győzte le, a korábban rekordnak számító győzelmi mutatókat halmozó svájcit.

Simon (francia) - Federer (svájci, 1.) 2:6, 7:5, 6:4

Ugyanezen a tornán Nadal megszerezte zsinórban 25. idei győzelmét

Nadal (spanyol, 2.) - Levine (amerikai) 6:4, 6:2

Federerhez kapcsolódik az a hír, miszerint a pekingi olimpián nem közösködik sporttársaival, mert szerinte az olimpiai faluban nem tud koncentrálni a mérkőzésekre, ezért hotelben fog lekni.
Meglátjuk, hogy ez segít-e neki.
most posts by TM
0
2008. július 21., hétfő 12:18
De rendes vagy :).
0
2008. július 21., hétfő 2:02
Sose legyen nagyobb örömöd.
most posts by TM
0
2008. július 20., vasárnap 22:33
Tavaly is két futammal a vb vége előtt 20pont előnye volt és az eredménye az lett hogy ma egy "veres" kocsi orrán van az "1" szám :).
0
2008. július 20., vasárnap 22:33
Tavaly is két futammal a vb vége előtt 20pont előnye volt és az eredménye az lett hogy ma egy "veres" kocsi orrán van az "1" szám :).
0
2008. július 20., vasárnap 17:40
Három kedvencem, Hamilton, Massa és a Renault a dobogón - pazar végeredmény!
most posts by TM
0
2008. július 20., vasárnap 17:37
Most, hogy az időmérő után a futamot is megnyerte, nehéz lesz elhallgatni Hamilton nevét. :)
most posts by TM
0
2008. július 20., vasárnap 2:14
Ma lezajlott a Forma 1-es Német Nagydíj időmérője. Ferrari és Raikönnen drukkerként is mondom, ez nagyon nem jött össze Kimi-nek, nem tudta rendesen összerakni a körét, nem fekszik a pálya neki s a jó beállításai sincsenek meg. Ez most rajta (is) múlott, remélem a futamra összekapja magát.

A időmérő végeredménye (from Index.hu)
0
2008. július 17., csütörtök 21:51
Jó ideig fogja a magyar sportot körül lengni Kolonics György halála, mert hirtelen, a semmiből tört elő a fájdalom, melyet elvesztése nyomán érzünk.

Ugyanakkor a Prágában zajló U19-es EB-n ifi válogatottunk a hétfői nyitómeccsen legyőzte a bolgárokat (legnagyobb tehetségünk, Németh Krisztián góljával), s ma az első meccsükön vereséget szenvedett spanyol fiatalok vártak a srácokra. Nagy örömömre szolgál a meccs éveredményét elárulnom:

Spanyolország-Magyarország 0-1 :) Nagy Olivér szerezte a győztes találatunkat, s ezzel, ha csak nem kapnak ki a németek a bolgároktól, már biztos továbbjutók vagyunk :) Ami már most biztos, a jövő évi U20-as VB-re a mai győzelemmel kijutottunk, gratulálok és köszönjük fiúk!
0
2008. július 15., kedd 20:26
Hát én le vagyok döbbenve. Nyugodjon békében.
0
2008. július 15., kedd 15:53
György
0
2008. július 15., kedd 15:53
elhunyt Kolonics Györyg :°(

http://www.origo.hu/sport/egyeb/kajak-kenu/20080715-elhunyt-kolonics-gyorgy.html
0
2008. július 13., vasárnap 16:50
Ami azt illeti loptam a táblázatot :) De szúrtam már be új saját szerzeményt, hogy a hozzászólások háttérszínét alkalmaztam, de mostanság nem vagyok sokat gép előtt, így az Index-től kölcsönöztem most ezt a táblázatot :D
0
2008. július 13., vasárnap 15:57
Hallod, tök jó, hogy csinálsz ilyen táblázatokat :) De a fórum színét le tudnád "lopni" és akkor teljesen illeszkedne :)
0
2008. július 13., vasárnap 15:49
Végre jönnek az eredmények. Igaz, hogy pole-ból indult Talma, de vagy/és a motor vagy/és ő hibázott a rajtnál (azt hiszem megszokhattuk, hogy Talma nem a legjobb rajtoló), de nagyszerű felküzdötte magát a dobogóra s utolsó pillanatig küzdött a 3. helyért. Csökken a különbség, bár ha Mike DiMeglio nem fog rontani a hátralevő futamokon, akkor az idei bajnokságot már nem lehet tőle elvenni. Egy hónapig most szünet a 125-ösöknél.

0
2008. július 12., szombat 22:29
A csajoknak meglett a bronz!!! NAGY GRATULA NEKIK!!!
0
2008. július 12., szombat 18:08
Azért nem ártana,ha néha EB-t és VB-t is nyernénk...Most már a döntőig sem jutottunk el,és a lányokkal ellentétben ezt a játékvezetésre sem foghatjuk.
Mivel Montenegró döntőbe jutott,kezdek elgondolkozni,hogy a koszovói vizilabda milyen erős is lehet.
0