Keresés

Minden, ami sport...

2008. július 12., szombat 14:46
Hát ezaz :S Undorítónak tartom ezt a fajta marketinget. Még mindig többre becsülöm a vicces reklámokat, amelyekben tényleg van fantázia. Ahelyett, hogy a borotvát Beckhammel reklámozzák meg Henry-val...
0
2008. július 12., szombat 14:44
Pedig ma már nincs olyan termék amit nem próbáltak meg sportolókkal vagy hírességgel eladni :).
0
2008. július 12., szombat 14:29
Nem tudom... sosem szimpatikus, amikor el akarnak adni nekem valamit valamely híresség, sportoló nevével. De ez csak én vagyok.
0
2008. július 12., szombat 14:28
Gondolom az LG-re gondolsz. A tv-ben is szokott menni vele reklám. Szerintem ezzel nincs semmi baj. Van egy szponzora ami reklámot csináltat vele. Neked ezzel mi a problémád?
0
2008. július 12., szombat 14:03
Észrevettétek, hogy Talmácsit már eladták? Tegnap pont azt láttam, hogy valami telefont reklámoz magával egy plakáton. Ez már az üzlet része a sportnak. Ti mit gondoltok erről?
0
2008. július 12., szombat 1:34
Így van! Szívesen "becserélem" ezt az Eb első helyet az olimpiai aranyért. Nagyjából 2000 és 2004 között is hasonló volt a helyzet, nem nyerték tönkre magukat a fiúk, lehet, hogy épp emiatt tudtak az ötkarikás játékokon harapni.
most posts by TM
0
2008. július 12., szombat 1:29
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. július 12., szombat 0:23
Nem mondom, hogy "hú de jó" volt a Magyarország-Szerbia vizilabda találkozó. hiszen kikaptunk, de voltak szép periódusaink, amikor kétségkívül a világ legjobb válogatottját tartottuk, feléjük emelkedtünk. Ha valami csoda folytán nem kerülünk össze a szerbekkel az olimpián, akkor meglehet az arany. Szép volt fiúk!
0
2008. július 11., péntek 21:02
Talma nyerte az első időmérőt németországban:

0
2008. július 11., péntek 20:31
:))
most posts by TM
0
2008. július 11., péntek 18:16
Nem sokra...
Bár tudok egykezes tenyerest és fonákot ütni.Nadal mindezt csak két kézzel. :))
0
2008. július 11., péntek 16:42
Tényleg! Olimpia! Szerintetek milyenek az esélyeink?:))) Remélem sikerül hazahozni a legtöbb aranyat :)))
0
2008. július 11., péntek 14:01
Mióta áthatja az olimpiát az "Az üzlet vagy te, sport!" jelmondat, azóta bármi megtörténhet.
most posts by TM
0
2008. július 11., péntek 13:27
Mivel bízom benne, hogy megveri, ezért nem lesz az ősrobbanás téma :). De a retek időpontok miatt nem tudom mi lesz ott is. Bár már a korai versenyekre gyurnak ha jól hallottam.
0
2008. július 11., péntek 13:16
Ezt a történelemórát tegyétek át máshová, ha lehet, s lehetőleg az ősrobbanást ne hozzátok összefüggésbe majd azzal, ha Cseh Laci esetleg nem veri meg Phelps-t az olimpián.
most posts by TM
0
2008. július 11., péntek 12:44
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2008. július 11., péntek 12:44
0
2008. július 11., péntek 12:39
Ja és valóban egy a lényeg: ma meg kell verni a szerbeket!!!
0
2008. július 11., péntek 12:38
Oké, tényleg nem akartam vitát generálni. Ezek a dolgok mind igazak, amiket írsz, töri szakra jártam és sokat olvastattak velünk a 1848-as forradalom kapcsán a nemzetiségek által elkövetett bűnökről, tisztában vagyok vele miket követtek el felheccelt tömegek a falvakban. Pont arra akartam kilyukadni, hogy minden nemzetnek, országnak megvan a sara és abban is egyetértek, hogy Magyarországra nem mindig sikerül alkalmazni a "minden állat egyenlő" elvet, adott esetben a sportban sem, de nézzük meg mit követtek el a bírok a spanyol focicsapat ellen is a 2002-es Vb-n. Tehát mindenkinek vannak sérelmei sportban is. Habár az valóban érdekes néha, hogy pl. a francia sajtó minket támad támad mondjuk a roma kérdésben, annak fényében, hogy van egy Le Penn-jük (hű, hirtelen nem vagyok biztos benne, hogy így kell írni a nevét, de szerintem ki lehet találni kire gondolok)- de azt akkor is fenntartom, hogy a sporthoz a történelmi sérelmeknek, háttérnek, politikának spanyol gyarmatoknak semmi köze, azt meg nem hiszem, hogy azért fújnak ellenük a bírók mert arra gondolnak: "Itt ez kis antiszemita, szemét, világháborúsbűnös ország, na most jól megszívatom" - egyszerűen csak sok ország mellett mi sajnos pehelysúlyúak vagyunk sportdiplomáciában is - én inkább ennek tudom be. De tényleg nem akarok "háborúzni", máshogy gondolom mint te, de ennél nagyobb bajunk sose legyen:-)
0
2008. július 11., péntek 12:36
0
2008. július 11., péntek 12:34
0
2008. július 11., péntek 12:27
"Janku Ábrahám, aki egy magyar anyából kardjával vágta ki a gyermekét, aki felizzított dróttal szedte ki magyarok szemét, aki élve fűrészeltette ketté a magyarokat, vagy botokkal veretett agyon több ezer magyar asszonyt és öreget."

Akkoriban még nem volt fejlett az orvostudomány :) Oké, rossz poén volt, tudom mire gondolsz. Csak félreérted. Nem elszakadni akartak, hanem egy "lakókörzetszerinti" önkormányzatot.
De alapvetően ha ezek ilyen népek voltak: miért fogadtuk be őket és miért tűrtük el őket? Ez így ellentmondás.

Nem tudom hogy vagy vele, de olykor már hihetetlen méreteket ölt idehaza az irigység. Ez meg az vett itt és ott jachtot, stb. Dögöljön meg az is, hogy van rá pénze! De arra nem gondolnak, hogy azért a pénzért valaki meg is dolgozott. Valaki seggelt érte. Tudnék most hozni napi példákat kishazánkból, mert pont az irigységről beszélgettünk pár napja néhány barátommal, de erre most nincs időm, mert mennem kell.
0
2008. július 11., péntek 12:24
0
2008. július 11., péntek 12:15
0
2008. július 11., péntek 12:05
Nem akarok kötekedni K-val, de arról amit a vizilabda meccs kapcsán írt a spanyolokról azért hozzátennék valamit.  Nevezetesen azt írta(d) a spanyolokról:  "évszázadokon keresztül parazita életmódot folytató, népeket kirabló, kontinenseket kifosztó és azon meggazdagodó népet". Az az igazság, hogy ez nagyjából minden európai országra igaz, mármint a népek kirablása, kontinensek kifosztása. Történelmünk nem szól másról, mint hódításról, amióta két törzs összetalálkozott valahol és az egyik fejbeverte a másikat azóta ez így van. A Római birodalom óta pedig mindez "nagyüzemben" és módszeresen zajlik, de mint tudjuk, már az ókori Görögök is gyarmatosítottak rendesen (ismerjük az olyan fogalmakat mint apoikia és emporion, ezeket a megnevezéseket akár a mai napig lehetne használni...). Minden ország- nemzet (most mindegy, hogy mit értünk alattuk- ez ugyebár megint korfüggő) célja az volt, hogy minél messzebb tolja határait. Bizony, ezzel így volt a középkori Magyar királyság is, amely évszázadokon keresztül, ugyanúgy mint mindenki, ott növelte a befolyását ahol arra lehetőséget talált. De a gyarmatosítás sem spanyol "specialitás", nézzünk meg egy 18-19. századi Afrika, vagy Dél-Amerika térképet (sőt, Ázsiában is érdemes szétnézni) és világosan látszik: Portugália, Németország, Franciaország, Belgium, Hollandia, Anglia, Olaszország, Oroszország mind jelen vannak a fent említett térségekben vagyis ha K logikáját követjük mindegyik "parazita". Én azonban jobban hiszek abban, hogy egy nemzetet a jelenkori cselekedetei alapján kell megítélni, nem a múltbéli bűnök alapján - hiszen nekünk is volt jónéhány! - épp ezért nem gondolom, hogy minden német náci, minden olasz fasiszta vagy adott esetben minden spanyol "franco-ista". Az meg - sajnos - tételesen nem igaz, hogy minden nemzetiség olyan nagyon jól érezte magát a Magyar királyság határain belül, ez látszik a 19. század, egyébként többnyire valóban békés nemzetiségi mozgalmából.
De mégegyszer mondom, nem kötekedni akarok, K szive joga nem szeretni a spanyolokat és bevallom én is sok csúnyát mondok hirtelen felindulásból egy-egy nemzetre, ha sportról van szó, de általában ezeket az ember nem gondolja komolyan, csak elragadja a hév. Viszont szerintem túl sok túlzó gondolat van a szövegben, ráadásul olyan dolgok, amikhez a spanyol válogatottnak a világon semmi köze.
0