Keresés

Minden, ami sport...

2008. július 7., hétfő 20:55
Pár sorban nem is lehet erről a csodáról beszélni, amit a két teniszóriás művelt, oldalakon keresztül tudnám dicsőségüket zengeni, már ha lenne, akit itt igazán érdekel a tenisz. Így inkább csak hálát adok az égnek, hogy részese lehetettem.
most posts by TM
0
2008. július 7., hétfő 20:49
Vajh hová lettek a Hamiltonon nevetgélők hirtelen? Mind egyszerre mentek nyaralni?
most posts by TM
0
2008. július 7., hétfő 20:48
Végül is csak a világ legjobb teniszmeccsét hagytad ki...
most posts by TM
0
2008. július 7., hétfő 17:50
Ahogy írtam.
Két játszma,majd arra ébredtem,hogy elaludtam.
0
2008. július 5., szombat 22:18
95. TOUR DE FRANCE:

Noha nyolc kerekes sokáig szökésben volt, végül befogta őket a főmezőny, ám a folyamatosan emelkedő befutó során nem a sprinterek csatáztak a szakaszgyőzelemért. Az őrületes száguldásban a spanyol Alejandro Valverde bizonyult a leggyorsabbnak.

1. szakasz. Brest–Plumelec (197.5 km):
1. Alejandro Valverde (spanyol, Caisse d Epargne) 4:00:36,
2. Gilbert (belga, Francaise des Jeux) 1 másodperc hátrány,
3. Pineau (francia, Bouygues Telecom) azonos idővel

Az összetett állása:
1. (sárga trikóban) Alejandro Valverde 4:00:36,
2. Gilbert 1 mp h.,
3. Pineau a. i.

A gyorsasági pontversenyben:
1. (zöld trikóban) Alejandro Valverde 35 pont,
2. Gilbert 30,
3. Pineau 26

A hegyi pontversenyben:
1. (pöttyös trikóban) Thomas Vöckler (francia, Bouygues Telecom) 8,
2. Schröder (német, Milram) 8,
3. De la Fuente (spanyol, Saunier Duval) 4

A legjobb huszonöt éven aluli versenyző:
1. (fehér trikóban) Riccardo Ricco (olasz, Saunier Duval) 4:00:37,
2. A. Schleck (CSC Saxo Bank) 6 mp h.,
3. Trofimov (orosz, Bouygues Telecom) a. i.

A csapatversenyben:
1. Caisse d Épargne 13:00:48,
2. CSC Saxo Bank a. i.,
3. Team Columbia a. i.

Következik: 2. szakasz (Auray–Saint-Brieuc, 164.5 km)
0
2008. július 5., szombat 22:13
Harmadik alkalommal játszotta a két Williams-lány a női egyes döntőjét Wimbledonban, és ezúttal először Venus tudott nyerni, 7:5, 6:4-re. Ez már az ötödik sikere volt az All England Clubban, a női egyesek között. Az idősebbik nővér 2001 óta először tudta megverni húgát Grand Slam-döntőben.
0
2008. július 5., szombat 22:10
A holnapi Brit-Nagydíj rajtsorrendje:

1.  Heikki Kovalainen  
2.  Mark Webber          
3.  Kimi Räikkönen  
4.  Lewis Hamilton  
5.  Nick Heidfeld  
6.  Fernando Alonso  
7.  Nelsinho Piquet  
8.  Sebastian Vettel  
9.  Felipe Massa  
10.  Robert Kubica  
11.  David Coulthard  
12.  Timo Glock  
13.  Sébastien Bourdais  
14.  Jarno Trulli  
15.  Nakadzsima Kazuki
16.  Rubens Barrichello  
17.  Jenson Button  
18.  Nico Rosberg  
19.  Adrian Sutil  
20.  Giancarlo Fisichella

0
2008. július 5., szombat 19:44
Ha a Toyota jövő évben ezzel indulna, simán átgázolna a mezőnyön :))

0
2008. július 5., szombat 18:07
Talán több férfimeccset néznék,ha csak két nyert szettre menne.-)
0
2008. július 4., péntek 20:31
A papírformának megfelelően Rafael Nadal is bejutott a vasárnapi férfidöntőbe.
Az első játszma 22 perc alatt 6:1-gyel lett a spanyolé, ám utána Scuettler úgy döntött, hogy köszöni, de nem kéri a bika szerepét a torreádorral szemben, s váratlanul teniszezni kezdett. Ettől aztán úgy nekilendült, s annyira sikerült kizökkentenie Nadalt, hogy meg sem állt 5:3-ig, de ott mintha beijedt volna, hogy a végén még szettet nyer, s Rafa pedig rendezte a sorait, s fordított 6:5-re, míg a végén rövidítéssel dőlt el a második játszma, a tie breaket 7:3-mal Nadal nyerte.
A harmadik felvonásban aztán Nadal elnyerte Schuettler második adogatójátékát, s ezt őrizte is a végéig, így alakítva ki a mérkőzés 6:1 7:6(7:3) 6:4-es végeredményét.
Vasárnap eldől, ki lesz Wimbledon 2008-as férfibajnoka.
most posts by TM
0
2008. július 4., péntek 18:12
Szerintem a vasárnapi férfidöntőt azért nézd meg! Csuda egy fiú ez a Nadal, s most nem a testi felépítésére célzok (bár való igaz, ha nő volnék, elmorzsolnék pár bugyit a lábaim között míg bámulnám őt :)) ) hanem a technikájára, az egész játékára, ahogy folyamatosan mind profibbá érik.

Amúgy a Williams-lányok a döntóbe jutottak! Nem, ez nem a tegnapi hír (bár valóban szerkesztőbarát hír, mert ki sem kell cserélni a csütörtöki szalagcímeket), Serena és Venus női páros fináléban is érdekelve lesz.

Roger Federer ellen Marat Szafinnak a tisztes helytállás mara(d)t, s úgy gondolom, ennek meg is felelt az egykor élmezőnybe tartozó orosz, hiszen 6:3 7:6(7:3) 6:4-re kikapni a világelsőtől igazán nem szégyen.

Hamarosan kezdődik Nadal és a tegnap rétestészta-hosszúságú mérkőzésen diadalt arató Schuettler találkozója, úgyhogy zárom soraimat. :)
most posts by TM
0
2008. július 4., péntek 17:49
Ha megint jönnek a Williams döntők,akkor ismét szüneteltetem a teniszt...Mármint a nőit,férfit már régóta nem nézek.Gondolom a magas ízgalomfaktor(ki is jut a döntőbe?) miatt.
Nagy kár,hogy mindkét belga lány abbhagyta.
0
2008. július 3., csütörtök 21:59
Andrij Sevcsenko visszatérhet Olaszországba

A Secolo XIX nevű olasz lap információi szerint az előző szezonban a Serie A hatodik helyén végző Sampdoria szerződtetni szeretné az ukrán Andrij Sevcsenkót.

A lap Claudio Pasqualin menedzsert idézi, aki szerint Sevcsenko kölcsönbe szerződhet a Sampdoriához, ugyanis így nem a Chelsea-nek kellene állnia a futballista magas fizetését.

A hírek szerint a „kékek” szívesebben eladnák őt, de a Sampdoria nem hajlandó kifizetni érte a Roman Abramovics által kért hat és fél millió eurót.

A genovai csapat már rutinos az efféle üzletekben, hiszen Cassanót is előbb kölcsönbe szerezték meg a Real Madridtól, majd idén nyáron átigazolási díj nélkül szerződött végleg a Sampdoriához.

Walter Mazzarri együttese a következő szezonban az UEFA-kupában indul, és a Bajnokok Ligája-szereplést is szeretné megcélozni a csapat. Amennyiben sikerülne leigazolni Sevcsenkót, úgy Antonio Cassanóval rendkívül veszélyes csatárkettőst alkothatnának.

Az aranylabdás támadó 2006-ban 46 millió euróért szerződött a Chelsea-hez, de enyhén szólva nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Milan korábbi gólgyárosa az angol élvonalban két szezon alatt mindössze 47 bajnokin lépett pályára és 9 gólt szerzett.

Ezek után nem csoda, ha a 31 éves játékos elvágyódik Londonból, és a Chelsea számára sem kifizetődő, ha egy ilyen szintű futballista évekig csak a padot koptatja, így könnyen elképzelhető, hogy megfelelő ajánlat esetén Sevcsenko is szívesen szerződne a Sampdoriához.

forrás: nemzetisport.hu
0
2008. július 3., csütörtök 21:52
Esőszünet van Wimbledonban, így el tudom mondani, mi is történt Szávay kiesése óta. Az Ágit búcsúztató Zheng (vagy ahogy a magyar fülnek jobban cseng: Cseng)
még mindig versenyben van. A korábban 27. világranglista helyezéssel rendelkező kínai lány sérülése miatt sokat kihagyott, így visszesett a 133. helyre, s Wimbledonba szabadkártyával jutott el. Ha már itt volt, akkor két ismeretlenebb versenyző legyőzése után lemosta a világelső Ana Ivanovicot, ehhez képest Szávayval még szorosabb mérkőzést játszva jutott be a legjobb nyolc közé, ahol immár a harmadik kiemelt ellenfelén Vaidisován túljutva Serena Williamsszel meccsel a döntőért. Serena viszonylag sima 6:2-es első szettet produkált, ám a másodikban már beerősített Cseng is, jelenleg 5:5 az állás. A másik ágon a nővér-Williams, Venus már döntőben van, miután 6:1 7:6(7:3) arányban legyőzte Gyementyevát.
A Williams-nővérek még párosban is döntősök lehetnek, holnap játsszák az elődöntőt.
A férfiaknál is (majdnem) kialakult az elődöntő négyese. Két név már a verseny előtt fix volt, Federer és Nadal nélkül manapság csak akkor rendeznek elődöntőt ha valamelyikük neadjisten sérült lenne. Csak azért nem írok "döntőt", mert még nem jutottak be, s nem illik előre inni a maci bundájára, de valójában csodaszámba menő volna, ha bármelyikük kiesne az utolsó előtti akadálynál. Roger Federer Marat Szafinnal fog játszani. Szafin igazi veteránnak számít a sportágban, már igazából túl van a zeniten, s nyert ugyan két Grand Slam-tornát, (US Open 2000-ben, Austral Open 2005-ben), de ezek már a tegnap slágerei, valahol a 75. hely körül táboroz a ranglistán. Ehhez képest most hamvaiból újjáéledt főnixként masíroz a férfimezőnyben, s eddigi legjobb wimbledoni mutatójával a döntőbe jutásért vívhat holnap Federerrel. Noha nem ő az esélyes, mégis szorítani fogok neki, hogy minél jobban szorongassa meg a világelső svájcit.
Nadalnak még nincs ellenfele, mert a tegnap kezdődött, s két szett után sötétedés miatt elnapolt, majd ma délután folytatott Rainer Schuettler-Arnaud Clement mérkőzés az utolsó pontoknál másodszor is félbeszakadt, ezúttal az égi áldás miatt. Tegnap 6:3 5:7-ig jutottak, most 6:3 5:7 7:6(8:6) 6:7(7:9) 6:6 az állás, vagyis annyira kiélezett a küzdelem, amennyire csak lehet. Mindenesetre bárki éli túl ezt az immár öt órája tartó heroikus küzdelmet, pirruszi győzelme lesz, mert hullafáradtan kell holnap kiállnia az atomteniszt produkáló spanyol Rafael Nadal ellen, akivel még egy teljesen fitt és motivált versenyzőnek se lenne könnyű dolga.
Szóval érik az újabb Federer-Nadal döntő, ami ebben az évben hatalmas küzdelmet ígér, mert bár eddig Federer volt jobb a füvespályás versenyeken, de Nadal olyan lélegzetelállító ütemben fejlődik, hogy szinte hihetetlen! Salakon már gyakorlatilag legyőzhetetlen, emlékezzünk csak, milyen csúfot űzött pár hete a Roland Garroson Federerből! Aki nem volt ott, annak írom, hogy Nadal cirka másfél óra alatt 6:1 6:3 6:0-ra verte a világelsőt. Federer nagyon szétesetten játszott, de ehhez az is kellett, hogy Rafa szinte levegőt sem engedett neki, végig nagy nyomás alatt tartotta a túlsó térfelet, túlzás nélkül mondva hibátlan alakítást nyújtott. Szerénységére és barátságukra jellemző, hogy a mérkőzés után ő kért elnézést a kiosztott zakóért. Most úgy néz ki, hogy Federer is jobb formában van, így valóban álomdöntőre van kilátás vasárnap délután!
Közben már kiderült az ég, s mire ezt írom, addigra az is, hogy Serena Williams jutott a döntőbe, ahol testvérével afféle "családi" döntőt játszhatnak. Ennek ellenére Cseng minden dicséretet megérdemel! Amit ezen a versenyen produkált, az egy szenzációs sorozat volt, s ha nincs Serena Williams hatalmas testi fölénye, ha nem egy fejjel magasabb a kínainál, s csupaizom szerváival nem üt vagy 14 ászt, amire az apró kínainak esélye sem volt mozdulni, akkor még folytatódhatott volna a meccs, mely egyébként 6:6 után a rövidítésben Serena 6:5-ös vezetése után a sors furcsa fintoraként Cseng kettőshibájával ért véget. Nagyon megszerettem ezt az apró kislányt, aki a közel két hét alatt nagyra nőtt, roppant szimpatikus, szerény és kedves teremtés. Már korábban kijelentette, hogy minden itt megkeresett pénzét a kínai katasztrófa áldozatainak ajánlja fel, ez csak egy további adalék a személyiségéhez. Bevallom, eddig nem sokat tudtam róla, de ezután figyelemmel fogom kísérni pályafutását!
A férfiaknál is befejeződött a meccs, a maratoni, 309 perces csatát végül Schuettler nyerte 6:3 5:7 7:6(8:6) 6:7(7:9) 8:6 arányban, így pénteken ő lesz Nadal áldozati báránya.
Folytatás holnap.
most posts by TM
0
2008. július 3., csütörtök 20:23
A FIFA viláranglista helyezettjeinek pontszámítási módszere:

A SZÁMÍTÁS MÓDJA A KÖVETKEZŐ
Minden hivatalos felnőtt válogatott mérkőzést pontoznak, az alábbi képlet segítségével:

* P=M*I*T*C*100
    * M: A győzelemért 3, a döntetlenért 1, a vereségért 0 pont jár. Ha tizenegyespárbajra kerül sor, annak győztese további 1 pontban részesül.
    * I: A barátságos mérkőzések 1, a világbajnoki és a kontinensbajnoki selejtezők 2.5, a Konföderációs Kupán és a kontinensbajnokságok döntőiben lejátszott találkozók 3, a világbajnoki döntő mérkőzései 4 pontot érnek.
    * T: Az ellenfél aktuális világranglista-helyezésének alapján számolt mutató. A világelső ellen 2, a 150. és az annál szerényebb helyezettek ellen 0.5 a szorzó. (Képlete: [200–helyezés]/100).
    * C: Minden kontinentális szövetségnek van egy mutatószáma, melyet az egyes szövetségek által a korábbi világbajnokságokra delegált csapatok teljesítménye alapján számolnak. Európa (UEFA) 1.00, Dél-Amerika (CONMEBOL) 0.98 (a 2006-os vb előtt 0.99), Közép és Észak-Amerika (CONCACAF) 0.85 (a 2006-os vb előtt 0.88), Afrika (CAF), Ázsia (AFC) és Óceánia (OFC) 0.85-0.85. Ez a korrekciószám a két csapat szövetsége mutatószámának átlaga.
    * Egy csapat pontszáma az elmúlt 4 év meccspontjainak évekre lebontott átlagából adódik össze egyre csökkenő súllyal (100%, 50%, 30%, 20%).

Az értettem, hogy Olaszország miért vezette 2006-ban. Azt is, hogy miért vezeti most Spanyolország. De, hogy Argentína miért vezette majdnem 9hónapig a világranglistát azt valaki elmagyarázhatná. Mert tudtommal már egy idej nem nyertek semmit.
0
2008. július 3., csütörtök 20:10
"   
David Coulthard a szezon végén visszavonul

A Red Bull Racing veterán pilótája, David Coulthard csütörtökön hivatalos közleményben jelentette be, hogy a 2008-as szezon végén befejezi versenyzői pályafutását a Forma-1-ben. A pilóta azonban nem szakad el teljesen a sorozattól, ugyanis jelenlegi csapatának tanácsadója lesz.

Coulthard az 1994-es Spanyol Nagydíjon, Ayrton Senna halálát követően mutatkozott be a száguldó cirkuszban a Williamsnél, 1996. és 2004. között a McLaren-Mercedesnél vezetett, majd 2005-ben a Red Bull Racinghez igazolt."
A 37 éves pilóta 1994-től napjainkig összesen 13 futamgyőzelmet aratott, és ebből kétszer tudott hazai közönsége előtt, Silverstone-ban nyerni, ahol ezen a hétvégén a 2008-as bajnokság kilencedik nagydíjára kerül sor.

A skót tehát a Brit Nagydíj előtt jelentette be, hogy a szezon végén befejezi pályafutását a Forma-1-ben, és elmondta azt is, nem tartja kizártnak, hogy tanácsadói munkája mellett a jövőben egy másik szériában is kipróbálja magát. Coulthard a Red Bull Racing versenyautóinak fejlesztését és tesztelését segíti majd a következő évtől.

"Büszke vagyok a Red Bull Racingnél végzett munkámra, és ugyanúgy koncentrálok majd a versenyzésre a szezonzáró Brazil Nagydíj utolsó körében is, mint ahogyan eddig. Azután pedig segíteni fogom a csapat fejlesztési munkálatait, hogy előrébb léphessenek és elérjék céljukat, ami nem más, mint a futamgyőzelem"- állt a Coulthard által kiadott közleményben.

Egyelőre nem tudni, hogy az energiaital-gyárosok alakulatánál ki lesz majd a skót pilóta utódja, de az elmúlt hetekben egyre többször pletykáltak arról, hogy a Toro Rosso tehetsége, Sebastian Vettel veheti át Coulthard helyét. "

forrás: f1hirek.hu

Asszem egy korszak utolsó pilótája David Coulthard.
0
2008. július 2., szerda 18:05
Dani Alves átigazolt a Barcelonaba. A katalán klub 35 millió eurót fizetett a Sevilla-nak és ezzel egy kis tulzással de a világ legjobb szélsőjét vették meg. A játékos kedd este érkezett meg a katalán fővárosba ahol átesett a szükséges orvosi vizsgálatokon és már csak a hivatalos bejelentésre kell várni. A brasil 6 évet húzott le Sevillában ahol  nyert két UEFA kupát, egy Spanyol kupát, egy Spanyol szuperkupát, a válogatottal pedig 2007-ben Copa Americát.

(Saját Megjegyzés: rohadna el a Real Madrid hogy nem vették meg. Azt a tírpák Ronaldot kellett piszkálni az egész EB alatt. Ezek után ha nem igazolnak egy értelmes játékost pipa leszek.)

Lippi nyilatkozata amit a La Stampa nevű újságnak adott:

– Idézet Donadonitól: ”Mindenkinek megvan a maga stílusa”. Ehhez mit szól?
– Azt, hogy miután felálltam a kispadról, négy-öt hónapig szándékosan a háttérbe vonultam, és mindig elismerőleg szóltam Donadoni munkájáról. Sohasem beszéltem feleslegesen és nem ajánlgattam magam. Ám amikor a szövetségből arra kértek, álljak rendelkezésre, igent mondtam, mert úgy éreztem: van törlesztenivalóm azoknak, akiket elhagytam.

– Ezért nem edzősködött az elmúlt két évben?
– Kerestek más országok szövetségeitől, de aki átélt bizonyos érzéseket saját hazájának válogatottjával, ugyanazt nem kaphatja meg máshol, pláne egy év után. Hasonló a helyzet a klubokkal. Miután megtudtam, hogy lehetőségem van visszatérni, már tudatosan nem vállaltam máshol feladatot.

– Ennyire vágyott a visszatérésre?
– Sohasem akartam elmenni, ám tudják, abban a helyzetben a vb alatt már a csehek elleni meccs előtt meghoztam a döntést. Keserű voltam, mert engem és a családomat képtelen dolgokba kevertek bele, amelyek ellen még védekezni sem igazán volt esélyünk.

– És mi változott azóta?
– A helyzet most más. Nyilvánosan meg lehet vitatni a dolgokat, mindenki nyugodtan érvelhet és megvédheti magát.

– Talán a foci is tisztább…
– Amikor a pincédben érlelsz egy kis pecorinót, ezt a nemes olasz sajtot, természetes, hogy lesz rajta penész, de ezért nem kell kidobni az egészet. Egyszerűen lekaparod a penészt, a sajtot pedig jóízűen megeszed a barátaiddal.

– Ön 2006-ban a világbajnok csapatot "adta le", most pedig olyan válogatottat vett át, amelyet jó néhány európai gárda megelőz.
– Tévhit, hogy folyton nyerni kell. A válogatottnál, amely egy ország futballját képviseli, a hangsúly azon van, hogy a csapat mindig értékesnek, karakteresnek mutatkozzon.

– És ön nem kényelmesedett el túlzottan az elmúlt két esztendőben?
– Csak mert van rajtam pár plusz kiló? Fontos élményekkel gazdagodtam, körbejártam a világot, hogy megpróbáljam átadni, hogyan nyertük meg a világbajnokságot. Huszonhárom egyetemen tartottam előadást, és rengeteg focit néztem minden szinten.

– Látjuk még azúrkék mezben Tottit és Nestát?
– Nem szeretném elővenni a válogatottságot egyszer már lemondó játékososok visszahívásának kérdését. Nem lenne helyes és korrekt a döntésükkel szemben. Én maximálisan tiszteletben tartom mások véleményét, pláne ha két ilyen kaliberű futballistáról van szó, akik oly sokat tettek a válogatottért.

– És ha Totti hívná önt az ügyben?
– Gyakran beszélünk, de még sosem merült fel a téma. Ha mégis megtenné, megkérném, hogy gondolja meg jól mind a döntést, mind annak következményeit. Egyébként mindenkinek csak tanácsolni tudom, hogy a jövőben ne mondja le végleg a válogatottságot, inkább tartson egy kis szünetet. Így könnyebb később visszatérni.

– Lippi válogatottja mennyire lesz átalakítva?
– Mindenkit óvnék tőle, hogy egyetlen követendő példaként a spanyolok fiatal gárdája lebegjen a szeme előtt. Ők sohasem nyertek semmit, és az emiatt sikeréhes, fiatal együttesük szép lassan nemzetközileg is érett csapattá vált. Nálunk más a helyzet: nekünk minden esetben mérlegelnünk kell a fiatalok beépítését, anélkül, hogy elköszönnénk bármelyik világbajnokunktól, aki tud még magas szinten futballozni.
0
2008. július 1., kedd 19:36
Már csak egy Red Bull-feliratú terepsikló hiányzik a képről. :)
most posts by TM
0
2008. július 1., kedd 19:28
0
2008. július 1., kedd 19:25
Aszzem az vagy szintén a Red Bull-nál volt vagy az elődcsapatnál a Jaguárnál.
0
2008. július 1., kedd 19:21
Volt Star Wars-os festés is + rohamosztagoshoz hasonló sisakban voltak a szerelők. Az már nem tudom, hogy melyik csapatnál.
0
2008. július 1., kedd 18:49
Egy kis kapocs a Sport és a filmek között :-)

"A Toyota és a Warner Bros. Pictures közti együttműködésnek köszönhetően Hollywood egy kis darabja is ellátogat a hétvégi Brit Nagydíjra. A japán csapat különleges módon népszerűsíti majd a nyár egyik legjobb mozifilmjének ígérkező Sötét Lovag (The Dark Knight) bemutatóját.

A már régóta várt film, amelyet július 25.-től játszanak majd a brit mozikban, a 2005-ös Batman folytatása lesz.

A Toyota pedig úgy segíti majd a film népszerűsítését, hogy Silverstone-ban új festést kap a TF108-as modell, de Jarno Trulli és Timo Glock overallján is szembetűnő változás lesz, mint ahogyan a csapat motorhome-ja is batmanes díszletet kap.

Ám ez még nem minden. A híres Batmobilt is a silverstone-i betoncsíkra szállítják, amely csütörtökön együtt hajt majd pályára a Toyota TF108-as modelljével.

A filmvilág és a Forma-1 összefonódása nem újkeletű dolog, két éve Monacóban a Red Bull Racingnél a másik híres szuperhős, Superman kelt életre. "

forrás: f1hirek.hu
0
2008. július 1., kedd 18:43
Jah kimaradt Volkan Demirel kapus aki egyébként szintén török válogatott alapembere vol egészen addig amíg piros lap miatt ki nem állították :-).
0
2008. július 1., kedd 18:37
Alig, hogy véget ért az Európa bajnokság máris a focivilág (és mi is) az egyik társrendező országra figyel. Ugyanis Svájcban (Nyon városában) ma sorsolták a nemzetközi kupákban a selejtezőkörök párosítását. Mi magyarok csak a második selejtezőkörben voltunk érdekeltek hiszen a megfiatalított MTK nyerte nálunk a bajnokságot így indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében. A magyar bajnok nem volt a kiemeltek között így csak erősebb csapatot kaphattak párosításként. Bele is húztak nekik a lecsóba rendesen, hiszen azt a török Fenerbahce-t kapták ellenfélnek akinek az edzője az a Luis Aragones aki a vasárnapi EB döntőn a győztes spanyol csapatot vezette. A csapatban megtalálhatóak olyan nevek mint a a világbajnok Roberto Carlos, vagy a török válogatottat az utolsó pillanatban a horvátok ellen döntetlenhez segítő Semih Sentürk, és az ugyancsak a török válogatott alapemberei Kazim Kazim és Mehmet Aurelio. Tehát az MTK-nak alaposan feladtálk a leckét meglátjuk mit kezdenek majd a "sárga kanárik" ellen.
0
2008. július 1., kedd 18:05
Radwanska nagy jövő előtt áll.Kuznyecovát én fogyókúrára fognám...
0