Ha jobban belegondolok a Víharzóna (The Perfect Storm) alatt szerintem a szomszédok azt hitték, hogy csőtörés van a házban. :-)
0
2003. február 13., csütörtök 17:46
53
Én már voltam ilyen helyzetben és azt hiszem például a Ryan közlegény megmentésének Omaha Beach című jelenete; a Gyűrűk ura - A gyűrű szövetségének 1., Prológus című jelenete; a Katonák vultunk csatajelenetei elég meggyőzőek voltak. Ha rövid bemutatót akarok tartani, akkor a Columbia/Tristar filmek előtt repülő "Dolby" helikoptert vetítem le.
0
2003. február 13., csütörtök 17:31
143
Film Saving Private Ryan - valamelyik utolsó jelenetsorozata (DTS), vagy SW:EPI - fogathajtó verseny DD5.1EX, vagy We Were Soldiers - bármelyik jelenet megteszi a leszállásuk után (DTS-ES), vagy LOTR: A Gyűrű Szövetsége - Mória bányája (DTS-ES), vagy U-571 - mélyvízi bombák (DTS)
Zene Scorpions: Acoustica (DTS) Eagles: Hotel California (DTS demo) J.S.Bach: Legszebb orgonaművek (D-Moll Toccata és Fuga) DD5.1
elsőre ezek ugrottak be, de könnyen lehet, hogy ezeknél is vannak sokkal jobbak.
0
2003. február 13., csütörtök 17:30
143
Film Saving Private Ryan - valamelyik utolsó jelenetsorozata (DTS), vagy SW:EPI - fogathajtó verseny DD5.1EX, vagy We Were Soldiers - bármelyik jelenet megteszi a leszállásuk után (DTS-ES), vagy LOTR: A Gyűrű Szövetsége - Mória bányája (DTS-ES), vagy U-571 - mélyvízi bombák (DTS)
Zene Scorpions: Acoustica (DTS) Eagles: Hotel California (DTS demo) J.S.Bach: Legszebb orgonaművek (D-Moll Toccata és Fuga) DD5.1
elsőre ezek ugrottak be, de könnyen lehet, hogy ezeknél is vannak sokkal jobbak.
0
2003. február 13., csütörtök 17:14
143
Avagy mit mutatnál meg egy barátodnak aki még sohasem hallott házimozirendszert és arra kér, tarts neki egy igazi bemutatót! Tiétek a terep, amíg gondolkodom...