Keresés

Terminator Salvation: The Future Begins

2009. március 3., kedd 14:42
Igaz.. Épp most nézem a T2-t és tök olyan, mintha a harcedzett, megöregedett Bale lenne.
0
2009. március 3., kedd 14:11
És Michael Edwards (Old John Connor) (T2) óta! :)
0
2009. március 3., kedd 12:50
Szerintem ez az utóbbi idők legjobb trailere (Dark Knight-ostul, Watchmen-estül, Transformers-estül).
Ettől a film még lehet szar is (ha jól emlékszem, a T3 trailere is jónak tűnt), de azért reményt keltő.
Az első hitelesnek tűnő John Connor Edward Furlong óta. :)
0
2009. március 3., kedd 12:42
0
2009. március 3., kedd 11:51
Én pont ezért várom majd ki a dvd megjelenését.Nem akarok a moziban gyerekvisítással egybekötött robotmesét.
0
2009. március 3., kedd 2:25
Az új előzetes:

http://movies.yahoo.com/feature/terminator-salvation.html?showVideo=1
0
2009. március 3., kedd 1:48
A moziban kapunk majd egy transformers irtó gerillázást..aztán mjad dvd-n egy kicsit bővítetteb sötétebb műalkotást is:D
0
2009. március 2., hétfő 22:31
"A film egyébként a gyártó stúdiók nyomására PG-13 besorolást kapott a korábban beígért R helyett"

Na erről ennyit! Mehetnek moziba ak is csírák szépszámmal. De most komolyan, mi jöhet még ezek után? A Jégkorszak 3 meg majd 16-os lesz nem? Nevetséges!
0
2009. február 9., hétfő 19:10
A sorozat tele van a mozifilmek, főként a T2 utánérzéseivel: rossz Terminátor fut az autó után, jó Terminátor feltépi a garázs ajtaját, odabent sebészkedik, majd állva kivárja a hajnalt stb. Egy rakás olyan jelenet köszönt vissza, amit már láttunk egyszer.

Azért én megnézem, kíváncsi vagyok, mit hoznak ki belőle.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. február 9., hétfő 15:06
Ez a filmekből derül ki, vagy a könyvekből? Láttam is, olvastam is őket (kizárólag a mozifilmek forgatókönyve alapján készülteket), mégsem emlékszem... :-)
0
2009. február 9., hétfő 15:01
Ha jól emlékszem a T-1000-es a T2-ben egy prototípus volt, nem készült belőle sok. A SKYNET 2000 darabot tervezett belőle gyártani a háborúhoz, ami minden erőforrását felemésztette volna.
0
2009. február 9., hétfő 13:52
Én is továbbnéztem, de nem lett jobb a sorozat. Volt egy pillanat amikor azt hittem na most talán... mikor előre akartak menni az időben. Előre is mentek, de én azt hittem a háborúba mennek előre. Bár olyan háború feelinget mint a film első és második részében már a harmadik rész sem tudta visszahozni így val.szeg a sorozatban sem tudták volna, de valahogy az izgalmasabb lett volna.
Ez a sorozat a történetnek annyira kellet mint a TERMINATOR 3. része.

u.i.: ha ez az osztályos rész a T-1000-es megjelenése után jött, nem értem, hogy a SkyNet miért egy régebbi modellt küld vissza. Amúgy én (persze akkor lehetetlen lenne John-nak túlélnie) egyszerre 100 ha nem több T-1000-es küldenék vissza egy időben. Az egyiknek csak sikerül. És a SkyNet helyében elfelejteném a régi "Schwarzi  modelt.
0
2009. február 9., hétfő 0:01
Előrehozták a Terminátor: Megváltás premierjét

Aki úgy érezte, hogy a május 22-i dátum kibírhatatlan messzeségben van, az egy mikronnyit elmosolyodhat, hiszen a Warner úgy döntött, hogy előrehozza a Terminator Salvation címre hallgató folytatásfilm premierjét.

Miközben a világ bulvárrajongó fele azon csámcsog, hogy mennyire elküldte a fenébe Christian Bale a T4 forgatásának egyik közreműködőjét, a filmet gyártó stúdió csendben, már-már a fű alatt, előrehozta az amerikai premiert egy teljes nappal, vagyis így a Terminátor: Megváltás már május 21-én látható lesz.

Sajnos mindez a hazai bemutatót nem érinti, hiszen nálunk továbbra is június 4-re van kiírva a negyedik Terminátor-mozifilm, vagyis csak két héttel a világ után láthatjuk Christian Bale John Connorját, köszönhetően annak, hogy míg Amerikában két rivális stúdió nyugodtan egymásnak eresztheti a T4-et és az Éjszaka a múzeumban 2-t, itthon mindkét filmet az Intercom forgalmazza, így érthető módon nem akarnak saját maguknak konkurenciát támasztani.

Más kérdés, hogy így a szintén a fiatalokra hajtó, ugyancsak negyedik rész, a Halálos iram ellen kell megküzdenie McG filmjének.

Szekeres Viktor, sg.hu
0
2009. február 7., szombat 18:09
"A TERMINATOR leszarja, hogy John Connor épp menekül és neki nem szabad egy másodpercet se veszíteni, de Ő fontosnak érzi, hogy ezt mondja az osztálynak. Ez akkora faszság volt!"

Egyetértek! Én ennél a pontnál kezdtem filózni,hogy végignézzem-e egyáltalan. Végül is erőt vettem magamon így sikerült. Nem bántam meg! Na nem azér mert kellemesen csalódtam a végére, hanem így már biztosan tudom,hogy nálam a terminator mint sorozat ezzel a résszel végetért! Baromság!
0
2009. február 6., péntek 20:03
Lehet de akkor sincs benne sok ráció de mindegy sztem már így is eléggé szétoffoltuk a topikot :)
0
2009. február 6., péntek 20:00
Az, hogy benne volt, nem jelenti azt, hogy a jövőből hozta :)
0
2009. február 6., péntek 19:54
Na akkor tudod hogy nem csak "simán" magával hozta hanem magában hozta :)) semmi bajom a 9 mm-sel de azért Arnold lefürészelt csövü winchester rendszerü shotgunja kicsit királyabb volt! :D
0
2009. február 6., péntek 19:42
Már a 2. évad eddig leadott részeit is láttam :) De fegyvert akkor sem tudnak áthozni, mellesleg mi a baj a 9 mm-essel? Arnold puskája mitől volt jobb? :D
0
2009. február 6., péntek 19:36
Nálad biztos nagyobb! mert én nem látatlanban beszélek "dolgokról", láttad a TSCC elsö részét? mert ha igen akkor nem nagyon figyeltél ha pedig nem akkor meg ne okoskodj! :)
0
2009. február 6., péntek 19:26
Nagy terminátor fan lehetsz, ha annyit sem tudsz, hogy fegyvert nem lehet áthozni az időkapun :)
0
2009. február 6., péntek 19:23
Az is elég nagy baromság szvsz hogy tanárnak álcázza magát ráadásul egy sima 9 milis pisztolyt hoz magával a jövöböl?? LOL! és ezek csak apróságok....a többi logikai és egyéb hibák közt.
0
2009. február 6., péntek 16:54
Hát ez a Terminator Sarah Connor nem tudom micsoda... ez a keddi rész hát nagy csalódás volt. Elég gyengécske.
"Kedvenc" rész. A Terminator az osztályban megpróbálja elkapni John Connort, rálő, valahogy kimenekül a Terminátor már épp a nyomába eredne , DE ekkor visszafordul a rémült osztályhoz és benyögi: " Az óra elmarad" vagy mi (már nem emlékszem) Persze. A TERMINATOR leszarja, hogy John Connor épp menekül és neki nem szabad egy másodpercet se veszíteni, de Ő fontosnak érzi, hogy ezt mondja az osztálynak. Ez akkora faszság volt!
0
2009. január 17., szombat 18:45
Ez nagyon odaszab... 8-O
0
2009. január 17., szombat 18:25
Nekem a képekről egyébként a Mátrix jut eszembe. Nagyon félek tőle,hogy agyon lesz effektezve. Elfman pedig igazi főnyeremény a zenét illetően!
0
2009. január 17., szombat 17:48
rengeteg új vázlat a T4-ből + sok-sok infó!
0