Keresés

Terminator Salvation: The Future Begins

2008. december 21., vasárnap 1:00
SPOILER és bocs az offért :D

Gretchenről sem hittem volna, hogy van egy lánya. Mahone-ról sem hittem volna, hogy Lincolnnal kibékülnek. Sokminden van, amit nem hittünk volna, de igazából ezért jó ez a sorozat, hogy minden idióta logikai hibája ellenére még mindig tud izgalmas lenni. Persze van, aki unja van aki nem. Szerintem Selfnek amúgy nincs magánélete, mert egész életében csak dolgozott. Nem az a tipikus pasi, aki oda meg vissza lenne a nőkért, ha érted mire célzok :D
0
2008. december 21., vasárnap 0:37
Spoiler! és bocs az offolásért :P

self motivációi rendben vannak csak nem nézem ki belőle. valahogy nem tűnik egy szövetségi ügynöknek. inkább el tudnám képzelni valahol a háttérben egy hot-dog árusként mint ügynöknek. szerintem nem jó színészt választottak a szerepre. míg mindenki más el van találva addig nekem ő nagyon kilóg a sorból és fura hogy a magánéletéről sehol sem esett szó. nem tudom hogy ezt direkt hagyták meg mert "véletlenül" majd akarnak ezzel valamit kezdeni hogy esetleg a családjával fenyegetik a szilla miatt vagy csak úgy kimaradt, vagy én nem figyeltem eléggé :)
0
2008. december 20., szombat 23:56
SPOILER

Pedig alapvetően Self motívációi rendben vannak. Gondolj bele, egész életedet egy kis irodában töltöd, dolgozol, mint az állat és semmit nem kapsz érte cserébe... még egy vállveregetést sem. És jön a nagy lehetőség, hogy egy életre megoldja minden problémáját bízva abban hogy sosem találják meg később.
T-Bag pedig Scofield nemezise. A történet végének annak kell lennie, hogy Sco és T-Bag egymással szembe kerülnek és csak egy jön ki élve, mint a Sonában. Én legalábbis így gondolom. Mindenképpen kell a karakter - nekem legalábbis nagy kedvenc. Tévedés ha valaki azt hiszi, hogy csak Scofieldről meg a bátyjáról szól az egész sorozat. T-Bag története ugyanúgy hozzátartozik. Persze nagy divat kiírni egy szereplőt egy szép halállal, ha funkcióját veszti, de T-Bagnek van még mit keresnie ott. Ő is megváltozhat a végére. Szeretett Cole Pfeiffer lenni, s érezte a siker ízét, hogy megállhat a lábán nemcsak bűnözőként. Nála a gyermekkorában kell keresni a dolgokat, hogy miért lett az, ami. Nem hinném, hogy ő is funkcióját vesztette volna. De pl. Bellicket sem kellett volna így kiírni, persze így megdöbbentőbb, de simán hazaküldhették volna...
A céges dolog amit írtál, igen, az szerintem is nagy baromság. De igazából még ezt is elfogadom. Lehet, hogy a cég valójában nem is olyan rossz mint gondolnánk, bár ez nem mentené fel őket az eddigi tetteik miatt és ezt Sco is tudja. Csak most Lincoln megtévedt egy kissé. És most már bejött az, hogy akinél a Scylla, az a cég. Szerintem az lesz a vége, hogy a Scyllát Scofield meg fogja semmisíteni, mert szerintem másképp nem lehet tönkrevágni a céget.
Hétfőn jön a szünet előtti uccsó rész. A 16. Utána február elejétől vetítik ismét a maradék 6 részt (és +2-t, ha le kell zárni a sorozatot.)
0
2008. december 20., szombat 23:00
SPOLIER!

hát én nem :) nekem ez a self egy kicsit szánalmas lett így az utóbbi 2-3részben (nem mintha az elején nagyon szimpatikus lett volna) valahogy nem hiszem el a karakterről hogy ilyet csináljon csak pénzszerzés céljából. t-bag meg mi a p*csát keres még a sorozatban szintén nem értem. sucre is belesimult szépen a tömegbe és úgy néz ki, ki is száll bár kétlem és valahogy visszaírják majd. scofield meg sara kapcsolat valahogy sehogy sem hasonlít egy férfi-női kapcsolatra semmilyen szinten. ez a baromkodás a szillával, hogy ellopjuk, eladjuk ellopjuk megint eladjuk közben más lopja el és most annak dolgoznak akitől ellopták és a cég nem is gonosz hanem tök frankó lesz a végén.

szóval én is nézem továbbra is, mert kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni de az elvárásomat messze alúlmúlta a sorozat ezen évada. komolyan arra számítottam hogy scofiled majd szépen grecsen után ered és furmányos trükkökkel meg átverésekkel könyörtelen bosszút áll sara halála miatt és az évad végén még a cég elpusztításához is közel kerül. de ebből már nem lesz semmi mert lassan kiderül hogy a cég mellet még a grínpísz is elbújhat.  szerintem a jövő héten már nem lesz mert minden sorozat leáll január közepéig vagy nem? house sem volt már a héten és a heroes sem lesz a jövő héten már.
0
2008. december 20., szombat 22:21
Pedig baromi jó lett a 4. évad úgy a 9. résztől kb. (Prison Break)... kb. a falat kaparom a jövő heti rész miatt...
0
2008. december 20., szombat 14:13
TSCC SPOILER VESZÉLY!

úgy látom te is nézed a sorozatot. én is nézem de valami olyan szinten hiányzik a sorozatból ami minden másban (még talán a BK-ban is) megvan. a story! még az első évadban volt a törököt kellett megsemmisíteni, de én itt már nem lelem a szálat! mi a fenének laknak ott ahol és miért?! és az az asszonyterminátor a cégnél mit csinál? most az akarja a skynetet legyártani vagy mifene? a minap néztem meg a trilógiát és hát történetileg egyik szarabb mint a másik. a skynetet meg nem értem egyáltalán. tököl éveken (sőt 10éveken!!!) keresztül hogy kinyírja john connort de sosem jön neki össze. ennyire hülye lenne vagy csak a filmkészítők azok? még az ünnepek alatt megnézem egy párszor és leírom egy papírra hogy mi hibádzik a filmekben. a sorozathoz visszatérve ezt az időben előreugrunk 10 évet is azért kellett hogy ne "bunkófonokkal" cseverésszenek meg ne a betárcsázós nettel tököljenek :).

pb és heroes spoilerveszélyecske!

és ha már megemlítetted a PB-t. én azt megfognám a heroes-al együtt belevágnám egy szemétkupacba úgy ahogy van és még jól meg is taposnám. amit ezzel a két sorozattal műveltek az már a "több mint durva" kategóriába tartozik. tudom hogy más tv-s banda, de amíg az egyik nevezetesen a heroes "megcsavart" (és akkor még finom voltam) addig a másik hihetetlenül röhejes. amíg sitten vannak (a főszereplők) addig tudnak jó történetet kitalálni a készítők de amint kijutnak a rácsok és a négy fal közül megáll a tudomány. scofield szökési tervei és előkészültei nálam ütik a szintet a house féle diagnózis felállításokkal.
0
2008. december 20., szombat 12:24
A második évad már a 13. résznél jár, s még februártól újabb részek is jönnek, pedig úgy volt, hogy már évközben lelövik a szériát. Talán úgy gondolták, hogy a Terminator 4. oldalvizén még elsüthetnek jónéhány darabot a második széria kiadásából is, így rentábilis lesz a projekt.
Próbálkoznak mindennel, itt már T1000-es is van, igaz, inkább pirxpilótás, mint dennismurenes, de van, aztán újabb szereplők jönnek vissza a jövőből, akikkel próbálnak új színt vinni a dologba, de valahogy mindvégig döcögnek az epizódok, s talán a kevesebb pénz ellenére is lehetne kreatívabb az egész hóbelevanc.
Legújabban érdekes egy epizódos melléktörténetekkel tarkítják a folyamot, ami még úgy ahogy filozofikusságot is pislákoltat, na nem kell egyből Verhoeven nagyságokba/mélységekbe gondolkodni, de már ezzel is úgy vagyok, hogy csak azért mennek el ilyen irányban, mert nincs koncepció arra, mit kezdjenek a fő karakterek jövőjével, illetve, amit te is említesz, szűk a kassza, s nincs mani, egy két puskánál gazdagabb akciójelenetre. Kár érte, mert úgy egyébként nem lenne annyira rossz. Nézettsége(nézetlensége) miatt nem jósolok neki több évadot, mondjuk a Prison Breaket sem sokkal többen falják már odakint, s abban is kezdenek olyan marhaságokat produkálni, ami miatt már szerencsés volna ott is, összecsukni az olló két szárát. De itt most egy másik Sarah-t elemzünk, úgyhogy nem offolok. :)
most posts by TM
0
2008. december 20., szombat 11:34
félOFF:

terminator - the sarah connor chronicles s1 kritika
0
2008. december 10., szerda 23:58
http://www.sg.hu/cikkek/64455/megjott_a_terminator_megvaltas_elozetese

Aki ,még nem látta az ,itt megnézheti az új előzetes.
0
2008. december 6., szombat 16:08
Engedelmetekkel begépelnék egy rövid részt Randall frakes - Terminator 2 - Az ítélet napja című könyvéből: SPOILER!

ODAFÖNN
(Los Angeles, Kalifornia, 2029. július 11.,9:01)

A hold már felkelt, de vasfekete radioaktív gomolyfelhők vastag rétege akadályozta, hogy bármi fény is keresztülszűrődjön. Autók rozsdásodtak hosszú sorokban, egymásba rohanva, merev szoborcsoportot alkotva, melyet valaki "Az utolsó csúcsforgalom" néven nevezett el. Az épületek, melyek egykoron az út mentén tornyosultak, most valami ismeretlen erő hatására leomlottak, akár a szétrugdosott homokvárak. Szél zúgott keresztül a pusztuláson, tízmillió holt lélek nyüszített. Hó kavargott, vakító fehéren tapadt az összeégett maradványokra. Itt-ott megszenesedett emberi csontok hevertek; koponyák roppant sivataga lepte a töredezett betont.
Egy közeli játszótéren a heves lángok félig megolvasztották a mászókát, a léglökés ledöntötte a hintát, és a forgó elrepült a tűzviharban. Az ugróiskola halovány vonalai még látszottak, beleégve az aszfaltba. és közvetlenül mellettük kicsi testek szintén beleégtek az aszfaltba játék közben. Egy szétégett és szétrozsdált tricikli mellett apró koponya szemüregei meredtek vádlón a hópelyhekre.
Hárommilliárd emberi élet ért véget 1997. augusztus 29-én. A nukleáris tűz makacs túlélői ezt a háborút az ítélet napjának hívták. Azoknak, akik tűrőképességükkel túlélték az elképzelhetetlen pokoli tüzet és az azt követő jeges hideget, egy új lidércnyomással kellett szembenézniük...
Fémláb tiport a gyermekkoponyára, akár egy porcelánra, ahogy a krómozott fémcsontváz megtorpant egy pillanatra a hideg széllökésben, és egy vaskos harci karabélyt emelt fel. a lerombolt város visszatükröződött a kiborg hidraulikus belső fémvázán, amely a 800-as Terminator-sorozat harci alváza volt; hiányzott róla az álcázásként felpakolt szerves bőr. Ez volt a Skynet által vezérelt elsődleges pusztítófegyver, mely arra szolgált, hogy felderítse a város pincéit és rejtekhelyeit, ahol az emberi áldozatok meghúzódtak. A fémváz vöröslő szeme érzéketlenül söpört végig a területen, és minden intelligenciájával, látó- és hőérzékelőjével a vadászatra koncentrált. Hirtelen felfedezett egy célt. Egy távoli futó alak bukkant fel hirtelen egy digitalizált geometrikus térképen az érzékelői előtt. Jelek és számok villantak fel a kijelző közepén, ahogy a gép bonyolult ostyaáramkörös agya néhány lehetséges pályagörbét rajzolt fel a célpontra. A legvalószínűbb görbe villogni kezdett. A fémváz gyorsan felemelte karabélyát, egy Westinghouse M-25-ös, negyven wattos fázismodulált  plazmafegyvert. Egy töltet villant elő a csőből.
Az alakot, a rongyos, fiatal fiút, telibe kapta. A mellkasa szétrobban, vörös cseppek szálltak szerte a megdermedt levegőbe. A megcsonkított test füstölgő mellkassal rogyott a megfeketedett salakra. Egy RPG rakétavetőt tartó katona emelkedett fel hirtelen a fémváz mögött. A kiborg meg akarta perdülni, de a katona kilőtte a rakétát, mely egyenesen a humanoid gépnek repült, robbanásával letépte a felső részét. A fémváz maradvány tett néhány bizonytalan lépést, aztán összecsuklott, lábai görcsösen rángatóztak a hóban. A katona odament, és leköpte a fémszörny maradványait, aztán intett valakinek, aki az árnyékban lapult. Egy remegő tízéves lányka volt, aki szinte megfagyott szakadozott pulóverében. Óvatosan közeledett apja felé, Rettegve pillantott le a hóban heverő fémvázra. A férfi megnyugtatóan tette a kezét a lányka vállára.
-Mondtam, hogy nincs végzet, csak ha bevégzed.
A kislány komolyan bólintott. John Connor szlogenként használta ezt a mondást a seregében. Ez adott reményt és erőt az embereinek, hogy tovább harcoljanak. Skynet nem értette meg az emberi makacsságot. Még akkor is küzdenek, amikor a szintetikus intelligencia logikája jelzi,hogy már legyőzte őket. Nyughatatlanul özönlenek elő a romok alól, mint a csótányok, ellencsapásaik ügyesek, nehéz őket előre kiszámítani. És az emberek roppant mértékben szaporodnak, szexuális étvágyuk nyilvánvalóan megnövekedett, hogy a teljes kihalás fenyegeti őket. Még ha nyolc évbe telik is, mire az újszülöttből fegyvert fogó harcos lesz, mégis túltettek Skynet gyártó képességein. És gyorsan megtanulták, hogyan találják meg az élcsapat gyenge pontjait, és megtizedelték Skynet gyilkológépeinek seregét. Hamarosan több lesz az emberi katona, mint a gépi. A hiperkomputer valamit nagyon kihagyott a számításból, amit most már dühösen próbál elemezni: az emberi akaratot. Ez idáig még nem jutott eredményre . És a háború csikorogva lépett harmincegyedik évébe....
A felbömbölő turbinák hangjának hatására a férfi megragadta a lányát, és az egyetlen terepen lévő fedezék után iramodott. Keresőfények villogtak, ahogy a járőröző Vadász-Gyilkos repülők szálltak el feje felett s elsuhantak a horizont felé, ahol folyamatos villanások és robbanások jeleztél, hogy kemény harc dühöng.
Abban a körzetben, mely egykor Pico és Robertson volt, most elszánt harc dühöngött. A rongyos gerillahadsereg a Doberman család ifjú férfiaiból és nőiből állt. Ők délről jöttek, legtöbben Afrikából, Dél-Amerikából, egy kevesen pedig Ausztráliából. Az északi félteke szuperhatalmai között gyilkos atomháború túlélőinek többsége az egyenlítőtől délre élt. John Connor parancsnoksága alatt jöttek a romba dőlt nagyvárosokba, hogy visszafoglalják azokat Skynet acél légióitól.
Energialövedékek cikáztak a csatamezőn, lidérces fénnyel világítva be a közeledő gépek sorait. Akomputer hadserege Vadász-Gyilkosnak nevezett tankszerű, önjáró fegyveres gépekből, Centúriónak hívott négylábú, futó fegyvergondolákból, repülő HK-kból, Ezüsthernyónak nevezett százlábú bombákból állt, melyek besurrannak az emberi bunkerekbe és felrobbannak, és az álcázás különböző fázisaival készített emberformájú Terminatorok.
Sugárfegyverek villogtak, mintha koncentrált villámok lennének, nagy ívben vetve fel épületeket, földet. fémet és húst a bélszorító robbanásokban. Egy ütött kopott platós kocsi, a szokásos páncélzattal borítva, kiszáguldott a szabadba, és a hátul ülő katona felemelkedett, hogy leszedjen egy HK-t a levegőből a vállához szorított Stinger rakétával. A HK páncéltornya haragosan fordult oda épp abban a pillanatban, maikor ah arcos lőtt. A rakéta úgy szántotta keresztül az éjszakát, akár egy lángoló kés, és betalált a HK hajtóművei közé. Az eget bevilágították a lángok, ahogy a hatalmas gép két darabban hullott alá  a csatatérre, az egyik egy épület megszenesedett maradványainak csapódott, a másik belepasszírozott egy kis csapat Centuriót a talajba.
A harcos diadalmasan felüvöltött, de megfordult, amikor földet megrázó dübörgés hallatszott mögüle. Hirtelen egy vaskos HK-tank kapaszkodott fel a roncsok tetejére, és megindult felé, akár egy acélfal. A férfinak csak annyi ideje maradt, hogy felsikoltson, máris gránátok vágódtak a kocsiba, és összelapították, akár egy sörösdobozt.
Néhány háztömbnyire onnan a hatalmas kőrakás zugaiban és repedéseiben, mely valaha Westside pavilon bevásárlóközpont volt, heves tűzharc folyt Terminator fémvázak ellen. Az emberi katonák ugyanolyan állapotban voltak, mint John Connor szinte minden embere: vérezve, összefagyva, rongyokban bugyolálva...ez Valley Forge volt, jobb fegyverekkel. Cowan, egy tizenhét éves gerilla kiugrott a fedezékéből, és kézi gránátvetőjét rásütötte a három rohamozó Terminatorra, ledöntve ezzel őket a lábukról. Azok mozdulatlanul hevertek, átlyukasztott koponyával, összeégett áramkörökkel. A fiú sietve igyekezett újratölteni. Egy férfi lépett ki az árnyékból.
-Majd én segítek - mondta nyugodtan, és a gránátvetőért nyúlt. Cowan ösztönösen érezte, hogy valami nincs rendjén.Az idegen gerillakarpántot viselt, az igaz, de a múlt heti színt. Cowan becsúsztatta a vaskos gránátot a csőbe, elhúzta a ravaszt, és ugyanazzal a mozdulattal egy betonkupac mögé vetette magát. A tarkóját megperzselték a kicsapó lángok, a léglökés megtaszította. Kábán ült fel, és ahogy a fejéhez nyúlt , érezte, hogy vér szivárog a bal füléből. Cowan növekvő iszonyattal döbbent rá,hogy bal fülére soha többé nem fog hallani. Azonban elégedetten elmosolyodott, amikor megpillantotta, mit művelt a gránát az "emberrel". A földön hevert, közel két felé szakadva, a hús lemállott róla, alóla szétzúzott fémváz villant elő. A robot "gerince", vagyis  idegcsöve szétégett,egyik vége még mindig izzott a megpörkölődött húsban. A Terminator görcsösen vonaglott, akár egy hálóba gabalyodott bábu. Egy pillanatra rá a szervóizületek a talajra hullottak, a parázsló szemek kihunytak....

Egyenlőre ennyi! Ha tetszett és kértek még akkor majd jelezzétek! Vannak még egész jó részek!
0
2008. november 30., vasárnap 19:49
A következő fekhívás csak azoknak szól, akik elkerülték a 94-es hozzászólásom! Bemásoltam egy McG interjút!
0
2008. november 29., szombat 21:14
Ooops! My bad:)
0
2008. november 29., szombat 21:10
Ugyanezt mutattam három hozzászólással ezelőtt.
0
2008. november 29., szombat 20:52
Egy ötletes poszter: ITT
0
2008. november 28., péntek 11:32
Persze az is lehet, hogy ugyanolyan Photoshop, mint a másik kép, ami az alábbiak közül a középső volt:

Azért a bal oldali fizikumra bárki büszke lenne túl az ötvenen.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. november 28., péntek 9:34
Ja ott azért mondták, hogy a szívműtét után készült a kép, amikor megtiltották neki az edzést. Ne bántsuk őt, ő az örök terminátor. :)
0
2008. november 28., péntek 0:29
Mozgó, hangos plakát:
http://www.sonypictures.net/movies/terminatorsalvation/poster.html
0
2008. november 21., péntek 18:14
:-)
0
2008. november 21., péntek 18:06
Na, majd mindjárt Te is szorulsz, mint én, amikor 2-3 hete betettem ugyanezt a két képet az Index Schwarzenegger-fórumába... :))
0
2008. november 21., péntek 18:04
Hát igen! Arnold sem fiatalodik.... :-P

0
2008. november 21., péntek 13:52
Hírek:(cinematrix)

Schwarzenegger biztosan benne lesz a Terminator 4-ben: már járt kinn a forgatáson egy rövid felvétel erejéig, a többit meg számítógépes trükkel oldja meg a stáb. "Valami történik majd a T800-assal a filmben, ehhez pedig egybe kell dolgoznunk a hús-vér szereplőt a CGI-karakterrel - titokzatoskodott a T4 rendezője, McG. - Ezt az Industrial Light & Magic csinálja meg, de a jelenlegi munkájukkal még nem vagyok elégedett. Kezdek félni, hogy kifutunk az időből." A Terminator: Salvation 2009. május 22-én kerül a mozikba

McG nyilatkozik: (fordította:Thom, filmbuzi.hu)

"Csak figyeltük a rajongókat és felismertük, hogy az egész dolognak figyelemmel kell kezdődnie. Hallgattunk a fanokra, mindenki a jövőt szerette volna látni. Mi nem azért voltunk izgatottak, hogy elkészítsük a Terminator 4-et, hanem azért, hogy elkészítsük az új kezdetet. Ez a film valóban az Ítélet napja után játszódik és láthatjuk azt a világot, amelyet az előző filmek csak megízleltettek velünk. Mindig is úgy éreztem, hogy ez volt az oka annak, hogy elkészítsem ezt a filmet.

Azelőtt, hogy neki kezdhettem volna, beszélnem kellett James Cameronnal és természetesen Arnold Schwarzenegger. Felbéreltük Stan Winstont... Nyugodjék Békében... a munkái mindenütt ott vannak a filmben, ahogy láthatjátok - a T-600-asra mutat -. Az író valóban Jonah Nolan, akit ismerhettek ama kis mozi kapcsán, amit Sötét Lovagnak hívnak (The Dark Knight)... Tudtuk, hogy szükségünk lesz egy színészre. Ismertük a kihívást, amivel szembe nézünk. Tisztában voltunk a hihetőség kihívásával... megvan az az előjoga a közönségnek, hogy azt mondja: "Hát nem tudom, mit gondoljak erről az McG srácról, nem tudom, hogy mik a céljai ezzel a filmmel.” Éppen ezért, megakartam védeni a filmet és titeket azzal, hogy felbéreltem generációjának leghitelesebb és az egyik legjobb színészét... Christian Bale-t!!!

Nagyon jó érzés itt ülni és felismerni, hogy ő John Connor. Ő az egyetlen és az igazi John Connor. Ő az, aki szerette volna eljátszani ezt a szerepet. Teljesen biztosan kijelenthetem nektek, miután rengeteg mindent felvettünk és rengeteg mindenen keresztül mentünk Új Mexikó sivatagában... Elképesztő munkát végez.

Ez a film azt a részt öleli fel, amelyről Reese beszélt az első részben. Hogyan hozott vissza minket Connor ebben a pillanatban. Szóval ennek tiszteletében ez valóban egy háborús film... viszont abból adódóan, hogy a film 2018-ban játszódik... Ugye a Schwarzenegger model (T-800/101) 2029-ből jön. Éppen ezért Skynet még nem jár ott. Még mindig a fejlesztéseket és a tervezéseken dolgozik. Ezek a gépek még nem kerültek arra a fejletségi szintre, amelyen a T-800-as, T-1000-es és a TX van.

Láthatjuk Skynet keletkezését, láthatjuk mi történt a korabeli filmek között, ahonnan a 3 terminator visszajött a jövőből. 2029 a legkorábbi időpont, amikor láthattuk a jövőt és ez a film, ahogy mondtam 2018-ban játszódik, és éppen ezért a háború eme szakaszát láthatjuk.

Fogunk-e látni olyan új ördögi gépeket, amelyeket Skynet azért készített, hogy az embereket megsemmisítse? Nos, ez volt az egyik oka annak, hogy miért döntöttünk úgy, hogy megcsináljuk a filmet. Olyan gépeket fogtok látni, amit mi Harvestereknek, Transportoknak, Aerostatoknak és Hydrobotoknak hívunk. Úgy lettek elkészítve, hogy olyan "nyálkás", brutális, ezüstös kinézetű tervezésük van, mint amilyet Giger, Jim Cameron és Ridley Scott olyan nagyszerűen megalkottak az Alien filmekben. A miénk nem egy tiszta és kényelmes jövő. Ez egy nagyon-nagyon nehéz és kegyetlen jövő.

Szóval rengeteg tiszteletet parancsoló gép lesz, amin az ILM legjobbjai dolgoznak, és alig várom srácok, hogy megmutassam nektek ezeket. Szándékosan nem kerülnek azonban most még bemutatásra. Van egy jelenet a Teaser trailerben, amikor egy nagy kar benyúl és kiránt egy embert a töltő állomásból. Ez az a kar, ami kapcsolatban áll a Harvesterrel, és ez el is árulja a gép méretét."

Sam Worthington:
Milyen együtt dolgozni Christian Bale-lel és milyen érzés életre kelteni ezt a filmet?

SW: Intenzív. Christian egy nagyon szenvedélyes és remek színész. Szeretem őt. Remélhetőleg egy remek Terminator filmet fogunk elkészíteni. Ütőset akarunk.

0
2008. november 16., vasárnap 23:18
Nincs mit! Hajrá!

0
2008. november 16., vasárnap 22:38
Köszi, akkor majd nekilátok a beszerzésüknek. :)
0
2008. november 16., vasárnap 21:35
Márcsak egy Felspécizett ED-209 hiányzik. :D Komolyra fordítva a szót,ha a fél látványterv megvalósul és benne lesz a filmben,na és akcióban se lesz hiány,biztos jól fogunk szórakozni.Főleg ha még Arnie is beköszön.
0
2008. november 16., vasárnap 20:35
Nos én az általad említett könyveket is olvastam. A legtöbb egész jó úgyhogy én ezeket is csak ajánlani tudom. Tudásom legjavát külföldi képregényekből szereztem. Egyik ismerősöm kint él aztán majdnem mind megvan neki. Az ember szívesebben forgatja ezeket mint a könyvet. Szóval én azt mondom,hogy az általad említett könyveket is nyugodtan átnyálazhatod! Amit nagyon ajánlok: Randall Frakes - Terminátor 2. - Az ítélet napja! Elméletileg nálunk is kapható volt. Sokan árulják a neten. Rengeteg pluszt hozzáadhat a filmes élményeid mellé! Pl a jövőben játszódó részt is hosszabban mutatja be. Spoiler! (terminatorok illetve Kyle visszaküldés, Sarah Connor halála)
0