Úgy tudom, hogy egyes Terminator könyveket magyarok írnak álnévvel. Nos könyvesboltban találkoztam a filmes könyveknél is párral, meg a Sci-Fi polcnál is. Gondolom akkor azokat érdemes kerülni, amik a SF polcon lelhetők fel. Olyat is láttam, ami 3 regény volt egy könyvbe összegyűjtve. Ehhez tudsz valami tanácsot adni? Melyiket érdemes beszerezni?
0
2008. november 16., vasárnap 20:00
663
Igen, könyvekből illetve képregényekből informálódtam. Szóval nekem nem új dolog ez a gép mint fogalom. Viszont a kinézete még nekem is új mivel képet nem láttam róla. Azért ilyen nagy mert a begyűjtött embereket magában tárolja. Nekem is furcsa így elsőre de hát meghatározott szerepe van a drágának. A folytatásban már nem hiszem,hogy sokat látunk belőle.
0
2008. november 16., vasárnap 19:44
6697
Nem, nem tudtam, köszi a felvilágosítást :) Nem tudtam, hogy ilyen mélységű mitológiája van már a Terminator-nak :$ Képregényből, regényből vagy valahonnan máshonnan tudod? Imádtam a T2 atombombás jelenetét és a The Postman apokaliptikus világát, szóval e téma miatt is várom a filmet :)
0
2008. november 16., vasárnap 19:39
663
Az a baromi nagy gépezet a Harvester. Embereket gyűjt be a Skynetnek,hogy az tanulmányozni tudja a testfelépítésüket. Ennek köszönhetően épülhetnek majd meg a T 800-asok amiknek a vázát ugye élő szövet fedi. A T 600-asnak ami a képen is látható még csak gumibőre van.(és persze sokkal nagyobb és nehezebb az egész gép) Ha esetleg ezekkel a dolgokkal már tisztában voltál akkor bocsi!
0
2008. november 16., vasárnap 19:36
2967
Biztos jó lesz! Talán jobb lesz, mint a T3 vagy mint a T2. Állítólag olyan szintű újrakezdés lesz, mint a Batman-seguel. Christian Bale mindig feldobja a filmet, amiben épp játszik. :-) A látvány tutira ott lesz. Jó kis apokaliptikus mozit hoznak össze... vagyis gondolom így lesz.
0
2008. november 16., vasárnap 19:35
663
Engem speciel a Transformers-es skorpióra emlékeztet. De végül is az egész filmnek olyan az atmoszférája. A trailer legalább is tök olyan lett mintha a Transformers trailere lenne.
0
2008. november 16., vasárnap 19:33
6697
Úgy-úgy :) De előtte végre kidobhatnák a Nixon-t is dvd-n...
Hogy ON is legyek :) Nem vagyok elszánt Terminator rajongó (én a "higanyembernek" drukkoltam a T2-ben is :D), de a TS:TFB az előzetesek s képek alapján, nagyon várós mozi számomra, egyedül az a baromi nagy gépezet idegesít egy kissé.
0
2008. november 16., vasárnap 19:25
2967
Meglehet. :-) Majd kiderül, ha bemutatják a W-t. :-)
0
2008. november 16., vasárnap 19:23
5023
ez a hydrobot coil vagy mifene engem egy kicsit a mátrixos őrszemre hasonlít (legalábbis az őrszemek csápjára)
0
2008. november 16., vasárnap 19:19
6697
Sem. Sőt, semmilyen szinten nem játszik a filmben, de terminátornak elpazarolni a tehetségét kár is volna :) Lehet, hogy Bush-ként hallhattad róla, hogy Terminator lesz :D
0
2008. november 16., vasárnap 19:04
2967
Most akkor végülis Josh Brolin játszik benne robotot vagy sem? Pedig anno volt összehasonlítás is, hogy mennyire hasonlítana Schwarzira arcra és tanusíthatom, tényleg jól megcsinálták.
0
2008. november 16., vasárnap 18:55
663
Egy-két látványterv az új robotokról:
0
2008. november 16., vasárnap 17:57
7271
Notschack, notschack??? Arnie ellátogatott a T4 forgatására?
0
2008. november 4., kedd 15:49
7271
Pedig nem lenne muszáj:
Ha kicsit szigorúbban ráncolja a szemöldökét, meg van oldva a "porbléma"!
0
2008. november 4., kedd 12:25
8851
Rákerestem újra, és ez az oldal volt a forrás.
Amit írtam, ezek alapján írtam: "The premise of Arnie s involvement is to have a fully rendered digital face of Arnie replacing the recently cast Roland Kickinger (The Younger version of Arnie)."
Keresés közben rábukkantam erre az oldalra is, de az itt ovasottak alapján már az is lehet, hogy kamu az egész.
Persze az angol tudásom is hiányos némileg, ezért én magam sem bánnám, ha valaki tisztába tenné ezt az egész témát.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. november 4., kedd 11:43
191
Ezt hol olvastad? :-)
0
2008. november 4., kedd 11:28
8851
Most keresgéltem a filmmel kapcsolatos infókat a neten, és ha jól értelmeztem, a különleges trükk az lesz, hogy Roland Kickinger (volt osztrák testépítő, a fiatal Arnoldot játszotta a See Arnold Run c. filmben) eljátsza a T-800-ast, de az arcát lecserélik Arnoldéra.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2008. október 27., hétfő 18:52
866
Csak nehogy Epic Movie legyen ! 8P
0
2008. október 27., hétfő 14:33
663
Befejeződött a forgatás
írta: human
McG büszke az eddigi munkára, Balenek és Worthingtonnak is tetszik. Most jöhet az utómunka, de azért olyat elejtette, hogy valami eddig még nem látott különleges trükk lesz benne. Meg sokat helyszínen csináltak meg, nem hagyták a CGI-re. Ez jó hír ugye. A sztori elvileg a karakterekre helyezi a súlyt, az lesz a lényeg, nem a harc. Ez miafene. Epic lesz?
0
2008. július 24., csütörtök 0:49
663
Nagy esély van rá,hogy Ő lesz mert állítólag megkeresték. Jövő hét elején kezdik a munkálatokat. Legalább is eddig úgy néz ki.
0
2008. július 24., csütörtök 0:47
52685
Szerintem nem a kor számít, hanem a hangszín, s Harsányié eléggé fiatal még ma is. De Dolmány jó hangnak tűnik, ráadásul még viszonylag ismeretlen.
most posts by TM
0
2008. július 24., csütörtök 0:42
663
Harsányi?! Nem túl öreg egy kicsit a szerephez? Utánajártam gyorsan. Szakmai titok de úgy néz ki,hogy Dolmány Attila fogja szinkronizálni.
0
2008. július 24., csütörtök 0:42
7271
Megvan! Kálloy Molnár? Az Ő hangjában megvan a kellő gúgy, de ha a színész (KMP) ábrázatát nézem, és hozzáképzelem az orgánumát, róla el tudnám képzelni, hogy gyilkos vigyorok közepette hátba szúrjon.
0
2008. július 24., csütörtök 0:39
7271
Ő talán túl idős, nem? Józsa Imre meg túl vicces. Kerekes az infantilis Carrey-hez passzolna, de hogy ki lenne a legjobb magyar "Killing Joke", én passzolom...
0
2008. július 24., csütörtök 0:33
7271
:-))))
Ugye, hogy ugye? Három sör után is milyen jó a jó nyelvtanos a háznál? :-)))