Ahogy néztem, pont ezen gondolkodtam! :) Lehet, hülyén hangzik, de nekem elsőre Harsányi Gábor neve ugrott be.
most posts by TM
0
2008. július 24., csütörtök 0:31
7271
Látni még nem láttam, de valami hasonlót vártam volna, és nem csak, mert szegény ember nincs többé, adjunk Neki Oscart, hanem, mert eleve vártam Ledgertől a bizonyítást, oldandó a rá osztott szerep létjogosultságát megkérdőjelező kétkedésemet. Nolan tudhatott valamit, mikor Őt kérte fel.
0
2008. július 24., csütörtök 0:30
663
Egyébként (tudom,hogy soka úgy vannak velem,hogy ugyan minek) kíváncsi leszek,hogy ki fogja szinkronizálni Jokert. Az első rész szinkronja nem sikerült rosszra, ebből gondolom,hogy ezt a részt sem csapják majd össze. Szóval akárki is lesz a hangja Ladger-nek nem irígylem.
0
2008. július 24., csütörtök 0:29
52685
Legyen jó estéd, kérdőjelezz csak nyugodtan! :)
most posts by TM
0
2008. július 24., csütörtök 0:28
52685
De említhetném Michael Caine, Gary Oldman, Morgan Freeman nevét, akik szintén csak úgy "ott vannak" a filmben, egyfajta "színésztapéta" hátteret formálva Ledger jutalomjátékához.
most posts by TM
0
2008. július 24., csütörtök 0:26
7271
Még egy közös egyetértési pont. Ilyen nincs. ;-)
(nagyon utálsz, ha megkérdőjelezem az "egrecíroztat" szó írásmódjának helyességét? :-) )
0
2008. július 24., csütörtök 0:24
52685
Akárcsak Nicholson Keatont. Pedig Keaton is jó színész! Egyszerűen arról van szó, hogy ezekben a filmekben mindig a gonosz az összetettebb, a "hálásabb" szerep.
most posts by TM
0
2008. július 24., csütörtök 0:23
7271
Na, ebben egyetértünk. Nem sok DD-L-filmet láttam, de azok közül a legautentikusabb alakítása volt, az már igaz.
0
2008. július 24., csütörtök 0:23
52685
Nagyon bírom Bale-t, s tudom, mekkora színész, azért mondom, hogy egy igyen Batmant kisujjból ráz ki. Ha valami húzós ebben a szerepben az max. a fizikai egrecíroztatás, de ahhoz meg nem kell színésznek lenni. Mondjuk egy képregényfilmtől nem is lehet túl nagy mélységeket várni. Talán még Eric Bana mutatott valami komolyabbat az elő Hulkban.
most posts by TM
0
2008. július 24., csütörtök 0:20
663
Én speciel Bale-t sem tartom rossz színésznek de tény,hogy a Dark knight-ban Ladger lejátszotta őt a vászonról.
0
2008. július 24., csütörtök 0:19
52685
A GONY-kal az is lehetett a baj, hogy Daniel Day-Lewis olyan baromi jól mutatott, hogy mellette Leo csak zsenge nyápicnak hatott. Kábé úgy, mint egy-két filmben Orlando, a kovács. :)
most posts by TM
0
2008. július 24., csütörtök 0:18
7271
:-) Tm, fogadjunk, hogy Te is komálod az arcot, csak dacból nem állsz be a hype-olók sorába, mi? ;-)
0
2008. július 24., csütörtök 0:15
7271
Nagyjából osztom a véleményedet, kivételt képez számomra a GONY (itt is folytatom ezt a gagyizást:-) ); ott kezdtem el megkedvelni a palit. Aztán jött a hajszás film Hanks-szel, a Departed, Blood Diamond. Az Aviator kivételével, amelyet nem bírtam végigs.ggelni (meg a Don s Plum, amiről eddig nem is hallottam), pont fel is soroltuk a Beach utáni filmjeit.
0
2008. július 24., csütörtök 0:10
52685
Lehet. Bár ami azt illeti Bale-nek sem okoz túl nagy erőkifejtést ez az egysíkú Batman-karakter. Még leginkább a torokhangon beszélés eshet a nehezére. Biztos sok Gollam-dzsúz fogyott a forgatáson. :)
most posts by TM
0
2008. július 24., csütörtök 0:08
7271
Persze, hogy az, de neki valahogy nem az állnának jól az ilyen "kommersz" szerepek. Tegye fel a kezét (akár csak a fanok közül, mert feltételezem, a közömbös mozilátogató le sem tojta a dolgot), aki ijedtében nem rottyantott a gatyájába, mikor először feltűnt a neten a kamu AOTC-trailer, Anakin DiCaprióval a fényszablyákkal hadakozó skót felkelők élén? :-) Addig edzett embernek tartottam magam, sőt a cimbijeimet is, akikkel láttam, de elsőre mindenki benyalta, kivétel nélkül. :-)
0
2008. július 24., csütörtök 0:04
52685
DiCaprio a Titaniccal bezárólag jó filmeket csinált. A partban tetszett legkevésbé, (mondjuk Boyle-tól is az a leggyengébb szerintem.) Pedig nem is lenne rossz, amit csinál, de valahogy nekem az az egész film nem áll össze. Aztán a New York bandái és az Aviátor is olyan mozi, hogy igyekszik benne Leo, de elhibázott a casting, nem neki való szerepek. Szerencsére kiböjtölte az elmúlt tíz évet, s tavaly már korban és alkatban hozzáillő karaktereket formált meg.
most posts by TM
0
2008. július 24., csütörtök 0:02
663
Az igazat megvalva fogalmam sincs,hogy miért őt írtam példának. Talán azért mert most Néztem a Téglát és valahogy Ő maradt meg a fejemben. :-) Én is jó színésznek tartom. De nézzétek el nekem...én valahogy nem tudom elképzelni batmanként. :-) Ízlések és pofonok!
0
2008. július 23., szerda 23:58
7271
Rossz tréfával kísérleteztem, célpontban DiCaprio antihős küllemével, s nem ( a nem létező) nagyképű viselkedésével. Leo tényleg jó arccá vált az évek során, nem úgy, mint a cimbije, Tobey "Spidey" Maguire, akiről lehetett olvasgatni ezt-azt. Hozzáteszem, mindkettő jó színész, különösen Leo; tényleg csak rosszindulatú gúnnyal próbálkoztam, semmi sikerrel. :-)
0
2008. július 23., szerda 23:57
663
Szinte már látom magam előtt. Édes Jó Istenem....
0
2008. július 23., szerda 23:56
52685
Ja, Rose Dawson krónikák...
most posts by TM
0
2008. július 23., szerda 23:55
663
Az a sorozat egy baromság. Manapság minden sikeres filmből készül egy sorozat. Csodálom,hogy a Titanicból még nem készült ilyen sorozat...
0
2008. július 23., szerda 23:55
52685
Na, így oké! Helyettesítsük be De Vitóval, akkor nekem is világos, mire célzol! :))
most posts by TM
0
2008. július 23., szerda 23:54
52685
Remélem is, mert Caprio sokoldalú, remek színész.
most posts by TM
0
2008. július 23., szerda 23:53
663
Rendben akkor mondjuk,hogy rossz példát mondtam ha szerinted Dicaprio akár még jó batman is lenne. A lényeget azért érted. :-)
0
2008. július 23., szerda 23:53
52685
Megjegyzem, nagyon nem vagyok elájulva ettől a T4-től, az előzetes abszolút semmitmondó, bár van, aki már attól is elalél, ha Krisztián Bél alakja bevillan. Persze a gagyi tévésorozatot nem lesz nehéz überelni, nemrég végigkínlódtam, majd írok róla egy kis elrettentőt legközelébb.