Vajon milyen típusú terminatorok fognak futni, lőni ebben az új filmben? T-800-as biztos, Hunter Killer biztos... Van még tipp? Lehetne 1-2 db (vagy fő) T-1000-es is.
0
2008. július 23., szerda 19:56
4956
De az újra összeállt és a forróság végeztt vele.
0
2008. július 23., szerda 19:56
663
Hát ha tudnám,hogy ő jegyzi majd az új T szériát akkor nyugodtabban aludnék. A fickó majdnem annyira profi,igényes és maximalista mint Cameron. Sőt!
0
2008. július 23., szerda 19:55
7271
:-)
De hisz a Terminator-franchise éppen eléggé realista, hideg és technokrata, nem kéne tovább hűteni, még szétrepedne, mint a T-1000-es csimmája. :-)
0
2008. július 23., szerda 19:51
4956
"mint Nolan neve (kár, hogy jelen esetben totál nincs köze a topikhoz)"
Persze, azt szeretnéd, hogy ebből is kihozza a realista vonalat mint a Batmanből? :-)
0
2008. július 23., szerda 19:48
7271
Én biztosan nem nézlek annak: nekem is nagyon bejönnek a fémvázak. Sajnáltam is, hogy az ígéretes T3-trailer után, ahogy úgy tűnt, hemzsegni fognak a robik, és ez az epizód már tényleg a jövőben fog játszódni, a konkrét filmbe meg a trailer kockáit ágyazták a jelenkori események közé. A baj itt kezdődött szerintem, bár ennek ellenére még lehetett volna jó film is.
0
2008. július 23., szerda 19:20
663
Lehet hülyének néztek de nekem már az is elég lenne ha telepakolnák a filmet(akármelyik részt) T 800-as gőzgépekkel. Én is mint sokan mások nagyon rajongok ezért az endoskeleton vázért, amit az eddig filmekből eléggé kispóroltak. Ezt csak azért írom le mert nagyon félek,hogy lesz benne 1000 fajta új robot, a régi megkedvelt modellek meg csak néha-néha tűnnek fel. :-S
0
2008. július 23., szerda 19:12
7271
Megelőződtem. :-)
0
2008. július 23., szerda 19:11
7271
Még nagyobb kontárnak tűnik, mint "Mosztva": úgy hallottam, klip- és Charlie angyalai-rendező.... Nem túl bíztató, mi: :-) Persze, ettől még durranthat nagyot, és kívánom is neki, szívből.
0
2008. július 23., szerda 19:11
1237
Még ő rendezte a Több mint sport c. "igaz történetet feldolgozó" drámát. Nem rosz film, de kissé nyálas.....de érdemes azért megnézni :) Amúgy én is már nagyon várom az új Terminator epizódot. Úgy látom Christian Bale egyre többször játszik világmegváltó "szuperhőst"....de jól áll neki :)
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2008. július 23., szerda 19:07
153
Többek között ő jegyzi a 2 Charlie angyalai filmet, valamint ő a producere a nálunk is futó Odaát (supernatural) című sorozatnak:) Bővebben: www.imdb.com:D
0
2008. július 23., szerda 19:00
663
Ha már szóbakerült a rendező...ki ez az McG ? Még nem hallottam róla. Remélem többet ért a Terminator világához mint a harmadik részt jegyző Mostow, aki bár nagy terminator rajongónak tartja magát azt még sem tudta,hogy miért érkeznek a terminatorok meztelenül. Dehát mivel Cameron is így csinálta gondolta akkor neki is így kell.
0
2008. július 23., szerda 18:51
7271
Én jó ötletnek tartom, támogatom, és már nagyon várom. :-)
Komolyra fordítva a szót: ugyan nem mondanám, hogy a T3 rossz film volna, de az első kettőnél egyértelműen gyengébb, és igencsak renoméigazításra szorul miatta a "Törminétör-franciska". Kicsit izgulok az új diri miatt, remélem, Mostownál jobb filmet készít, izgulok Brolin miatt is, vajon hiteles gépember válik-e majd belőle; az egyedüli megnyugtató dolog az új résszel kapcsolatban: Christian Bale jelenléte. Ennek ez ipsének a neve lassan kezd garanciává válni, ha színészről van szó, csakúgy, mint Nolan neve (kár, hogy jelen esetben totál nincs köze a topikhoz), ha rendezőről beszélünk. Ld. Batman Begins, The Prestige, TDK. Egy szó, mit száz, én személy szerint optimistán várom az új filmeket. És ha gagyik lesznek, mi lesz? Na, bumm! Semmi. Akkor még mindig lehet mondani: legalább a T1-T2 még mindig üt, mint a pöröly.
0
2008. július 23., szerda 18:30
663
Remélem nem fogtok egyenként megkövezni ezért a topicért. Csak érdekelne a véleményetek a készülő új Terminator trilógiárol. Jelen esetben az első részéről.