Keresés

Terminator Salvation: The Future Begins

2009. június 4., csütörtök 11:06

kac-kac.
0
2009. június 1., hétfő 23:08
Hát, én kíváncsi leszek rá, hogy a "sokat dolgoztak rajtuk" mit takar pontosan. Ha élethűbb lett, Arnoldnak kisebb lett a válla stb., akkor talán én is elégedett leszek. Így is ígéretesnek tűnik, de ordít róla, hogy CGI...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. június 1., hétfő 13:28
eme képek a filmből vannak (a háttérből és a beállításból látszik), tehát nem rajongói kreálmányok, viszont szerencsére még sokat dolgoztak rajtuk.
0
2009. június 1., hétfő 13:28
Az új Pixar-animációnál ennél sokkal több időd lesz csodálkozni. :) :(
most posts by TM
0
2009. június 1., hétfő 13:21

Forrás: aeonflux.freeblog.hu
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2009. május 31., vasárnap 20:54
Kicsit spoileres filmkritika...szerintem nagyon ígéretes :)

http://www.otherworld.hu/index.php?page=singlearticle&id=3094
Getting a strong start: don't die with a bottle of champagne in your fridge
0
2009. május 16., szombat 21:26
e má moziba is került? nálunk nem csak két hét múlva jön?
0
2009. május 16., szombat 16:43
Ha azt nézzük az Indy 4 és 9.3-al kezdett, bár kb 300-al kevesebb szavazattal, és most 6.7-en áll, az AvP-R is 7.6-al kezdett, most meg már 5 pont alatt van, de a Star Trek esetén spec 8.5 pont amit először konstatáltam, és azóta is ott van, de amúgy törvényszerű, hogy csökkenjen vagy 1.5-2 pontot.
Meg a John Rambo is 8.8-al kezdett úgy emlékszem és 7.4-en áll.
0
2009. május 16., szombat 16:35
Köszi. Akkor ezek szerint ott sem volt még hivatalos prömier, és csak a hízelgő kiválasztottak véleményét láthatjuk, amely aztán lehet, hogy később valós minőséget tükröz majd. Én ebben reménykedem... :-)
0
2009. május 16., szombat 16:31
Úgy tudom 14-én volt a sajtóvetítés, és volt valami bemutató Californiában! Én bízom ebben a szép számban, nagyon rossz már nem lehet.
0
2009. május 16., szombat 16:30
Vagy lehet, hogy kikerült a fájlcserélőkre valami. Mondjuk akkor a nagy kalózos Index már írt volna róla.
0
2009. május 16., szombat 16:24
Lehet, hogy volt(ak) tesztvetítés(ek).
most posts by TM
0
2009. május 16., szombat 16:22
Persze, tudom én, hogy ez még mindig nem (önkéntes) mérvadó, meg ez a szám megy még lejjebb jóval, csupán arra voltam kíváncsi, lehetséges-e az, hogy a nagy vízen túl láthatták-e már ennyien moziban a filmet, vagy csak megint vmi kamuszavazásról van szó, mint a TDK-TSR-TGF triumvirátus elsőségi versenye esetében, ugyanitt, az imdb-n?
0
2009. május 16., szombat 16:18
Tudom, és teljesen megérdemelt a helyezése, még előbbre való is lehetne, mert tényleg csoda amit műveltek :) Amúgy, már csak a Voyage Home előzi meg a bevételekben, bár a BoxOfficeMojo-n nem hiszem, hogy számoltak inflációval a negyedik film esetében.
0
2009. május 16., szombat 16:07
Azért az a 8.5 még mindig kemény! Főleg akkor, ha megnézzük a 3 (eddig) legsikeresebb mozifilm átlagait:
Hazatérés 7.2
Kapcsolatfelvétel 7.6
Khan haragja 7.8

Ha nem üt be nagy krach, új tagja lesz a "klubnak". :)
most posts by TM
0
2009. május 16., szombat 15:59
Igen, a toplistán nem is jelzi, mert nyílván nincs még igazi alapja a pontoknak. A Star Trek is már kikerült az első 60-ból ugyan, de szerintem sokkal lentebb már nem fog ereszkedni az Enterprise.
0
2009. május 16., szombat 15:50
Benéztem, bocs. A reggeli kelés... :) Na mindegy, ezer szavazat is nudli. Ha majd a bemutató után 3 héttel is így áll, az már valamelyest számottevőnek mondható.
most posts by TM
0
2009. május 16., szombat 15:48
Hja, 10 szavazattal a Kis Vuk is 8.9 lenne. Van akkora a Gát-família.
most posts by TM
0
2009. május 16., szombat 15:42
T4 8,9-en az imdb.com-on:

Ilyen lehetséges?
0
2009. május 9., szombat 22:47
Terminator: Salvation: 4 perces Exkluzív anyag:

0
2009. április 10., péntek 18:53
Itt az új poszter.

Sokan szerint olyan "Majmok bolygója" feelingje van. Nos én is így látom! Ezért alakítottam rajta egy kicsit. Szerintem így pofásabb! :-D

0
2009. április 10., péntek 17:29
Én egész addig a pillanatig vártam ezt a filmet amíg ki nem jött a "Nine Inch Nails" trailer. Már akkor tudtam,hogy ez a jövő már tényleg nem ugyan az mint amiről Sarah mesélt! Persze adok neki egy esélyt mindenképpen de ha nem tudnám,hogy ez terminator film akkor így ránézésre tényleg a Transformers ugrik be. Lezárásnak annyit,hogy Cameron nagyon jól bánt ezzel a kék színnel: T1-T2, Két tűz között,Titanic. Hülyeségnek tartom,hogy ez már elavult dolog. Ennyi erővel tényleg csinálhattak volna a terminatoroknak rószaszín szempárt, mondván: "a piros szem már 15 éve elavult. Ez egy 2009-es film így a mai igények szerint igazítjuk a dolgokat" Tehát a skynet egy szép napon azt gondolta magában: "Hé! Ez a piros szín nem divat! Átváltok rózsaszínre! Amitől féltem teljes mértékben beigazolódni látszik. Régi dolgok-szereplők visszatérnek pár percre egy cameo erejéig. A film fennmaradó 90%-át meg betöltik a TXYWWW 3000-101 bádogemberek akik általában sexi csinibabának néznek ki és már szaporodni is tudnak. Feltűnik egy Márcus nevű ember akiről eddig érdekes módon nem hallottunk és aki nem tudja magáról,hogy robot. Gondolom az lesz a csattanója,hogy lesz a tarkóján egy csatlakozó(alias Neo) és a végén becsatlakozik a Skynethez! Valahogy így képzelem el:

Skynet: Mr. Wright!Már hiányoltuk!Hogy tetszik ez az új dizájn?(Kék szín helyett Trasformers-i pompa)

Marcus: Ma este véget ér!

Skynet: Tudom én is hiszen láttam! A T-800-as és a T-1000-res már úton van Mr. Wright! Így maga is látja,hogy értelmetlen a harc! MIÉRT Mr.Wright? MIÉRT ILYEN MAKACS???
0
2009. április 7., kedd 14:40
Remélem ez a rész jobb lesz mint a harmadik. Mert az borzalmas volt. Sajnos már az a rész sem tudta visszaadni azt a háborús feelinget (na nem csak amiatt volt borzalmas a 3.), amit az első részben láthattunk Kyle visszaemlékezései révén.
Erről a részről meg... "Marcusról lenyúzzák a bőrét és John Connor testét húzzák vissza ré" háááát. (jó, h nem ez lett a film vége, de ez nem jó előjel)
A Terminator 2-vel végett ért a történet...
Ha elérünk a Terminátor 7-hez utána majd jön a Terminator Vs. Robocop ... szomorú lennék...

0
2009. április 6., hétfő 22:35
Helena Bonham Carter az új Terminatrix

Végre kiderült, hogy Helena Bonham Carter karaktere, Serena valójában egy szőke kiborg lesz a Terminátor: Megváltásban.
A színésznő sajnos nem főszereplő a negyedik részben. Férje, a Terminátor-rajongó Tim Burton későn beszélte rá, hogy csatlakozzon az Új-Mexikóban dolgozó stábhoz, és tavaly augusztusban ott kellett őket hagynia, amikor meghaltak a rokonai egy dél-afrikai utazáson.

A Terminátor: Megváltás június 4-én kerül a hazai mozikba.

0
2009. március 27., péntek 10:30
MGEVÁLTOZOTT A tERMINATOR 4 VÉGE

Az egyik internetes oldalon megjelent bejegyzés komoly fejfájást okozott a Warner Bros-nak, hiszen - mint utóbb kiderült - a szerzője a Terminator: Megváltás utolsó pár percét osztotta meg a fórumozókkal.

Először nézzük a kisebb botrányt kavart bejegyzést. A Terminator: Megváltás egyik főszereplője Marcus, aki egy kiborg. Az okot még nem tudni, de a valódi Marcust 2003-ban kivégezték, ám a férfi testét felajánlotta az Angyal projektnek, melyet a SkyNet vezetett. Fogták a testét és terminatort faragtak belőle, vagyis a fém csontvázon valódi hús és bőr van, ráadásul valódi a szíve is.

A film végén John Connor az Arnold Schwarzenegger képével ellátott T800-zal harcol és veszít. Halála után az ellenállás vezetői kénytelenek valamit kitalálni, hogy ne omoljanak össze az emberek. Ezért fogják és Marcusról lenyúzzák a bőrét és John Connor testét húzzák vissza rá. Vagyis Marcusból lett John Connor.

Mint kiderült, a Teminator: Megváltásnak valóban ez lett volna a vége és a Warner Bros. fejesei olyan vörösek lettek a méregtől, mint Fenegyerek ruhája. A parancs természetesen azonnal ki lett adva: meg kell változtatni a film végét. Ez trmészetesen megtörtént és egyes források szerint a fent leírtaktól 180 fokban tér majd el. Állítólag ennyire nem hatásos, de nem rossz és természetesen nyitva hagyja a folytatás(ok) lehetőségét.
0