Az új borítós másik 2 Lemmon film is annyival indított. Igaz azok régiek. De én sokat vettem 385-399 FT-ért is. Persze mikor ráálltam a HMC beszerzésére, teljes áron is megvettem őket. Bele is futottam pár hibás kiadásba, hirtelen a Szenvedélyes bűnök és a Kitaszítva ugrik be, ami durva volt. Előbbinél a kép volt szar, többször kis kockák ugranak be lejátszás közben, utóbbinál a szinkron a hibás több helyen. Selejtes kiadásokért nem vagyok hajlandó többet teljes áron fizetni, mikor a feknis kiadások is beszerezhetőek 650-690-ért. Mire lemegy az ára, úgyis lesz aki megveszi és kiírja ide, ha hibás, akkor nem kell. Mint ahogy a Siker édes illata sem kell így, hogy vagy jó vagy nem. Nem gyűjtöm tovább a sorozatot, pedig az összes része megvolt a Siker édes illatáig. Van ami többször is, a gyűjtődoboz miatt, vagy azért mert fehér sávos borítót kapott. Sajnálom, hogy ez lett a vége, de elegem van, hogy mindenhol madárnak nézik az embert.
0
2013. március 20., szerda 17:41
6925
Annyira hamar azért nem lesz 500 Ft. Sok film még ma is az eredeti árán megy.Pl.A Trapéz is,pedig az az egyik első kiadványuk volt az MGM könyvtárból. Audrey Hepburn filmek sem lesznek soha akciózva,anélkül is jól fogynak.
Ott vannak még az 1990-es filmek,Ezek ára is jó darabig marad,majd esetleg 990-re csökken.
0
2013. március 20., szerda 17:33
6925
A dobozban levőn sehol nincsen feltüntetve a javítás. Onnan tudod,hogy jó,hogy a dobozban van.
Egyedi példányokat néztem már,de még semmit nem láttam rajtuk.Lehet,hogy még nem került forgalomba a "digitálisan újramaszterelt" változat. Az a baj,a hibás lemezeket vissza kellett volna hívni.De ezt senki nem csinálja.
A játékidőhiányos Good Will Hunting(GHE) is kapható volt hibásan sokáig,míg el nem fogyott. Ott a javítottat borítón levő zöld pöttyről ismerni meg.
Egyébként az MM-ben az eladók meg vannak döbbenve azon,hogy lehet filmeket megtekintés nélkül forgalomba hozni...
A Tony Curtis díszdobozban a filmek külön is csomagolva vannak,így az ismerősöd talán kinyitja a dobozt.Végül is teljesen mindegy,a három filmet egybe,vagy külön-külön adják el.
0
2013. március 19., kedd 20:20
7926
Ilyennel nem rizikózom, nem fogok szar kiadást venni és cserélgetni. Én is ismerem a Médiásokat, ismerősöm is van ott pár, de ha nem lehet rendesen megszerezni, nem lesz meg. A Curtis dobozt ezért az egy filmért nem veszem meg, mert a másik kettő már megvan, ha esetleg kaptak volna új borítót, akkor igen, de így biztos hogy leteszek róla. Amúgy a Fantasy kiadványai úgyis hamar lemennek 500-as kategóriára, úgyhogy kivárok. Ha ilyen kiadások jönnek, nekem nem éri meg a cécót a megjelenéskor vásárlás... Azon ami a dobozban van hol van feltüntetve hogy javított? A hátulján? Ha ezt megírnád megköszönném, mert ahogy látom a Fantasy nem nagyon válaszol.
0
2013. március 19., kedd 17:15
6925
Igen,újra kikerült a régi is.Az MM-nél azt mondták,a saját raktárukból jött...
Vegyél egyet és cseréltesd ki a díszdobozban levő hibátlan változatra.Nekem bejött,igaz én egy nagyon rendes MM közelében lakom. Belenéztek a hibás lemezbe,és azonnal elismerték,tényleg nem jó,majd egy díszdobozt megbontva,cseréltek,pedig volt még a polcon hibás egyedi példány.
Elhitték nekem,hogy az is hibás és a Tony Curtis dobozban levő a jó...Ahogy valóban van.
0
2013. március 18., hétfő 19:35
7926
Ez pontosan hol van feltüntetve? Ma volt a kezemben és nem láttam rajta sehol. Vagy talán újra kikerült a régi is?
0
2013. március 18., hétfő 19:06
6925
Sikerült az egyik hibás filmemet egy díszdobozból kivett változatra cserélnem és az hibátlan. Jó film,kár,hogy ennyi kört kellett futni,de a biztosan a kiadó is tanult az esetből.
0
2013. március 12., kedd 18:32
6925
Köszönöm a választ.
0
2013. március 12., kedd 17:57
382
A Tony Curtis díszdobozba a már javított kiadvány került. Az önálló kiadvány esetében fel van tüntetve a borítón, hogy újramaszterelt képpel.
0
2013. március 12., kedd 16:59
6925
Majd szólok,akinek ajándékba vettem...
Mivel egy üzletben újra kapható lett,próbaképpen vettem egy újabb példányt magamnak,és az is ugyanolyan hibás,mint a régi.
Egyébként miről lehet megismerni a javítottat,külsőre?
0
2013. március 12., kedd 15:31
352
Sajnos a Fantasy Filmes BD-kre gondoltam: Carrie, Akasszátok őket magasra, Bukás ami most így eszembe jut, Mikey-Soft topiktárs pedig a Vigyázat vadnyugaton talált nemrég ujjlenyomatot. (Ha kell, tudok róla képet csinálni, mert ha jól emlékszem, azokat még nem takarítottam le).
0
2013. március 12., kedd 14:59
382
Várható, de címeket most még korai mondani.
0
2013. március 12., kedd 14:59
382
Nincs nálunk a film joga. Egyébként tényleg többet érdemel.
0
2013. március 12., kedd 14:58
382
A blu-rayek Németországban készülnek, de sajnos a gyártási folyamatokba nem nagyon lehet beleszólni. Elvileg gép csomagol, úgyhogy ujjlenyomat nem nagyon lehet. A kérdésed általánosságban szól a blu-rayekről, vagy konkrétan a mieinkről?
0
2013. március 12., kedd 14:52
352
Tisztelt Fantasy Film!
Ha esetleg volna rá mód, tudnának tenni valamit csomagolás fronton az ujjlenyomatok elkerülése érdekében a BD-k esetében? Sajnos az utóbbi vételeim szignifikáns része ujjlenyomatos volt (szerencsére nem nagyon, általában egy ujjnyom, de ha már törölni kell, akkor fennáll a karcosodás kockázata), így jó lenne, ha volna mód ennek elkerülésére. (Sajnos más kiadók is adnak takarítanivalót, így minden lemez számít ;-) Előre is köszönöm!
0
2013. március 12., kedd 14:17
1130
Tisztelt Fantasy Film!
A stalingrad című film esetleg nincs tervbe véve nálatok. Régebben valamelyik kiadó már forgalomba hozta, de nagyon botrányos minőségben.(4:3-as kép, stb.) És ez a film ennél azért többet érdemelne szerintem.
0
2013. március 12., kedd 14:15
14599
T. Kiadó!
Várhatók további Blu-ray kiadványok önöktől? A Vigyázat, vadnyugat! nagyon jól sikerült, csak így tovább!
0
2013. március 12., kedd 14:06
382
Csabaga: A javított Siker édes illata került a kiadványba, úgyhogy ha tényleg probléma van vele, kérlek hozd vissza hozzánk.
0
2013. március 11., hétfő 18:48
1084
Már egy ideje fenn vannak. Az Estély habfürdővel-nek viszont nyoma sincs, pedig elvileg az is lassan esedékes.
0
2013. március 11., hétfő 18:15
6925
Az oldalukra felkerült az Avanti és a Baseball bikák.
0
2013. március 11., hétfő 17:28
6925
Megjelent egy Tony Curtis díszdoboz.
Tartalma:
A siker édes illata Trapéz Monte Christo grófja
Az első lemez továbbra is hibás...Egyébként ajándékba vettem,most jól felsültem,hála a kiadónak...
0
2013. március 8., péntek 16:21
14599
Az 1. ponthoz tegyük hozzá, hogy vágott is, 4 percet sikerült eliminálniuk belőle...
0
2013. március 8., péntek 16:12
6925
Az egész trilógia megjelenhetne újra.
Az eddigi kiadványok nem éppen sikerültek.
1.vacak felirat(amcsi,csávó stb) 2.gyenge kép,nem anamorf,a szinkron csúszik,a felirat egy az egyben a szinkron átültetése. 3.ez meg már meg sem jelent DVD-n.
Ez minden idők egyik legnevesebb "trilógiája",és itthon így sikerült kiadnunk...
0
2013. március 7., csütörtök 15:40
6925
Igen,nagyon jó lenne.Számomra inkább a 150 perces verzió.
0
2013. március 7., csütörtök 14:57
1130
És persze a jó, a rossz és a csúf is megjelenhetne dvd-n... Nem is értem eddig miért nem...