Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2013. március 7., csütörtök 12:50
Vagy ha az nem, akkor az Egy maréknyi dollárért-nak is tudnék örülni, ha már az IC-nek nem ment...
0
2013. március 7., csütörtök 10:43
Arra nincs esély, hogy A hét mesterlövész megjelenjen BD-n a Fantasy Film kiadásában?
0
2013. február 28., csütörtök 18:07
Hatalmas jó pont a kiadónak! Ez még kikívánkozott belőlem. :)
0
2013. február 28., csütörtök 17:57
A filmet sajnos nem láttam még, de a kiadás nagyon igényesre sikerült. A legjobban az tetszik benne, hogy a korhatár szalag fekete, csakúgy, mint a háttér színe, így csak egy karika sárgállik ami szerintem már elfogadható, nem úgy, mint amikor a szalag is rikít. Attól kifejezetten hányingerem van. Bocs, hogy ezt ennyire kiemeltem, de engem rohadtul zavar ez az egyen szalag minden kiadvány oldalán (hátul simán, elől némi morci után el tudtam fogadni, de az oldalán nem megy).
0
2013. február 27., szerda 18:21
Erős közepes.
Nekem az volt a meglepő,hogy Stallone szinte már színésznek tűnik itt.

A tokon papírfekni van.Az egyik élén angolul,a másikon magyarul szerepel a cím.
Angolul tényleg két jelentésű,magyarul a betűszó nem jelent semmit.

Régen ez a film 7000Ft.volt.Most csak 1990 lesz.
0
2013. február 27., szerda 18:10
Jó film? Még nem láttam.
0
2013. február 27., szerda 16:52
Stallone rajongóknak:

Újra megjelent az Ö.K.Ö.L.(F.I.S.T.)c. film.Alighanem itt is kapható lesz.
0
2013. február 21., csütörtök 18:01
Igen,főképpen a Megbilincseltek.
Itt látszott,jó színész,bár hamis orral játszott,hogy elvegye a szépfiús külsejét.:)

Rengeteg jó film megjelenhetne,ha nem lenne ez a 990-es árkényszer.A nívós filmek nem férnek bele ebbe az árba.
Az utóbbi időben szerencsére már van 1990-es film is.

A két legnagyobb hiány szerintem az UA stúdiótól:
-A vád tanúja
-12 dühös ember
0
2013. február 20., szerda 18:30
Jó lenne, ha egy-két Tony Curtis film is szerepelne a tervek között. Jó néhány nagyszerű filmet forgatott a United Artistsnél(pl. A megbilincseltek, Tarasz Bulba, Támaszpont és Indulnak a királyok).
A Siker édes illatából pedig jó lenne egy javított változat.
0
2013. február 20., szerda 17:01
Nagyon jó tervek vannak,a kiadó gondolom elsőre a lemaradást pótolja.

A kiadás előtt a filmeket ezentúl megnézi majd egy szakember,így a Siker édes illata c. filmmel kapcsolatos problémák vagy a feliratcsúszás nem fordulhat többé elő.
0
2013. február 20., szerda 15:44
Szívesen olvasnék egy kis előzetest az éves megjelenésekből. Az Estély habfürdővel-t már nagyon várom, illetve az Avanti is jöhetne már (Ha már ez a címe).
0
2013. február 20., szerda 15:21

Tisztelt Kiadó!

Megrendeltem A siker édes illata c. dvd-kiadványukat. Érdeklődnék, hogy ez már a javított kiadás ill. még a régi. A termék fórumán olvastam, hogy a képel gondok voltak.

Köszönöm.

Tisztelettel: egy vásárlójuk.
0
2013. január 15., kedd 17:44
Jönnek majd a lemaradások is.Már januárban megjelenik egy,de nem túl sokára várható az Estély habfürdővel c. film.

Ebben az évben is várhatóak majd klasszikusok.Több közülük igazi csemege lesz.
Pl. egy kultfilm,vagy egy Oscar jelölésig és a szereplői révén díjakig jutó alkotás.
0
2013. január 14., hétfő 20:33
Köszi!
Az érdekelt csak, jó hogy írtál a hibáról, megspóroltál egy utat vele, a többi már mind megvan. A HMC sorozat már csak a Siker édes illatára vár és teljes lesz nálam. Illetve, ha jönnek a régi színes borítós  fehér keretes újrái, akkor még azok.
0
2013. január 14., hétfő 17:47
A Siker édes illatáról írtam,az így nézhetetlen,a többi kisebb-nagyobb mértékben elrontott filmről nem tudok semmit.
0
2013. január 14., hétfő 17:45
Szerintem semmiképpen.Ezt a "nézhetetlenre" kódolt kiadvány vissza kellett volna vonni.

A kiadó majd biztos megírja,ha van már javított változat.Bár kérdés,mindezt miről lehet majd észrevenni,ha a régit is árulják...
0
2013. január 13., vasárnap 18:35
Tehát, akkor még ne vegyem meg, igaz?
0
2013. január 13., vasárnap 17:38
Pedig kellene és nem csak ezt a hibát.A felirat is jó időzítésre és néhol átírásra szorul...Tartalmilag,értelmileg és helyesírás szempontjából egyaránt.
0
2013. január 13., vasárnap 17:37
Nem vagyok Fantasy,de egyelőre nincsen javított változat,csak a hibás verzió forgalmazása maradt abba.
Gondolom lesz valamikor.
Szerencsére a kiadó tanult az esetből.Most már csak alapos ellenőrzés után kerül piacra egy film.
0
2013. január 13., vasárnap 11:38
Sajnos a Kitaszítva is hibás. A szinkron több helyen elhallgat, máshol pedig felgyorsul. Gondolom ez nem lesz javítva...
0
2013. január 12., szombat 21:06
Tisztelt Fantasy film!
A siker édes illatából készült javított változat? Újfent belefutottam és nem tudom ez a régi vagy készült-e új javított verzió már belőle. Az eladó csak pislogott, lövete nem volt róla miről beszélek, így segíteni sem tudott.
Jó lenne ha valaki nyilatkozna erről tőletek. Köszi!
0
2012. december 8., szombat 16:08
A Forrongó évszak már kapható HMC kerettel!
0
2012. december 3., hétfő 17:37
T.Kiadó!

A Siker édes illata javított változat várható még az idén?

A Kitaszítva és az Akasszátok magasra c. filmből lesz felirat csúszás/értelemzavaró nyelvtani hibák/a szöveg a szinkronnal egyezik és nem azzal,amit mondanak hibák szempontjából javított változat?
0
2012. november 23., péntek 19:18
"Már csak december elejéig kell tűkön üldögélned :)" -Köszönöm a gyors visszajelzést Fantasy Film, úgy legyen!

Off
U.i.: Hát bízom benne, hogy nem is fogok majd decemberben csalódni bennetek e dvd-k ügyében, mert pl. a ProVideo-ra mostanság nagyon haragszom a 2.0-ás magyar hangok-, valamint Seagal filmjeinek szinkronos újrában való kiasdásának nagybani mellőzése miatt!!

0
2012. november 23., péntek 19:08
Tisztelt Fantasy Film!

Várható még Önöktől a közeljövőben Blu-ray kiadás?

Köszönöm a választ előre is!
0