Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2012. szeptember 10., hétfő 16:09
Október/november
0
2012. szeptember 10., hétfő 11:17
T. Fantasy Film
A kő kövön, és a kő egy csapat című filmek dvd kiadására van valami esély?
0
2012. szeptember 9., vasárnap 2:06
tudja valaki, hogy a " tél fogjai  " c filmet az alexandra miért 1990-ért adja? az egy B film.
0
2012. szeptember 7., péntek 12:20
Főleg a Szökevényvonat-nak, akkor én örülnék úgy, mint CV a Fassbinder-film esetében...
0
2012. szeptember 7., péntek 12:17
mikor fognak már előrukkolni a beígért filmekkel? már itt lenne az ideje!!!
0
2012. szeptember 7., péntek 11:12
Lili Marleeeeeeeeeeeeen:

http://www.fantasyfilm.hu/filmkatalogus/index.php?page=film&action=adatlap&filmid=457
0
2012. szeptember 5., szerda 21:03
:-) Amúgy viszont szeptember 14-én - igaz, csak Miskolcon...
0
2012. szeptember 5., szerda 17:43
Tisztelt Kiadó! Itt az ősz, mikorra várható a Szökevényvonat és a Stephen King filmek?
0
2012. szeptember 5., szerda 17:37
Majd jövőre, az eredeti szerző, Hans Leip születésének 120. és halálának 30. évfordulója alkalmából. Illetve abból az alkalomból, hogy 70 éve tűzte műsorára a dalt leghíresebb előadója, Marlene Dietrich. Továbbá jövőre lesz 35 éves az Amanda Lear előadásában ismertté vált diszkóverzió, amely az Adriano Celentano főszereplésével készült ZIO ADOLFO, IN ARTE FÜHRER című filmvígjáték német verziójában is elhangzott a díva előadásában. :))
0
2012. szeptember 5., szerda 17:14
Tisztelt Kiadó!

Mikor jelenik meg a Lili Marleen?
0
2012. augusztus 8., szerda 10:47
Ja, de akkor csináljanak egy tisztességes "kísértetes" horrort, ami nem akar többnek tűnni, mint ami és akkor azt mondom, hogy egy korrekt cucc.
A Magasfeszültséget is ugyanezzel a csavarral vágták haza, utólag teljesen értelmetlenné téve az amúgy jónak induló filmet (ezer és egy olyan momentum került így leértékelésre utólag, ami fizikai képtelenséggé vált). Pedig végig egy baromi izgalmas, kemény és feszült film volt.
0
2012. augusztus 7., kedd 19:49
Ez sajnos minden csavarra igaz.
Ha nem tévedek,például a feltámadó "halott" a Várj,míg sötét lesz c.filmben tűnt fel,jókora riadalmat keltve az akkori nézők között.
Mára ezt a fogást tizedrangú filmek járatták le.
0
2012. augusztus 7., kedd 18:57
Igaz, hogy a forgatókönyv már bő tíz éve sem lett volna eredeti és ütős, erősen meg is kopott, de a hangulat azért a helyén van.
0
2012. augusztus 7., kedd 13:59
SPOILER!

A csavar, amire kimet az egész szerintem nagyon elkoptatottá vált és én legalábbis egy idő után már tudtam, hogy ez lesz (ugyanezt csinálta anno teljesen az Azonosság című film is, csak ott más volt a helyszín). Az a bajom, hogy a skizofréniás csavarú filmektől a falra mászok, annyi készült az utóbbi pár évben és mind ugyanazt játszotta el, ami a Harcosok klubjában még ütött.
0
2012. augusztus 6., hétfő 21:14
Jobban örültem volna ha Carpenter hozza össze a sztorit is, ahogy a legtöbb és legjobb filmjeinél, de szerintem ezzel sem volt baj, sőt. Neked mi volt benne olyan über sablonos?
0
2012. augusztus 6., hétfő 20:56
Egyébként a rendezéssel nincs bajom, de szvsz az ilyen über sablonos történetért büntetni kellene azt aki ezt megírta.
0
2012. augusztus 6., hétfő 17:37
Én is láttam, nekem bejött. Nem a legjobb Carpenter film, de nézhető.
0
2012. augusztus 6., hétfő 17:18
Én láttam a filmet, és nem csodálkozom, hogy nem nagyon akarják kiadni.
0
2012. augusztus 5., vasárnap 13:47
Erre én is kíváncsi vagyok, de majdnem biztos vagyok benne, hogy ha kis is adják nálunk, akkor nem a FF által.
0
2012. július 29., vasárnap 22:52
T. Fantasy film!
Mivel legutóbbi értesülésem szerint a film itthoni kiadásának jogaira még senki nem csapott le, így itt is felteszem a kérdést. John Carpenter: The Ward című filmjét esetleg nem szeretnétek kiadni? Bár nem tudom mennyire vág a profilotokba... :)
0
2012. július 29., vasárnap 16:51
Ez egy jó lista, én ezzel egészíteném ki:

Száguldás a semmibe (Vanishing Point, 1971, r.: Richard C. Sarafian) - FOX
0
2012. július 29., vasárnap 13:34
Tisztelt Fantasy Film!

Nem tudom, hogy korábban volt-e már kérdés, de a "Száguldás Gyilkosságokkal" c. filmet (Silver Streak, 1976, 20Th Century Fox) nem tervezitek kiadni? Csak mert már adtatok ki Fox filmet, ráadásul Gene Wilder eggyel korábbi filmjét...

Üdv: K.G.
0
2012. július 23., hétfő 20:06
Nagyon jó ötlet! Zseniális film.
0
2012. július 23., hétfő 19:01
Néhány ötlet:

A dicsőség ösvényei  (Kubrick) UA(MGM)
A svindler (Paul Newman)  FOX
Hogyan kell egymilliót lopni (Audrey Hepburn) FOX
Anasztázia (Ingrid Bergman) FOX
Érik a gyümölcs (Henry Fonda) FOX
0
2012. július 23., hétfő 16:02
Én azt szeretném megkérdezni, hogy a Lili Marleen mikor jelenik meg? A kiadványról kaphatnánk pár infot?

Ill. várhatók más Fassbinder filmek a Kiadótól vagy ez egy egyszeri alkalom?

A választ előre is köszönöm.
0