Nincs még egy hónapja, hogy kiadták az Emmanuelle-t.
0
2012. július 13., péntek 22:15
19955
Létezik még a kiadó egyáltalán? Mert elég rég eltűntek és nem is reagálnak, megjelenésük meg egyáltalán nincsen.
0
2012. július 12., csütörtök 22:08
1570
Tisztelt kiadó! A szökevényvonat és a Stephen King filmek mikorra várhatóak?
0
2012. július 12., csütörtök 21:30
7926
Tisztelt Fantasy Film!
Az érdekelne, hogy mely filmjeitek kaptak HMC kerítést a régi kiadások közül? Mert összefutottam a Leckék az életről című filmetekkel és az benne sem volt a sorozatban (már amennyire összegyűjtöttem az oldalatokról és innen ) sima borítóval sem, de most HMC keretes borítóval láttam. Van még ilyen újítás? Ha igen megírnátok melyeket érdemes keresni így?Szeretném összegyűjteni őket. Előre is köszi!
0
2012. július 4., szerda 11:01
1084
Látom, a Fantasy Film is kihozza a saját Sissi trilógiáját. Remélem, ez is sikeres lesz, mint a korábbiak. Ha nem lenne meg, most biztos beruháznék rá, nagyon szépnek tűnik.
0
2012. június 26., kedd 23:53
1084
Ez érdekes. Egy tévéfilm mitől moziklasszikus?
0
2012. június 26., kedd 23:09
7926
Tisztelt Fantasy Film!
Az érdekelne, hogy mely filmjeitek kaptak HMC kerítést a régi kiadások közül? Mert összefutottam a Leckék az életről című filmetekkel és az benne sem volt a sorozatban (már amennyire összegyűjtöttem az oldalatokról és innen ) sima borítóval sem, de most HMC keretes borítóval láttam. Van még ilyen újítás? Ha igen megírnátok melyeket érdemes keresni így?Szeretném összegyűjteni őket. Előre is köszi!
0
2012. június 4., hétfő 13:49
4078
Tisztelt Kiadó!
Lenne két kérdésem: A Lili Marleen mikor jelenik meg? Illetve, hogy lesznek-e más Fassbinder filmek is kiadva vagy csak ez egyszeri alkalom? A választ előre is köszönöm.
0
2012. május 19., szombat 22:22
14599
Ma lesz az m1-en a Juggernaut / Pénzt vagy életet! című 1974-es angol film.
Szinkronnal valahogy nem hoz lázba, de VHS-en valahol még megvan felirattal, lehet elő kéne szedni. Mivel MGM katalóguscím, nem várható valamikor DVD-n? A HMC sorozatba tökéletesen illeszkedne...
0
2012. május 14., hétfő 19:40
1084
Úgy látom, Sylvia Kristel dömping közeleg. A Mata Hari és a Lady Chatterley díszdobiban is jön, és lesz Emmanuelle sorozat is.
0
2012. május 14., hétfő 18:10
220
Masik kérdés: Mikorra várható a Sweet Smell of Success?
0
2012. május 3., csütörtök 16:07
220
(MARIA BRAUN HÁZASSÁGA, LILI MARLEEN, LOLA, VERONIKA VOSS VÁGYAKOZÁSA) Ezeket csak az értékesítés miatt hívják trilógiának, a kereskedők. Fassbinder sosem tekintett ezekre így és ez a kijelentés így nem áll meg. Bergman ( Tüköt Által Homályosan, Csend, Úrvacsora ) sem trilógia. Azt, hogy ez egy vallásos trilógia, csak üzleti célokból találták ki. A kapcsolatot a téma hozza létre. A Csend, a Persona és a Rítus egy trilógia. Közös témájuk a művész és a társadalom kapcsolata, ahogy Fassbindernél is megjelenik a Veronika Voss-ban és a Lolaban. A Lili Marleen és a Maria Braun tiszta történelmi témák feldolgozása. nincsen társadalmi probléma kihegyezve.
0
2012. április 26., csütörtök 19:23
6925
Tisztelt kiadó,
A Desiree Brandóval mikor várható?Ez a film nélkül szerintem nem volt szerencsés kihozni a díszdobozt.
0
2012. április 25., szerda 11:08
4078
Kedves Fantasy Film!
Mikorra várható a Lili Marleen? Esetleg követik más Fassbinder filmek is? :)
0
2012. április 21., szombat 15:25
1084
Több Burt Lancaster film kijött a kiadótól, és úgy hírlik, hogy még jön is (Kitaszított, A siker édes illata). A Skalpvadászok véletlenül nincs tervbe véve? Az egyik legjobb western, remek színészi alakításokkal. Burt Lancaster és Ossie Davis párosa mellett a Telly Savalas-Shelley Winters duó is káprázatos.
0
2012. április 21., szombat 14:10
4379
Jah, köce. A PORT is esküszik a H-s verzióra, kíváncsi vagyok, honnan van ez.
0
2012. április 21., szombat 13:55
7151
Igen, ez az. Csak arra emlékeztem, hogy valami egészen triviális címe volt. Hát ez A SOROZATGYILKOS elég triviális...
0
2012. április 21., szombat 13:53
7151
Valami tudálékos filmbarát (mondjuk olyasfajta, mint én) nyilván az M – EGY VÁROS KERESI A GYILKOST címéhez akarta valahogy hozzáigazítani a DER TOTMACHER-t, mondván, hogy ez is, az is egy XX. század elején ténykedő német sorozatgyilkosról szól.
0
2012. április 21., szombat 13:33
1084
A sorozatgyilkos. Ezzel a címmel ment a tévében.
0
2012. április 21., szombat 13:09
4379
Nem tudom, ki jelenti ezeket a hülye címeket az imdb-nek, tuti nem adták több szinkronnal ezt a filmet. Rétegfilm.
0
2012. április 21., szombat 2:35
7151
Igen, emlékszem, sok-sok éve a Tv2 adta, de tényleg nem H, a hannoveri gyilkos címmel, de nem is a német cím tükörfordításáról volt szó. A magyar tévés cím nekem sem jut eszembe, arra viszont emlékszem, hogy úgy láttam ezt a filmet, hogy pár éve kölcsönkaptam Tőled.
0
2012. április 21., szombat 1:38
4379
DER TOTMACHER - ez megvan még régről, de nem jut eszembe a címe. Az imdb szerint H, a hannoveri gyilkos, de tuti nem ilyen címen ment a tvben.
0
2012. április 20., péntek 23:14
7151
No, látod, ebben már sokkal jobban magamra ismertem. :))
Csak hülyéskedtem, azért tettem annyi szmájlit, sejtettem, hogy nem beszólongatni akarsz.
Na jó, befejezem az offolást, mert majd mindjárt azért szól be valaki.
Témába vágó korábbi hozzászólásom máris elvegyült a tömegben. Szóval: van-e szinkron a Sylvia Kristel-filmeken, vagy nincs?
P. S.: Egyébként épp egy Fassbinder-vonatkozású filmet nézek, A FARKASOK GYENGÉDSÉGÉ-t (1973), amelyet Ulli Lommel rendezett. (Így kezdődik viszont: Rainer Werner Fassbinder zeigt.) A főbb szerepeket Fassbinder-színészek játsszák, sőt ő maga is szerepel benne. A sztori Fritz Haarmanról, a hannoveri mészárosról szól, aki 1918 és 1924 között mintegy két tucat fiút gyilkolt meg, az áldozatok húsát pedig eladta. A sztoriból készült az 1990-es években a DER TOTMACHER című német film, amelyben Haarmant Götz George alakította, hátborzongatóan jól.
0
2012. április 20., péntek 23:01
4078
"(A rondaság szerintem relatív dolog: én például a pasiját, akiért annyira odavolt a filmben, sokkal előnytelenebb külsejűnek láttam, noha elegánsabb és műveltebb volt.)"
Igazad van, de nekem úgy jött le, hogy Fassbinder a karaktert (akit ő játszik) szándékosan akarja rondának feltüntetni és az elegánsabb fickót, meg ilyen díszpintynek. Talán azért, hogy látszódjon a különbség minden téren, hogy mérgelődjünk, hogy olyan nyilvánvaló az érdekkapcsolat és a mi jólelkű főhősünk mikor veszi észre és izgulunk érte, hogy csak ne legyen belőle nagy baj. De hát az lesz. Egyébként Fassbinder szeret előnytelen külsejű emberekkel filmezni vagy még az átlagost is előnytelennek beállítani. A wikipedián van erről egy nagyon jó idézet:
„Fassbinder tudott ilyen filmeket csinálni: minden rettenetesen kínos és gusztustalan bennük, a hős undorító, kínos nézni is, na de micsoda fájdalmakat él át?! Kívülről hájas, undorító féreg, de ha belemegyünk az agyába… Úgy forgolódik, mint forró platnin az odadobott állat… Rettenet, hogy mi zajlik belül az emberben, amiből kívül semmi nem látszik. Dosztojevszkij is ezt csinálja: az emberben zajló rettenetet mutatja meg, amiből semmi nem látszik.”