No, ma beszéltem a Fantasy Filmmel, néhány kiegészítés az alábbiakhoz:
-1976-os Brian de Palma-féle Carrie fog megjelenni -minden kiadványra, ha ez lehetséges, az eredeti szinkron fog felkerülni -a Fantasy Film honlapján található 2012-es megjelenési kitekintőhöz képest 3 Charles Bronson film is megjelenik idén(hogy melyek, nem árulták el, mondván hadd legyen meglepetés) -a még tavalyra tervezett pár megjelenés(Desirée, Lady Chatterley, stb.)február-március folyamán fog megjelenni -van még néhány bíztató projekt a tarsolyukban, amik igen örvendetesek, de még nem publikusak -végezetül, de nem utolsósorban: A Fantasy Film munkatársai Boldog Új Évet kívánnak az Xpress összes fórumozójának, egyben köszönik mindenkinek a beléjük vetett bizalmat és szeretetet.
0
2012. január 6., péntek 20:36
76
Ha már Élni és meghalni L.A.-ben is megjelent, az is jöhetne. Emiatt hoztam szóba :)
0
2012. január 6., péntek 19:09
6925
Ha a Warner is megy akkor az Egy apáca története is megjelenhetne Audrey Hepburnnel.Bár nem tartom valószínűnek. Inkább a Hogyan kell egymilliót lopni a FOX-tól.
0
2012. január 6., péntek 16:58
6925
Érdekes a Lenny és az Ö.K.Ö.L újra megjelenése.Az InterCom nem tudott mit kezdeni velük... Nagy kár,hogy Billy Wilder igazi nagy filmjei nem jönnek,de így is akad elég érdekes cím.Köztük az Avanti is. Több a Fantasy-hoz hasonló kisebb cég kellene,akár tematikus megjelenésekkel. Újhullám,zenés klasszikusok,neorealizmus,némafilmek,a 30-as évek híres filmjei,film-noir stb.
A popcorn meg maradjon a "nagyoknak".
0
2012. január 6., péntek 16:40
76
Clint Eastwood-tól jöhetne még a "Villám és Fürgeláb" is, szinkronosan.
0
2012. január 6., péntek 11:57
228
Hali! Ha közvetlenül a Fantasy Filmtől rendelek meg dvd-t (1db-ra gondolok), akkor mennyi szokott lenni a posta költség? Thx!
0
2012. január 5., csütörtök 21:43
4078
Igen, az USA-t néztem :)
0
2012. január 5., csütörtök 21:23
6264
"+ Külföldön MGM alatt jött ki a Farkasok órája, Szégyen, Szenvedély, The Brood (Porontyok), Scanners"
gondolom ez alatt az USA-t érted,mert Angliában a The Brood és a Scanners az Anchor Bay forgalmazásában jelent meg,ráadásképp nagyságrendekkel jobb kép és hangminőségben is,mint az MGM-es változatok. ;)
0
2012. január 5., csütörtök 21:15
4842
Jómagam egy Hatosfogattal is beérném...
0
2012. január 5., csütörtök 21:12
4078
Na ezek tényleg isteniek lennének számomra is: A zsoldos, a Navajo Joe, a Jó, a rossz és a csúf, az Egy marék dinamit, Zenerajongók + Jeremy, Portyán, Éjféli cowboy, Délidő, Tizenkét dühös ember
Canon: Bosszúvágy 2-3 , The Exterminator 1-2,
+ Külföldön MGM alatt jött ki a Farkasok órája, Szégyen, Szenvedély, The Brood (Porontyok), Scanners
0
2012. január 5., csütörtök 21:03
14599
Valóban az volt, nekem megvan az első kiadás...
0
2012. január 5., csütörtök 20:59
4842
A Semmit a szemnek is Warner film volt asszem, még is kiadta a Fantasy. :)
0
2012. január 5., csütörtök 20:58
3428
Az Warner-film, úgyhogy a Pro Video-hoz tartozik.
0
2012. január 5., csütörtök 20:52
4078
Én is csak a De Palma féle Carrie-t venném meg. Azt kár volt folytatni meg remakelni...
0
2012. január 5., csütörtök 20:06
4078
A Portyán nekem is nagyon hiányzik. Jó lenne ha jönne.
0
2012. január 5., csütörtök 19:44
6925
Igen,ha meglesz,én is magasabbra teszem majd.:)
0
2012. január 5., csütörtök 19:15
4842
Amúgy tényleg, ennek a Fantasy Filmes cikknek sokkal jobban örültem, mint bármely más, "nagyobb" kiadó kiadási listájának.
Nálam abszolút a Fantasy Film a vezető filmkiadó Magyarországon.
Csabaga: A Fennsíkok csavargója pedig igenis nagyszerű alkotás! :) Egyébként én is várom az Akasszátok őket magasabbra! című Eastwood-filmet, még nem volt hozzá szerencsém, de majd Huston két filmjével megveszem. :)
0
2012. január 5., csütörtök 18:28
6925
A Truffaut-filmek még a mostani csomagba tartoznak,csak áthúzódtak erre az évre. Hasonlóan a Mata Harihoz és még egy-két címhez.
0
2012. január 5., csütörtök 18:25
6925
Ez az egész cikk,és megjelenési terv többet ér,mint amit eddig a nagy kiadóktól olvastam.
0
2012. január 5., csütörtök 18:23
6925
Négy filmet azonnal ki is néztem magamnak:
Kitaszítva Kallódó emberek Szökevényvonat Akasszátok őket magasra
A Fantasy az úgynevezett "nagy" filmek közül sajnos nem tud válogatni,gondolom az ár miatt,de a "kisebbnek" tűnő alkotások között is vannak igen erős címek.
John Huston pályafutásának középszakaszába tartozó filmek eddig nem nagyon jelentek meg,most rögtön kettő is jön. Mindkettő egyedi és értékes alkotás,kiváló színészi alakításokkal.
A Szökevényvonat alapfilm nálam,eddig egy agyonstrapált,másolt VHS felvételem volt csak(az új szinkronnal nem érdekelt),néha másodpercekre elment a kép....
Az Eastwood western is figyelemre méltó alkotás,szerintem jobb,mint a Fennsíkok csavargója.
0
2012. január 5., csütörtök 17:33
7151
Bár nekem az megvan DVD-n, de a magyar kiadást is megvenném, ha lenne, főleg, ha az extrákat is tartalmazná, ráadásul magyar felirattal.