Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2012. január 5., csütörtök 17:06
Ebből engem csak a Kallódó emberek érdekel...
0
2012. január 5., csütörtök 16:35
"Már csak egy dolog érdekel, hogy minél előbb jöjjön, mert akkor nem állok neki sufnyituning-ot gyártani. :D:D:D"

nekem már nem kell,de most végre kidobálhatom őket a kukába és meglesznek oridzsiben is.a Halálos árnyékot várom a legjobban.
0
2012. január 5., csütörtök 16:24
Bizony, és szvsz jobb, mint a Francia kapcsolat.
0
2012. január 5., csütörtök 16:18
Jön az "Élni és meghalni Los Angelesben" is. :)
0
2012. január 5., csütörtök 16:17
A Szökevényvonat-nál is elkelne az eredeti Mokép-es szinkron, bár nekem mindegy melyikkel jön majd, eredeti nyelven a legjobb...

Már csak egy dolog érdekel, hogy minél előbb jöjjön, mert akkor nem állok neki sufnyituning-ot gyártani. :D:D:D
0
2012. január 5., csütörtök 16:15
hohó ! mind a 3 Stephen King kell ! na meg persze az Elit kommandó is,csak NE kapjanak új szinkront. :)
0
2012. január 5., csütörtök 16:12
Aztarohadt, milyen címek...

Szökevényvonat - végre-valahára, évek óta várom, hogy megjelenjen, úgy tűnik, végre lejártak a jogok az IC-nél, így végre kiadhatóvá vált Fantasy-s színekben... :D:D:D
Akasszátok őket magasabbra! - Eastwood-tól nagyon fájó hiánypótlás...
Tűzgyújtó - Drew Barrymore egyik nagyon korai filmje...

Vannak azért a listában korábbi IC által kiadott MGM-es filmek is szép számmal, amik mostanában végezték a vaskonténerekben szarért-húgyért, de feltételezhetően azért a Fantasy által kiadottak majd nagyságrendekkel nívósabbak lesznek...

Filmek terén jó hírekkel indult az év ezzel a cikkel... :D
0
2012. január 5., csütörtök 16:09
Ha a Carrie-re feliratos extrák kerülnének, engem is érdekelne, ha nem, marad az előző kiadás. A szinkron nem különösebben hiányzik.
0
2012. január 5., csütörtök 16:02
Igen, a CARRIE nekem is kell, mert a korábbi kiadásról lecsúsztam. Remélem, tényleg a De Palma-féle film jön ki újra, és nem az a szánalmas remake.
0
2012. január 5., csütörtök 15:48
Nekem a Carrie és a Halálos árnyék jelenti a listából leginkább az örömöt.
Nem bánnám, ha lennének még nekem tetsző címek a későbbiekben még rajta :)
0
2012. január 5., csütörtök 15:42
Köszi!
0
2012. január 5., csütörtök 15:40
http://www.fantasyfilm.hu/hu/content/dvd_ujdonsagok
0
2012. január 5., csütörtök 15:35
Hol tudom megnézni ezt a megjelenési tervet? Köszi :)
0
2012. január 5., csütörtök 15:00
Bakker, ez aztán a megjelenési tervezet! Jön az Akasszátok őket magasabbra!!! Meg a Baseball bikák!!! Meg még egy csomó minden!!! Éljen a Fantasy Film!!! :)))
0
2012. január 5., csütörtök 14:43
Gondolom, a lista nem teljes. United Artists filmek közül jöhetne még a Megbilincseltek, a Tarasz Bulba, a Skalpvadászok, a Zenerajongók, A kitaszított (Oliver Reeddel), A zsoldos, a Navajo Joe, a Jó, a rossz és a csúf, az Egy marék dinamit, a Pár dollárral többért, a Sabata filmek, a Férfi a férfihoz, a Piszkos játék, a Santa Vittoria titka, a Büszkeség és szenvedély, Az utolsó part, a Legénylakás, az Egy maroknyi csoda, az Irma, te édes, a Riói kaland, a Feliratok, a Puha ágyak, kemény csaták, a Tolvajok, mint mi, a Déltől háromig, a Maradj éhen!, az Isten hozott Los Angelesben.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ja és a Canon filmek közül a Murphy törvénye.
Na igen, telhetetlen vagyok. A kiadónak minden esetre sok vevőt és kitartást kívánok, hogy még sok hasonló klasszikussal ajándékozhassanak meg minket, filmrajongókat.
0
2012. január 5., csütörtök 13:38
Tényleg elképesztő ez a megjelenési tervezet! Egyik személyes kedvencem, a Halálos árnyék hazai kiadásáról nem is mertem álmodni. Csak aztán semmi MGM-es szinkron, mert az aztán belerondítana az összképbe! Egyébként meglepően sok a korábbi Intercomos cím, úgy látszik ők már nem akarnak próbálkozni a régebbi közönségkedvencekkel.

És ha kívánság lista, én még a Porsche tolvajok kiadásában reménykedek!
0
2012. január 5., csütörtök 13:02
Csabaga felsorolásából a Sylvia Kristel-filmeket már tűkön ülve várom, addig is beszereztem végre DVD-n a művésznőnek a Tordai Terivel közösen forgatott filmjét.

Az újabb eresztésből az ELIT KOMMANDÓ és a TRÜKKÖS HALÁL érdekelne a legjobban, utóbbiból a második rész is.
0
2012. január 5., csütörtök 12:47
Vá, fény látszik az alagút végén... :-)
Jön a Szökevény vonat :-)
Remélem, ide is ér...
Valami méltó kiadásban.
0
2012. január 5., csütörtök 12:39
A 2012-es tervből nagyon örülök a Kitaszítva, az Avanti és az Estély habfürdővel megjelenésének.
Gondolom, a Szökevény vonat, a Trükkös halál, a Kallódó emberek és az Elit kommandó kapcsán sokan éreznek hasonlóan.
0
2011. december 27., kedd 14:33
Boris Karloff és Lugosi Béla klasszikusok várhatóak jövőre?
0
2011. december 17., szombat 17:10
Hát ja, olyan klasszikusoké pl. mint a Szökevényvonat, Merénylet, Bronson további filmjei. Ilyenekről én is szívesen olvasnék már végre...
0
2011. december 17., szombat 17:06
Gondolom elsőként jön majd az idei lemaradás...:)

Desiree
Adele H története
A vad gyerek
Mata Hari
Lady Chatterley szeretője
0
2011. december 17., szombat 11:26
Szintúgy, én is szívesen olvasnék a jövő esztendei kiadványokról.
0
2011. december 16., péntek 23:22
Szívesen olvasnék a kiadó jövő évi tervezett megjelenéseiről. Ahogy látom, az idei utolsó kiadványok újabb filmek, de azért remélem, a klasszikusok kiadása is folytatódik.
0
2011. december 1., csütörtök 22:29
esetleg ezt ? :)

0