Engem ezek a filmek nem érdekelnek, mert anno nagy részét jó drágán megvettem már, 5-6 éve. Az viszont nagyon felhúz, hogy mindenhol az van kiírva, hogy NEM KAPHATÓ, JOGLEJÁRT , közben meg mammutcégek a raktárban ülnek a filmeken, pontosabban filmek halmazain évek óta és úgy ott rohad, hogy senki sem fér hozzá. Nem tudom mi a faszra jó ez....... A Bunuel Caesar filmek például állítólag nem kaphatóak, de egy idő után újra ki lettek téve ezekbe a Média Marhákba új borítóval 990-ért és a Mokép is előásott az Elem Klimov: Agónia c filmjéből egy raklappal, 300 forintért árulják. Szánalmas. A Bunuelekből még mindig van ezeken a helyeken és a Godard: Kis Katona is 600 forintért rohad a Media Markt polcain hónapok óta. DE JOGLEJÁRT. NEM KAPHATÓ. Nem tudom, miért vannak ezek az átbaszások a magyar dvd piacon, de nem tisztességes a játék a vásárlókkal szemben, az fix. Ott indul a dolog, hogy a Líra könyvesboltjaiban akkor is sorba vannak téve egymás mellé a filmek, ha 300 forintba kerülnek. A MM akkor miért burogatja 4méter mély ketrecekbe, mint vmi kupac szart?? És miért mondják 21 00-kor, hogy " Uram, a pénztár felé!!! " Idézet ma estéről. Zárás előtt fél órával bementem nézelődni. Felhívás, bemondás nem volt, csak idegbeteg eladók meg biztonságiak, akik úgy tessékelték ki az embereket, mintha ők tennének szivességet, hogy bemehettem a köcsög kis boltjukba, ahol az egyetlen dolog, amit megveszek, a háztartási elektronika. Az még elérhető áron van és normális minőséget nyújt. Egyelőre...