Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2011. december 1., csütörtök 13:44
Na ja, az is egy király film:)
Kíváncsi vagyok az új, 3D-s Drakula filmje lesz-e nálunk.
0
2011. december 1., csütörtök 13:10
A Suspiria 2.35-re én is vevő lennék. ...és, ha már Argento, akkor az említettek mellett egy Opera sem lenne rossz.
0
2011. november 29., kedd 21:18
:DDD
0
2011. november 29., kedd 18:31
A KSZ borítóhoz képest ez kifejezetten ízléses.Igaz a mérce nem túl magas,de legalább ezzel nem kell a kertek alatt hazaosonni, és otthon leoltani a lámpát,nehogy valaki meglássa.:)

A kedvenc sorozatom az angol Studio Classics a Fox-tól.A Hét mesterlövész és a Zorba a görög szinkronos változata itthon is ezzel jött ki.
Aranybarna,elegáns,ízléses,valahogy így kell.
0
2011. november 29., kedd 15:25
Nekem se tetszik túlzottan ez a fehér keret. Ezért is örülök, hogy az Inferno-n és a Kígyótojáson nincs ilyen :)
Én is örülnék már valami jó kis klasszikus horrornak. Dario Argentotól bármi jöhetne (főleg a Deep red és a Phenomena). Vagy egyedül az Inferno-t kapta meg a kiadó egy csomag részeként és kész? :(
Mondjuk egy Suspiria rendes képarányú verziónak is bitang tudnék örülni.
0
2011. november 29., kedd 14:54
Na az az Inferno-n pont nincsen. :)
0
2011. november 29., kedd 14:52
Inkább annyi változtatás lehetne, hogy azt a gagyi Hollywood Classics-keretet le kellene hagyni szvsz.
0
2011. november 29., kedd 12:17
Például. De csakis fürdőruhában.
0
2011. november 29., kedd 11:25
Miért, mit rakjanak az Inferno borítójára? Pamela Andersont?
0
2011. november 29., kedd 9:10
Még mielőtt túlcsorogna a fröcsögés, bemutatnám az Inferno egyik korabeli plakátját:

és az olasz DVD-kiadás borítóját:

0
2011. november 29., kedd 8:49
Akarmi9lyen klasszikus jo lenne, csak azt az idetlen boritot kene kikerulni, ami az Inferno elejen van. Rettenetes lett. Egy kva nagy halalfej. Ebbol latszik, hogy a tenyleges rajongok elfogytaval kiket kell megzelozni, hogy elfogyjon a cucc. Ha van egy kva nagy csontvaz a boriton, akkor megvesszuk. Gratula. Ezek lettunk.
0
2011. november 27., vasárnap 22:10
Milyen horrorok várhatóak a közeljövőben?
0
2011. november 22., kedd 23:30
T. Kiadó!

Azóta sincs semmi hír a Szökevényvonat jogairól? Ha az InterCom-nál van, akkor aztán várhatunk rá, amíg világ a világ... :(((

A Bronson-féle Merénylet sem lenne rossz hazai kiadásban (ahogy a többi hiányzó filmje sem)...
0
2011. november 22., kedd 13:15

Örömmel olvastam a DVDExtrán a Fantasy Film új MGM megjelenéseiről (különösen a Farkangyal és az Ez a fiúk sorsa című filmek érdekeltek, amiket be is szereztem rögtön)! Így tovább!
0
2011. november 18., péntek 22:27
Holnap a DunaTv-n lesz az Ördögszoros című Mann-western. Várható, hogy a közeljövőben Önök kiadják DVD-n?
0
2011. november 17., csütörtök 13:55
Majd 50 év múlva.
0
2011. november 17., csütörtök 13:44
Nagyon kellemetlen nekem, hogy ezt le kell irnom ide, de pont ezért hemzseg az internet kalóz kiadványoktól, mert azokat olyan emberek csinálják olyan embereknek, akik rajonganak a régi szinkronért. + Ide tartozik még az is, hogy a Mokép és az MTV is rendre hagyja elrohadni a filmek 30 éves szinkronjait, olyanokat, ahol minden szereplőre jutott egy Kossuth-dijas. VAGY annyi pénzt kérnek érte, hogy nem érdemes megvenni. Ezzel is hozzájárulva a kalózfilmek gyarapodásához. Gratulálok. Ez egyik kiadónak sem esett le az elmúlt években? Az Intercomnak irtam erről már levelet, de basztak válaszolni. Az egy nagyon looser cég.
0
2011. november 16., szerda 17:02
Két napja írtam a kiadónak egy levelet, amiben megérdeklődtem, de még nem kaptam választ.
0
2011. november 16., szerda 16:41
Ha van itt a közelben valaki a FantasyFilmtől, nagzon érdekelne, megint milyen MAGYAR jagi akadályai voltak annak, hogy az eredeti Zoom os szinkron kerüljön a lemezre. Kizártnak tartom, hogy az MGM szinkront a kiadó választotta. Ez a kedvenc 50 filmjeim közé tartozik. Nagyon mellbe vágott, amikor meghallottam a szinkront. Persze jó felirattal is, de MIÉRT NEM KAPHATJUK MEG A JÓ KIS RÉGI, HANGULATOS szinkront, amivel a TV 20 évig adta? Nem értem.
0
2011. november 12., szombat 16:47
Egy újabb érv a felirat mellett.:)
Én réges-régen a klasszikus szinkronokat sem hallgatom,hiszen kiderült,mennyi hiba is van bennük, és nagyon zavaró,hogy ugyanannak a színésznek hol ez,hol az a hangja, vagy ugyanazt a hangot használják teljesen különböző művészekhez.
Ma már a legnevesebb színészek hangja a fejemben van,furcsának érzem,ha nem saját maguk szólalnak meg.
0
2011. november 11., péntek 22:38
Visszavonom a gratulációt. Épp most tettem be a Halál a Hídon t. MGM szinkron van rajta. Majdnem infarktust kaptam ,amikor megszólaltak. Én itt kilépek. Ez már nagyon betesz. A Zoom videós szinkron 1000 helyen fellelhető ép állapotban.
0
2011. november 11., péntek 19:01
Köszönjük a Halál a Hidon cimű mesterművet. Nincs hosszú I betűm, de ettől függetlenül nagy lyukat tömött be, főleg, hogy a Dressed to Kill is megjelent. Vettem is mindegyikből egyszerre hármat. Ajándék lesz.
0
2011. november 9., szerda 23:44
Engem ezek a filmek nem érdekelnek, mert anno nagy részét jó drágán megvettem már, 5-6 éve. Az viszont nagyon felhúz, hogy mindenhol az van kiírva, hogy NEM KAPHATÓ, JOGLEJÁRT , közben meg mammutcégek a raktárban ülnek a filmeken, pontosabban filmek halmazain évek óta és úgy ott rohad, hogy senki sem fér hozzá. Nem tudom mi a faszra jó ez....... A Bunuel Caesar filmek például állítólag nem kaphatóak, de egy idő után újra ki lettek téve ezekbe a Média Marhákba új borítóval 990-ért és a Mokép is előásott az Elem Klimov: Agónia c filmjéből egy raklappal, 300 forintért árulják. Szánalmas. A Bunuelekből még mindig van ezeken a helyeken és a Godard: Kis Katona is 600 forintért rohad a Media Markt polcain hónapok óta. DE JOGLEJÁRT. NEM KAPHATÓ. Nem tudom, miért vannak ezek az átbaszások a magyar dvd piacon, de nem tisztességes a játék a vásárlókkal szemben, az fix. Ott indul a dolog, hogy a Líra könyvesboltjaiban akkor is sorba vannak téve egymás mellé a filmek, ha 300 forintba kerülnek. A MM akkor miért burogatja 4méter mély ketrecekbe, mint vmi kupac szart?? És miért mondják 21 00-kor, hogy " Uram, a pénztár felé!!! " Idézet ma estéről. Zárás előtt fél órával bementem nézelődni. Felhívás, bemondás nem volt, csak idegbeteg eladók meg biztonságiak, akik úgy tessékelték ki az embereket, mintha ők tennének szivességet, hogy bemehettem a köcsög kis boltjukba, ahol az egyetlen dolog, amit megveszek, a háztartási elektronika. Az még elérhető áron van és normális minőséget nyújt. Egyelőre...
0
2011. november 9., szerda 20:12
Lehet, hogy muszaly volt. Nem akartak, hogy rajtuk maradjon. Biztos a Fantasyfilm hozza oket nemsokara a HMC sorozatban, ezert igyekeznek eladni oket... :-D
0
2011. november 9., szerda 17:46
Én is láttam és teljesen elképedtem.
Csak mert feliratos még nem magyarázat,hiszen csomó feliratos filmet akár 1500 Ft-ért árulnak.
Többségük régóta nem kapható alkotás,nem igaz,hogy nem lehetne magasabb áron eladni.
Két Oscar nyertes mozi is van köztük,és nyakig egy kosárban kellene turkálni értük...

A listát kiegészíteném Bogart a Félelem órái c. alkotásával.
0