Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2011. november 8., kedd 21:37
Ne viccelj már?! Forró éjszakában, Tom Jones, Az erőszak utcái, Egy rakomány whiskey 300Ft-ért??!! Na neee...
0
2011. november 8., kedd 20:19
Ezek a filmek mind feliratosak.Valószínű ezért ennyi az ár.
0
2011. november 8., kedd 19:36
Sőt...Egy bizonyos Media Markt ban a következő filmek magyar kiadása található meg a 299 Ft os ketrecben. ( Cadillac Man, Az erőszak utcái, Egy rakomány whiskey, Tom Jones, Rollerball, Villám és Fürgeláb, Csendszimfónia, Tökös Ötös, Keresztanya, Forró Éjszakában, Valami Vadság... ...) ezeket az Intercom filmeket kiszórják 300 Ft ért és utána már a 990 es filmeket sem akarják majd megvenni az emberek.
0
2011. november 8., kedd 17:54
A filmek töbsége a kötelező 990 Ft-os ár miatt is hiányzik...
0
2011. november 8., kedd 16:22
Caesar Film nem csodolt be, csak a tulaj jobban fizeto megelhetes utan nezett.
0
2011. november 8., kedd 1:27
én vagyok annyira elborult és neki is álltam 6 hónapja franciául tanulni, hogy soha többet ne okozzon problémát a francia filmek esetében a magyar felirat hiánya. a filmek kaphatóak angol felirattal az amazonon, de egyrészt alig éll meg a csomag filmenként 6000 forintból, másrészt angol felirattal francia filmet nézni, teljesen lefárasztja az ember agyát és a képre nem is tudok figyelni rendesen. nálunk pedig magyar feliratos Róma nyílt város vagy Lili Marleen soha a büdös életben nem lesz.
0
2011. november 7., hétfő 19:26
Valóban, s kár is hogy ilyen szinten butított a magyar filmnéző társadalom: nehezen fogadják be a szerzői filmeket, tapasztalataim szerint legalábbis.

Így maradnak a külföldi kiadások: criterion, master of cinema stb...
0
2011. november 7., hétfő 19:24
Csak egy kis kiegészítés a teljesség kedvéért:

Godardtól a Caesar-Film által kiadotton csomagon kívül, illetve a Bolond Pierrot-on kívül még megjelent az Intercom Legendák klubja sorozatában a Megvetés.

Rossellinitől jöhetne még a Szent Ferenc, Isten követe is.

De Sica-tól az említetteken kívül várom még A gyerekek figyelnek bennünket című ópuszát is a mesternek.

0
2011. november 7., hétfő 19:13
Caesar sikeresen be is csődölt tudtommal. Nem hinném, hogy VV Lajosok és Fekete Pákók országában pont Fassbinder lenne eladható, amikor a tömegfilmeket forgalmazó kiadók is mind a bezárás szélén állnak. Én azért vevő lennék a dologra, de kétlem, hogy nyereséges lenne manapság az igényes filmek kiadása.
0
2011. november 7., hétfő 19:05
En nem ertem ezt a Truffaut halmazt. Lassan minden filmje megjelenik, de GODARD tol csak az, amit a Caesar kiadott, meg az 1 db Bolond Pierrot. Kellenenek olyan filmek, mint ELI AZ ELETET, KERESZTNEVE CARMEN, 2-3 DOLOG...MADE IN USA, WEEK-END. Ezek nagyon hianyoznak. Nem is beszelve a rengeteg olasz filmrol.

ROSSELLINI semmi ( NEMETORSZAG NULLA EVBEN, ITALIAI UTAZAS, STROMBOLI, ROMA NYILT VAROS).  

De Sica nagy filmjeibol semmi ( UMBERTO D, CSODA MILANOBAN, BICIKLITOLVAJOK).

FASSBINDERTOL szinten semmi. Ezeket a filmeket melyik kiado jelentethetne meg es miert felnek ennyire kiadni, ha a Caesar pl kiadta a nezhetetlen Beolmondo filmeket szinkronosan. ( Orokos, Ellensegem Holtteste, Fejvadasz) ezek szarnal szarabb filmek eredeti szinkronnal. Nem ertem mi tortenik a magyar dvd megjelenesek korul. A Fantasyfilm az egyetlen, aki nezheto filmeket forgalmaz es a nagy kiadok szarnak a kozonsegre.
0
2011. november 7., hétfő 15:33
Szarvasvadász nem várható a kiadótól?
0
2011. november 5., szombat 16:44
Biztosan jönnek,csak egy kicsit később.A hónap végére és decemberre is kell valami.:)
Mindenesetre,amit ez a kiadó megígért,meg is jelentette.
Én a Truffaut filmeket is várom.
0
2011. november 4., péntek 21:48
Engem a Rolling Thunder megjelenési ideje érdekelne :)
0
2011. november 4., péntek 21:44
Ha már így beindultak a Fantasy-filmek, hol vannak végre Sylvia Kristel beígért opuszai? A LADY CHATTERLEY SZERETŐJE meg a MATA HARI?
0
2011. november 4., péntek 17:36
Tisztelt kiadó!

Látom,hogy a Desiree nincsen benne a Brando díszdobozban.Ez azt jelenti,ebben az évben már nem jelenik meg?
0
2011. október 30., vasárnap 19:48
Ha már film-noir, akkor jöhetne végre már Otto Preminger-féle noirok: Laura, Whirpool, Fallen Angel!
0
2011. október 28., péntek 20:18
Tyű, de nagyon szeretem! :-)

Örömteli vétel lesz.
0
2011. október 28., péntek 10:02
T. Fantasyfilm,

40-es, 50-es evekben keszult Cinemascope haborus filmek a Fox gyujtemenybol varhatoak? Gondolok itt olyan dolgokra, mint a Guadalcanal Diary [1943], Halls Of Montezuma- Studio Classics, Pork Chop Hill, The Desert Fox, Heroes of Telemark, Run Silent Run Deep, Too late the Hero, Play Dirty, The Blue Max, Anzio...stb + Meg azt akartam kerdezni, hogy Film Noir teren bovules varhato-e? Mint pl az amerikaban megjelent FOX FILM NOIR gyujtemenyben par film ( Wicky, The Narrow Margin, No Way Out, Where the Sidewalk Ends, I Wake Up Screaming, Panic in the Streets ) ?

Koszi
0
2011. október 26., szerda 12:29
És Tony Richardson doboz? Mintha korábban az is be lett volna ígérve.
Amúgy a másik 3 igazán jó ötlet!
0
2011. október 26., szerda 12:03
Ahogy nézem, jön a Farkangyal is! Nem egy világrengető mű, de én imádom, számomra amolyan igazi korszak-idéző film a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulójáról. Kedves, szellemes, és még nem kínosan jólfésülten pc vígjáték. Örülök.
0
2011. október 26., szerda 11:34
De lesz.
0
2011. október 26., szerda 11:33
Épp a napokban gondoltam arra, hogy érik egy Audrey Hepburn díszdoboz, és most tessék. Plusz egy Marlon Brando. Brian De Palma nem lesz?:)
0
2011. október 25., kedd 15:18
Oké. :)
Persze, hogy folytatjuk.
0
2011. október 24., hétfő 20:44
1346. hozzászólás.:)

Remélem folytatjátok a klasszikus filmek forgalmazását.
0
2011. október 24., hétfő 20:43
Ti írtátok,hogy jó eséllyel várható a Kitaszítva c. Audrey Hepburn-Burt Lancaster  film.

Gondoltam,egy újabb "csomag" részeként.
0