Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2011. augusztus 20., szombat 0:31
A Philadelphiai zsarun remélem az eredeti, HBO-szinkron lesz: Rátóti Zoltán - Vass Gábor
0
2011. augusztus 20., szombat 0:20
Azért köszönöm a választ.
0
2011. augusztus 18., csütörtök 23:23
Sajnos nem.
0
2011. augusztus 18., csütörtök 18:51
Köszönöm a gyors választ.
0
2011. augusztus 17., szerda 21:46
T. Fantasy Film!

Fritz Lang filmekre (Scarlet Street, Dr. Mabuse filmek, M, Woman in the Window, Metropolis, A Nibelungok) lehet számítani Önöktől?
0
2011. augusztus 17., szerda 20:48
Igen, megjelenik.
0
2011. augusztus 17., szerda 18:51
T.Kiadó!

A két Brando film és a Ketten az úton megjelenik még ebben az évben?
0
2011. augusztus 16., kedd 13:48
Látom, lassan véget ér a nyári szünet. Szeptember elején jön a Philadelphiai zsaru, a Magasfrász és a Vadlibák. Utóbbin remélem, tényleg rajta lesz a werkfilm, mint ahogy írják. Emiatt és a digitálisan felújított kép miatt venném meg a filmet, ami egyébként a korábbi kiadásban ott pihen a polcomon.
A Tűz háborújának nincs tervbe véve újra kiadása? Igazán megérdemelne egy igényesebb kiadást.
0
2011. augusztus 3., szerda 20:51
Én tudom. :) S magam is üdvözlöm őt!
most posts by TM
0
2011. augusztus 3., szerda 20:44
Gondoltam, de akire utalsz, jelenleg gyesen van. Innen is üdvözöljük, hátha olvassa. :)
0
2011. augusztus 3., szerda 18:18
Tudod, a Fantasy Filmnél. :)
most posts by TM
0
2011. augusztus 3., szerda 17:20
TM: Hogy hol???
0
2011. augusztus 2., kedd 19:06
Hogy lássák, hová nem szabad eljutni a színvonalban... :))
0
2011. augusztus 2., kedd 19:05
A HOMOK ASSZONYA magyar kiadása skandalum, ilyesmiért más országokban a heves vérmérsékletű emberek ölni szoktak. :)) Nekem van belőle egy kifogástalan minőségű külföldi kiadásom is, szeretném valahogy rádolgozni a magyar szinkront, mint oly sok más egyéb DVD-mre, de én sajnos nem értek ehhez.
0
Kontrasztként, s így mindenki értékelni tudja, hogy Bettináéknál csupa remek kiadvány lát napvilágot. :)
most posts by TM
0
Szerintem ne rövidítsük a kiadót FF-re,mivel ez egy másik céget jelent.(FF Film and Music)
A Tesst is ők adták ki,nem a Fantasy.
0
2011. augusztus 2., kedd 19:02
Nem tudom, hogy ezeket a más kiadókat gyepáló hozzászólásokat miért a Fantasy Film fórumába kell írni...
0
2011. augusztus 2., kedd 18:53
Köszi. Akkor valószínűleg én már a javított szériából vásároltam, mert nálam nem volt vele gond.
Nekem nagyon fájó a hazai Kwaidan kiadás. Az valami rettenetes. Szó szerint nézhetetlen és abból nem volt javított verzió. Valahogy mozgáskor vibrál a kép.
A Homok asszonya se semmi, olyan sötét, hogy néha szinte semmit se látni.
Az M egy város keresi a gyilkos esetében meg komplett mondatok nincsenek feliratozva.
0
2011. augusztus 2., kedd 15:58
Nem, én a legeslegelső HUSZADIK SZÁZAD DVD-re gondolok, amely még feliratosan jelent meg. Az első DVD valahányadik fejezetnél lefagyott. Ezt a hibát is én jeleztem először az Xpressen, és ebből a kiadó meg is jelentetett egy javított szériát. (Ki is cseréltem, azóta is megvan.) Viszont tudok arról, hogy időközben szinkronosan is megjelent a film, de azt a kiadást nem ismerem.
0
2011. augusztus 2., kedd 15:41
A Huszadik századból volt egy hibás verzió FF Film verzió, majd jött ki egy új FF Film verzió? Vagy a javított alatt a legutóbbit a Fantasy filmeset érted? És mi volt vele a hiba? Mert nekem az FF Film verzió van meg, de olyan régen láttam, hogy nem emlékszem, hogy volt-e hibája.
0
2011. augusztus 2., kedd 15:41
A Woyzeck és a Legkedvesebb ellenségem.
Még azóta sem cseréltettem ki. Négyezerért megvehettem volna a kettőt még egyszer, de kihagytam azt az opciót, úgyhogy itt lilulnak a polcon. Rajtuk kívül még egy ilyen lemezem van, Koltay Honfoglalása, amit mazochista elrettentésből vettem meg, s meglepődve tapasztaltam, hogy a Korona Film nevű kiadó is ilyen furfangosan éli a mindennapjait.
most posts by TM
0
2011. augusztus 2., kedd 15:12
???????? Melyik kettő volt az?
0
2011. augusztus 2., kedd 13:59
Aranypolgárt most adja pont ki szeptemberben a ProVideo.
0
2011. augusztus 2., kedd 13:45
Néhai Fenyő János halálával kapcsolatban bennem annak idején az a lehetőség merült fel, hogy talán valami filmbarát végezhetett vele, akinek elege lett a minősíthetetlen minőségű VICO-kazettákból. Emlékszem, a VICO adott ki Magyarországon például két Tinto Brass-filmet (A KULCS, MIRANDA) is VHS-en, de olyan minőségben, hogy a néző azt képzelhette a képernyőre, amit akart, mert látni csak nagyon keveset lehetett.
0
2011. augusztus 2., kedd 13:40
Ők is mozira gyúrnak... gyúrogatnak. Ősszel lesz is egy filmbemutatójuk, ha minden igaz.

Az art-támogatás megvonása azért csúnyán betett a kis forgalmazóknak, de ez más téma...
0