Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2011. április 12., kedd 21:48
Én ezekről tudok...
8 millió halál, A fehér bölény, A Holcroft szövetség, A könnyűlovasság támadása, A látogatók, A McKenzie akció, A Mephisto keringő, A Mississippi szirénje, A nagy umbulda, A Nap királyai, A nyomorultak, A pokol bajnoka, A sátán kutyája, A veszettek, A vonat, Az erőszak pokla, Boxcar Bertha, Chato földje, Délutáni szerelem, Dillinger, Dr. Moreau szigete, Dühöngő ifjúság, Egymilliárd dolláros agy, Eljő a lovas, Fekete péntek, Foxy Brown, Girl 6, Gorkij Park, Hajsza a föld alatt, Hozzátok el nekem Alfredo Garcia fejét!, Huszadik század, Idegenek Velencében, Jó estét, Mrs. Campbell!, John & Mary, Kés a sebben, Kuba, Lenni vagy nem lenni, Marsbéli krónikák I-II-III, Mestergyilkos, Mi újság, cicamica?, Mr. Hobbs szabadságra megy, Mr. Majestyk, Sherlock Holmes okosabb testvérének kalandjai, Start két keréken, Szia Anyu!, Tűz!, Védtelenül, Végzetes rágalom, Vidd hírül a spártaiaknak!
0
2011. április 12., kedd 21:10
Köszi.
Azt láttam én is csak nem tudom mennyire frissítik.Ennyi az egész?Meg ott az oldalon keverve van a fehér keretes borító a másikkal.Engem most elsősorban a fehér keretes érdekelne.
0
2011. április 12., kedd 20:59
Jason!

A kiadó honlapján a Filmkatalógus menüben 84 filmet írnak a sorozatban.
0
2011. április 12., kedd 20:13
Tisztelt Fantasy Film!

A Hollywood movie classic sorozatban hány film jelent meg?Esetleg találok erről valami listát valahol?
0
2011. április 1., péntek 0:20
Bizony arról. Csak lusta voltam leírni.
0
2011. március 31., csütörtök 18:54
Csak nem a Sherlock Holmes okosabb bátyjának kalandjairól van szó?
0
2011. március 31., csütörtök 2:08
A kiadó honlapján megsasolható a hosszú című Gene Wilder film borítója. A megjelenés dátumaként április 15-e van feltüntetve.
0
2011. március 28., hétfő 12:28
Elismerésem a Faun labirintusa kiadványért, nagyon szép és igényes. Az ilyen filmekre bízom benne, hogy van kereslet.

Egy apróság csak: minden extra kisfilm elindításánál megakad a kép és a hang egy pillanatra. Új Sony lejátszóm van, rendszeressen frissítem a fw-t.
0
2011. március 7., hétfő 23:38
Köszönet a kiadónak a filmekért!!!
Nagyon jó, hogy van még ma hazánkban egy ilyen kiadó, és nem csak a ma és a közelmúlt filmjeit adja ki, hanem bevállal rétegfilmeket is régebbről.

0
2011. március 7., hétfő 18:30
Köszönöm!

Már a Ketten az úton c. film miatt megérte,de ott van mondjuk a VIII. Henrik magánélete is,és más érdekességek.
0
2011. március 7., hétfő 17:49
Jön a Philadelphiai zsaru???  Mekkora film volt! Imádom!!!
Mikor?
0
2011. március 7., hétfő 17:11
Igen, de en amerikai Noir filmekre gondoltam. A es B filmekre egyarant. En hibaztam, nem fogalmaztam eleg egyertelmuen. :-)
0
2011. március 7., hétfő 16:29
A Lőj a zongoristára! például megjelent.
0
2011. március 7., hétfő 16:29
Most nézd meg :)
0
2011. március 6., vasárnap 17:26
Megjelent néhány új film a kiadótól a HMC sorozatban,de a honlapukon semmi beharangozó írás nincsen.
Ahogy nézem,leginkább kevésbé ismert FOX filmek jönnek.
0
2011. március 5., szombat 17:17
A Gyilkos vagyok c. film Paramount,de szerintem bárki kiadhatja,aki kifizeti a jogokat.
A gyilkosság United Artists mozi,a jogok alighanem az InterComnál vannak.
Egyébként nem értem,a korai Kubrick mozik(pl. A dicsőség ösvényei is) miért nem jönnek,mikor a rendezőtől minden más megjelent.
0
2011. március 4., péntek 20:33
A szamuraj nem noir, de MGM. Es az MGM nem engedi, hogy forgalmazzuk ezt a filmet, legalabbis a FantasyFilm vmiert nem kaphatta meg, csak azokat a B-filmeket, amik a Hollywood Movie Classics sorozatban megjelentek. Ami nekem kene: Killers, Out of the Past, The Blue Dahlia, Double Idemnity. Ilyenekre gondoltam. Szerintem itt is az lehet, mint a Szamurajnal. Felnek, hogy egy ember felteszi a netre, aztan annyi. Nalunk ugyanis koztudottan legalis a letoltes. Emiatt rengeteg dolog nem jelenik meg a kuriozumok kozul.
0
2011. március 4., péntek 15:18
De most nézem csak A szamuráj nem is film-noir... vagy valamit nagyon félreértek!?
0
2011. március 4., péntek 15:16
Jópár film-noir azért megjelent nálunk már (persze nem túl sok, de nem semmi sem:), mint például: A gonosz érintése, A sanghaji asszony, A máltai sólyom, A nagy álom, Sötét átjáró stb.
0
2011. március 4., péntek 14:52
a FantsyFilm is forgalmazhatna Noir filmeket. Nalunk semmi sem jelent meg. Biztos, hogy az a problema, hogy a Universal meg a nagy cegek nem engedik forgalamazni Magyarorszagon. Pl: A Szamuraj.
0
2011. március 4., péntek 9:15
Ha már LK sorozat, akkor csakis egy film jöhet szóba: A megvetés!
0
2011. március 3., csütörtök 22:50
Várhatóak az LK sorozatban megjelent címek (Rambo sorozat, Terminator 2, Vörös zsaru) blu ray kiadása Önöktől?
0
2011. február 21., hétfő 13:57
Kedves Fantasy Film!

Szeretném elismerésemet kifejezni a pazarul sikerült Silent Hill Blu-ray kiadásáért - a filmet nagyon szeretem, a kiváló képminőség és letaglózó hangkeverés mellett óriási meglepetés volt számomra, hogy nemcsak a bónusz kisfilmek, hanem még Christophe Gans audiokommentárja is magyar felirattal nézhető/hallgatható, a kép-a-képben extrák pedig szintén nagyon élvezetesek. A borító első felét már jól ismerjük a DVD-ről, de a hátsó fele rendkívül ízléses és stílusos lett.
Ha forgalmazói szempontból nem is ez volt az évszázad döntése, azért remélem, nem lesz belőle orbitális veszteség - mindenesetre nekem nagyon nagy örömöt szereztetek vele, határtalanul elégedett vagyok.
0
2011. február 13., vasárnap 19:56
Várhatóak újdonságok a horror- klasszikusok sorozatban a közeljövőben?
Várható valami Billy Wilder?
0
2011. január 24., hétfő 23:05
Az említett kis filmek között Truffaut Adele H. történetét nem tervezik kiadni? Ennek a filmnek a jogai kinél lehetnek?
A kiadó nem csöpögtet néhány infót a DVD kiadási terveiről, úgy ahogyan tavaly beharangozta lásd Tovább bővül a Hollywood Movie Classics sorozat közleménnyel.
0