Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2010. szeptember 26., vasárnap 22:27
Én is szurkolók Nektek, mert tényleg ki nőtétek magatokat (jó értelemben!!!!) és ez fantasztikus.
Nagyon sok DVD-t és legfőképp BD kiadását és megtérülésüket kívánom nektek és persze nekünk,h tényleg jöhessenek!  :)
0
2010. szeptember 26., vasárnap 22:21
Kedves Gyulus!
Azt gondolom, hogy mi azon kevés kiadók közé tartozunk, akik egyrészt itt a fórumban is állandóan jelen vagyunk (mégha néha csak három betűs válaszra van csak idő), másrészt a hozzánk érkező érdeklődéseket is meg szoktuk válaszolni. Naponta több olyan levelet is kapunk, ami konkrét filmekre kérdez rá (és nálunk nincs ügyeletes marketingcsapat, aki ezek udvarias megválaszolásával foglalkozik). A Te leveledet is megkaptuk és mivel én foglalkozom filmbeszerzéssel, gondoltam utánajárok egy olyan filmnek, melyet felvetettél. Mivel ennek megoldását már évek óta több kiadó sem találta meg, gondolom pár napot még adsz arra, hogy konkrétan is tudjak válaszolni, mivel most csak annyit tudnék írni, hogy ha rajtunk múlna, boldogan kiadnánk. Úgyhogy türelem talán Running Man-t terem. Ami a dícséretünkről szóló rész a leveledben, köszi, hogy itt is nyilvánosságra hoztad :) Üdv, Fantasy Film
0
2010. szeptember 26., vasárnap 20:39
Látom, kiszúrtad. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. szeptember 26., vasárnap 15:21
Levelezés :-D
0
2010. szeptember 26., vasárnap 13:04
Itt a fórumban is eddig egy kérdésre válaszoltak, az is mondössze 3 betű volt. Pedig a kommunikáció nagyon fontos eleme (lenne) aq kereskedésnek, mert gondoljuk el, rákérdezek egy filmre, hogy jön -e esetleg tőlük, válaszra sem méltatják, megveszem kintről, majd pár hónapra rá megjelentetik, aztán csodálkoznak, hogy kevés fogy belőle.... (jó, nem az én egy példányom miatt, hanem tudom, hogy sokan vagyunk a fórumon, akik kintről (is) rendszeresen vásárolunk.)
Szóval kedves Fantasy Film, tessék a hűséges vásárlókkal párbeszéfet folytatni!
0
2010. szeptember 26., vasárnap 10:44
Arra gondoltam, ha egyszer a ProVideo korrekt válaszát közzé tettem
a Warner topicjának 4158-as hozzászólásában, akkor az dukál, hogy a Fantasy Film-mel folytatott levelezésem is közszemlére bocsássam.

Felbuzdulva a John Rambo BD-ről olvasott pozitív tapasztalatokon (a valóban dícséretre méltó kiadványt azóta én magam is megvettem, támogatva ezzel a kiadót) szeptember 18-án a következőket írtam nekik:

"Tisztelt Fantasy Film Kft.!

Mint általam nagyra becsült független DVD/Blu-ray kiadóhoz azzal a kérdéssel fordulok, hogy nem állna-e módjukban a hazai filmpiac egy jelentős hiányosságát pótolni?

A tárgyban jelölt "A menekülő ember" (The Running Man) című Schwarzenegger-film még soha nem jelent meg Magyarországon sem DVD, sem Blu-ray formátumon. Mivel Schwarzenegger újabb mozifilmjei közül egyedül ez az egy darab nem jelent meg, és tudomásom szerint egyik nagy forgalmazó sem rendelkezik a film forgalmazási jogaival, talán nem lenne reménytelen, hogy egy független kiadó felkarolhassa ezt a méltatlanul mellőzött akció klasszikust, és talán a mára klasszikussá vált magyar szinkronnal jelentesse meg itthon.

Talán nem én lennék az egyetlen, aki örömmel venné, ha a Fantasy Film Kft. egy tőle már megszokott, magas színvonalú, igényes kiadvány formájában hozná be a hazai piacra ezt a hiánypótló alkotást akár DVD-n, akár Blu-ray-en.

Megtisztelő válaszukat előre is köszönöm:

Nagy Gyula"

Választ meg a mai napig sem kaptam... :\
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2010. szeptember 26., vasárnap 0:07
És Alkonyattól pirkadatig blu ray várható Tőletek?
0
2010. szeptember 25., szombat 18:34
Nem.
0
2010. szeptember 22., szerda 16:15
Tisztelt Fantasy Film!

Tőletek fog jönni az Eldorádó Blu-Ray?
0
2010. szeptember 22., szerda 0:51
Én még a Kill Billért is szeretnék gratulálni, nagy öröm volt egyik kedvencemet így látni! Az Inferno DVD-t én is megveszem, csakis a kiadó támogatása miatt, mivel nekem is megvan már a full extrás angol BD, de annyira fontosnak tartom, hogy továbbra is jelen legyetek a maygar piacon, hogy a nekem tetsző filmeket bevállalom "duplán" is. (értsd BD-n és DVD-n is, remélve, hogy jóféle magyarított extrák is lesznek a dvd-n!)
Hajrá Fantasy Film, csak lejjebb ne adjátok a színvonalat! :)
0
2010. szeptember 21., kedd 2:24
Tisztelt Fantsyfilm,

Vannak tervben esetleg Billy Wilder Jack Lemmon vígjátékai?

Illetve a nyolcvanas évek Charles Bronson filmjei? Kinjite, Éjféli Leszámolás...
0
2010. szeptember 20., hétfő 22:33
Mert az InterCom "nem lát fantáziát a klasszikusokban" idézet by dvdextra, nem tud semmit, de ígyekszik, azt is ritkán. :D
0
2010. szeptember 20., hétfő 21:41
Miért is? Az "A csúcson túl" is csak megjelenik már nemsokára. :D:D:D
0
2010. szeptember 20., hétfő 21:36
Na Mikey, akkor arra várhatsz még pár száz évet... :D
0
2010. szeptember 20., hétfő 20:06
?
0
2010. szeptember 20., hétfő 20:05
Tisztelt Fantasy Film!

A sas leszállt című film Blu-ray kiadásához sikerült e megfelelő transzfert beszerezni.

Ha Blu-ray formátumban esetleg nem is jönne a film,de legalább DVD-n egy extra változat várható e immár anamorf képpel?
0
2010. szeptember 20., hétfő 10:04
the man with no name: Azt még ez a magyar piac nem bírná el. Az angol BD kiadás elképesztően igényes (és az előállítása sem lehetett két fillér). Hiába, ahol van rá igény és kereslet, ott ilyet meg lehet csinálni.
0
2010. szeptember 20., hétfő 10:02
A The Wrestler jogai nem nálunk vannak.
0
2010. szeptember 20., hétfő 10:02
Argento: Október eleje. Igen, azt a transzfert kapjuk mi is.
0
2010. szeptember 20., hétfő 10:01
Mikey-Soft: Köszönjük, örülünk, hogy tetszik.
A Szökevényvonat jelenleg InterCom hatáskör.
0
2010. szeptember 20., hétfő 0:37
Ahogy Argento a Faun-hoz, én a John Rambo-hoz gratulálok, brutál kiadvány minden tekintetben!

Tudom, örök vesszőparipám, de a Szökevényvonat-nak azóta sem sikerült megszerezni a kiadási jogát?

Köszönöm!
0
2010. szeptember 20., hétfő 0:29
T. Fantasy Film.

Az Inferno melyik hónapban várható és milyen specifikációkkal (vágatlan-e,eredeti képarány,hangok,extrák)?

Van rá esély,hogy az új Arrow Video féle remasterelt transzferrel lesz kapható ?

Köszönöm a választ.

u.i.

Egyúttal külön gratulálok a Faun labirintusa c. fenomenális BD kiadványotokhoz.Azt hiszem a topkedvenc BD lemezeim között lesz.Csak így tovább. :)
0
2010. szeptember 20., hétfő 0:01
Nem tudom mennyire jó helyen érdeklődöm, de egy próbát megér... :) A The Wrestler, Pankrátor című filmből Blu ray kiadás nincs tervbe véve? :)
0
2010. szeptember 19., vasárnap 23:37
Később esetleg az Inferno-ból egy blu rayt nem vállaltok be? :)
Folytassa filmek várhatóak dvd-n?
0
2010. szeptember 19., vasárnap 23:09
Klasszikusok közül jön még az Oscar-díjas START KÉT KERÉKEN. Jön a sokak által várva-várt Dario Argento féle INFERNO. Bővebben a további filmekről a DVDEXTRA archívumában olvashatsz.
Újabb filmek közül jön Nick Love (Futball faktor) TÖRVÉNYTELEN (Outlaw) című filmje, Spike Lee-től az UTÁL A CSAJ (She Hate Me).
0