Keresés

Fantasy Film kiadói fórum

2010. május 5., szerda 16:13
Ha egy filmhez készült már szinkron, akkor igenis legyen rajta a DVD-n, hogy mindenki választhasson a hangsávok közül.
0
2010. május 5., szerda 16:06
"A szinkron hiánya az összes Funes és Belmondo filmet érintette"

De a max 5-6 film eseében nem is volt szinkron feltüntetve a speckók között. Az meg, hogy valamit szinkron nélkül adnak ki (ha a boríton helyesen van feltüntetve) az szerintem minden csak nem hibás kiadás.
0
2010. május 5., szerda 16:06
http://www.dvdactive.com/news/releases/rambo6.html

Úgysincs pontos megjelenési dátum. Inkább jöjjön ez, és akkor csúszhatna 1 hónapot.

:) Jó lenne!
0
2010. május 5., szerda 16:04
A szinkron hiánya az összes Funes és Belmondo filmet érintette + a rossz szériák, többször egymás után (amikor a javított lemez is rossz volt...) stb.
0
2010. május 5., szerda 16:01
Szerintem nem veszed tudomássul, az átlag vásárlók nem olyanok, mint Te vagy én. Azok számára édes mindegy volt, hogy a Ceasar mennyi bőrt akar lehúzni erről vagy arról, (egyszer megveszi azt jó) és a nem megfelelő speckók se érdeklik, (kivéve a szinkron hiányát, de az max 5-6 filmet érintett) mert csak az a fontos, hogy berakja a lejátszóba a lemezt és nézhesse.
0
2010. május 5., szerda 15:59
Ezzel az a gond, hogy mondjuk kapnak naponta 10 e-mailt ezzel kapcsolatban.. Ezeket kb a fanatikusok írják, ők veszik a fáradtságot..

De szerintem a mail-ek sokszor egyazon embertől mennek.. Mindegy..

A lényeg hogy persze, biztos sokan szeretnék, de nem annyian mint mondjuk a ponyvaregényt, vagy mondhatnék sokmindent..

A fogyás jó ha 5%-a lenne azoknak a címeknek, mint amiket említenék.
0
2010. május 5., szerda 15:57
Amit most írtál igaz, valószínűleg azért nem rendezik a jogokat, mert nem lenne kereslet.

De van ellenpélda is, Die Hard 3. 12-13 évig nem adták ki, holott tuti vétel lett volna rengeteg embernek. Persze a pontos okokat annyira nem ismerem, de ennyi idő alatt azért...
0
2010. május 5., szerda 15:56
A Stúdióban is mondták, hogy szinte naponta jönnek a megkeresések a Tamara miatt, hogy mikor adják ki... És ugyebár, aki már veszi a fáradtságot, hogy érdeklődik... annál jóval többen szeretnék a filmet...
0
2010. május 5., szerda 15:56
Nem baj akkor kiadód majd a Godard összest 50 DVD-s boxban, 200 oldalas kisérő füzettel:)
0
2010. május 5., szerda 15:55
A Caesar film azért ment tönkre, mert ugyanarról a filmről akart lehúzni több bőrt, s nem megfelelő minőségű kiadványokkal állt elő, nem megfelelő specifikációkkal, no meg titkolódzott, mindenféle titkos megállapodásokat kötött... így aztán nemcsoda, hogy befürdött...
0
2010. május 5., szerda 15:54
Jó, lehet.. De azért amiket írtál nagyon réteg filmek.. Nagyrészt ezért nincsenek.
0
2010. május 5., szerda 15:53
Különben már kiadtam volna! :P Utánajártam, hidd el...
0
2010. május 5., szerda 15:53
"Inkább azért, mert rendezetlen a magyar filmek jogi helyzete."

Ha olyan nagy profitot remélne tőle bárki is, hidd el már rég tisztázódott volna a jogi helyzet. Egész egyszerűen ez is egy rétegfilm és lehet megvennék vagy 100-an is, de ez még azért így is kevés a nyereséghez. Ott volt a Ceasar kiadó, ami sok neked tetsző filmet kihozott (Godard, Belmondo stb.) azt érdekes módon tőnkre is mentek elég gyorsan. Mi volt az oka? Ilyen réteg mozikat nem lehet 990Ft-os áron, nyerséggel árulni. Többért meg elenyészően kevés ember vásárol manapság itthon DVD-t.
0
2010. május 5., szerda 15:52
Azért néha azt is tartsuk szem előtt, hogy a kiadók nem feltétlen a vásárlókért vannak..

Ők is egy cég, ami azért van hogy hasznot termeljen, ráadásul nem kevés kifizetnivalójuk is van..

Nem hinném hogy bármelyikük is a vásárlók ellen lenne és azért nem adja ki az "x" című filmet. Náluk is vannak korlátok..
0
2010. május 5., szerda 15:48
:)
0
2010. május 5., szerda 15:47
Kétlem hogy csak jogi problémák lennének..

Te szereted ezt a filmet, megértem, és szeretnéd ha kiadnák, ezzel nincs is baj..

De a kiadót is megértem, mert valószínüleg tuti bukta lenne neki, a mai helyzetben meg már nem nagyon vállalnának be ilyet..
0
2010. május 5., szerda 15:47
Nem mondtam,hogy volt. :)
0
2010. május 5., szerda 15:43
Inkább azért, mert rendezetlen a magyar filmek jogi helyzete. Hajdu Szabolcs: Tamarája is éppen ezért nem jelenik meg, noha kereslet lenne rá bőven...
0
2010. május 5., szerda 15:42
Azért mert jelenleg egy ilyen film itthon eladhatatlan. Szeretem az Emberek a havasont, de ettől ez még tény marad. Amikor ennél jóval kommerszebb és népszerűbb filmekből alig lehet pár darabot eladni, szerinted ki az a kiadó aki beválal magának egy tuti buktát?
0
2010. május 5., szerda 15:40
"
Légy optimistább.A "Hyppolit, a lakáj" után már bármi lehetséges. :)"

Értelme annak se volt :)
0
Valószínüleg azért mert nincs piaca.
0
Ez jó kérdés.

Fantasy film ? Hahó ! :)
0
2010. május 5., szerda 15:39
Visszatérve a témához.

Nálam ezek tuti vételek lesznek:

- Kill Bill 1-2
- A Holló
- A Bukás
- Rambo

Rambo-n tényleg magyar True HD lesz?
0
2010. május 5., szerda 15:38
DVD-n sem adták még ki...
0
2010. május 5., szerda 15:38
"Főleg ne olyanokkal hogy azért nem váltok, mert nem adják ki BD-n Szőts István: Emberek a havason vagy Ének a búzamezőkről című művét."

Légy optimistább.A "Hyppolit, a lakáj" után már bármi lehetséges. :)
0