A Bronson filmekhez külön nem lehet valahogy megszerezni a gyűjtődobozt is? A két már kiadott film a polcomon van...
Köszönöm!
0
2009. november 6., péntek 21:34
382
CV: Sajnos nem. :(
0
2009. november 6., péntek 21:33
382
Kedves A!
Szívesen olvasok értelmes hozzászolásokat és kritikákat, és nyilván ez is segítő szándékkal íródott, de:
1. Ízlések és pofonok különbözőek (lásd a következő bejegyzés) 2. Én elhiszem, hogy a Warner egy kiváló marketing és grafikus csapattal dolgozik és tökéletes díszdoboz-alkotásokat készít, hogy aztán az általuk megálmodott dizájnokat ez a multicég az egész világon ugyanúgy megjelentesse, de azért mi nem fogunk beállni a sorba, és nem fogjuk másolni sem őket. 3. A borítókat nem lehet átalakítani, mivel már elkészültek. És nekünk tetszenek, szépek lettek. Ha megveszed, Te is meglátod :)
Üdv
Fantasy Film
0
2009. november 6., péntek 20:37
4078
Tisztelt kiadó!
Tudom, hogy lejártak a régebbi Truffaut jogok, de azokból nem lehetne egy 5 lemezes ilyen szép dobozt összehozni? Tehát újra kiadni őket:)
0
2009. november 6., péntek 19:36
3721
Szerintem a Truffaut-gyűjtemény kurva jól néz ki.
0
2009. november 6., péntek 19:02
197
Kedves Fantasy Film!
Nem lehetne egy kicsit átalakítani a hamarosan megjelenő Bronson- ill. Truffaut-gyűjtemény dobozát? Mert szerintem elég összecsapottnak néznek ki az xpresses fotókon. A Bronson előlapján kétszer is szerepel a gyűjtemény szó. Holott egyszer is felesleges. A címeket is kár rá írni, hiszen a gerincen - és nyilván hátul is - már ott vannak. De ha már feltétlenül muszáj, akkor jóval kisebb betűkkel lenne érdemes. Alul a "3 DVD-T TARTALMAZÓ..." szöveg szintén minek? Ezt is a gerincre szokás írni: "3 DVD" és kész. Mellesleg nem tudom, mitől "EXKLUZÍV" a gyűjtemény. Digipack lesz? Vagy limitált a példányszáma? Esetleg rövid ideig vagy csak bizonyos helyeken lesz kapható? Ezenkívül a színész nevét nem a homlokába kéne tolni, hanem valahogy esztétikusabban elrendezni. Érdemes lenne a Warner-gyűjteményeket (pl. Hitchcock, Grant, Garbo) megnézni, színvilág, dizájn, feliratozás, betűtípus, esztétikum stb alapján.
Ami a Truffaut-t illeti, ha már ilyen grafikát választottak, és nem a rendező portréját egy sima "Truffaut" felirattal, nem festene jobban, ha az előlapról lehagynák a filmcímeket? És hozzá esetleg összefolyathatnák a képeket. Vagy ha azt nem, akkor legalább ne fehér keretben legyenek!
0
2009. november 3., kedd 16:36
6925
Csak az a baj,itt a kiadók kevés kivétellel nem nagyon válaszolnak. Éppen ezért elég egy helyre beírni,majd a többi fórumozó esetleg segít.
0
2009. november 3., kedd 8:48
143
tisztlet fórumos társak, Elhiszem, hogy túlzásnak tartjátok, hogy minden kiadóhoz beirtam a feltett filmekkel kapcsolatos kérdéseimet csak az ebbena malőr, hogy sajna nemtudom egyik filmnél sem ,hogy melyik kiadó fogja kiadni vagy egyáltalán meg fognak-e jelenni egyáltalán. De ha valaki tudja pontosan hogy mikor fogják kiadni pontosan s mennyiért ezeket a sorozatokat Magyarországon várom (Pontos megjelenési dátumokat lásd év, hónap , nap+ ár) szóval várom a visszajelzéseket. De mivel logikusan ha minden kiadóhoz beírtam a kérdéseket úgy gondolom (Nem veszitek vele semmit) akkor lesz 1 olyan kiadó legalább aki ebben tud tájékoztatást adni. Ha egy kiadó is válaszol már megérte beirni nekem az összesre. Én legalább nem ócsárolok senkit és semmit sem csak egy egyszerű érdeklődés volt.
0
2009. november 2., hétfő 16:49
6925
Ezt sajnos nem mindig lehet tudni.A Corner sem árulta el,bár mindenhová beírni tényleg túlzás. A "négyszerezés" gondolom csak véletlen.
0
2009. november 1., vasárnap 17:04
220
Legalább azt nézd meg, melyik kiadó forgalmazza a szemeteidet, mielőtt fölöslegesen minden topicba biztos, ami biztos elven beírod a hülyeségeidet.
0
220
Legalább azt nézd meg, melyik kiadó forgalmazza a szemeteidet, mielőtt fölöslegesen minden topicba biztos, ami biztos elven beírod a hülyeségeidet.
0
220
0
220
0
2009. október 27., kedd 13:53
143
Tisztelt Kiadó! Érdeklödni szeretnék, hogy nem tervezik -e véletlen az alábbi sorozatok kiadását?
Dawson és a haverok 1-6 évad, Xena 1-6 évad, Váratlan Utazás,
Válaszukat előre is köszönöm.
0
2009. október 27., kedd 13:53
143
Tisztelt Kiadó! Érdeklödni szeretnék, hogy nem tervezik -e véletlen az alábbi sorozatok kiadását?
Dawson és a haverok 1-6 évad, Xena 1-6 évad, Váratlan Utazás,
Válaszukat előre is köszönöm.
0
2009. október 26., hétfő 23:58
1763
A Kozák András(Michael Caine) - Helyey László(Donald Sutherland) szinkron az , ugye?
0
2009. október 26., hétfő 23:24
437
Fantasyfilm,
Ha tényleg netán kiadjátok a Sas Leszállt c filmet, légyszi szedjétek elő hozzá az eredeti szinkront. Ha kell, nekem megvan.
0
2009. október 26., hétfő 7:43
950
Tisztelt Fantasy Film!
A sas leszállt felújított képű kiadása várható e idén?
Ha igen csak DVD-n vagy netán Blu-ray verzió is jön?
0
2009. október 26., hétfő 3:28
52685
Még szerencse, hogy az utolsó hozzászólások baromságok. Truffaut még meg nem jelent filmjei egyáltalán nem nézhetetlenek (ha csak nem magyar gyári DVD-ről beszélünk, mert ugyebár, amit nem adnak ki, az ebben a formában értelemszerűen nem megtekinthető), és az is egy korlátolt ízlést kevéssé sem rejtő vélemény, hogy ezek a filmek csupán egy vevőt érdekelnének.
most posts by TM
0
2009. október 26., hétfő 0:03
14599
Ez az általa kiadni kívánt filmek 99%-ára igaz, csak sajnos nem látja be évek óta... :(((
0
2009. október 25., vasárnap 23:54
437
Truffaut nézhető filmjeit a Fantasyfilm már kiadta. Bresson, Duvivier, Clouzot, Chabrol és egyéb francia remekeket viszont senki sem akar.
0
2009. október 25., vasárnap 23:52
437
Pierrot, ezeket a filmeket rajtad kívül senki sem veszi meg. :-)) A Jack Lemmon filmeket és természetesen az összes MGM filmet csak eredeti szinkronnal érdemes kiadni. Vígjátékoknál az új szinkron mindig bukta. Főleg az ilyen kaliberűeknél.
0
2009. október 25., vasárnap 22:42
1604
Dehogyis!!! Truffaut-kat kérünk:
A zöld szoba (!!!) Lopott csókok Családi fészek Menekülő szerelem Húszévesek szerelme Csirkefogók A két angol lány és a kontinens A kis tolvajlány (!!!) Végre vasárnap! Adél H. története A vad gyerek Zsebpénz Egy olyan szép lány, mint én stb. stb.
0
2009. október 25., vasárnap 22:33
1763
Legénylakást és a Sógorom a zugügyvédet csakis Zenthe Ferenc szinkronnal.